Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 - 6 ημέρες...- 1500 χλμ...- 2 Suzuki DRZ 400S...- 1 ΒMW F650GS Dakar...- 7 (τουλάχιστον) βουνά...- 1 Vvag...- 1 Φυσικός (ο γνωστός)...- 1 Αργύρης...- Μερικά άλογα, αρκετές αγελάδες, πολλά πρόβατα και κάποια, εξαιρετικά "πειστικά" αρκουδοτσομπανόσκυλα... Stay tuned!! 41 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Επιτελους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Αυτα ειναι!! Περιμενουμε σ'αναμμενα καρβουνα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 κερνα πονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 αυτα είναι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chmavr 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Εξαιρετικη αρχή..... αντεεε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν ξέρω τίποτα! Αρνούμαι τα πάντα! Δεν ήμουν καν εκεί γύρω... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 από τον Ο φυσικός 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Ρε σεις!!!! Πετατε το τυρακι, και εξαφανιζεστε;; Κοντευει μια βδομαδα.. Και μπαινουμε καθε μερα και κανουμε Ριφρες(sic) στα ταξιδιωτικα... Εκτως και αν εννοουσατε, οτι ξεκινατε την προηγουμενη τεταρτη, και θα διαρκεσει 6 μερες και 1500κμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Κοίτα, ήταν κάτι σαν teaser trailer, ε και στις ταινίες όταν παίζουν τα teaser δεν βλέπεις την ταινία την επόμενη μέρα... Πέρα απ' την πλάκα, υπομονή, μόλις χτες βράδυ κατάφερα να τελειώσω με την επεξεργασία των φωτογραφιών μου, ο συνταξιδιώτης μου-που-δεν-ήταν-εκεί έχει ήδη τελειώσει απ' όσο ξέρω και ξεκινάμε το γράψιμο (απλά ζητάμε κατανόηση, γιατί πρέπει και να... συντονιστούμε!!).Μέχρι τότε... λίγο "τυράκι" ακόμα, να σας κρατάμε σε φόρμα... 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 DR, στο φυσικό τους περιβάλλον. Φορτίο, τακούνι, και ανοιχτός ορίζοντας.7 όρη, ε ?Έξοχα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) πωωωωωω... τελειοοοο!! και φωρτομενα! βαλτε τα σε κανα advrider.com να καμαρωσουμε! Θελουμε και απο το dakar φωτο! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2015 Επιασε τελικα το κολπο!! Πηρα λιγο τυρακι ακομα!!Εχετε οση κατανοηση θελετε παιδια!! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
'AGGEVI' 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 .....αναμενουμε ...... !!!!!! οσο για καποιον που λεει πως δεν ηταν εκει ....................κριμα που 'εχασε'.......... ή 'ξεχασε' .......χαχαχαχαχαχα ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 αυτά είναι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Παιδιά, λίγη ακόμα υπομονή..!! Ο κύριος καθηγητής μας έχει βγει πολυάσχολος και δεν προλαβαίνει λέμε..!!! :D Μέχρι τότε... (¨Ετσι, για να' χουμε και μία γεύση απ' το BMW!!) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2015 από τον Vvag 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 (αχ dakaraκι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2015 Εγώ ακόμη βροχή δεν βλέπω και ανησυχώ............ Τί έγινε ρε Βαγγέλη, την ξέχασες την τέχνη; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2015 Παιδιά, λίγη ακόμα υπομονή..!! Ο κύριος καθηγητής μας έχει βγει πολυάσχολος και δεν προλαβαίνει λέμε..!!! :D Παίδες, η ευθύνη για την καθυστέρηση βαραίνει εμένα, ο καημένος ο Vvag έχει ετοιμάσει μεγάλο κομμάτι από όσα του αναλογούν και εγώ τίποτα. Ζητώ την κατανόησή σας! :)Στάση στην μορφοπλαγιά Αγράφων: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ScorpiosVfr 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2015 Η πρώτη φωτό όλα τα λεφτά.Πως το κάνατε το κολπάκι με τα γράμματα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chmavr 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2015 Offtopic...τριποδο,την μηχανή στην λειτουργιά οπού αφήνεις το διάφραγμα ανοιχτό όση ώρα θες, μια πηγή έντονου φωτός, και ξεκίνας.Τουλαχιστον εγω ετσι τοε κανα, δεν ξερω αν τα παιδια εχουν αλλη τεχνικη.Ontopic,μην νομιζετε οτι το εχουμε ξεχασει, ακομα περιμενουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες