Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2015 εδω ο φίλος τη βρηκε τη λύση 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2015 Εγώ λέω ας ξεκινήσουμε καλύτερα με το να μη μπλοκάρουμε την λωρίδα έκτακτης ανάγκης κάθε φορά που βρέχει και πέφτει χιόνι στις εθνικές οδούς και μετα ξεκινάμε με την "ενδοδαπέδια θέρμανση" που θα αναλάβουν να εγκαταστήσουν οι διακεκριμένοι και αδιάφθοροι Έλληνες εργολάβοι...just sayin 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2015 Το να έχεις μάθει να περπατάς σε χιόνι και κυρίως σε πάγο δεν σημαίνει ότι δεν θα πέσεις κιόλας. Απλά θα πέφτεις με μικρότερη συχνότητα με σχέση έναν άλλο που δεν έχει περπατήσει ποτέ του πάνω σε χιόνι-πάγο. Μια χαρά σπάνε κεφαλιά, πόδια, λεκάνες, χέρια κτλ.Στη Βουλγαρια τόσα χρόνια τους βλέπω. Πέφτουν πιο αραιά με σχέση εμάς αλλά πέφτουν και αυτοί και σπάνε διαφορά.Εξαιρετική κίνηση. Αν φορεσεις ενα σωστο μποτακι τρακτερωτο δε βλεπω λογο να πεσεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2015 Εγώ λέω ας ξεκινήσουμε καλύτερα με το να μη μπλοκάρουμε την λωρίδα έκτακτης ανάγκης κάθε φορά που βρέχει και πέφτει χιόνι στις εθνικές οδούς και μετα ξεκινάμε με την "ενδοδαπέδια θέρμανση" που θα αναλάβουν να εγκαταστήσουν οι διακεκριμένοι και αδιάφθοροι Έλληνες εργολάβοι...just sayinΒρέχει και χιόνι; Μακάρι μόνο τότε....Βγάζω κακία και καφρίλα αλλά όταν τους βλέπω όλους να το κάνουν στην εθνική μου έρχεται το "κερατά να ψοφάς παρακάτω και να μην μπορεί να έρθει το ασθενοφόρο" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) Βρέχει και χιόνι; Μακάρι μόνο τότε....Βγάζω κακία και καφρίλα αλλά όταν τους βλέπω όλους να το κάνουν στην εθνική μου έρχεται το "κερατά να ψοφάς παρακάτω και να μην μπορεί να έρθει το ασθενοφόρο"Ούτε έναν δεν έχω δεί τόσα χρόνια...και όμως είναι εφικτό.Άν ξέρεις ότι παίζει ανασκολοπισμός από μπατσόνια και διαγραφές κλήσεων δεν παίζουν ούτε για αστείο μάντεψε...εφαρμογή του κ.ο.κ! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 21 , 2015 από τον gilles 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2015 Αν φορεσεις ενα σωστο μποτακι τρακτερωτο δε βλεπω λογο να πεσεις. Μια χαρα πεφτεις bro. Πιστεψε με. Ο παγος στο δρομο και στο πεζοδρομιο ειναι βρωμικος και γλιστραει οσο τιποτα. Ιδιατερα αμα λιωνει εν μερει και ξαναπαγωνει τη νυχτα.Εκει, κλαφτα Χαραλαμπε...Τεσπα off topic ολο αυτο.Εφοσον οι ανθρωποι εχουν θεμα, και δεν ειναι μονο τα πεσιματα των πεζων, αλλα και αλλα πραγματα που ειπαν τα παιδια παραπανω (μεσα στις πολεις και στα χωρια, το χιονι που καθαριζεται απο τους δρομους απο τα μηχανηματα δεν θα καλυπτει τα παντα-μονο αυτο να σκεφτεις) αξιζει και με το παραπανω. Για αυτους, που ο μισος χρονος, υποθετω, ειναι με πολλα χιονια.Εδω, θα ειναι 95%, αν οχι παραπανω, αχρηστο.Αλλα για εκει, ειναι μια χαρουλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2015 Στη Νορβηγία το one night stand πιάνεται για σχέση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vkats 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 Εξαιρετικο και πολύ αποδοτικό σύστημα αλλά για χώρες που η ενέργεια είναι σχεδόν τζάμπα.Το πρωτοείδα το 1987 !!!! (σχεδόν πριν 30 χρόνια) στην Ελβετία.Σκηνικό: Ιανουάριος στη Ζυρίχη, όλο το κέντρο της πόλης χιονισμένο (τα πάρκα εννοώ...) αλλά πεζοδρόμια και δρόμοι πεντακάθαρα. Σαν γνήσιος Ελληνας ρωτάω Ελβετό: Καλά πόσο αλάτι ξοδεύετε όλο το χειμώνα για να κρατάτε τους δρόμους σας καθαρούς? Και μου απαντάει ο τύπος: Καλά χαζός είσαι? Είναι δυνατόν να ρίχνουμε αλάτι στους δρόμους? Αυτό το αλάτι θα περάσει στο υπέδοφος και θα καταστρέψει τα υπόγεια ύδατά μας από τα οποία πίνουμε νερό και είναι από τα μεγαλύτερα εξαγωγικά προϊόντα μας (Evian κλπ). Εχουμε σωλήνες κάτω από τα πεζοδρόμια και τους δρόμους και κυκλοφορούμε ζεστό νερό. Η ενέργεια μας βγαίνει τζάμπα με τόσα βουνά και καταρράκτες που τα έχουμε κάνει υδροηλεκτρικά εργοστάσια... ΥΓ. Και κάτι ακόμα για να καταλάβετε τι σημαίνει ΚΡΑΤΟΣ: Το χειμώνα σε απόκεντρα προάστεια της Ζυρίχης έβλεπες τη νύχτα στα πάρκα να κυκλοφορούν αλεπούδες!!!! Και όταν ρώτησα πάλι τον Ελβετό γιατί δεν τις κυνηγάει ο Δήμος με ξαναρώτησε: Καλά χαζός είσαι? Γιατί να τις κυνηγήσει? Για να διαταραχθεί η διατροφική αλυσίδα της πανίδας σητν περιοχή? Απεναντίας τις φροντίζει αφήνοντας τροφή σε διάφορα μέρη για να μην πεθάνουν από ασιτία το χειμώνα επειδή η ανθρώπινη παρέμβαση στην περιοχή τους έχει ελαχιστοποιήσει τις πηγές τροφής...ΑΦΩΝΟΣ..... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 Εγώ προτιμώ να μην έχω το κρύο αυτό και ας μην έχουν οι δρόμοι καλοριφέρ Σιγά ρε, εμείς στους δικούς μας δρόμους έχουμε ενδοδαπέδια χαντάκια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες