Jump to content
GavriilVet

ΒΜW R1200GS ADVENTURE test ride

Recommended Posts

Καλορίζικο το εργαλΛείο,καλούς δρόμους...άντε και στα δικά μας εμείς οι λεύτερες :biggrin:

Το απλόοοο το απλόοοοο χααχχαχαααχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για εξηγήστε το λίγο ντεε...γιατί τέτοια προτίμηση στο απλό έναντι του adv;;Αναφέρεσαι προφανώς σε ασφάλτινη/ταξιδιάρικη κυρίως χρήση ε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρες μου ένα λόγο που όλος ο κόσμος προσπαθεί να μειώσει το βάρος στις μηχανές κι εσύ θα πας να φορτωθείς στην πλάτη τόσα έξτρα κιλά. Γιατί; Σκοπεύεις να κάνεις 500 χλμ χωρίς στάση ή μήπως θα κάνεις σοβαρό χώμα με τον ιπποπόταμο; Για εμένα , ένα triple black με ακτινωτές ζάντες είναι πιο χωμάτινο από το Adventure. Προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο να πας για το adv. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά αν μιλήσω  για'μένα προσωπικά,το βάρος και ο όγκος δε με πολυχαλάει να σου πω την αλήθεια αλλά σε γενικές γραμμές,ναι...ο περισσότερος κόσμος και οι εταιρείες ψάχνουν τρόπους μείωσης του βάρους.

Και πάμε στην επόμενη ενότητα :p Διαφορές(άνεση,πάτημα,ανεμοκάλυψη,στρίψιμο,φρένα,στιβαρότητα) μεταξύ απλού GS 2009-2012 και απλού GS LC;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω το απλο ψηφιζω, ακομα και στο χωμα, προτιμω μια πιο ελαφρια πιο μαζεμενη και πιο χαμηλη μοτο παρα τους δυο ποντους μεγαλυτερες διαδρομες στις αναρτησεις, τι να τους κανω να μην τερματιζουν στα ..αλματα; για την ασφαλτο δεν το συζηταμαι, μονο παρκαρισμενο εξω απο την καφετερια υπερτερει το adventure.

Gouky καλοταξιδο! Πολυ μου αρεσει το καινουργιο το mts, το σκεφτομουν πολυ σοβαρα αλλα δεν χαλαει να παρω γερμανικο ducati, εχω τα κοληματα μου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω το απλο ψηφιζω, ακομα και στο χωμα, προτιμω μια πιο ελαφρια πιο μαζεμενη και πιο χαμηλη μοτο παρα τους δυο ποντους μεγαλυτερες διαδρομες στις αναρτησεις, τι να τους κανω να μην τερματιζουν στα ..αλματα; για την ασφαλτο δεν το συζηταμαι, μονο παρκαρισμενο εξω απο την καφετερια υπερτερει το adventure.

Eγω ειχα ψιλοχεστεί απο το βάρος, ειδικα οταν μου εσβησε σε μια καραμπινατη ανηφορα στο σπιτι κοντά, (γιατι πηγα να δω αν εχει την ιδια ελαστικοτητα με το xr) αλλα ενταξει ολα καλά. 

Το τεπόζιτο βεβαια, ηταν στο 1/4. Φανταζομαι αν γεμίσει αυτό το βαρέλι, θα σου αλλάζει τη συμπεριφορά, χωρις ιδιαιτερο όφελος, εκτος και αν ταξιδεψεις στην Αυστραλια ξερωγω.. 

Α, και απο στιγμιαια κατανάλωση, ειδα 6.5.. και ξενερωσα τη ζωη μου, γιατι το Kle καιει στη πολη ισως και παραπανω 
:_devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για εξηγήστε το λίγο ντεε...γιατί τέτοια προτίμηση στο απλό έναντι του adv;;Αναφέρεσαι προφανώς σε ασφάλτινη/ταξιδιάρικη κυρίως χρήση ε;

Βαρος, βαρος και βαρος

Βαλε και τα παραπανω extra που βαζεις στο adv, η διαφορα βαρους εκτινασεται.

Το μεγαλο υπερ του adv ειναι η πιο κοντη πρωτη (για χωματινη χρηση), και μια μικρη διαφορα στην ρυθμιση της αναρτησης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρώτο σπασμένο σασμάν 1200 LC είναι γεγονός και είναι ελληνικό!:yes:

Πηγές αναφέρουν ότι οι Γερμανοί έχουν πάθει σοκ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τέτοιο σοκ που σκέφτονται να πάρουν τη μηχανη στα κεντρικά για μελέτη...

Λένε πάντα οι πηγές... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα