GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 τι εγραψε ρε? δεν παιρνεις ενα σαν του klab? θα σου βγει και πιο φθηνα....cb 400 δεν εχει αυτος ο αλητης; ελα ρε, χρυσο πιρουνακι, ωραιο τεΜποζιτο, ψαλιδακι ζαντουλες, οπως ειπε καποιος ειναι "standar(d?)" μοτοσυκλέτα, εξυγχρονισμένη.δεν ανακαλυψε και τον τροχο, φυσικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2016 Σημερα ειχα λιγο χρονο να σκοτωσω, και εκανα ενα test... καθισματος. Κοινώς ανέβηκα απλά και περιεργάστηκα απο κοντα μια τετοια : Νταξ. Ποιοτητα κατασκευης αλλού, ωραιοτατο ζυγισμα, θα την ηθελα για δευτεροτριτη μηχανή . Πανεμορφο ταχυμετρο, ο κινητηρας ειναι πραγματικο γλυπτο, ουαο γενικα..και τιμη γυρω στα 14.000... πολυ καλη τιμη πιστευω, εγω περιμενα να ακουσω κανα 20ρικο 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2016 Εγώ πάλι πέτυχα το φυλλάδιο τις ΚΤΜ που είχα σε ένα ράφι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2016 Την είδα χθες το στο δρόμο! Πανέμορφη και ωραίος ήχος! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2016 ε -ε ερχεται.... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2016 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2016 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 Ααααααχχχχ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 ε -ε ερχεται....και εγώ το θέλω δαύτο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 Είμαι τεντιμποϊς και μου αρέσουν οι σουζες και τα έντο..... Σταυρωστε με 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2016 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2017 (τροποποιήθηκε) Ειδα ενα στο δρομο... Χαλαρα θα το παιρνα αν ειχα τα λεφτα για να πηγαινω στη δουλεια κουκλι...πουλαω 1 νεφρο παρακαλω Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2017 από τον GavriilVet 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2017 Βατ ιζ ντιζ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2017 Βατ ιζ ντιζ; It's bird! No, it's a plane! No it's a grom! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2017 Βατ ιζ ντιζ; Θα το φερουν και ελλαδα το καινουργιο μοντελο..?Το παλιο δεν πουλησε και πολύ απορω πως το φερνουν ακομα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2017 Θα το φερουν και ελλαδα το καινουργιο μοντελο..?Το παλιο δεν πουλησε και πολύ απορω πως το φερνουν ακομα..αν εννοεις καινουριο αυτο που ποσταρα, ειδα ενα χτες να κυκλοφορει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2017 αν εννοεις καινουριο αυτο που ποσταρα, ειδα ενα χτες να κυκλοφορει Εισαι σιγουρος?πριν 1 μήνα πήγα honda με ένα φίλο για να τον ψησω να το πάρει και μας είπαν ότι δεν έχει έρθει το καινούργιο και λόγο του ότι δεν πούλησε σπρωχνουν μόνο ότι έμεινε από το πρώτο μοντελο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thanos89 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2017 Τρελό σκάλωμα όλη την βδομάδα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2017 This week Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος Thanos89 έγραψε: Τρελό σκάλωμα όλη την βδομάδα. Eιναι κουκλι το ατιμο, τι να λεμε.... πριν 1 ώρα, το μέλος Φρανκι έγραψε: This week Μολις οδηγησα μια στα μέγαρα. απογοητευση. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotoloridas 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2017 πριν 4 ώρες, το μέλος GavriilVet έγραψε: Μολις οδηγησα μια στα μέγαρα. απογοητευση. Μια απο τα ίδια. Μου κάτσε στα Μέγαρα και λέω αντε να λέω οτι οδήγησα και Harley... Άβολο πράμα, απο ενδείξεις τίποτα, γκάζι όχι κάτι ιδιαίτερο. Μόνο φασαρία έκανε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2017 Τώρα δα, το μέλος kotoloridas έγραψε: Μια απο τα ίδια. Μου κάτσε στα Μέγαρα και λέω αντε να λέω οτι οδήγησα και Harley... Άβολο πράμα, απο ενδείξεις τίποτα, γκάζι όχι κάτι ιδιαίτερο. Μόνο φασαρία έκανε! καλα, ασε τις ενδειξεις, δε με ενοχλησε αυτο. ΔΕΝ ΕΣΤΡΙΒΕ. κιβωτιο που το δικο μου μροστα του μοιαζει με μηχανολογικο κομματι απο το εντερπραιζ, αλλα ...ΔΕΝ ΕΣΤΡΙΒΕ. Για να πηγαινω ευθειες ομως με μουσικη στα αυτια καλο θα ηταν, αλλα μεχρι εκει, καπου εκει εξαντλειται και ο χαρακτηρας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2017 Θα το ήθελα το καγκουράκι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2017 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2017 (τροποποιήθηκε) κατι με επιασε αυτην την εβδομαδα... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2017 από τον DIAMAPA 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες