Άσωτος 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 Αδιαφορώ για φύλο, ράτσα, μέγεθος, χρώμα ......Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντιπαθεί τις γάτες .......Πεντάλεπτη (το πολύ) εργασία ......Περιοχή Μπότσαρη με Ιπποκράτειο, Θεσσαλονίκη, ώρες : ότι θέλειΑμοιβή εξαιρετική (μπριζολάκια, σουβλάκια, friskies, ότι μου ζητήσει ....Ο / η συνοδός δικαιούται από καφέ μέχρι μπύρα και ποτό (με συνοδευτικά) 1. ΝαιΞαναμπήκε γάτα στο γκαράζΟι ευγενικές προσπάθειες (ξουτ ξουτ, whiskas στην είσοδο κλπ) δεν απέδωσαν, οπότε πάμε σε μεγάλα μέσα ....Δεχόμεθα Π.Μ.2. Αγαπάω υπερβολικά όλα τα ζώα (εκτός από φίδια και γάτες) .... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 Εγώ πάλι λέω να σοβαρευτούμε... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 Κριμα, εισαι μακρια για να φερω το Boxer του κουμπαρου μου, ειναι εκπαιδευμενο στο διωχνει γατες. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 εγω παλι εχω καιρο να δω σκυλο να κυνηγαει γατα. πιο πιθανον να τα βλεπω να τρωνε παρεα.οπως δεν βλεπω γατα να κυνηγαει ποντικι πλεον. κανα σπουργιτι και εκεινο αρεα και που Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) Κάνε μια περατζαδα από σαιτ αγγελιών ή φίλοζωικων, θα βρεις σίγουρα και θα βοηθήσεις κάποιον που πιθανώς μάζεψε έναν σκύλο από το δρόμο για να τον βοηθήσει και δεν μπορεί να τον συντηρησει / φιλοξενήσει άλλο. Υγ.Και ζήτα του ως αντάλλαγμα μια Fischer Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 από τον gkourv 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 Δεν εχω καταλαβει ,ψαχνεις σκυλο ή το ποστ ειναι χιουμοριστικο(ας το πω ετσι)? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άσωτος 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τελικά, χθες το βράδυ, περιμένοντας ένα φίλο με το σκύλο του, τα κατάφερα - η γάτα βγήκε μόνη της έξω .... Άνοιξα την γκαραζόπορτα, έκλεισα τα φώτα και κάθησα στο καφενείο δίπλα, βλέποντας την είσοδο. Στη δεύτερη μπύρα, την είδα να βγαίνει νωχελικά ....Περίμενα να φτάσει σε απόσταση ασφαλείας και έκλεισα την γκαραζόπορτα... Τέλος. Συνέχισα τις μπύρες με το φίλο μου - ο σκύλος τσίμπησε δύο σουβλάκια .... ΥΓ. Κάποια παιδιά, που δεν ξέρουν την αρχική ιστορία, πέρισυ, (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139504), απόρησαν και δικαιολογημένα. Τα ίδια είχα και τώρα, γι΄αυτό πήγα κατευθείαν για σκύλο..... ... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 από τον Άσωτος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Α να χαθείς παλιάνθρωπα.....κάθε χρόνο τα ίδια, τι σκατά βάζεις εκεί στο γκαράζ και μαζεύεις γάτες? (βασικά αν θέλεις έρχομαι και απαλλοτριώνω ο,τι βρω εκεί μέσα προκειμένου να ξορκίσω το κακό. Και ξέρω ότι έχεις πολλά καλά πράγματα...) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 σφεντόνα, 1-2-3-4 θα σταματησουν να ερχοντε γατες, αυτο εκανα και ηρεμισα.κα ιτο αεροβολο υπαρχει ως επιλογη αλλα παιζει να εχει θανασιμα αποτελεσματα. . . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 ε νταξει δεν πειραζει γατες ειναι..who cares?!καλυτερα να μη ξαναρχονται...ακομα καλυτερα φλομπερ η και καραμπινα,αλλα κανει πολυ θορυβο και φωναζουν οι γειτονοι 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες