Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 Ανοίγω το θέμα με αφορμή μια συζήτηση που προέκυψε στο παρακάτω δυσάρεστο θέμα http://www.mybike.gr/forums/topic/79360-κλοπη-yamaha-crypton-x-135/ με τον@Νικολακης_Husq . Βασικά ότι λέει ο τίτλος... Που πιστεύετε ότι είναι καλύτερα και πιο αποτελεσματική και γιατι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 συνηθως το βαζουμε στον μπροστα για να το δεις πιο ευκολα το πρωι και να μην ξεχασεις να το ξεκλειδωσεις, ή γιατι το κορδονι υπενθυμισης παει απο μπροστα στην μανετα, ή για να μην μπλεξεις με τον πισω τροχο που συνηθως ειναι πιο βρωμικος λογο αλυσιδας. επισης ο μπροστα δισκος ειναι μεγαλυτερος κ παχυτερος απο τον πισω κ αν ξεκινησεις με το λοκ πανω δεν στραβωνει τοσο ευκολα. υγ -> το κρυπτον χ δεν εχει πισω δισκοφρενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Δέν νομίζω ότι είναι πολλά τα μηχανάκια που μπορούν να πάρουν DiskLock στον πίσω τροχό.Παρόλα αυτά, DiskLock στον πίσω τροχό και κλειδωμένο τιμόνη είναι σίγουρα πιό effective επιλογή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 καβατζαρεις 2 τεποζιτα σε ευρω και τα επενδύεις σε 2ο δισκολουκλετο.εχω 3 και αναθεμα δεε μπορω να βρω το κλειδι για το 3ο να βαζω και στις 3 δισκοπλακες, ειναι και ενα μυστηριο στρογυλο κλειδι, που να βρεις. . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Υποψιν οτι ηλεκτρικος τροχος χειρος κοβει τα παντα ολα, εκτος απο πολυ χοντρα disclock του 100ρικου + Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Ερώτηση: Κλειδαριά δισκόφρενου. Στον μπροστά ή στον πίσω τροχό??Απάντηση : Και στους δύο, και ακόμη καλυτερα, για να μην μπορεί να κυλίσει, δυο μπροστά, έναν απο κάθε μεριά έτσι ώστε να μην πάει ούτε μπρός, ούτε πίσω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Παιδια δεν θα βγαινουμε για καφε με τσαντα στην πλατη που θα κουβαλαει καμια 10αρια disc locks... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 από τον Νικολακης_Husq 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Τα DiskLock's κατα την γνώμη μου είναι ψιλοάχρηστα.Η ουσιαστική πρόληψη είναι το δέσιμο σε σταθερό σημείο με αλυσίδα που δέν κόβετε με ψαλίδα.3 τσιγγάνοι το σηκώνουνε με τα χέρια και το βάζουνε μέσα στο βαν εύκολα, όσα disklocks και εάν φοράει. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 ¨Εχω δει σε βίντεο να την σπάει την κλειδαριά στον πίσω τροχό χρησιμοποιώντας την ιπποδύναμη της μηχανής, ξεκινώντας τηνΣτον μπροστά δεν γίνεται αυτό 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KatemGR 115 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Τα DiskLock's κατα την γνώμη μου είναι ψιλοάχρηστα.Η ουσιαστική πρόληψη είναι το δέσιμο σε σταθερό σημείο με αλυσίδα που δέν κόβετε με ψαλίδα.3 τσιγγάνοι το σηκώνουνε με τα χέρια και το βάζουνε μέσα στο βαν εύκολα, όσα disklocks και εάν φοράει.μη σου πω και 2 λαθρο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Βρήκα 3 ατσίγγανος https://www.youtube.com/watch?v=jLwW7jWPkTQχουμορ :P Λατρευω τον χοντρο που ξυνει ... οχι γονατο Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 από τον ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 εμενα εχει θηκη και τα βαζω πάνω :DΝαι, θηκη για ενα disclock, οχι για 10... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) εμενα εχει θηκη και τα βαζω πάνω :DΕμένα η θήκη του ντίσκλοκ μου στο xt που'χα, σκίστηκε στη μια βδομάδα πάντως...Από εκεί και πέρα δεν ισχύει το "μην μπλεξεις με τον πισω τροχο που συνηθως ειναι πιο βρωμικος λογο αλυσιδας" από άλλη μεριά είναι η αλυσίδα από άλλη η δισκόπλακα συν ότι δεν χρειάζεται καν άγγιγμα. Εγώ β(γ)άζω το ντίσκλοκ με το κλειδί του (μιας και βγαίνει μόνο αν κλειδώσει) και δεν αγγίζω καν τη μηχανή. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2015 από τον CrazyTsach Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2015 ¨Εχω δει σε βίντεο να την σπάει την κλειδαριά στον πίσω τροχό χρησιμοποιώντας την ιπποδύναμη της μηχανής, ξεκινώντας τηνΣτον μπροστά δεν γίνεται αυτόΠως δεν γίνεται, με τον ίδιο τρόπο, απλά κάνουν πίσω τη μηχανή, πέρνουν φόρα και αφήνουν τη κλειδαριά να χτυπήσει μερικές φορές στα καλάμια μέχρι να σπάσει ο δίσκος. Έψαξα να βρω και ένα video που νομίζω είχε μπει και εδώ παλιότερα αλλά δεν το βρήκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimR1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Είτε μπροστά είτε πίσω έχω ξαναγράψει ότι πολύ απλά ξεβιδώνουν τις δισκόπλακες. Καλό είναι να κλειδώνει το γρανάζι της αλυσίδας με λουκέτο τούμπανο! Σίγουρα βοηθά ο συναγερμός και το βασικότερο είναι να έχεις οπτική πρόσβαση στην μοτοσυκλέτα όχι σε πυλοτή. Η κουλούρα βοηθάει επίσης αλλά σε σταθερό σημείο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΛΕΥΤΕΡΗΣ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Η κουλουρα σε σταθερο σημειο αλλα καλυτερα ψηλα να μην ειναι στο εδαφος. και οχι σε δεντρο γιατι το κλαρι κοβεται για πλακα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Το θεμα ξεκινησε για την περιπτωση που υπαρχει μια και μονο κλειδαρια δισκοφρενου, για το που ειναι πιο αποτελεσματικο (να δυσκολεψει-καθυστερησει τον επιδοξο δηλαδη). Τα υπολοιπα με κουλουρες αλυσιδες κτλ. εχουν αναλυθει σε πολλα θεματα πριν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τα DiskLock's κατα την γνώμη μου είναι ψιλοάχρηστα.Η ουσιαστική πρόληψη είναι το δέσιμο σε σταθερό σημείο με αλυσίδα που δέν κόβετε με ψαλίδα.3 τσιγγάνοι το σηκώνουνε με τα χέρια και το βάζουνε μέσα στο βαν εύκολα, όσα disklocks και εάν φοράει.Τα Disklock's είναι άχρηστα γιατί τα μικρά μηχανάκια τα σηκώνουν και τα παίρνουν. Στις μεγάλες και βαριές μηχανές ο κλέφτης θα βάλει κάτω απο την ρόδα ένα πατίνι, θα φορτώσει την μηχανή με βοηθεια ράμπας σε ένα βάν ή θα την οδηγήσει κανονικά και θα γίνει καπνός. Μόνο αλυσίδα ατσάλινη γερή να αντέχει τους κόφτες. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2015 από τον Kostakis88 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Ολα ειναι αχρηστα...το 'χουμε πει. Για τα υπολοιπα δες το απο πανω ποστ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) ---οκ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2015 από τον Kostakis88 διαγραφή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cjs 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τα Disklock's είναι άχρηστα γιατί τα μικρά μηχανάκια τα σηκώνουν και τα παίρνουν. Στις μεγάλες και βαριές μηχανές ο κλέφτης θα βάλει κάτω απο την ρόδα ένα πατίνι, θα φορτώσει την μηχανή με βοηθεια ράμπας σε ένα βάν ή θα την οδηγήσει κανονικά και θα γίνει καπνός. Μόνο αλυσίδα ατσάλινη γερή να αντέχει τους κόφτες.Disc lock με συναγερμο και κλειδωμα σε σταθερο αντικειμενο. Εχω παρει ενα Abus Granit Detecto. Και να παει καποιος να κοψει την αλυσιδα θα αρχισει να βαραει το alarm. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2015 από τον cjs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες