Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 Είσαι σίγουρος billy ότι θα πάτε μαζί? οχι εμεις θα παμε κανονικα απο Καρδιτσα, ο Θωμας ξεκιναει οπως τα κομαντα με κυαλια νυχτος γιατι εχει πολυ δρομο μπροστα του!Θα τα πουμε κατευθειαν Μετεωρα μπας και ερθει και κανας αλλος.Ααααα, κατάλαβα. Θα κάνει τη γνωστή κυκλωτική κίνηση για αιφνιδιασμό του οχτρού. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xart 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 Εδώ που έρχεται έχει ταβέρνα και μόνο ταβέρνα. Έχει από όλα τα καλά τα κοψιδια. Παΐδια αρνισια, παΐδια προβεια, μπριζόλες μοσχαρισιες και ότι άλλο τραβάει ή όρεξη σας. Και ανάλογα την ώρα παίζει και μέσα στην Καλαμπάκα φοβερό κοντοσουβλι χοιρινό και πρόβειο. Οι άλλες ταβέρνες είναι στα 10 λεπτα απόσταση. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 Εγω ειμαι μεσα.Γιατι απο τα Μακ ομως?Σε βολευει?Εγω παω παντα απο Μανδρα-Θηβα κλπ που ειναι και ομορφη διαδρομη.Αν σε εξυπηρετουν τα Μακ κανενα προβλημα ομως,για να ειμαστε μια λογικη ωρα πανω χωρις πιεση (δηλαδη κατα τις 11) θεωρω πως 8 πρεπει να εχουμε φυγει!τοτε να δωσουμε ενα ραντεβου ειτε στα μακ ειτε στην εξοδο της παλαιας στην θηβα κυριακη ξημερωματα αλλαζει η ωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2015 Μακαρι να με επαιρνε να σκασω μυτη.. Καλα να περασετε! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2015 Εκεί πάνω στο βορά πως είναι ο καιρός? Γιατί εδώ κάτω στο νότο είναι βαρύς 2 οκάδες, με ψιλόβροχο κατά διαστήματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2015 Εκεί πάνω στο βορά πως είναι ο καιρός? Γιατί εδώ κάτω στο νότο είναι βαρύς 2 οκάδες, με ψιλόβροχο κατά διαστήματα. το μετεο δειχνει καλο καιρο κ λαμια -λαρισα-καλαμπακα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xart 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2015 ΚΑΙΡΟΣ:ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ: Από χτες το βράδυ είναι καθαρός με στεγνούς δρόμους και σήμερα είχε και λίγο ήλιο. Αλλά έχει κρύο από 15 βαθμούς και κάτω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2015 καλα να περασετε παιδες! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2015 Το κρύο δεν απασχολεί τα βαρέα καταδρομικά, διαθέτουν επαρκή θωράκιση για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων. Στεγνούς δρόμους να έχουμε, και αν είναι δυνατόν και μια ελαφριά λιακάδα, ας είναι και με ελαφρά συννεφιά. Βαριά συννεφιά μην είναι μόνο διότι επιδρά αρνητικά στο ηθικό των τμημάτων 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2015 Εκεί πάνω στο βορά πως είναι ο καιρός? Γιατί εδώ κάτω στο νότο είναι βαρύς 2 οκάδες, με ψιλόβροχο κατά διαστήματα. Εδώ καθάρισε εντελώς ο καιρός, στείλαμε την μιζέρια προς τα κάτω 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2015 Καλά, πρωί πρωι πριν την αυγούλα, αφήνουμε τη μιζέρια να κάθετε εδώ κάτω, και εμείς την κάνουμε κατά πάνω. Μέχρι να καταλάβει τι έγινε και να αναστρέψει για να μας ανακόψει εμείς θα έχουμε τελειώσει με το μέτωπο της βόλτας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2015 που ειναι ο φιλος εξ αθηνων για να κανονισουμε τοπο κ ωρα αναχωρησης;μηπως το μετανιωσε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2015 που ειναι ο φιλος εξ αθηνων για να κανονισουμε τοπο κ ωρα αναχωρησης;μηπως το μετανιωσε;Παρών!8 αναχωρηση απο τα ΜΑΚ,συνανταμε στη Λαμια τον φιλο μου Μαικ με το ninja250 και στους Σοφάδες τον noodles με το GSXR! Ααααα, κατάλαβα. Θα κάνει τη γνωστή κυκλωτική κίνηση για αιφνιδιασμό του οχτρού. Στρατηγός λεμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2015 Παιδιά του Βορρά, δείτε και την περίπτωση μετά τη Κοζάνη να πάτε Αιάνη, Τρανόβαλτο κλπ (να περάσετε από τη γέφυρα απέναντι) και μετά συνεχίζετε προς Δεσκάτη. Στο ίδιο σημείο θα καταλήξετε, απλά ο δρόμος για τα Γρεβενά δεν έχει τίποτα αξιόλογο. Καλούς δρόμους!Νικολάκη pc δείξε στα εκ του Νότου γατάκια πως ντερλικώνουμε!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2015 Παρών!8 αναχωρηση απο τα ΜΑΚ,συνανταμε στη Λαμια τον φιλο μου Μαικ με το ninja250 και στους Σοφάδες τον noodles με το GSXR!Στρατηγός λεμε!οκ, θα ειμαι εκει με το vstrom 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damianos 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2015 Καλά να περάσετε παίδες!τώρα μου έκατσε στραβή αλλά θα σας έχω στα υπόψην εσάς τους "καταδρομεις" για επόμενες βόλτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sifisk 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2015 Ωραια βολτα! Χορταστικη και απο χλμ (για τους Αθηναιους) και απο εικονες! Ζηλευω πολυ! Οικογενειακες υποχρεωσεις δεν μου επιτρεπουν να ακολουθησω, επιφυλασωμαι για την επομενη.. καλο δρομο να εχεται και να την απολαυσετε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Αφυπνιστείτε!!Όπλα κράνη μπαλάσκες αναλάβατε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costagio 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 we expect the command.να δούμε και λίγο moto gp malaysia. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Αφυπνιστείτε!!Όπλα κράνη μπαλάσκες αναλάβατε καλα ρε,μη φωναζεις!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Καλά χιλιόμετρα! Περιμένουμε πλήρη αναφορά από την <<πανελλήνια>>. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xart 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Τελικά τι έγινε? Έφτασε κανείς ή είναι νωρίς ακόμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xart 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Να ξεκινησω εγω με μια φωτο απο το παρεακι που ηρθε στη βολτα. Δυστυχως δεν ειναι ολοι εδω αλλα δεν πειραζει.. 17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Φτάσαμε όλοι καλά σπίτια μας? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ευπειθώς αναφέρω ότι προ μιας κα ημίσεως ώρας προσόρμισα στη βάση μου και πρυμνοδέτησα επιτυχώς Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2015 από τον naftilos 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες