Jump to content
ghostkon

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ vol 2. (μόνο με μοτό)

Recommended Posts

ο τύπος είχε τα φράγκα για zx10r full extra.... μέχρι και finger protectors των 500 ευρώ, ΑΛΛΑΑΑΑ οδηγάμε τον πύραυλο με...παντόφλες!!!

Αυτά είναι μόνο για το H2R.

Eμμμ ιδέα μου είναι ή κάποιο πουλί στο 10:490 λέει "Μαλάκας είμαι ρε"; https://youtu.be/9MuGTgLbGk8?t=649

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μοιάζουν λίγο τα ινδονησιακά με τα ελληνικά

Δες σχόλιο απο κάτω : hahaha malah motornya dulu yg diperiksa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χεστηκα και μονο που το ειδα στην οθονη.Κλασσικη περιπτωση ''Σορρυ φιλε δε σε ειδα''

Τροποποιήθηκε από τον dimip

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χεστηκα και μονο που το ειδα στην οθονη.Κλασσικη περιπτωση ''Σορρυ φιλε δε σε ειδα''

πάτησε γρήγορα γκάζι και το κάρο... δες αυτό όμως που είναι και Ελλάδα:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάτησε γρήγορα γκάζι και το κάρο... δες αυτό όμως που είναι και Ελλάδα:

νταξει το σωσιμο τρελο.Προλαβε να κανει μεχρι και ελιγμο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νταξει το σωσιμο τρελο.Προλαβε να κανει μεχρι και ελιγμο

λέτε να είναι και εδώ στο forum αυτός ο πιλότος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να ειμαστε δικαιοι αυτο ειναι η κλασικη περιπτωση μοτοσυκλετιστη που παει 2x το οριο ταχυτητας κ θυμωνει με αυτοκινητιστες που δεν εχουν τα αντανακλαστικα του σουμαχερ.Απαραδεκτος βεβαια ειναι κ ο οδηγος του καρου που δεν εβγαλε φλας...Αρα εγω βλεπω δυο μλκες που ευτυχως ο ενας απο τους δυο ειναι τρελο πιλοτακι και εσωσε την μια απο τις 7 ζωες του.

Η αυθεντικη κλασικη περιπτωση δε σε ειδα φιλε ειναι οταν σε κλεινουν στην κηφισιας με 100-110 κ οταν πεταγονται απο στοπ οχι αυτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φορτηγο αντιθετα φρεναρει και αλλαζει πορεια, ο αλλος κοντεψε να πατησει το φιλο του στο κεφαλι, αφηνει κατω το μοτο, πλαστικα πεταμενα παντου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετσι θα μπω στον γαμο μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω αν το λες ειρωνικά, πάντως, μετά το track-day η επιστροφη απο την εθνική μου φαίνεται απίστευτα βαρετή και δεν με βάζει στην πρίζα για να πάω γρήγορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παραβλεπω οτι ειναι διαφημιση της ακατανομαστης εταιριας :tooth: (προσωπικη αποψη) το βιντεο πατως ειναι ωραιο :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω αν το λες ειρωνικά, πάντως, μετά το track-day η επιστροφη απο την εθνική μου φαίνεται απίστευτα βαρετή και δεν με βάζει στην πρίζα για να πάω γρήγορα.

δεν το είπα καθόλου ειρωνικά... απλώς επειδή είδα τον @Easy_Rider_Gr να σφαγιάζει το grip, περίμενα και ο συνοδοιπόρος του να ακολουθήσει και όπωτε μου συμβαίνει αυτό συνήθως είναι επειδή ο άλλος δεν το "χουφτώνει" τόσο πολύ (δεν έχει όρεξη/φοβάται/δεν πήρε γραμμή ότι ανοίγουμε)...
Μετά από την επισήμανση σου διάβασε ότι είναι στον γυρισμό από track day!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν το είπα καθόλου ειρωνικά... απλώς επειδή είδα τον @Easy_Rider_Gr να σφαγιάζει το grip, περίμενα και ο συνοδοιπόρος του να ακολουθήσει και όπωτε μου συμβαίνει αυτό συνήθως είναι επειδή ο άλλος δεν το "χουφτώνει" τόσο πολύ (δεν έχει όρεξη/φοβάται/δεν πήρε γραμμή ότι ανοίγουμε)...
Μετά από την επισήμανση σου διάβασε ότι είναι στον γυρισμό από track day!!!

Α δεν ειμαι εγω:laugh: (Μακαρι αλλα...). Παντως το βιντεο ειναι απο ενα παιδι απο εδω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα