Jump to content
efkola

Ζητείται διάδοχος του τιγράκου...

Recommended Posts

Α μάλιστα...κοντεύει ένας χρόνος...εγώ τότε έψαχνα εναγωνίως αμάξι γι'αυτό και δεν πήρα είδηση την προσφορά.

Τι να ρωτήσω ρε συ,μας υποχρέωσες...χαχα!Να το χαίρεσαι το χοντάκι,ήσουν τυχερός :)

Τι ύψος έχεις και με τον αέρα πώς είσαι στις βόλτες;''Ποδήλατο'' λέγοντας εννοείς πως είναι φιλική και ευκολοδήγητη ακόμα και για καθημερινή χρήση και μάλιστα για έναν αναβάτη όπως εσύ που δεν είχε εμπειρία από μεγάλου κυβισμού μηχανές;

χωρις εμπειρια......το πηρα και εφυγα σαν το ειχα χρονια.Ειμαι 1.87 95 κιλα, τρως αερα αλλα ποιος νοιαζεται? Ενα μηχανακι που σταματας στο φαναρι και σε ρωτανε......καινουργιο ειναι φιλε δεν το εχω ξαναδει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να πω κι εγώ καλά λόγια για το CB; :tongue:

Γενικά κακή κουβέντα για το CB δεν έχω ακούσει ακόμα.

Πλέον μπορεί να φαίνεται "λίγο" σε σχέση με τους κανίβαλους που έχουν βγει στην κατηγορία αλλά πραγματικά δύσκολα θα βρεις πρόβλημα.

Φυσικά η φιλικότητα του είναι εκτός συναγωνισμού σε ότι έχω οδηγήσει από μηχανές μεγάλου κυβισμού. Στην καθημερινότητα σου δε, αν εξαιρέσεις κατανάλωση που είναι για μηχανή χιλιών κυβικών, κάνει για παπί που λέει ο λόγος.

ΥΓ. Τα 7500€ της προσφοράς πέρυσι ήταν πραγματικά τσάμπα, τσάμπα, τσάμπα. Αυτό που λέει ο έμπορος για 2010 μοντέλο, χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, δεν  έχει διαφορές με το μοντέλο του 2009 (που ήταν της προσφοράς) πέρα από χρώματα ίσως. Από το 2011 μπήκαν κάποια πραγματάκια (όχι μεγάλης ουσίας, τιμόνι fatbar, κάτι led φωτάκια). Μάλλον είναι μότο από αυτές της προσφοράς και την έχει κρατήσει (φυσικά δικαίωμα του να τη δίνει όσο θέλει).

Τροποποιήθηκε από τον Wolf1138

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλέον μπορεί να φαίνεται "λίγο" σε σχέση με τους κανίβαλους που έχουν βγει στην κατηγορία αλλά πραγματικά δύσκολα θα βρεις πρόβλημα.

Φυσικά η φιλικότητα του είναι εκτός συναγωνισμού σε ότι έχω οδηγήσει από μηχανές μεγάλου κυβισμού. Στην καθημερινότητα σου δε, αν εξαιρέσεις κατανάλωση που είναι για μηχανή χιλιών κυβικών, κάνει για παπί που λέει ο λόγος.

Ρε φιλε αυτο το .....κανει για παπι δεν το πιστευα μεχρι να το δω. Εισαι με 4η και 40 και δεν λεει κουβεντα. Τι εκαναν οι ανθρωποι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίνοντας από το όνομα και την πόλη,μάλλον αναφέρεσαι σε αυτό !Ωραίο φαίνεται και σε καλή κατάσταση(εκτός από το χτύπημα που είδα)αλλά είναι μηχανή που παίρνεις για να γυρίσεις τον κόσμο ρε συ,όπως είπα και όταν μου πρότειναν bmw k, zzr ή hayabusa...δεν ξέρω αν έχει λογική να επιλέξω τέτοια μηχανή.Άσε που είσαι μακριά !

Dimigiou και wolf1138,ίδια άποψη με όσα αναφέρετε έχω και εγώ απ'όσα έχω ακούσει.Κρίμα πραγματικά που δεν έμαθα ποτέ γι'αυτήν την προσφορά με τα 7400,θα ήταν εξαιρετική αγορά.

Ποιος άσχετος όμως σε ρώτησε αν είναι καινούρια επειδή δεν την έχει ξαναδεί; :p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε δεν είχε πουλήσει τότε και πολλά κομμάτια (εξ' ου και να έχουν μείνει μοντέλα 2009 μέχρι το 2015) είχε βρωμίσει ο τόπος από Ζ :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίνοντας από το όνομα και την πόλη,μάλλον αναφέρεσαι σε αυτό !Ωραίο φαίνεται και σε καλή κατάσταση(εκτός από το χτύπημα που είδα)αλλά είναι μηχανή που παίρνεις για να γυρίσεις τον κόσμο ρε συ,όπως είπα και όταν μου πρότειναν bmw k, zzr ή hayabusa...δεν ξέρω αν έχει λογική να επιλέξω τέτοια μηχανή.Άσε που είσαι μακριά !

Dimigiou και wolf1138,ίδια άποψη με όσα αναφέρετε έχω και εγώ απ'όσα έχω ακούσει.Κρίμα πραγματικά που δεν έμαθα ποτέ γι'αυτήν την προσφορά με τα 7400,θα ήταν εξαιρετική αγορά.

Ποιος άσχετος όμως σε ρώτησε αν είναι καινούρια επειδή δεν την έχει ξαναδεί; :p

δεν φανταζεσαι ποσοι με ρωτανε αν ειναι καινουργιο μοντελο, μιλαμε για μηχανη που δεν πουλησε καθολου σε σχεση με τα αλλα γυμνα χιλιαρια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ομολογουμένως δε συναντάμε πολλά στο δρόμο.

Και αφού σας πετυχαίνω και τους 2 κατόχους...από τις αγγελίες του cb1000r στο car,ποιες σας φαίνονται πιο καλές;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ομολογουμένως δε συναντάμε πολλά στο δρόμο.

Και αφού σας πετυχαίνω και τους 2 κατόχους...από τις αγγελίες του cb1000r στο car,ποιες σας φαίνονται πιο καλές;

Ο wolf εχει μεγαλυτερη εμπειρια και νομιζω μπορει να σε βοηθησει καλυτερα, αλλακαι μονο που εχει μονο 28 μηχανακια κανει την αναζητηση ποιο ευκολη

Αληθεια το tiger γιατι το δινεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΥΓ. Τα 7500€ της προσφοράς πέρυσι ήταν πραγματικά τσάμπα, τσάμπα, τσάμπα. Αυτό που λέει ο έμπορος για 2010 μοντέλο, χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, δεν  έχει διαφορές με το μοντέλο του 2009 (που ήταν της προσφοράς) πέρα από χρώματα ίσως. Από το 2011 μπήκαν κάποια πραγματάκια (όχι μεγάλης ουσίας, τιμόνι fatbar, κάτι led φωτάκια). Μάλλον είναι μότο από αυτές της προσφοράς και την έχει κρατήσει (φυσικά δικαίωμα του να τη δίνει όσο θέλει).

Επειδη το εψαξα ειναι το ιδιο ακριβως μηχανακι. Εχει αλλαξει μονο το χρωμα στο πιρουνι που εγινε χρυσο και το λεντ προβολακι. Τιποτε αλλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τις πιο φτηνές αυτή μου είχε φανεί αρκετά τίμια με λίγα χλμ.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6969132/

Αν έχει και τα αυθεντικά κομμάτια (πίσω φανάρι, ουρά κτλ) και τα χλμ είναι πραγματικά, φαίνεται πολύ καλή περίπτωση.

Επειδη το εψαξα ειναι το ιδιο ακριβως μηχανακι. Εχει αλλαξει μονο το χρωμα στο πιρουνι που εγινε χρυσο και το λεντ προβολακι. Τιποτε αλλο

Και το τιμόνι έγινε fatbar με διαφορετική τιμονόπλακα. Αλλά γενικά οι διαφορές είναι ασήμαντες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Dimigiou επειδή θα με ξανακράξουν,για να πάρεις απάντηση δες την πρώτη σελίδα του θέματος :)

Wolf σ'ευχαριστώ..και εγώ αυτήν έχω ξεχωρίσει αλλά είναι από Πάτρα...το έγραψα και στην προηγούμενη σελίδα.Και την άλλη από τον Άλιμο αλλά αυτός ζητάει 6900(συζητήσιμη).

Υπάρχει και αυτή του Βύνιου που μπήκε χθες αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τον εμπιστευτώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με όσα έχω ακούσει (από πρώτο χέρι όχι φήμες) με τον εν λόγω έμπορο προσωπικά δεν το σκεφτόμουν. Ειδικά το συγκεκριμένο με bagster και ιστορίες με κάνει να νιώθω άβολα. Και στο μοτέρ το χρώμα του κάτι δεν μου πάει καλά αλλά μπορεί να είναι οι φώτο.

Αν μιλάς για Αττική τότε μάλλον αυτό του Πειραιά με τα 5500 ή του Λαυρίου με τα 5900 (μην βλέπεις χλμ του Βύνιου πιο πολλά έχει).  Τα επόμενα δεν βλέπω κάτι που να με κάνει να τα προτιμήσω. Και αυτό με τα λίγα χλμ στα 6900€ αλλά ανεβαίνει αρκετά (για εμένα θετικό που είναι μαμά χωρίς βγαλμένο καταλύτη).

Γενικά τα CB δεν έχουν βγάλει θέματα άξια λόγου οπότε ισχύουν οι γενικοί κανόνες καλής κατάστασης μια μότο. Καλός έλεγχος σε συνεργείο που να ξέρει τι του γίνεται και δεν θα έχεις θέμα.

Α αν δεις σε κάποιο την μπότα σε ένα ή και στα δυο καλάμια να έχει χάσει το χρώμα της από μαύρο σε γκριζοκίτρινο μην το θεωρήσεις πρόβλημα...είναι κουσούρι από τη μάνα του.

Τροποποιήθηκε από τον Wolf1138

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σ'ευχαριστώ!Αυτό του Πειραιά εμένα δε μου γεμίζει το μάτι να σου πω την αλήθεια...άσε που τέτοιου είδους περιγραφές με απωθούν!

Εκτός Πάτρας-Αλίμου,πιο πολύ θα κοιτούσα αυτό και το λευκό από τη Γλυφάδα...και τα δύο όμως πάνω από 6 χιλιάρικα.ΑΝ είναι οκ βέβαια,χαλάλι.

Σήμερα μπήκε και αυτό το FZ1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σ'ευχαριστώ!Αυτό του Πειραιά εμένα δε μου γεμίζει το μάτι να σου πω την αλήθεια...άσε που τέτοιου είδους περιγραφές με απωθούν!

Εκτός Πάτρας-Αλίμου,πιο πολύ θα κοιτούσα αυτό και το λευκό από τη Γλυφάδα...και τα δύο όμως πάνω από 6 χιλιάρικα.ΑΝ είναι οκ βέβαια,χαλάλι.

Το μαυρο πολυ φορτωμενο ειναι εγω δεν θα το κοιταγα. Εχει τοσα μαμα μηχανακια να τα φερεις στα μετρα σου. Το fazer ειναι πολυ δυνατο αλλα τρελενομαι γιαυτο το.......ολα τα χιλιομετρα εχουν γινει σε εθνικη......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν σε ενδιαφερει σοβαρα και ο τουρισμος βγαλε τα γυμνα εκτος, δεν...

επισης ειδα που το ειχες γραψει στην 2η σελιδα, οτι στο smt σε χαλαει η ελλειψη abs, για ψαξτο λιγο καλυτερα...:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξαρτάται πώς εννοεί κανείς το "σοβαρά" αλλά μάλλον όχι...ειδάλλως θα ήταν άτοπο ένα γυμνό έστω και αν είναι δυνατό και ροπάτο.Ελλείψει καλών αγγελιών όμως αναγκαστικά κοιτάζω και αλλού! Για το συγκεκριμένο  smt ήταν το σχόλιο ή συνολικότερα για το abs; :)

Dimigiou,σύμφωνοι αλλα ποια μαμα cb1000 βλέπεις να τα δω και εγώ ρε συ; :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λεωνίδα είναι και η εποχή δύσκολη ρε φίλε που κοιτάζεις για μηχανάκια στο car. Όλα έχουν πάρει τα πάνω τους στην τιμή και τα πραγματικά καλά μηχανάκια έχουν ήδη πουληθεί εν όψη καλοκαιριού . Βέβαια κάτι θα υπάρχει αλλά σε πολύ μικρότερη συχνότητα από ότι την περίοδο Νοεμβρίου-Μαρτίου. Έπρεπε να κάνεις την αλλαγή τον Χειμώνα. Αλλά τότε θα έφευγε και πιο δύσκολα ο τίγρης .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mαλλον καταλαβα λαθος, οτι νομιζες πως δεν βγαινει smt με abs.

Τα smt με abs παιζουν στον θεο, δοκιμασε λιγο παζαρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι Γιώργο,εννοούσα πως το smt της συγκεκριμένης αγγελίας δεν έχει!

Όντως υπάρχει απόκλιση στις τιμές, όσα έχουν abs τα χτυπάνε αλύπητα!

Χάμπε,ισχύει...το διαπιστώνω και εγώ αλλά θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα προκύψει.

Σήμερα πήγα για καφέ σε δύο φίλους που έχουν συνεργείο στη Χαμοστέρνας και τα λέγαμε...εκείνοι δεν πολυσυμφωνούν με τη λύση γυμνό και μου πρότειναν το καινούριο versάκι(κοντά στα 8-8.500 καινούριο με abs).Καλό,χρυσό και άγιο το γιαπωνεζάκι αλλά εγώ το είχα βγάλει από την εξίσωση με το σκεπτικό ότι ακούγεται κουταμάρα να πουλήσω το tiger και μετά να πάω να σκάσω και άλλα 3 για να πάρω το κατώτερο versys.Aπό την άλλη όμως είναι καινούριο, μια χαρά με καλύπτει(αν είχε 15-20 αλογάκια ακόμα θα ήταν λουκούμι!),όμορφο είναι, ανεμοκάλυψη έχει...αλλά...δεν ξέρω...όχι επειδή έχω θέμα με το downgrade,αδιαφορώ...απλά όπως είπα και πριν,φαίνεται λίγο κουλό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρε το γυμνο..... τα κανει ολα αν του το ζητησεις. εσυ το θεμα ειναι αν το αντεχεις..... σε κοβω να αντεχεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρις να θέλω να επηρεάσω, αλλα απο αυτη την αλλάζωνικη γερμανοαυςτριακη φάρα  θα προτιμούσα 1000 φορές τα γειτονακια εδώ κοντά 

Συμφωνώ και επαυξάνω....

άσε το FZ1 λέμεεεεεε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω αντοχές ρεε...γυμνοσάλιαγκα θέλω :p

Να δούμε, έχω ραντεβού αύριο με ένα παιδί για ένα cb1000r.

Εξακολουθώ όμως να κοιτάζω και αλλού όπως στους Αυστριακούς που μου τους κατακρίνετε!

990 adv

990 adv

GS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετυχε και βρεθηκα-πηγα χθες μια ωραια βολτα στο αη γιαννη ρωσσο και 2 παλληκαρια απο την παρεα ειχαν το tracer, το οποιο τελικα ειναι πολυ ωραιο μηχανακι απο κοντα και με φοβερες δυνατοτητες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Thanks Mike! 

Ναι,παρατηρώ ότι (σχεδόν)όλοι όσοι έχουν το tracer αναφέρουν καλά ή πολύ καλά λόγια γι'αυτό. Περισσότερη εντύπωση μου έκανε ένας 50άρης κύριος που γνωριστήκαμε προσφατα στο πλυντήριο που ξεβρωμίζαμε τις καλές μας κ μου έλεγε τα καλύτερα...είναι από τους πρώτους που το πήραν, το έχει πάνω από ένα χρόνο και πέρυσι το καλοκαίρι ταξίδεψε Αν.Ευρώπη. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6261461/

Ομορφο και με δυνατοτητες αλλα δεν περπατησε στην Ελλαδα. Υπαρχει κ αλλο ενα στη Κρητη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα