Jump to content
orck

Προβλημα σταθμευσης στο αεροδρομιο Ελ.Βενιζελος (Αθηνα)

Recommended Posts

Σε ενα προσφατο ταξιδι μου με αεροπλανο ειχα σοβαρο προβλημα στην σταθμευση του σκουτερ μου. Στο αεροδρομιο Ελ.Βενιζελος στο χωρο των αφιξεων υπαρχουν δυο χωροι οπου μπορουν οι ιδιοκτητες μηχανων να παρκαρουν, χωρις χρεωση. Παντα ειχα προβλημα να βρω θεση εκει, γινεται πανικος, το ενα μηχανακι κυριολεκτικα πανω στο αλλο. Στο τελευταιο αυτο ταξιδι δεν βρηκα απολυτος τιποτα, ισως γιατι ειχα αφιξη λιγο αργοτερα στις 9:30 και οχι 6:00 το πρωι. Περασα δυο φορες. Αρκετοι συναδελφοι ειχαν σταθμευσει παραλληλα με το πεζοδρομιο μπροστα στους κανονικα που ειναι καθετα με το πεζοδρομιο. Προφανος τους εκλειναν, δεν ξερω...
Τελικα αποφασισα να παω το μηχανακι στα παρκινγκ των καταστηματων Leroy Merlin, ΙΚΕΑ και γυρισα με τα ποδια στο αεροδρομιο, οι δρομοι αυτοι δεν ειναι φτιαγμενοι για διελευση πεζων, δεν υπαρχουν καν πεζοδρομια.
Η ολη εικονα ειναι τριτοκοσμικη. Οι υπευθυνοι που βρισκοντα στις πληροφοριες δεν μπορουσαν να μου απαντησουν κατι και ετσι εκανα μια αναφορα στο email του αεροδρομιου.

Οποιος εχει αντικρισει την κατασταση που επικρατει και ενδιαφερεται μπορει να στειλει επιπλεον email για να δειξουμε το προβλημα. Ηδη μου απαντησαν οτι επειτα απο το email το ερευνουν.
Εαν υπαρχουν φωτογραφιες η βιντεο σιγουρα θα βοηθουσαν, εγω δυστηχως δεν το σκεφτηκα εκεινη την στιγμη. Το email του αεροδρομιου ειναι airport_info@aia.gr
Πιστευω οτι με κοσμιο τροπο ισως να βελτιωθει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Είσαι βέβαιος ότι εκεί στο επίπεδο των αφίξεων επιτρέπεται επ' αόριστον η στάθμευση των μότο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αυτο εκει ειναι για να σταθμευσεις και να κανεις το ταξιδι σου. Δεν υπαρχει πουθενα αλλου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλό είναι αυτό νόμιζα ότι είναι απλά για στάση όπως στα αυτοκίνητα (που και πάλι πέφτει κυνήγι).

Λογικά αν δεν επαρκούν οι θέσεις δεν θα διαθέσουν κι άλλο χώρο (δωρεάν).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο παρκινκ του ικεα εισαι σιγουρος οτι θα εβρισκες το μηχανακι σου.
Απο το ικεα μεχρι το αεροδρομιο εχει λεωφορειο και περναει αρκετα συχνα και εχει και απεναντι απο το ικεα γιατι ειναι τελωνεια και διαφορες υπηρεσιες και αρκετοι αυτοι που εργαζονται και μετακινουνται προς και απο το αεροδρομιο.
Τωρα για παρκινκ αν δεν εχει εκει μαλλον δεν εχει πουθενα αλλου να το αφησεις.
Εχει συνεχεια αστυνομικο ομως εκει γυρω οποτε θα μπορουσες να ρωτησεις και εκει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το EL BENIZEL - κατά την προσωπική μου άποψη πάντα - είναι ΤΡΑΓΙΚΟ ως αεροδρόμιο, τόσο όσον αφορά τις υποδομές διευκόλυνσης των ταξιδιωτών, όσο και την εμφάνισή του ακόμα (εκείνη η οροφή με τους σωλήνες μοιάζει λες και τους τέλειωσαν οι ψευδοροφές και σαν προχειροστημένο γκαράζ (ξαναλέω, πάντα προσωπική άποψη).

Για δε τα οχήματα, δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός και ενδιαφέρον, πλην του ότι ουσιαστικά σε σπρώχνουν (υποχρεώνουν) να αφήσεις το όχημά σου επί πληρωμή (όλα για τα φράγκα). Και μάλιστα σε πάρκινγκ υπαίθριο και ανοιχτό!!!, χωρίς καν φύλαξη και χωρίς τα εδικά σκέπαστρα που προστατεύουν υποτυπωδώς από καιρικά φαινόμενα. Όσοι έχουν ταξιδέψει εξωτερικό θα έχουν δει πως είναι άλλα αεροδρόμια, με ειδικά πολυώροφα και πλήρως στεγασμένα πάρκινγκ (εκεί μάλιστα, να σε πληρώσω ρε φίλε), αλλά και πλήθος χώρου σε γύρω σημεία για μια πρόχειρη στάθμευση που πάντα χρειάζεται. Δηλ. ρε φίλε, έρχεται δικός μου άνθρωπος από πτήση και δεν μ' αφήνεις, δεν έχεις προβλέψει χώρο βασικά, να σταθώ λίγα λεπτά να τον παραλάβω. Πρέπει να πάω να πληρώσω τα γαμωπάρκινγκ σου. Αλλά..... Γερμανικής κατασκευής δεν είναι κι αυτό? Τί περιμέναμε απ' τα υπέρτατα διεθνή παλιολαμόγια?

Όσο για την πλήρη απουσία πεζοδρομίων από τα διάφορα περιμετρικά κτίρια προς το κυρίως αεροδρόμιο, ο φίλος orck έχει απόλυτο δίκιο. Το έχω προσέξει κι εγώ και μου χτυπάει πολύ άσχημα για ένα αεροδρόμιο μόλις 15 ετών.

Κράξτους κανονικά φίλε. Έχεις δίκιο. :victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχω προθεση να τους κραξω. Λυση θελω να βρισκω να αφηνω το μηχανακι μου. Δεν ταξιδευω συχνα, αλλα οταν πηγαινω να μην εχω το αγχος, θα βρω, δεν θα βρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχω προθεση να τους κραξω. Λυση θελω να βρισκω να αφηνω το μηχανακι μου. Δεν ταξιδευω συχνα, αλλα οταν πηγαινω να μην εχω το αγχος, θα βρω, δεν θα βρω.

Στο Elladistan - Bourdelistan αν δεν κράξεις, άκρη δε βγάζεις. Trust me. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλ. ρε φίλε, έρχεται δικός μου άνθρωπος από πτήση και δεν μ' αφήνεις, δεν έχεις προβλέψει χώρο βασικά, να σταθώ λίγα λεπτά να τον παραλάβω. Πρέπει να πάω να πληρώσω τα γαμωπάρκινγκ σου. Αλλά..... Γερμανικής κατασκευής δεν είναι κι αυτό? Τί περιμέναμε απ' τα υπέρτατα διεθνή παλιολαμόγια?

Κώστα τα 20 πρώτα λεπτά στάθμευσης είναι δωρεάν, και στο P1 και στο P2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα τα 20 πρώτα λεπτά στάθμευσης είναι δωρεάν, και στο P1 και στο P2

Α, να υποθέσω και ότι θα μπορείς να πηγαίνεις απ' το P1 στο P2 για να ανανεώνεις αυτά τα 20 λεπτά? :gr:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α, να υποθέσω και ότι θα μπορείς να πηγαίνεις απ' το P1 στο P2 για να ανανεώνεις αυτά τα 20 λεπτά? :gr:

Ναι :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αεροδρομιο μου απαντησε με επιστολη στο παραπονο που ειχα καταθεσει.

Μου αναφερουν οτι ελεγξανε το θεμα που τους αναφερα και πραγματι διαπιστωσαν οτι χρηση του συγκεκριμενου χωρου κανουν και αλλα ατομα που δεν θα επρεπε. Η χρηση του χωρου ειναι για τους ταξιδιωτες και επισκεπτες του αεροδρομιου. Υποψιαζομαι οτι αναφερονται στους υπαλληλους του αεροδρομιου οι οποιοι παρκαρουν συχνα εκει, το εχω δει.

Με εκπλησει που δεν βρεθηκε κοσμος να πει οτι εχει το ιδιο προβλημα με εμενα, μονο εγω βλεπω τον πανικο ειδικα μετα τις 9 το πρωι. Και εχω ενα μικρο σκουτερακι, με ξεραμενα πλαστικα. Δηλαδη δεν θα παρω ειδηση εαν μου το στριμωξουν και το χαραξουν καπου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου αναφερουν οτι ελεγξανε το θεμα που τους αναφερα και πραγματι διαπιστωσαν οτι χρηση του συγκεκριμενου χωρου κανουν και αλλα ατομα που δεν θα επρεπε. Η χρηση του χωρου ειναι για τους ταξιδιωτες και επισκεπτες του αεροδρομιου. Υποψιαζομαι οτι αναφερονται στους υπαλληλους του αεροδρομιου οι οποιοι παρκαρουν συχνα εκει, το εχω δει.

Με εκπλησει που δεν βρεθηκε κοσμος να πει οτι εχει το ιδιο προβλημα με εμενα, μονο εγω βλεπω τον πανικο ειδικα μετα τις 9 το πρωι. Και εχω ενα μικρο σκουτερακι, με ξεραμενα πλαστικα. Δηλαδη δεν θα παρω ειδηση εαν μου το στριμωξουν και το χαραξουν καπου.

Ωραία η διαπίστωση (απορώ πώς το παραδέχτηκαν κιόλας!), αλλά δεν αρκεί.

Η λύση ποιά θα είναι? :unsure: Να υποθέσω -----> Overflowing-Waste-Paper-Basket.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το EL BENIZEL - κατά την προσωπική μου άποψη πάντα - είναι ΤΡΑΓΙΚΟ ως αεροδρόμιο, τόσο όσον αφορά τις υποδομές διευκόλυνσης των ταξιδιωτών, όσο και την εμφάνισή του ακόμα (εκείνη η οροφή με τους σωλήνες μοιάζει λες και τους τέλειωσαν οι ψευδοροφές και σαν προχειροστημένο γκαράζ (ξαναλέω, πάντα προσωπική άποψη).

Ε καλά, δεν ισχύει αυτό για τη στάθμευση που λες. Απλώς όλοι θέλουν να παρκάρουν απ'έξω.

Όταν πας με την μηχανή βάζε την σε πάρκινγκ μακράς διάρκειας και φεύγε από τα πλάγια (ράμπες υπάρχουν). Δεν χρειάζεται ούτε κάρτα ούτε τίποτα.

Τροποποιήθηκε από τον Remali tis Fokionos Negri
spelling

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαινει μηχανη σε παρκινγκ μακρας διαρκειας; Ανοιγουν οι μπαρες; Πως πληρωνεις μετα; Νομιμα ολα αυτα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

........................

Όταν πας με την μηχανή βάζε την σε πάρκινγκ μακράς διάρκειας και φεύγε από τα πλάγια (ράμπες υπάρχουν). Δεν χρειάζεται ούτε κάρτα ούτε τίποτα.

Μπαινει μηχανη σε παρκινγκ μακρας διαρκειας; Ανοιγουν οι μπαρες; Πως πληρωνεις μετα; Νομιμα ολα αυτα;

Έχει βρεθεί Ελληνική πατέντα και σ' αυτό? :laugh:

Προσωπικά, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να πήγαινα με τη μηχανή ή αυτοκίνητο και να τ' αφήσω εκεί. Διότι εκτός του ότι παίζει να μη βρεις τίποτα όταν γυρίσεις (αφύλακτο ουσιαστικά), μπορεί να τα βρεις σπασμένα λόγω κλοπής ή άσχετου άλλου οδηγού που να τα στούκαρε / έριξε, ή και με ζημιές από καιρικές συνθήκες (χωρίς ίχνος στέγαστρων).

Πηγαίνω ΠΑΝΤΑ με το Μετρό ή το διπλό λεωφορείο και είμαι κομπλέ και χωρίς άγχος. :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως είμαστε υπερβολικοι...?Νομίζω ότι είναι από τα ποιο εύκολα αεροδρόμια,σε δύο που έχω πάει Βαρκελώνη Βουκουρέστι μαύρα χαλιά...εδώ δεν χανεσε με τίποτα κ ή πρόσβαση πανευκολη. Αυτό που του λυπει είναι ένα σκεπαστό παρκιν.για τα μοτό έχει παράππολλές θέσεις δωρεάν για τα ιχ έχει 20 λεπτά δωρεάν,τι άλλο έπρεπε να είχε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ίσως μια θέση έξω από το αεροπλάνο για τον κάθε επιβάτη που έρχεται με το όχημα του καθώς κ παρκαδορους να παίζουν μπάλα άμα κάνει κρύο, βαριέσαι κλπ κ φυσικά όλα αυτά δωρεάν αλά σούπερ μάρκετ φάση

Οποίος θέλει στεγασμένους κ φυλασσομενους έχει ιδιωτικά πάρκινγκ στη γύρω περιοχή με πολύ καλές τιμές κ δωρεάν μεταφορά από κ προς το αεροδρόμιο.  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως είμαστε υπερβολικοι...?Νομίζω ότι είναι από τα ποιο εύκολα αεροδρόμια,σε δύο που έχω πάει Βαρκελώνη Βουκουρέστι μαύρα χαλιά...εδώ δεν χανεσε με τίποτα κ ή πρόσβαση πανευκολη. Αυτό που του λυπει είναι ένα σκεπαστό παρκιν.για τα μοτό έχει παράππολλές θέσεις δωρεάν για τα ιχ έχει 20 λεπτά δωρεάν,τι άλλο έπρεπε να είχε?

Το βλέπεις ως "καθημερινός περαστικός" :laugh: και όχι ως χρήστης.

Τί του λείπει?

- Πάρκινγκ σκεπαστό και αυστηρά φυλασσόμενο κατά κακόβουλων ή λάθος ενεργειών (αν είναι να το βρεις σπασμένο, ή να μην το βρεις καθόλου, προς τί το τσουχτερό αντίτιμο?). Αν συμβεί κάτι, χαμπάρι δε θα πάρουν οι "υπεύθυνοι" και φυσικά ούτε ευθύνη.....

- Εκεί στις αναχωρήσεις και αφίξεις, να υπήρχε ειδικός διάδρομος (έχει χώρο "προσωρινής στάθμευσης" αλλά σε πρήζουν στην κυριολεξία) για όσους θέλουν να αποβιβάσουν / επιβιβάσουν κόσμο χωρίς να ενοχλούν αλλά και να ενοχλούνται απ' τα περιπολικά και τα οχήματα του αεροδρομίου που στα κάνουν μπανιέρες γυρνώντας γύρω-γύρω και κορνάροντας να φύγεις. Δεν εννοώ να κάθεσαι και να πίνεις καφέ, αλλά όχι κι αυτό το κυνηγητό πια. Ανάγκη είναι στην τελική. [Μου έχει τύχει μπροστά στο δικό μας αμάξι να είναι ένα τεράστιο μαύρο τζιπ με 2 ντουλάπες δίφυλλες (μπράβους) να περιμένουν το αφεντικό εκ εξωτερικού και τα μπατσάκια δεν ενοχλούνταν απ' την πολύωρη παραμονή τους εκεί, εμείς μόνο ενοχλούμε για τα 10', έτσι?...........]

- Χώρο και καθίσματα να κάτσεις στην αίθουσα αναμονής πριν το theck-in, που σε τρώει η ορθοστασία αν είσαι προνοητικός και έχεις πάει πριν χτυπήσουν οι ειδοποιήσεις ότι φεύγει η πτήση σου. Αλλά μάλλον κι αυτό είναι για να πας να κάτσεις στα μαγαζιά τους να ξοδέψεις....

- Να είχε θέα από κλειστά παράθυρα σε πολλά σημεία και όχι μόνο επάνω στα γούδις, ώστε να χαζεύει λίγο ο κόσμος όσο περιμένει ατέλειωτες ώρες (υπάρχουν και οι ανταποκρίσεις δυστυχώς). Τώρα είναι σαν κοτέτσι. Δε βλέπεις τίποτα σε μια χώρα με ατέλειωτο φως και ήλιο (αντίφαση).

- (προσωπική άποψη) Καλά, για την "τεχνοτροπία" της οροφής που μοιάζει σαν να τους τέλειωσαν οι ψευδοροφές ή τις τσιγκουνεύτηκαν και μοιάζει με συνεργείο αυτοκινήτων τί να πεις. Πουθενά δεν έχω δει παρόμοιο....... (εντάξει, μ' αυτή την έννοια, ξεχωρίζει απ' το σωρό ως..... το ίδιο να είναι απ' το σωρό). :laugh::tongue:

.........................

Οποίος θέλει στεγασμένους κ φυλασσομενους έχει ιδιωτικά πάρκινγκ στη γύρω περιοχή με πολύ καλές τιμές κ δωρεάν μεταφορά από κ προς το αεροδρόμιο.  

Από τη στιγμή που το πληρώνεις ούτως ή άλλως το πάρκινγκ του αεροδρομίου, όφειλαν να είναι στεγασμένο, όπως σε τόσες και τόσες σοβαρές χώρες και αεροδρόμια.

Το να παρκάρω "στη γύρω περιοχή" και να τρέχω κι άλλο μετά, δείχνει από μόνο του ότι αυτή ακριβώς την έλλειψη έρχονται να καλύψουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ. Ελληνικό μπάχαλο και προχειροδουλειές όπως πάντα. Αλλά ούτως ή άλλως, η κατασκευάστρια εταιρεία (γερμανική εντελώς τυχαία), ως τριτοκοσμικούς μας αντιμετώπισε και σ' αυτό, και καλά μας έκανε αφού δεν έχουμε απαιτήσεις για αξιοπρέπεια, και οι διάφοροι "σύμβουλοι" των υπουργών είναι γτπ από γνώσεις / καταλληλότητα με τον τρόπο που επιλέγονται.

Το καλύτερο είπαμε, είναι Μετρό και οι δύο ειδικές γραμμές λεωφορείου. :smile: Αμάξι / μηχανάκι είναι πρόβλημα.

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Κώστα πραγματικά είσαι πολύ υπερβολικός... Κάθε μέρα είμαι εκεί μονό από εσένα ακούω τέτοια πράγματα...έχεις ακούσει για πολλές ζημιές στο πάρκιγκ? Μια χαρά θέσεις έχει να περιμένεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Κώστα πραγματικά είσαι πολύ υπερβολικός... Κάθε μέρα είμαι εκεί μονό από εσένα ακούω τέτοια πράγματα...έχεις ακούσει για πολλές ζημιές στο πάρκιγκ? Μια χαρά θέσεις έχει να περιμένεις...

Είσαι εκεί ως περαστικός βρε Ηλία, δε χρησιμοποιείς τις παροχές. Έχει τέραστια διαφορά ξέρεις. Αντί να λες "είσαι υπερβολικός", μπορείς να μου υποδείξεις πού διάολο θα κάτσει ένας υποψήφιος επιβάτης πριν κάνει τσεκ-ιν? Εκτός των καφέ-εστιατορίων κλπ, έτσι? Να κάτσει να περιμένει ν' αρχίσει το τσεκ-ιν και η επιβίβαση. Διότι ωραία σου λένε να είσαι τουλάχιστον 2 ώρες πριν για πτήση εξωτερικού και 1 για εσωτερικού, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που δεν μπορούν να στέκονται όρθιοι για ώρα.

Εγώ πάλι έχω ακούσει πολλούς να παραπονιούνται και να λένε τα ίδια, ενώ και σαν τακτικός χρήστης κάποτε, παρατηρούσα κάποια πράγματα και τα λέω. Άποψή μου είναι στην τελική και εξηγώ και γιατί. Δεν υποχρέωσα κανέναν να συμφωνήσει. 

Για ζημιές στο πάρκινγκ μου έχει πει φίλος που το άφησε κάποια φορά και το μετάνοιωσε πικρά. Θέλεις να πηγαίνω κάθε μέρα να κάνω γκάλοπ? Και αν το αφήσεις για μέρες κάτω από ντάλα ήλιο ή κανά χαλάζι, ποιός θ' αναλάβει την ευθύνη και ποιός θα σε αποζημιώσει, ο Θεός? Αν πας σε μεγάλα ξένα αεροδρόμια θα καταλάβεις τί σου λέω. Δε μιλάμε για περιφερειακό αεροδρόμιο, αλλά πρωτεύουσας και μεγάλο κόμβο.

Και το πάρκινγκ για μηχανάκια είναι όπως το λέει στην αρχή ο φίλος. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΝΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Κι αυτός υπερβολικός είναι? Μια φορά χρειάστηκα ν' αφήσω το σκούτερ (που δεν πιάνει και χώρο) και βλαστήμησα...... εννοείται δεν ξαναπάτησα ούτε με δαύτο.

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα το  αεροδρόμιο ελλαδισταν δεν είναι...καρέκλες έχει αρκετές όχι για ολλους αλλά αρκετές, από τα πάρκινγκ που είναι περιφέρειακα να ξέρεις φτάνεις ποιο γρήγορα από το πάρκιγκ του αεροδρόμιου τσεκαρισμενο.

Στις πόσες δωρεάν θέσεις μοτο είσαι ευχαριστημένος? Γιατι πρέπει να έχει πάνω από 500 θέσεις... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως, υπάρχουν εταιρίες parking λίγο έξω απο το αεροδρόμιο, όπου το αντίτοιμο για να τους αφήσεις εκέι το αυτοκίνητο ή τη μηχανή, είναι πολύ χαμηλότερο. Και αναλαμβάνουν αυτοί να σε πάνε και να σε φέρουν απο το αεροδρόμιο.

Είναι μια καλή εναλλακτική.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν πας με την μηχανή βάζε την σε πάρκινγκ μακράς διάρκειας και φεύγε από τα πλάγια (ράμπες υπάρχουν). Δεν χρειάζεται ούτε κάρτα ούτε τίπΜε τισ 

Με τις κάμερες δεν έχεις πρόβλημα ? Αλλιώς είναι φοβερή φουστιά ! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα το  αεροδρόμιο ελλαδισταν δεν είναι...καρέκλες έχει αρκετές όχι για ολλους αλλά αρκετές, από τα πάρκινγκ που είναι περιφέρειακα να ξέρεις φτάνεις ποιο γρήγορα από το πάρκιγκ του αεροδρόμιου τσεκαρισμενο.

Στις πόσες δωρεάν θέσεις μοτο είσαι ευχαριστημένος? Γιατι πρέπει να έχει πάνω από 500 θέσεις... 

Περίμενε, τώρα αρχίζεις να μιλάς πιο συγκεκριμένα.

- Αν όντως απ' τα περιφερειακά πάρκινγκ φτάνεις πιο γρήγορα απ' ότι απ' του αεροδρομίου, τότε μιλάμε για...... αστοχία κατασκευαστική φίλε και δε βλέπω να είπα κάτι διαφορετικό, αφού μιλάω για κακή μελέτη χώρων και προβληματική υλοποίηση.

- Το ότι "έχει πάνω από 500 θέσεις" από πού προκύπτει? Λίγο τραβηγμένο μου ακούγεται για εκεί στο τέλος του στεγασμένου χώρου των αφίξεων, και μάλιστα με αναγνωρισμένο πρόβλημα απ' το ίδιο το aia στην απάντηση που έδωσε στον orck.  

Δηλ. τί κάνουμε εδώ για να καταλάβω? :surrender: Ερχόμαστε και αμφισβητούμε κάτι που παραδέχθηκε ο αερολιμένας εγγράφως και του κάνουμε το "συνήγορο υπεράσπισης"? Για ποιό λόγο?

Αν έχεις μετοχές του aia πες το μου κρυφά :secret: να το "γλυκάνω" λίγο και ν' αρχίσω τα φλου.... δε θέλω να σου κάνω και ζημιά βρε αδερφέ. :biggrin::tongue: (αστειεύομαι, μη διαβάσω κουλά για χίμαιρες). :dry:

Πέρα απ' την πλάκα, επειδή μ' ενδιαφέρει να βγει ένα σωστό συμπέρασμα, δώσε μας επίσημα και σαφή στοιχεία πόσες είναι οι θέσεις, αλλά και καμμιά φωτογραφία του χώρου αφού όντως πας καθημερινά και μπορείς να το κάνεις (εκτός κι αν απαγορεύεται όπως υποψιάζομαι, μη σε μπουζουριάσουνε κιόλας και μου ζητάς τσιγάρα στη φυλακή μετά). :laugh::tongue: Νομίζω οι φωτογραφίες θα διευκόλυναν και τον κόσμο που δεν ξέρει για ποιό χώρο μιλάμε, αλλά και εμένα που μπορεί να έχω λάθος εντύπωση όπως και ο orck.

500 σχεδόν υπάλληλοι πάνε με μηχανάκια και πιάνουν το χώρο? Ή έχει ζήτηση ο χώρος από τόσες εκατοντάδες αναβάτες επισκέπτες/ταξιδιώτες και απλά δεν έχουμε πάρει μυρωδιά? Αν ισχύει, τότε θα πρέπει να δώσουν λύση φτιάχοντας κι άλλους χώρους. Δόξα τω Θεό αλάνες είναι εκεί πέρα, ιδίως μετά το τελείωμα του κτιρίου.

Αλήθεια τώρα γιατί δεν ξέρω, τα αυτοκίνητά τους οι υπάλληλοι πού τα παρκάρουν? Να υποθέσω έχουν κάρτα ελευθέρας εισόδου στα υπαίθρια πάρκινγκ?

Όσο για τα "παράπονα" και το ότι είμαι μόνος που βλέπει αρνητικά στο αεροδρόμιο,

..............................

Όχι φίλε μου, δεν είσαι ο μόνος. Απλά με τί να πρωτοασχοληθούμε edo sto Ellada.

Τέθηκε ένα θέμα που σε απασχόλησε και καλά έκανες και το έθιξες.

Αν τεθούν και άλλα θέματα από άλλους, τότε θα διαπιστώσουμε ότι ίσως υπάρχει θέμα, αλλά απλά δεν το έχουμε σκεφτεί / δεν έτυχε να ασχοληθούμε.

Πάντως, υπάρχουν εταιρίες parking λίγο έξω απο το αεροδρόμιο, όπου το αντίτοιμο για να τους αφήσεις εκέι το αυτοκίνητο ή τη μηχανή, είναι πολύ χαμηλότερο. Και αναλαμβάνουν αυτοί να σε πάνε και να σε φέρουν απο το αεροδρόμιο.

Είναι μια καλή εναλλακτική.

Ναι, είναι.

Αλλά.......... 

Αν όντως απ' τα περιφερειακά πάρκινγκ φτάνεις πιο γρήγορα και κοστίζουν και σημαντικά λιγότερο (αναγκαία προσθήκη) απ' ότι απ' του αεροδρομίου, τότε μιλάμε για...... αστοχία κατασκευαστική φίλε και δε βλέπω να είπα κάτι διαφορετικό, αφού μιλάω για κακή μελέτη χώρων και προβληματική υλοποίηση. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα