Jump to content
Jaggerjack

Κλήση από δημοτική αστυνομία

Recommended Posts

ειναι γράμματα κ όχι γραματα..

Εχετε χιλια δικια ζηταω ταπεινα συγνωμη κυριε φιλολογε που σας εβγαλα κ εγω με την σειρα τα ματια, πειτε μου μονο ποσες φορες πρεπει να το γραψω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπέρα, όπως αναφέρει και ο τίτλος σήμερα το πρωί που έτρεχα για κάτι δουλειές κέντρο πειραιά, βρήκα μια κλίση από την δημοτική αστυνομία 80 euro, είχα παρκάρει σε έναν δρόμο χωρίς απογορευτικό και σίγουρα δεν εμπόδιζα κάποιον, οποτε δεν ξέρω καν για πιο λόγο με γράψανε. 
Τέλος πάντων αυτό που θέλω να ρωτήσω, λέτε να την πληρώσω η να την αγνοήσω τελείως? γιατί έχω ακούσει πόλις κόσμος δεν τις πληρώνει. Το χαρτάκι τις κλήσης είναι λευκό και γραφή πάνω δήμος πειραιά - δημοτική αστυνομία.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σου έκοψαν κλήση χωρίς λόγο. Φυσικά να πας να την πληρώσεις, οι παραβάσεις πληρώνονται, εκτός αν θεωρείς τον εαυτό σου "έξυπνο". 

Πήγαινε σε ένα γιατρό και πάρε ένα χαρτάκι που να λέει ότι του έκανες επίσκεψη ( να βάλει την σωστή ημερομηνία και να είναι εκεί κοντά που σε γράψανε ) και πήγαινε στην δημοτική αστυνομία , καλύτερα να πληρώσεις 20 την επίσκεψη παρά 40 την κλήση ;)

1000+1 τρόποι για να γίνεις σωστός Έλληνας! 

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχει περίπτωση να σου έκοψαν κλήση χωρίς λόγο. Φυσικά να πας να την πληρώσεις, οι παραβάσεις πληρώνονται, εκτός αν θεωρείς τον εαυτό σου "έξυπνο". 

1000+1 τρόποι για να γίνεις σωστός Έλληνας! 

Δεν ξέρω σίγουρα πως το εννοείς , πιστεύω όμως πως είναι μια καλή ιδέα αυτό που είπα .  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξαιρετική.

Θα κάτσει να κλήσει ραντεβού με γιατρό, για να του γράψει μούφα σημείωμα (θα γίνει και ρόμπα στον γιατρό), θα χάσει χρόνο/βενζίνες στα πήγαινε έλα, για να γλυτώσει τι; 20€....

Που και πάλι, τι σημασία έχει αν έκανες επίσκεψη σε γιατρό; Σου δίνει το δικαίωμα να παρκάρεις όπου θέλεις;

Τροποποιήθηκε από τον sorath
  • Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχετε χιλια δικια ζηταω ταπεινα συγνωμη κυριε φιλολογε που σας εβγαλα κ εγω με την σειρα τα ματια, πειτε μου μονο ποσες φορες πρεπει να το γραψω

ούτε φιλολογος ειμαι(αντιθέτως εσύ το έπαιξες ιστορίας),ούτε είπα ότι μου έβγαλες τα ματιά(όπως είπες εσύ).αν προσπαθείς να διορθώσεις κάποιον,τουλάχιστον κάνε το σωστά.

αυτη η παραθεση από κάτω ρε παιδια πως αφαιρείται;;πάτησα κατά λάθος κ τώρα δεν μπορώ να το σβήσω.

Τροποποιήθηκε από τον c.l.a.b.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτη η παραθεση από κάτω ρε παιδια πως αφαιρείται;;πάτησα κατά λάθος κ τώρα δεν μπορώ να το σβήσω.

Άλλος ένας με το πρόβλημα της παράθεσης. Για ρώτα ρε φίλε εδώ http://www.mybike.gr/forums/topic/80645-ακύρωση-παράθεσης/  μπας και μας λύσει κανείς την απορία γιατί κι εγώ που ξεκίνησα το θέμα με συνδέσανε κανονικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι Δημοτικός Αστυνομικός σε δήμο της Βόρειας Ελλάδας. Η Δημοτική Αστυνομία ανά την Ελλάδα καταργήθηκε επι Μητσοτάκη υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης το 2013 και επανασυστάθηκε τον Μαιο του 2015 αλλά όχι σε όλους τους δήμους που προϋπήρχε. Προφανώς σε γράψανε για σήμανση Ρ40. Από την εμπειρία μου εικάζω οτι πρόκειται για καταγγελία. Αν όντως πρόκειται για καταγγελία, τότε οι συνάδελφοι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να βεβαιώσουν παράβαση, αν υπάρχει βέβαια. 

θα διαφωνησω στο οτι    <<Αν όντως πρόκειται για καταγγελία, τότε οι συνάδελφοι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να βεβαιώσουν παράβαση, αν υπάρχει βέβαια>>

δηλαδη παρκαρουμε οπου γουσταρουμε και αν δεν υπαρξει καταγγελια την βγαλαμε λαδι?

αυτο μας εφαγε και δεν θα  γινουμε ποτε ανθρωποι.

πεζοδρομια , ραμπες , διαβασεις , μονα ζυγα και πινακιδες τα εχουμε κανει ολα ισωμα.

αλλα με το μπλοκακι δεν γινεται δουλεια. ηθελε κανονικα τσιπακι σε καθε αμαξι - μοτο και με μια συσκευη τυπου barcode κατευθειαν με ενα σκαναρισμα προστιμο και επι τοπου στην ΔΟΥ.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι Δημοτικός Αστυνομικός σε δήμο της Βόρειας Ελλάδας. Η Δημοτική Αστυνομία ανά την Ελλάδα καταργήθηκε επι Μητσοτάκη υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης το 2013 και επανασυστάθηκε τον Μαιο του 2015 αλλά όχι σε όλους τους δήμους που προϋπήρχε. Προφανώς σε γράψανε για σήμανση Ρ40. Από την εμπειρία μου εικάζω οτι πρόκειται για καταγγελία. Αν όντως πρόκειται για καταγγελία, τότε οι συνάδελφοι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να βεβαιώσουν παράβαση, αν υπάρχει βέβαια. 

σε ποια χωρα ? εδω καλεις την κανονικη αστυνομια και δεν ερχεται..... 100% αυτος που καρφωσε το παιδι και εφαγε προστιμο για παρκαρισμενη μηχανη 80 ευρω που για καποιον ειναι μια βδομαδα δουλειας εχει βησμα (σωστος ελληνας) στο δημο γιαυτο ηρθαν γιατι αλλιως

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ποια χωρα ? εδω καλεις την κανονικη αστυνομια και δεν ερχεται..... 100% αυτος που καρφωσε το παιδι και εφαγε προστιμο για παρκαρισμενη μηχανη 80 ευρω που για καποιον ειναι μια βδομαδα δουλειας εχει βησμα (σωστος ελληνας) στο δημο γιαυτο ηρθαν γιατι αλλιως

Στην Ελλάδα, όταν κάνεις καταγγελία είτε σε τροχαία είτε σε δημοτική αστυνομία έρχονται πάντα, δοκιμασμένο από μένα σχεδόν καθημερινά. Το "παιδί" να σκεφτόταν "την εβδομάδα δουλειάς" πριν παρκάρει παράνομα. 

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην Ελλάδα, όταν κάνεις καταγγελία είτε σε τροχαία είτε σε δημοτική αστυνομία έρχονται πάντα, δοκιμασμένο από μένα σχεδόν καθημερινά. Το "παιδί" να σκεφτόταν "την εβδομάδα δουλειάς" πριν παρκάρει παράνομα. 

μαλλον στην περιοχη σου εδω μυτιληνη αναγκαστικαμε να παμε οικογενειακος στο τμημα για να ερθουν να κανονισουν εναν "κυριο" γιατι οσα τηλεφωνα και να πηραμε μας γραψαν κανονικοτατα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα ρώτησα περιμένοντας να μην βγάλω άκρη,ο λόγος που με γράψανε ήτανε επειδή έκανε καταγγελία ένας περιπτεράς γιατί "τον εμπόδιζε η μηχανή" προφανώς είχα φροντίσει να μην παρκάρω και στην πόρτα του είχε μια χαρά χώρο. ζήτησα να μιλήσω με την αστυνομικό που μου έγραψε την κλήση αλλα μου είπανε "δεν δουλεύει αυτή την στιγμή" Τέλος πάντων μου σβήσανε την κλήση δεν έκατσα να ασχοληθώ είχα και δουλειές.

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιος ...!

αντε παλι καλα που σου την εσβησαν.....

και περνα μια βολτα απο τον περιπτερα να του πεις ευχαριστω....!

προσωπικα θα πηγαινα να τον ευχαριστήσω και παραλληλα προιδοποιησω οτι σημερα πηρε τηλεφωνο και εγραψαν νορμαλ ατομο αυριο μπορει να του τυχει κανενα "καλο" παιδι και δεν θα βρει το περιπτερο του το πρωι:yes:

Τροποποιήθηκε από τον ziaba

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή καταγγελια= κλήση,  έτσι αυτόματα? Τι να πω...

Απ' οτι κατάλαβα, ναί. Και μένα το καλοκαίρι κάποιος έκανε καταγγελία επειδή έκανα βόλτες με το jet ski, χωρίς να κάνω κάτι επικίνδυνο, και ήρθαν και με γράψανε. Είναι αυτοί οι γνωστοί που βλέπουν παντού παρανομίες και θέλουν να τα καταγγέλουν όλα. Ωστόσο την δική τους καμπούρα δεν την κοιτάνε ποτέ, γαμώ την φάρα τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταγγελια=κληση

Διαμαρτυρια=σορυ κ σβησιμο

Ολα στο περιπου :worshippy:

Πιθανόν να γνώριζε ο περιπτεράς κάποιον από εκεί. Τι να πω δεν δεν είναι λογικό αλλα Ελληνικό δημόσιο πολλά πράγματα δεν είναι λογικά:uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν.  Γι΄ αυτό πρέπει να το κυνηγάμε λιγάκι. 

Δεν κατάλαβα όμως ένα πράγμα.   ΟΚ, ο περιπτεράς κάνει την καταγγελία.  Ερχεται η δημοτική αστυνομία.   Δεν μπορούσαν να δουν ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτο και να το εξηγήσουν και στον περιπτερά?   Δηλαδή καταγγελια= κλήση,  έτσι αυτόματα? Τι να πω...

Ναι, καταγγελία, επιβεβαίωση παράβασης, κλήση, που είναι το περίεργο; Ο ΚΟΚ απαγορεύει ρητά την διέλευση και φυσικά την στάθμευση στις μοτοσυκλέτες και τα αυτοκίνητα σε πεζοδρόμιο. Έγινε η παρανομία συνήθεια και νιώθετε και αδικημένοι από πάνω;

Απ' οτι κατάλαβα, ναί. Και μένα το καλοκαίρι κάποιος έκανε καταγγελία επειδή έκανα βόλτες με το jet ski, χωρίς να κάνω κάτι επικίνδυνο, και ήρθαν και με γράψανε. Είναι αυτοί οι γνωστοί που βλέπουν παντού παρανομίες και θέλουν να τα καταγγέλουν όλα. Ωστόσο την δική τους καμπούρα δεν την κοιτάνε ποτέ, γαμώ την φάρα τους.

Γεια σου φίλε, είμαι και εγώ ένας από αυτούς που κάνουν αβέρτα καταγγελίες για τους "κύριους" που παρκάρουν σε πεζοδρόμια, ράμπες αναπήρων, διαβάσεις πεζών, διαβάσεις τυφλών κλπ, έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό; Το θεωρείς παράλογο; Και ναι 10 φορές κοιτάω την δική μου "καμπούρα" πρώτα. Μην μας γαμάς την φάρα, γάμα καλύτερα τους εκπαιδευτικούς σου και τους γονείς σου που σου έμαθαν να κάνεις όλα τα παραπάνω και να σου φταίνε αυτοί που ενοχλούνται με τις παρανομίες σου. 

Τροποποιήθηκε από τον Cycloholic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξαιρετική.

Θα κάτσει να κλήσει ραντεβού με γιατρό, για να του γράψει μούφα σημείωμα (θα γίνει και ρόμπα στον γιατρό), θα χάσει χρόνο/βενζίνες στα πήγαινε έλα, για να γλυτώσει τι; 20€....

Που και πάλι, τι σημασία έχει αν έκανες επίσκεψη σε γιατρό; Σου δίνει το δικαίωμα να παρκάρεις όπου θέλεις;

θα γίνει και ρόμπα στον γιατρό . Γιατί να γίνει ρόμπα όπως λες ? Νομίζεις πως θα είναι ο 1ος που το έκανε ? 

θα χάσει χρόνο/βενζίνες στα πήγαινε έλα. Είναι αυτονόητο πως το κάνει μόνο αν είναι κάπου κοντά και μπορεί.

για να γλυτώσει τι; 20€.... . Δεν ξέρεις τι σημασία μπορεί να έχει για τον καθένα αυτό το 20αρικο

Δεν σου δίνει το δικαίωμα απλός υπάρχει παραθυράκι στον νόμο για τέτοιου είδους μικροπαραβάσεις ( όχι να πας και κλίσεις την πόρτα του ανθρώπου ) σύμφωνα με άτομο που ήταν στην Δημοτική Αστυνομία μέχρι πρόσφατα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δείξε μας τον νόμο σε παρακαλώ γιατί μου φαίνεται ότι λες ασυναρτησίες. Έκανα μαλακία, την πληρώνω, είναι απλά τα πράγματα. Αλλά δυστυχώς σε αυτή την χώρα έτσι κουτοπόνηροι είμαστε.

Τροποποιήθηκε από τον Cycloholic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν γνωρίζω περισσότερα πάνω σε αυτό γιατί ποτέ μου δεν έχω παρκάρει έτσι και πάντα στο αφήνω στο γκαράζ μου. Από την στιγμή που το λέει ο ίδιος δεν έχω κάποιο λόγο να μην το πιστέψω...Για την ακρίβεια χθες το βράδυ που έκλεισε το γκαράζ και αμάξι και δεν ήξερα ποιανού ήταν , οπότε κάλεσα την τροχαία και ήρθε για να τον γράψει . Τελικά μετά από ώρα έρχονται και πάει ο αστυνομικός να τον γράψει , βγαίνει αυτός από ένα σπίτι και με ένα κουτάκι βιταμίνες στο χέρι και του είπε το κλασσικό ( συγνώμη κ. αστυνόμε πήγα στο σπίτι μου να πάρω στα φάρμακά μου ) . Αυτός τον άφησε να φύγει και δεν τον έγραψε εκτός αυτού του είπε και μια κουβέντα ---> Σταμάτα αυτό με το παρκάρισμα γιατί ξέρω πόσες φορές έχεις παρκάρει εδώ.

Από την στιγμή που το είδα αυτό δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο λόγο να μην πιστέψω αυτό με το χαρτί γιατρού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, καταγγελία, επιβεβαίωση παράβασης, κλήση, που είναι το περίεργο; Ο ΚΟΚ απαγορεύει ρητά την διέλευση και φυσικά την στάθμευση στις μοτοσυκλέτες και τα αυτοκίνητα σε πεζοδρόμιο. Έγινε η παρανομία συνήθεια και νιώθετε και αδικημένοι από πάνω;

Γεια σου φίλε, είμαι και εγώ ένας από αυτούς που κάνουν αβέρτα καταγγελίες για τους "κύριους" που παρκάρουν σε πεζοδρόμια, ράμπες αναπήρων, διαβάσεις πεζών, διαβάσεις τυφλών κλπ, έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό; Το θεωρείς παράλογο; Και ναι 10 φορές κοιτάω την δική μου "καμπούρα" πρώτα. Μην μας γαμάς την φάρα, γάμα καλύτερα τους εκπαιδευτικούς σου και τους γονείς σου που σου έμαθαν να κάνεις όλα τα παραπάνω και να σου φταίνε αυτοί που ενοχλούνται με τις παρανομίες σου. 

Στην περίπτωση μου δεν είχα παρκάρει σε πεζοδρόμιο και γενικά προσέχω πολύ που παρκάρω για να μην εμποδίζω. Oδηγάω μηχανή 8 χρονια μια φορα δεν με έχουνε γράψει για οτιδήποτε. Για αυτό τον λόγο μου φάνηκε περίεργο που με γράψανε και πήγα να ρωτήσω. Άμα όντως έφταιγα απλά θα πήγαινα να πληρώσω την κλήση μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θες να πεις ότι πάρκαρες σε δρόμο(όχι σε πεζοδρόμιο) όπου επιτρεπόταν το παρκάρισμα αλλά παρόλα αυτά σε έγραψαν; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θες να πεις ότι πάρκαρες σε δρόμο(όχι σε πεζοδρόμιο) όπου επιτρεπόταν το παρκάρισμα αλλά παρόλα αυτά σε έγραψαν; 

Ναι για αυτό το λόγο μου εσβησαν την κλήση. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...