μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Πόσο σε εχει βοηθήσει η μοτοσυκλετα στη ζωη σου;Πώς σε εχει βοηθησει;με ποιο τροπο και σε τι;Ή μηπως απλά μετακινεισαι;Και φυσικα μιλαμε για Μοτοσυκλετα και Ανθρωπος... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Με εχει βοηθησει??????????????? Με εχει καταστρεψει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Μου έχει προσφέρει πολλές εμπειρίες κυρίως ταξιδιωτικές Με έχει ταλαιπωρήσει ''γλυκά'' Ως αφορμή,με έχει φέρει κοντά σε ανθρώπους ανάλογης κουλτούρας που Αξίζουν με Α κεφαλαίο! Με έχει πονέσει(μπίστο) Με έχει ενεργοποιήσει σε θέματα οδικής ασφάλειας και τέλος... Την αίσθηση που μου δίνει,δεν την αλλάζω με τίποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 ωραια ερωτηση κοιτα πιστευω οτι το να παρεις μηχανη δεν θες απλα ενα πολλη καλο και ευκινητο μεσο μεταφορας (αν θες κατι τετοιο περνεις παπι σκουτερ μικροτερος ογκος λιγοτερα εξοδα) η μηχανη ειναι κατι που σε ξεκουραζει ψυχικα κανεις κατι που σου αρεσει ενας τροπος διασκεδασεις σιναμα με ολοκληρη ιδεολογια με λιγα λογια hobby εγω με την αγορα της μηχανης μου πηρα ενα γρηγορο μεσο μεταφορας πραγματοποιησα ενα ονειρο μου γνωρισα ανθρωμους που εχουμε την ιδια ασχολεια και εχω ενα τροπο να διασκεδαζω και να ξεχναω τη καθημερινοτητα κωστα δεν ξερω αν σε καλυψα :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 ωραια ερωτηση εγω με την αγορα της μηχανης μου πηρα ενα γρηγορο μεσο μεταφορας κωστα δεν ξερω αν σε καλυψα :P :P γρηγορο;;;; :P Σκεψου να παρεις και το 990 τι θα λες δηλαδη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 γρηγορο;;;; :P Σκεψου να παρεις και το 990 τι θα λες δηλαδη... σε καταγκελω οτι αλλαξες το κειμενο μου δεν ειπα γρηγορο (που ειναι) ειπα καλο και ευκινητο θα μιλησεις με το δικηγορο μου αλητη μηχανοβιε πλαστογραφε και λασπολογε :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soulnick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 οχι ακριβως μηχανη,αλλα παπι! ενταξει δεν μπορω να πω,με πηγαινε στη δουλεια μου,οσο δουλευα! με πηγαινει καθημερινα στη σχολη μου,στο κεντρο της αθηνας! :/ κανω καμια βολτα με το μαναρι,και μερικες φορες κανω και τον ταριφα.. ειναι πολυ βολικο να εχεις 2 ροδες. αν και επικυνδινο οπως μου λενε οι αμαξατοι φιλοι μου. αλλα δεν ..μιουνται,εγω ειμαι "παιδι του κεντρου",τι να το κανω το καρο? συν τοις αλλοις,ακομα και την ελαχιστη ροπη της παπιας,την γουσταρω ωρες-ωρες.. εσεις με τις μεγαλυτερς ροπες,με καταλαβαινετε καλα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisVeria 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Ήμουν τύπος αυτοκίνητο μέχρι Ιούνιο 06. Αρχάριος όντας στα μηχανάκια, έκανα μια διαδρομή μέσα σε ορεινούς δρόμους, με την γυναίκα και μάλιστα μόλις είχαμε αγοράσει ενδοεπικοινωνία. Από τότε και οι δύο τη γουστάρουμε τρομερά τη φάση και πρώτα ο θεός με ένα μεγαλύτερο θα γουστάρουμε ακόμη περισσότερο. Σημαντικό επίσης είναι ότι, χαλάρωση για μένα ήταν μια βόλτα με το αυτοκίνητο, τσιγάρο και μουσική, πλέον μου αρέσει περισσότερο να παίρνω το μηχανάκι μου και να βολτάρω. Για θέμα εξοικονόμησης χρόνου δεν τπ συζητάω, Καμία σχέση. Υ.Γ Πάλι πολλά τα είπα ρε γ@μ@τ@... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 (τροποποιήθηκε) όταν ανεβαίνω στο μηχανάκι μου ξεχνάω τα πάντα.. (πως με λένε, ποιά είμαι, τί δουλειά κάνω κλπ) με κάνει να ξεφεύγω από την μοναξιά μου και από την μιζέρια αυτού του κόσμου.. έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους από τους οποίους μερικοί ειναι πολύ αξιόλογοι.. :) με έχει βοηθήσει στο να καταλάβω πόσο φαλλοκράτες είναι οι άντρες και τα πέρνω στο κρανίο λέμε.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2007 από τον pocahondas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 με έχει βοηθήσει στο να καταλάβω πόσο φαλλοκράτες είναι οι άντρες και τα πέρνω στο κρανίο λέμε.. ΕΣΥ τα φταις όλα που πας και τους προσπερνάς!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 ΕΣΥ τα φταις όλα που πας και τους προσπερνάς!!! ..μα και όταν δεν τους προσπερνάω πάλι τα ίδια σκ@τά είναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 όταν ανεβαίνω στο μηχανάκι μου ξεχνάω τα πάντα.. (πως με λένε, ποιά είμαι, τί δουλειά κάνω κλπ) με κάνει να ξεφεύγω από την μοναξιά μου και από την μιζέρια αυτού του κόσμου.. εδω παει το τραγουδι μοναξια με χιλιαδες γκαζια παντως οσο αφορα το συγκεκριμενο κομματι με τη μοναξια +1000 απο εμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Εμένα με έχει βοηθήσει στο να συγκρατώ την ψυχραιμία μου. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 όταν ανεβαίνω στο μηχανάκι μου ξεχνάω τα πάντα.. (πως με λένε, ποιά είμαι, τί δουλειά κάνω κλπ) με κάνει να ξεφεύγω από την μοναξιά μου και από την μιζέρια αυτού του κόσμου.. έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους από τους οποίους μερικοί ειναι πολύ αξιόλογοι.. :) με έχει βοηθήσει στο να καταλάβω πόσο φαλλοκράτες είναι οι άντρες και τα πέρνω στο κρανίο λέμε.. σκεφτεσαι πολλη ωραια επιτελους μυαλομενη ειδος προς εξαφανιση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 εδω παει το τραγουδι μοναξια με χιλιαδες γκαζια παντως οσο αφορα το συγκεκριμενο κομματι με τη μοναξια +1000 απο εμενα ..δύσκολοι καιροί.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 ..δύσκολοι καιροί.. δυσκολη ανθρωποι θα ελεγα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 ..μα και όταν δεν τους προσπερνάω πάλι τα ίδια σκ@τά είναι.. γιατί μας πίκρανες πολύυυυυυυυυυυυυ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Πάντως εγώ θα σας πω παιδιά πως αισθάνομαι το χρονικό διάστημα που δεν έχω μηχανή. ΧΑΛΙΑ. Καταρχήν η μηχανή είναι ένας τρόπος να ξεφεύγεις απ΄την καθημερινότητα που τόσο μας σκοτώνει. Με την μηχανή γνωρίζεις πολλά ωραία μέρη, πολλούς ανθρώπους μα πάνω απ όλα όταν την βλέπεις και σε περιμένει υπομονετικά καταλαβαίνεις ότι έχεις ένα φίλο να σε συνοδεύσει όπου σου κάνει ευχαρίστηση και να σου κάνει και τα χατήρια σου. Δυστυχώς για μένα που όλη την εβδομάδα δουλεύω και που περιμένω ένα Σαββατοκύριακο να ξεσκάσω η μηχανή ήταν ο ιδανικός σύντροφος. Πραγματικά περιμένω πως και πως την στιγμή να ξαναπάρω πάλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 γιατί μας πίκρανες πολύυυυυυυυυυυυυ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 με έχει βοηθήσει στο να καταλάβω πόσο φαλλοκράτες είναι οι άντρες και τα πέρνω στο κρανίο λέμε.. Φυσικά και είναι φαλλοκράτες οι άντρες. Τι να κρατήσουν δηλαδή; Την μύτη τους; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Φυσικά και είναι φαλλοκράτες οι άντρες. Τι να κρατήσουν δηλαδή; Την μύτη τους; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 (τροποποιήθηκε) Με εχει βοηθησει??????????????? Με εχει καταστρεψει έχω βασιμες υποψιες ότι ησουν κατεστραμμενος απο πριν. damaged goods κιετσ Φυσικά και είναι φαλλοκράτες οι άντρες. Τι να κρατήσουν δηλαδή; Την μύτη τους; :P κατά το αλογοβαστα ιπποκράτους? ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΑΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΩ ΔΙΑ ΧΕΙΡΑΨΙΑΣ ΣΤΑΘΗ!!!!!!!!!! Α και ξεχασα. Δεν νευριαζω τοσο ευκολα πια. EKTOS ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ!!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2007 από τον deusXT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eragon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Η μηχανη για μενα ειναι ενας μοναδικος τροποσ αποβολης¨ σκοτουρας, προβληματων, αγχους και τελος παντων οτι μας συνδεει με την καθημερινοτητα και τη ρουτινα. Λογω επαγγελματος η εταιρια μου περεχει αυτοκινητο. Για μενα ειναι συνδεδεμενο με τη δουλεια. Ε, οχι και τα σαββατοκυριακα!!! Fuck's sake!!! Δουλευουμε που δουλευουμε ολη μερα... Ενα ΣΚ μας εχει μεινει... Συν τοις αλλοις με βοηθησε παρα πολυ στο να συνελθω απο ενα πραγματικα πολυ δυσκολο καλοκαιρι... Για το οποιο εφταιγε μια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimR6 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Εγω παλι την καβαλαω και νιωθω ετοιμος να γεμισω το μυαλο μου με ελευθερια...ποτε δεν προγραμματιζω αλλα αποφασιζω την τελευταια στιγμη και παντα περναω τελεια Βεβαια ακολουθουν και καποιες καταστροφικες στιγμες μ@λ@κι@ς :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Βεβαια ακολουθουν και καποιες καταστροφικες στιγμες μ@λ@κι@ς :P :P Μη στεναχωριέσαι ... ξερουμε πολύ καλά γιατι μιλάς ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες