kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Ναι είναι νωρίς. Όσοι όμως ασχολούνται με το άθλημα σίγουρα έχουν ξεκινήσει να μετρούν αντίστροφα! Γενική κουβέντα με θέμα προορισμούς, εξοπλισμό, τεχνικές κλπ. Συστηθείτε χιονοδρόμοι!! Φέτος αν βοηθήσουν λίγο τα οικονομικά λέω να πάω Cervinia-Zermatt ( όνειρο να δω το Matterhorn από κοντά ). Εσείς τι έχετε κανονίσει για φέτος? Και μια φωτό από την καλύτερη κατά την γνώμη μου ημέρα της περυσινής σεζόν στην Βασιλίτσα, για να μπαίνουμε στο κλίμα! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 ελατοχωρι περσινη! αλλα δν ειχε και πολυ χιονι :( 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Δυστηχως τα τελευταια 2 χρονια εχω παει μονο 2 φορες! Χρειαζομαι και επειγοντως μποτες! Μας φαγαν τα λεφτα τα μοτορια! Αν ειναι να βαζουμε και φωτογραφια... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) και 2 παλιες μαχητικες! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 από τον snow 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Με τι σανίδι είσαι τώρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Ρε μαγκες, να ρωτησω κατι χαζο... Υπαρχει κανας τροπος να κουβαλησεις πεδιλα του σκι και μποτες με μηχανη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Άσε ψάχνω να βρω και εγώ τρόπο για το snowboard! Οι μπότες εύκολο είναι, δένεις ένα σακίδιο με αυτές μέσα στην πίσω σέλα. Για σανίδι είδα αυτό:Βέβαια έτσι όπως το έχει δέσει ο τύπος (αν και πήγε και είπε ότι δεν είχε κανένα θέμα) δεν αποκλείεται να κόψουν τα μαχαίρια τα λάστιχα. Αυτές τις μέρες λέω να το δοκιμάσω και να βγω περιφερειακό για να δω από θέμα αεροδυναμικής τι γίνεται σε υψηλές ταχύτητες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Με cbr φιλε παντου πας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Με τι σανίδι είσαι τώρα?Τωρα αυτο που εχω ειναι ενα crazy creek...γενικοτερα παιρνω φτηνοδουλειες ,γτ τα σπαω! Μποτουλες ομως εχω καλες! της forum kicker Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 από τον snow Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Άσε ψάχνω να βρω και εγώ τρόπο για το snowboard! Οι μπότες εύκολο είναι, δένεις ένα σακίδιο με αυτές μέσα στην πίσω σέλα. Για σανίδι είδα αυτό: Βέβαια έτσι όπως το έχει δέσει ο τύπος (αν και πήγε και είπε ότι δεν είχε κανένα θέμα) δεν αποκλείεται να κόψουν τα μαχαίρια τα λάστιχα. Αυτές τις μέρες λέω να το δοκιμάσω και να βγω περιφερειακό για να δω από θέμα αεροδυναμικής τι γίνεται σε υψηλές ταχύτητες.Μωρε αν ειναι ενα σανιδι κατι γινεται, τα 2 ευκολα ξεκολλανε μεταξυ τους και τα ψαχνεις στο δρομο!... Τα σκι ειναι και μακρυτερα! Κατι τετοιο λετε να ειναι εφικτο πανω σε μηχανη? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 από τον Νικολακης_Husq Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Τωρα αυτο που εχω ειναι ενα crazy creek...γενικοτερα παιρνω φτηνοδουλειες ,γτ τα σπαω! Τι στυλ? Rocker? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Μωρε αν ειναι ενα σανιδι κατι γινεται, τα 2 ευκολα ξεκολλανε μεταξυ τους και τα ψαχνεις στο δρομο!... Τα σκι ειναι και μακρυτερα! Κατι τετοιο λετε να ειναι εφικτο πανω σε μηχανη? ρε κεφτε..??? ειναι δυνατον?!ουτε παραθυρο ανοιγω στο αμαξι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) ρε κεφτε..??? ειναι δυνατον?!ουτε παραθυρο ανοιγω στο αμαξι! Κι εγω που δεν εχω αμαξι τι θα κανω? Μονο βιντεακια θα βλεπω? χαχαΝα ετσι θα παω! Απλα θα πρεπει να ξεκινησω μια μερα νωριτερα! χαχα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 από τον Νικολακης_Husq 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Τι στυλ? Rocker?προσπα8ει να ειναι καμπερ..αλλα ειμαι και 100 κιλα! χααχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 Κι εγω που δεν εχω αμαξι τι θα κανω? Μονο βιντεακια θα βλεπω? χαχαΝα ετσι θα παω! Απλα θα πρεπει να ξεκινησω μια μερα νωριτερα! χαχαΟ τύπος πρέπει να στρίβει μόνο αριστερά, γιατί στις δεξιές θα βρίσκει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 Τα πέδιλα σε μηχανή τα έχω πάει από Άγιο Στέφανο - Κηφισιά για να πάρω Κλαουδάτο. Τσάντα με μπότες μπροστά και σακίδιο πέδιλων πίσω όπως στην φωτό πιο πάνω. ΓΙΝΕΤΑΙ, αλλά δεν είναι και ότι πιο άνετο αν θες να κάνεις πολλά χλμ μέχρι το χιονοδρομικό. Σκέψου απλά την κούραση που έχεις φορτώσει από το βουνό και πόσο τέζα θα είσαι στην επιστροφή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chmavr 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 Καλα ουτε καν να πας με το μηχανακι.........ειδικα στην επιστροφη που θα εχεις βραχει, ιδρωσει, κουραστει να κανεις και 200χλμ πανω στη σέλα, βράδυ, πιθανοτατα με βροχή, θα σου χαλάσει την διαθεση σιγουρα....Χωρια το πακέτο που θα φας που θα κουνιεται η σανιδα ή τα πέδιλα απο τον αέρα....οσο καλα και να την δέσεις.Αν θέλετε ωραιο βουνό, που εχει και γαμ** το παρκα να πάτε Αυστρία στο FlachauWinckl...και για πιο φθηνό αλλα σουπερ βουνό Βουλγαρία Borovets.Μετά στην Ελλαδα το ενα και μοναδικο βουνο για σανίδι για εμένα, Βασιλιτσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2015 Καλη σεζον σε ολους! Αυριο ανοιγει η βασιλιτσα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 Κερώσαμε και είμαστε έτοιμοι! Αν και έτσι όπως το πάει ο καιρός σε όλη την Ευρώπη μάλλον θα αργήσουμε να τσουλήσουμε με καλό χιόνι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 γιατί ρε αφού απο κυριακή είπαν θα έρθει το τέλος του κόσμου απο την κακοκαιρία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 Κάνω σκι 12 χρόνια αλλά έχω να ανέβω από πρόπερσι που πήγα μόνο 2 φορές.Ο λόγος είναι η οικογένεια. Ελπίζω φέτος να τσουλήσω λίγο γιατί με βλέπω να το ξεχνάω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 γιατί ρε αφού απο κυριακή είπαν θα έρθει το τέλος του κόσμου απο την κακοκαιρία!Αλήθεια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 Ούτε καν...http://gr.snow-forecast.com/resorts/Vasilitsa/6day/mid Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Γεια σας και από εμένα! Για φέτος μετράω δυο μέρες στην Βασίλω στο opening. Προς το παρών αναμένουμε. Τον χορό της πούδρας τον ξέρει κανείς; Φεβρουάριο εκδρομή Αυστρία, St Anton! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες