Jump to content
efkola

Παναθηναϊκός...

Recommended Posts

3-0 στο ημίχρονο! Να χαίρονται η ανύπαρκτη διοίκηση και οι οργανωμένοι αυτό το έκτρωμα που δημιούργησαν!! Εδώ και 6 χρόνια αυτός ο τεράστιος σύλλογος έχει μετατραπεί σε μία ομάδουλα της πλάκας που τη γλενταει ο κάθε πικραμένος! 

Υ.Γ Ο Στραματσονι είναι μακράν ο χειρότερος προπονητής στην ιστορία της ομαδας! Αν δεν φύγει μόνος του θα τον "φύγει" ο κόσμος με της κλωτσιές! Φτάνει πια!

γιατι ρε καλα παμε. περιμενε να δεις το τελικο σκορ και μετα μιλαμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δύσκολη νύχτα,ακόμα μία...Παναθηναϊκός όμως και στα δύσκολα.Απαιτείται ψυχραιμία και με δεδομένο ότι δεν μπορεί να διώξει μαζικά ποδοσφαιριστές,ας απομακρύνει τον προπονητή και ας επιλέξει κάποιον που γνωρίζει τι σημαίνει Παναθηναϊκός με στόχο να το μεταδώσει και στην ομάδα και να βάλει τάξη, βελτιώνοντας τις αδυναμίες οι οποίες είναι πολύ χτυπητές.

ΥΓ:Θα εκπλαγώ αν ο Μάρτινς δε φύγει το καλοκαίρι με 10-15 μύρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω ξαναδεί πιο σοφτ Παναθηναϊκο σε ντέρμπυ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου! Τεράστιες οι ευθύνες όλων! Ελπίζω να μην ξαναδώ τον Ιταλο στον πάγκο! Τώρα που έχει διακοπή για εθνικές είναι ο,τι πρέπει για αλλαγή. 

Βλέπω πάντως Ουζουνιδη προ των πυλών. 

μιλησες στο σπορ φμ μολις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε Road,όλα καλά...να φύγει.Ποιος όμως θα έρθει αν φύγει αυτός;;Θυμάσαι να έκαναν ουρά οι υποψήφιοι μνηστήρες για την προεδρία και να τους σταμάτησε κανείς;

Άσχετα αν έχει ξοδέψει ή δεν έχει ξοδέψει,αν έχει ή αν δεν έχει...υπάρχει κάποιος καλύτερος ή τέλος πάντων κάποιος οποιοσδήποτε άλλος έτοιμος να αναλάβει και τον εμποδίζει κάτι να το κάνει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε Road,όλα καλά...να φύγει.Ποιος όμως θα έρθει αν φύγει αυτός;;Θυμάσαι να έκαναν ουρά οι υποψήφιοι μνηστήρες για την προεδρία και να τους σταμάτησε κανείς;

Άσχετα αν έχει ξοδέψει ή δεν έχει ξοδέψει,αν έχει ή αν δεν έχει...υπάρχει κάποιος καλύτερος ή τέλος πάντων κάποιος οποιοσδήποτε άλλος έτοιμος να αναλάβει και τον εμποδίζει κάτι να το κάνει;

Ψηλε μου έτσι προκοπή δεν γίνεται ομως και μετά βγαίνουν όλοι οι φίλαθλοι και λένε ότι αυτός δεν είναι Παναθηναϊκός , είναι ιστορική ομάδα , ατιματε την φανέλα κλπ κλπ . 

Πρεπει να καταλαβουμε για να παψουμε και να τσακωνομαστε κιόλας ότι εδω στου ελλαντα το ποδόσφαιρο είναι μια μεγάλη μπιζνα και απο πισω κρυβονται βρώμικα παιχνιδια που τους πιάνουν ολους προεδροι, επο κλπ. Τσάμπα σάλιο χαλαμε ενώ ο καραφλας ο φαταουλ και ο λαθρεμπορας τίγρης κάνουν χλιδατη ζωη. 

Φερνουν σαπακια και προσπαθουν να πλουτισουν όπως λαο κανουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα'χουμε όλα,έχουμε και το Σπύρο να μας δουλεύει :biggrin:

Unique, δε διαφωνώ σε κάτι...μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να πήγαιαν χθες και εγώ Καραϊσκάκη να δω το ματς παρέα με ολυμπιακούς και αντίστοιχα το ίδιο να γινόταν σε κάθε γήπεδο.Αυτό είναι ''όνειρο'' για πολλούς φιλάθλους και παράλληλα εφιάλτης για πολλούς κάφρους.

Ακούστε φάση από χθες για να φρίξετε.Το bet365 μου κάνει προσφορά να παίξω live στοίχημα χωρίς ρίσκο(να μου επιστρέψει δηλαδή το ποσό πονταρίσματος μέχρι 25€,αν χάσω) αρκεί να παίξω 25€ κάποιο οποιοδήποτε στοίχημα πριν από τον αγώνα.Πάιζω λοιπόν 25€ πριν ξεκινήσει το ματς ότι θα μπουν πάνω από ένα γκολ και φυσικά κερδίζω.Στο ημίχρονο λοιπόν λέω ας παίξω κάτι τρελό με τα 25€ που μου έδωσε,άλλωστε και να χάσω θα μου τα επιστρέψει.Παίζω λοιπόν 25€ να μπει το 4ο γκολ με πέναλτι που έδινε απόδοση 17.Δε συνεχίζω παρακάτω,τη συνέχεια μπορείτε να τη φανταστείτε...δε θυμάμαι να έχω ξαναχαλαστεί τόσο πολύ από αυτό το γαμοστοίχημα.

Στο μπάσκετ μετά τον Κουκ μάλλον χάλασε και του Πόποβιτς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/strama/3239827

ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ ΟΕ ΟΕ ΟΕ!!! ΟΕ ΟΕ ΟΕ!!!:laugh:

εγω γουσταρω τρελα ιταλο. ειναι μουρη ο ατιμος:laugh:

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα'χουμε όλα,έχουμε και το Σπύρο να μας δουλεύει :biggrin:

Unique, δε διαφωνώ σε κάτι...μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να πήγαιαν χθες και εγώ Καραϊσκάκη να δω το ματς παρέα με ολυμπιακούς και αντίστοιχα το ίδιο να γινόταν σε κάθε γήπεδο.Αυτό είναι ''όνειρο'' για πολλούς φιλάθλους και παράλληλα εφιάλτης για πολλούς κάφρους.

Ακούστε φάση από χθες για να φρίξετε.Το bet365 μου κάνει προσφορά να παίξω live στοίχημα χωρίς ρίσκο(να μου επιστρέψει δηλαδή το ποσό πονταρίσματος μέχρι 25€,αν χάσω) αρκεί να παίξω 25€ κάποιο οποιοδήποτε στοίχημα πριν από τον αγώνα.Πάιζω λοιπόν 25€ πριν ξεκινήσει το ματς ότι θα μπουν πάνω από ένα γκολ και φυσικά κερδίζω.Στο ημίχρονο λοιπόν λέω ας παίξω κάτι τρελό με τα 25€ που μου έδωσε,άλλωστε και να χάσω θα μου τα επιστρέψει.Παίζω λοιπόν 25€ να μπει το 4ο γκολ με πέναλτι που έδινε απόδοση 17.Δε συνεχίζω παρακάτω,τη συνέχεια μπορείτε να τη φανταστείτε...δε θυμάμαι να έχω ξαναχαλαστεί τόσο πολύ από αυτό το γαμοστοίχημα.

Στο μπάσκετ μετά τον Κουκ μάλλον χάλασε και του Πόποβιτς

Καλά αυτό τι κουλό ήταν ρε συ? Εγώ έπαιξα πριν το ματς άσσο 25€. Με το που ξεκινάει παίζω Χ2 με τα 25€ bonus. Αν βάλεις κάτω όλες τις περιπτώσεις θα δεις ότι δεν γινόταν να χάσω.. Ήρθε ο άσσος και πήρα 41,60€ + τα 25€ του 2ου στοιχήματος που έχασα! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχα!Εσύ είσαι σωστός...εγώ ο παπαρίδης πήγα για τα πολλά και θα έβγαζα ένα πεντακοσαρικάκι έτσι για πλάκα και από το πουθενά αλλά όχι μόνο δεν το πήρα αλλά ούτε το γκολ της τιμής δε βάλαμε...το πήρα ψύχραιμα όμως,άφησα ένα μικρό ποτήρι άσπαστο για να έχω κάπου να πίνω τον καφέ της παρηγοριάς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε σεις αν διαβασετε το αρθρο απο πανω που ποσταρα θα δειτεωοτι η ολη φαση θυμιζει πολυ football manager οταν εχανρς συνεχομενα:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κριμα σημερα πραγματικα.... βολες και λαθη μας εφαγαν...

παντως η ομαδα δειχνει πολυ καλα σημαδια.

μην ξεχναμε οτι η μακαμπι νικησε την φενερ χθες ανετα

το λεω για τον δικο μας αγωνα που ειχαμε δωσει.

αν παιξουμε ετσι το εχουμε την παρασκευη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αχ ρε Φελντειν! Αχχχχχχ......

Κριμα. Θα μπορούσαμε να φύγουμε με τεράστιο διπλό απόψε. Δεν πειράζει. Την Παρασκευή τα σπουδαία. Με βάση την αποψινη εμφάνιση έχουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα. Αλλά κραταω μικρό καλάθι. Ο Ολυμπιακος είναι απρόβλεπτη ομάδα. 

συν οτι παει ο γκιστ και χανεις μεγαλο παικτη στη θεση 4

και μενει ο φωτσης με νικολς. 

ισως και ο σιγκλεντον αλλα δεν μπορει  παιζει και 4 και 5 οταν εχεις μονο 2 πενταρια. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγάλο παιχνίδι το χθεσινό,μπήκαν πολλά και μεγάλα σουτ ανέλπιστα.

Ο Γιουλ γ@μήθηκε για μία ακόμα φορά αλλά δεν είναι κωλόφαρδος,είναι παιχτάρα(για τα ευρωπαϊκά δεδομένα...για το nba που όλοι λένε από χθες,μάλλον θα ήταν απλά ρολίστας)  στη μέρα του.

Για τον Γκιστ τι να πούμε...χθες ήταν ο μόνος αρνητικός παίκτης μαζί με τον Μποχωρίδη αλλά η απώλειά του είναι σημαντικό πλήγμα.Να παρακαλάτε να μη βρει τίποτα τον Καλάθη...εκεί να δεις ''γέλια''.Αλήθεια,πόσο καλή-στρατιωτική ζωή πρέπει να κάνει αυτό το παλικάρι και πόσο επαγγελματίας είναι!

Χάρηκα για την εμφάνιση του Μπουρούση,θα μπορούσε ακόμα καλύτερα.

Οι μισές χαμένες βολές να έμπαιναν χθες και θα μιλούσαμε σε άλλη βάση.

Ο Φελντέιν από το 38' και έπειτα, απαγορεύεται να βρίσκεται στο γήπεδο.Συγκλονιστικό σκατόχερο και ακόμα συγκλονιστικότερες οι 2 τελευταίες γκάφες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια η εγω ειμαι πολυ << εξυπνος>> η μας κανουν πλακα.

εχεις 24 δευτερολεπτα ακομα, μια ολοκληρη κανονικη επιθεση για τον αντιπαλο δηλαδη και νικας με 1 ποντο και δεν κανεις ενα γρηγορο φαουλ μεχρι τα 15 δευτερα να εχει τελευταια επιθεση δικια σου?

θα μου πειτε τωρα αν ειχε βγει η αμυνα δεν θα λεγαμε τιποτα. ρε παιδια αυτο εγινε και περυσι 2 φορες. 

αυτο 2 πραματα σημαινει για εμενα

1) η δεν εμπιστευεσαι οτι η ομαδα σου μπορει να βαλει το τελευταιο καλαθι (δεν το νομιζω)

2) η δεν εισαι νορμαλ προπονητης.

οχι δεν βγαζω ακυρο τον πασκουαλ αλλα ρε παιδια το ιδιο εκανε και περυσι ο τζορτζεβις σε δυο αγωνες.

δηλαδη ειναι μεγαλυτερο το ρισκο να πας εσυ σε τελευταια επιθεση η να βγαλεις αμυνα?

τελος παντων για ακομα μια φορα τους καναμε μαγκες... 

κατα τα αλλα 

φανηκε τρομερα η απουσια τοσο του james οσο και του gist. ο καλαθης ο οποιος εχει ακουσει τα παντα παιζει 70 λεπτα σε 2 μερες και ειναι και εκπληκτικος αλλα ενας να τον ξεκουρασει δεν υπαρχει δυστυχως.

εδω που φτασαμε πλεον δεν χρειαζεται να παρθει ασσος γιατι απλα ο james θα γυρισει το πολυ σε 2 βδομαδες.

χρειαζομαστε ομως επειγοντως 4ρι.

ο δρομος ειναι μακρυς ακομα (εχει 22 αγωνιστηκες ακομα) αλλα αυτη τη βδομαδα χασαμε 2 σπουδαιες ευκαιριες.......

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν υπάρχει μέχρι τότε η ποδοσφαιρική μας ομάδα, θα βρεις εισιτήρια στο site της ΑΕΛ φαντάζομαι αλλά και στην μπουτίκ ή τα εκδοτήρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γουσταρω στραματσονι.

αν συνεχισει ετσι θα γινουνε πλουσιοι απο  το στοιχημα...

χαχαχχ

εχω παντως απο τωρα ενα στανταρακι 100 ευρω στο Χ του οφη με τον ηρακλη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα που βγηκαμε εκτος ολων των στοχων,ο προεδρος θ απομακρυνει το προπονητη ως μοναδικο υπευθυνο,και θα σχεδιασει νεο project με καποιο καινουριο φρουτο που θα μας φερει!!! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οριστική η απομάκρυνση του Αντρίκου και όλα δείχνουν Μαρίνο...μέχρι το καλοκαίρι φαντάζομαι,άλλωστε δεν έχουν απομείνει και πολλοί στόχοι.

Ο Μπουρούσης τελικά ταξίδεψε μαζί με την ομάδα για Βαρκελώνη  παρά τη γαστρεντερίτιδα, η οποία παρεμπιπτόντως έχει βουτήξει τις τελευταίες μέρες πολύ κόσμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα