Jump to content
HLIAS

MLS κινητα

Recommended Posts

Αν είναι για εσένα, θα έλεγα να κοιτάξεις να βρεις κάτι πιο ποιοτικό από Κινεζιά Android.

Aντίστοιχο Lumia στα λεφτά αυτά είναι προτιμότερο για ένα απλό χρήστη σαν εσένα.

Kαλύτερα Windows, παρά κακοφτιαγμένα Linux-άκια.

Κανείς δε λέει το όποιο Android δευτεροκλασάτο τι κάνει μετά από ένα χρόνο.

Ποιότητα κατασκευής?

Φτηνά τα κινέζικα αυτά, αλλά ποιότητα μηδεν. Ίσως αυτοί που τα παίρνουν αλλάζουν κάθε χρόνο, ή/και ψάχνουν επιδόσεις και Benchmarks, Antutu και δε συμαζεύεται!

Ούτε Root, ούτε πολλά Apps, απλή καθημερινή χρήση με ένα καλό GPS (Here Drive), καμερούλα...τα βασικά. Παίρνεις κι ένα Brand με εγγύηση στο Ελάντα, μπας και...

Τι του λέτε του παιδιού, ρε σεις!?

Λιάκο, αν θες, πάντως, ψάχνω για σενα και μεταχείρω άριστο. Έχω ψάξει για τη κουτσή Μαρία τελευταία. Εσένα ....?

Ενα Lumia 730 εγώ θα έπαιρνα, στη θέση σου

Oρέστη έχει περάσει προ πολλού ο καιρός που τα κινέζικα δεν είχαν ποιότητα κατασκευής. Σε δευτεροκλασάτο android πάντως μετά από τέσσερα χρόνια βαριάς καθημερινής χρήσης έχει ξεφλουδίσει η χρωμέ επικάλυψη στα σημεία που το πιάνει το χέρι.

Παραπάνω γράφω ότι το antutu ΔΕΝ είναι μέτρο σύγκρισης. Μέτρο σύγκρισης είναι το user experience στο εκάστοτε τηλέφωνο. Όσο για εγγύηση (τουλάχιστον για τα Doogee που λέει και το παλικάρι παραπάνω) μάλλον καλά δείγματα υπάρχουν πλέον.

Α! και 100€ ε...?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οσο για ποιοτητα,xperia p 250Ε κινητο,σε ενα 6μηνο ολα ξεφλουδισαν.

Παλαιοτερο samsung των 380Ε,το ιδιο.

Ναι ομολογω οτι στο Κ3 note τριζει αν το πιεσεις σε καποια σημερα το πλαστικο(το ενα που πηρα απο ebay,το αλλο καλυμμα που ειχε απο μαμα δεν εχει θεμα)

Εχουν περασει οι εποχες που τα κινεζικα ηταν χαλια.

Εκτος αν μιλατε για τα κινεζικα που βαζουν για turbo x και mls.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ενα Mls περιπου 10 μηνες.Το κινητο ειναι απιστευτο.Δεν κολλαει πουθενα.Του εχω μεσα 4000 φωτογραφιες και 5-6 μεγαλα παιχνιδια και τρεχει σφαιρα.Το αγορασα 180ε.Δεν εχει καμια απολυτος σχεση με κινητα 200-250ε.Υπερβολικα καλυτερο.Αρα απο παιχνιδια να ξες,τα παντα,απο ιντερνετ επισεις τα παντα και 30 καρτελες να ανοιξεις θα παει σφαιρα.Τωρα αυτο που μιλας προσωπικα μου εχει λυσει τα χερια.Ειναι απιστευτο και ειναι το μονο κινητο που το κανει ολα τα αλλα ακομη και 500ε να κανουν το κανουν μονο στα αγγλικα και οχι επιτιχημενα.Στο mls εισαι facebook και αντι να πληκτρολογεις μια ωρα πατας ενα κουμπι και τα γραφει μονο του,τονισμενα ακριβως οπως τα ειπες με βρισιες κτλ.Απο αποψη σχεδιασης το δικο μου διχνει πολυ ωραιο,λεπτο και γενικα αντεχει πολυ.Εμενα εχει πεσει απειρες φορες και απο ψηλα και με την οθονη και τιποτα.Το μονο αρνητηκο ειναι η πολυ χαλια μπροστινη καμερα.Ναι μεν υπαρχει και μπορεις να μιλησεις ,skype,viber κτλ και τις φωτο σου μπορεις να βγαλεις αλλα χαλια αναλυση.Η πισω ειναι παρα πολυ καλη ,εχει και φλασακι αλλα το βραδυ νταξ.Εμενα παντως οι χαρτες που εδιναν δωρο με πλοηγηση με εσωσαν..Καλες αγορες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν κάνεις υπομονή μέχρι να πάρει windows 10 θα τις έχεις κι αυτές. :winking:     Πολύ τίμιο vfm το 640.

τα έχω βάλει τα 10 με την techical preview.Ναι έγιναν πολύ ωραία,αλλά οι εφαρμογές τζίφος πάλι.Πρέπει να περιμένουμε μέχρι το πάσχα.Ε πολύς καιρός αναμονή.

Αναβαθμισεις ααααν και ποτε.Ισχύει αν και στους χάρτες δίνει.Για αυτό το παίρνεις πιστεύω άλλωστε.

Εαν παθει κατι,εχει πιασει υγρασια το κινητο σου.

Αυτό ισχύει για όλες τις μάρκες.

Χθες είδα πιτσιρικά στο σέρβις του public που είχε καμένα πιξελ στην Οθόνη και του είπαν πως το σέρβις(arvato εννοείται)το εξέτασε και το έβγαλε εκτός εγγύησης λόγο υγρασίας.

Ρε και στα σε λήμνη κανένα κινητό δε χαλάει από υγρασία....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα και το 640 xl αμα θες κουμουτσα. Το εχει η tech freak μανα μου :laugh: Λιγο πιο πανω αλλα τρομερο κινητακι.  Τρομερη οθονη, μπαταρια,καμερα.
http://www.skroutz.gr/s/6536691/Microsoft-Lumia-640-XL-3G-Dual-8GB.html

Αυτα που λεει ο νταντ3 ισχυουν. Πολυ καλυτερη υποστηρικη απο xiaomi, lenovo , meizu , huawei σε σχεση με κατι samsung , lg , sony που κινητα και ταμπλετ τα αφηνουν σε εκδοσεις που βγηκανε ή μενουνε στασιμα μετα απο λιγους μηνες.

Δεν ειναι πυρηνικη φυση. Λογικο ειναι εταιρια  που βγαζει 30+ κινητα το χρονο να εχει χειροτερη υποστηριξη απο καποια μεγαλη κινεζικη που βγαζει μονο 5-10 κινητα το χρονο.

Τροποποιήθηκε από τον mario27

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην αρβάτο και πατημένο απο αυτοκίνητο να το πας για υγρασία θα στο γυρίσουνε πίσω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην αρβάτο και πατημένο απο αυτοκίνητο να το πας για υγρασία θα στο γυρίσουνε πίσω

Ναι αλλά αυτή είναι το κύριο σερβισάδικο πλέον.Για τα εντός εγγύηση κινητά.

Δηλαδή είναι σα να μην έχουμε εγγύηση.:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε τουλαχιστον οι κινεζοι δε παιζει να σου πουν για υγρασια.

Δεν το εχουν ανακαλυψει το κολπο ακομα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχουμε αποψη για τα mls.?

Ενδιαφερομαι για ενα κινητο της ταξης των 150-180 €

Θελω να δοκιμασω τα mls που ειναι και ελληνικά, εχουν και χαρτες..

Αν δεν παρω λεω να κοιταξω παλι samsung kai lg.

Αλλα οποιος εχει γνωμη για τα mls θελω να μου ανοιξει τα ματια

Ευχαριστω ομορφοπαιδα

καλα ειναι αλλα πολυ ακριβα για αυτο που προσφερουν. ψαχνεις καινουριο vfm κινητο απο ελλαδα? τσιμπα το χωρις 2η σκεψη http://www.skroutz.gr/s/4836268/LG-G2-mini-4G-8GB.html :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα mls πληρωνεις το λογισμικο τους, το οποιο ειναι αψογο αν πραγματικα το χρειαζεσε. Ειναι ιδανικα για οδηγους και εργασιες που δεν θελεις να εχεις την προσοχη σου στο κινητο. Την τιμη τους την θεωρω δικαιολογημενη λογο του λογισμικου. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψαχνωντας για τηλεφωνο και γω, βρηκα μια αλλη κινεζικη εταιρια την cubot η οποια εχει και ελληνικη αντιπροσωπεια και βλεπω πχ ενα μοτελο της το x 17 με πολυ καλα χαρακτηριστικα στα 200 ε,εχει αγορασει καποιος απο αυτην την εταιρια κατι να μας πει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω πολυ για ολα μαγκες.. με μπερδεψατε περισσοτερο.. :tooth:

Περα απο την πλακα.. ο,τι αγοραστει θα ειναι αποφαση τελευταιας στιγμης.. 

ΟΛα τα σεναρια παιζουν. Απο το doogge  που λετε μεχρι και το lg G2.

Παιζει το ιδιο λειτουργικο ανδροιντ να παιζει διαφορετικα σε δυο συσκευες με παρομοια χαρακτηριστικα αλλα αλλη μαρκα?

Καταλαβατε..? πχ το μλς με το G2 για παραδειγμα.. Μονο για λειτουργικο αναφερομαι.. 

Ρωταω γιατι εγω τοσα χρονια παιζω μοπνο με σαμσουνκ οποτε προφανως και εχω μαυρα μεσανυκτα στις αλλες μαρκες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χρονια πολλα σ ολους.διαβαζοντας με προσοχη το ενδιαφερον θεμα που ανοιξατε ψαχτηκα κι εγω γιατι με το Lumia 435 που πηρα λογο της χαμηλης τιμης βρηκα μπελα.καμερα μηδεν και δεν μπορεσα να περασω ολες τις επαφες.οι μισες περασαν απο υο LG στο Lumia μονο το ονομα χωρις τον αριθμο.θελω γρηγορο δυνατο χωρις κοληματα με πολυ καλη φωτο με δυνατο φλας και καθαρο zoom.ειδα το doogee f5 που εχει εντυπωσιακα στοιχεια αλλα διαβασα σε σχολια πιυ καναν κατοχοι στη παρουσιαση στο yutube οτι εχουν σοβαρα προβληματα.και ρωτω;γιατι να μην παρω Samsung j5 που παει σφαιρα με καλα χαρακτηριστικα και εχει 200 ευρω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ακομα δεν αποφασισα.θελω να μαι 1000% σιγουρος για να μην πεταξω λεφτα παλι.τα κινητα που εχουν προτεινει παραπανω οι φιλοι ειναι με κριτηριο τα χαρακτηριστικα τους χωρις να το εχει καποιος και να ξερει τις ιδιαιτεροτητες τους.γιατι μπηκα σε σχολια στο skroutz και σε αναλογα βιντεο στο yutube και διαβασα πολλα παραπονα.ειμαι αναμεσα στο huawei p8 ή το g8 ή στο Samsung s5 neo.και τα 3 στα 330 περιπου.το Samsung εχει ενα προβαδιασμα γιατι σερβις εχει παντου της ιδιας της εταιριας.δεν μπορω να μπλεκω με δευτεροτριτο μαγαζα που δεν ξερουν καν που ειναι για να μην περιμενω καιρο να το φτιαξουν ή να μην φανε κανενα μπουλο και δεν ξςρω που να το στελνω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ακομα δεν αποφασισα.θελω να μαι 1000% σιγουρος για να μην πεταξω λεφτα παλι.τα κινητα που εχουν προτεινει παραπανω οι φιλοι ειναι με κριτηριο τα χαρακτηριστικα τους χωρις να το εχει καποιος και να ξερει τις ιδιαιτεροτητες τους.γιατι μπηκα σε σχολια στο skroutz και σε αναλογα βιντεο στο yutube και διαβασα πολλα παραπονα.ειμαι αναμεσα στο huawei p8 ή το g8 ή στο Samsung s5 neo.και τα 3 στα 330 περιπου.το Samsung εχει ενα προβαδιασμα γιατι σερβις εχει παντου της ιδιας της εταιριας.δεν μπορω να μπλεκω με δευτεροτριτο μαγαζα που δεν ξερουν καν που ειναι για να μην περιμενω καιρο να το φτιαξουν ή να μην φανε κανενα μπουλο και δεν ξςρω που να το στελνω

όλα στην Arvato πάνε για φουλ σέρβις.Kαι τα Samsung αν δεν είναι αγορασμένα απο την ίδια την Samsung.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

-Καλησπερα σας

-Καλησπερα

-Εχω ερθει γιατι χαλασε το κινητο μου μπλα μπλα μπλα

-Ειναι χ λεφτα για να σας το κοιταξουμε

Επομενη μερα ή το απογευμα

-εχμημχμηοοηχμ αγαπητε πελατη , το κινητο σας εχει το ταδε προβλημα και δυστυχως δεν καλυπτετε απο την εγγυηση, Το (βαλε οτι θες εδω) κοστιζει 250 ευρω.

-Μααα το πηρα μονο 200 ευρω το κινητο...

.......

Αρβατο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηλία, ωραίο το s60! Σε λευκό να υποθέσω?  Ποσό πήγε?

Σορρυ τωρα το ειδα...

Ναι λευκο στα 170 € :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα