spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 ο τύπος είχε τα φράγκα για zx10r full extra.... μέχρι και finger protectors των 500 ευρώ, ΑΛΛΑΑΑΑ οδηγάμε τον πύραυλο με...παντόφλες!!!Αυτά είναι μόνο για το H2R.Eμμμ ιδέα μου είναι ή κάποιο πουλί στο 10:490 λέει "Μαλάκας είμαι ρε"; https://youtu.be/9MuGTgLbGk8?t=649 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 Μοιάζουν λίγο τα ινδονησιακά με τα ελληνικάΔες σχόλιο απο κάτω : hahaha malah motornya dulu yg diperiksa 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2016 Αγαπαμε το κλασσικο Τουτουρι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elmacho 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2016 http://9gag.com/gag/aeGP9Zj#comment ουτε να σου κατσει το 5 και 1 τετοια τυχη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2016 (τροποποιήθηκε) Χεστηκα και μονο που το ειδα στην οθονη.Κλασσικη περιπτωση ''Σορρυ φιλε δε σε ειδα'' Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2016 από τον dimip 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Χεστηκα και μονο που το ειδα στην οθονη.Κλασσικη περιπτωση ''Σορρυ φιλε δε σε ειδα''πάτησε γρήγορα γκάζι και το κάρο... δες αυτό όμως που είναι και Ελλάδα: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 ετσι το ξεκιναω και εγω 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 πάτησε γρήγορα γκάζι και το κάρο... δες αυτό όμως που είναι και Ελλάδα: νταξει το σωσιμο τρελο.Προλαβε να κανει μεχρι και ελιγμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 νταξει το σωσιμο τρελο.Προλαβε να κανει μεχρι και ελιγμο λέτε να είναι και εδώ στο forum αυτός ο πιλότος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Κοιμηθηκε πανω στο σκουτερακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Χεστηκα και μονο που το ειδα στην οθονη.Κλασσικη περιπτωση ''Σορρυ φιλε δε σε ειδα'' Για να ειμαστε δικαιοι αυτο ειναι η κλασικη περιπτωση μοτοσυκλετιστη που παει 2x το οριο ταχυτητας κ θυμωνει με αυτοκινητιστες που δεν εχουν τα αντανακλαστικα του σουμαχερ.Απαραδεκτος βεβαια ειναι κ ο οδηγος του καρου που δεν εβγαλε φλας...Αρα εγω βλεπω δυο μλκες που ευτυχως ο ενας απο τους δυο ειναι τρελο πιλοτακι και εσωσε την μια απο τις 7 ζωες του.Η αυθεντικη κλασικη περιπτωση δε σε ειδα φιλε ειναι οταν σε κλεινουν στην κηφισιας με 100-110 κ οταν πεταγονται απο στοπ οχι αυτη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2016 φορτηγο αντιθετα φρεναρει και αλλαζει πορεια, ο αλλος κοντεψε να πατησει το φιλο του στο κεφαλι, αφηνει κατω το μοτο, πλαστικα πεταμενα παντου... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2016 Αν ξερεις να ζεις.. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2016 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2016 ετσι θα μπω στον γαμο μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2016 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2016 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 το παληκάρι με το gsxr φοβόταν το γκάζι ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 Δεν ξερω αν το λες ειρωνικά, πάντως, μετά το track-day η επιστροφη απο την εθνική μου φαίνεται απίστευτα βαρετή και δεν με βάζει στην πρίζα για να πάω γρήγορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 παραβλεπω οτι ειναι διαφημιση της ακατανομαστης εταιριας (προσωπικη αποψη) το βιντεο πατως ειναι ωραιο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2016 Δεν ξερω αν το λες ειρωνικά, πάντως, μετά το track-day η επιστροφη απο την εθνική μου φαίνεται απίστευτα βαρετή και δεν με βάζει στην πρίζα για να πάω γρήγορα.δεν το είπα καθόλου ειρωνικά... απλώς επειδή είδα τον @Easy_Rider_Gr να σφαγιάζει το grip, περίμενα και ο συνοδοιπόρος του να ακολουθήσει και όπωτε μου συμβαίνει αυτό συνήθως είναι επειδή ο άλλος δεν το "χουφτώνει" τόσο πολύ (δεν έχει όρεξη/φοβάται/δεν πήρε γραμμή ότι ανοίγουμε)...Μετά από την επισήμανση σου διάβασε ότι είναι στον γυρισμό από track day!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2016 δεν το είπα καθόλου ειρωνικά... απλώς επειδή είδα τον @Easy_Rider_Gr να σφαγιάζει το grip, περίμενα και ο συνοδοιπόρος του να ακολουθήσει και όπωτε μου συμβαίνει αυτό συνήθως είναι επειδή ο άλλος δεν το "χουφτώνει" τόσο πολύ (δεν έχει όρεξη/φοβάται/δεν πήρε γραμμή ότι ανοίγουμε)...Μετά από την επισήμανση σου διάβασε ότι είναι στον γυρισμό από track day!!!Α δεν ειμαι εγω (Μακαρι αλλα...). Παντως το βιντεο ειναι απο ενα παιδι απο εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες