melaxrini92 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 Γειά σας!!!! σκέφτομαι να αγοράσω ένα μηχανάκι 125 κυβικών μέχρι τώρα είχα πενηνταράκι .Αν βγάλω δίπλωμα 125 θα είναι νόμιμο να οδηγίσω 150άρι ? και σκέφτομαι τώρα ανάμεσα στο gilera 125 και στο yamaha xenter. Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι το yamaha έχει μια ανάρτηση και δεν ξέρω κατα πόσο θα ζορίζεται με δεύτερο άτομο!! ποια είναι η γνώμη σας??? ευχαριστω!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bblov 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 150 δεν θα μπορεις να οδηγεις φιλε μου! τωρα για τα μηχανακια που ειπες, το xenter ειναι καπως ωραιο μεχρι που ανεβηκα και καταλαβα οτι δεν και πολυ κι ολας! η αναρτηση του ειναι πολυ καλη η πισω αλλα σαν μηχανακι οταν ανεβηκα δεν μου αρεσε καθολου που εχει επιπεδο πατωμα και ενω δειχνει βολικο αυτο οταν ανεβεις αν εισαι και λιγο ψιλος θα οδηγας με τα ποδια!!αα και αθλιο καντραν!! τωρα το gilera ειναι πανεμορφο,το στησιμο του καλυτερο σε ολα απο το xenter ,τα φρενα ειναι αγκυρες αλλα piaggio που να σε παρει!!! δεν μπορουσε να το βγαζει η yamaha? καιει πολυ για 125 λογο καρμπυλατερ(ελεος!!) και σαν piaggio θα κανεις πολυ παρεα με τον μηχανικο σου ξερω οτι δεν ειναι στις επιλογες σου αλλα θα σου ελεγα pcx 125 σε αυτα τα cc με κλειστα ματια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 κοίτα σε 125cc, οι διαφορές με 150cc είναι απειροελάχιστες. Το Yamaha έχει ένα αμορτισέρ, αλλά τι αμορτισέρ, παραδίδει μαθήματα στα άλλα.και αυτά είναι super:http://www.yamaha-motor.eu/gr/products/scooters/urban/majesty-s.aspxhttp://www.yamaha-motor.eu/gr/products/scooters/urban/nmax.aspx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melaxrini92 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 Bblov κοριτσι ειμαι !!! Αυτο το honda το pcx δεν μαρεσει γιατι ειναι ογκωδες μηχανακι και λιγο αγοριστικοο το gilera μαρεσει πολυ γιατι ειναι ψηλο και γενικα ωραιο σχεδιαστικα.το yamaha μου ειπαν εχει καλη αναρτηση αν και μονη ειναι μονοκρος ομως οτι ειναι χαμηλο και επειδη ειμαι και ψηλη δεν μ αρεσουν τα χαμηλα μηχανακια.καμια αλλη προταση για scooter 125??? Mexri 3000? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 Bblov κοριτσι ειμαι !!! Αυτο το honda το pcx δεν μαρεσει γιατι ειναι ογκωδες μηχανακι και λιγο αγοριστικοο το gilera μαρεσει πολυ γιατι ειναι ψηλο και γενικα ωραιο σχεδιαστικα.το yamaha μου ειπαν εχει καλη αναρτηση αν και μονη ειναι μονοκρος ομως οτι ειναι χαμηλο και επειδη ειμαι και ψηλη δεν μ αρεσουν τα χαμηλα μηχανακια.καμια αλλη προταση για scooter 125??? Mexri 3000?οι αναρτηση ειναι πολυ συμαντικο θεμα...αν σου αρεσει οπτικα κανε ενα τεστ ντραιβ να δεις πως καθεσετο οδηγησα πριν λιγες μερεσ κ μαρεσε πολυ,μετα τα χριστουγεννα θα το παρωεγω με υψος 1,75 μια χαρα καθησα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 η μονη ανάρτηση ειναι υπέρ όχι παραχώρηση. Γιατί να έχεις πρόβλημα με το δικαβαλο δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 Εχεις δωσει για διπλωμα η τωρα δινεις; Αν δινεις πηγαινε σε Α2 κατηγορια καλυτερα και κοιτα τα παρεις απο 150 και πανω. Το honda sh 150i δεν σου αρεσει; και δυνατο και ομορφο και οικονομικο! Αν διαλεγα αναμεσα στα 2 που αναφερεις θα περνα το yamaha απο αποψη αξιοπιστιας και καταναλωσης. Τα 125 πιστευω εχουν διαφορες αισθητες με τα 150αρια σε ολους τους τομεις. Αν θες οπωσδηποτε 125 κοιτα και το sym symphony 125 sr (και 150 αντιστοιχα). Αυτα απο μενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melaxrini92 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 το σκεπτικό είναι οτι αμα έχει 2 αναρτήσεις είναι πιο στιβαρό τωρα δική μου αποψη χωρις να γνωριζω!!!!! τώρα θα δώσω δίπλωμα για 125 και θέλω να το δώσω με scooter χωρίς συμπλέκτη. Α2 κατηγορίας είναι μηχανή με συμπλεκτη κ ταχύτητες? α και εδώ κάτι γνωστοί μου λένε οτι δεν είναι μεγάλη διαφορα το 125 απο το 150 και αμα με σταματισει τροχαία με Α1 δίπλωμα δεν θα το προσεξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Εφόσον είσαι ψηλή YAMAHA XENTER 125 (για Α1 πάντα και όχι δεν μπορείς να οδηγήσεις μεγαλύτερο δυστυχώς) - HONDA SH 125.Η ανάρτηση του XENTER όχι μόνο δεν είναι μειονέκτημα αλλά παραδίδει μαθήματα, το ότι έχει κάποιο δύο πίσω αμορτισέρ δεν σημαίνει ότι είναι και ότι καλύτερο υπάρχει.Δοκίμασε πρώτα να δώσεις για δίπλωμα Α2 και αν δεν μπορείς - δε σου κάνει στο δρόμο με μια υπεύθυνη δήλωση το αλλάζεις και πας στο Α1.Η κόρη μου τώρα αρχίζει και αν και μικροκαμωμένη θα ξεκινήσει με 400άρι με ταχύτητες.Αν τα καταφέρει να το κουμαντάρει έχει καλώς αν όχι τότε δυστυχώς Α1. Επίσης αν δώσεις με αυτόματο ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ να οδηγήσεις με ταχύτητες αν θέλεις κάποτε γιατί θάναι σημειωμένο στο δίπλωμά σου ότι είναι ΜΟΝΟ για αυτόματο.Σκέψου τα αυτά και αποφάσισε και μετά έρχεται το μηχανάκι. Υ.Γ. Η άλλη μου κόρη επίσης μικροκαμωμένη έδωσε με μεγάλο με ταχύτητες, έχει απεριόριστο πλέον εδώ και πολύ καιρό και κουμαντάρει - καβαλάει τα πάντα όλα μέχρι και Χάρλευ 1500άρα πούναι τέρας από βάρος.....όλα άμα ξεκινήσουν δεν φαίνεται το βάρος τους και όλα είναι μια ιδέα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melaxrini92 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Σε 7 ώρες μαθημάτων δεν είμαι και σίγουρη αν τα καταφέρω να οδηγίσω καλά με ταχύτητες και συμπλέκτη . Θα το ψάξω όμως το θέμα και βλέπουμε!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Ποτέ δεν θα φύγεις από το δάσκαλο έστω και με το δίπλωμα και θα ξέρεις τα πάντα, με την εμπειρία που αποκτάται σιγά σιγά ακόμα και κάποια επιπλέον μαθήματα σε σχολές που κάνουν τέτοια σε πίστες θα σε κάνουν με τον καιρό όλο και καλύτερη αλλά όπως σούπα και παραπάνω και όπως θα κάνει και η κόρη μου δοκίμασε και αν δεις ότι δεν σε βολεύει άλλαξέ το και πήγαινε σε Α1 αλλά θα ξέρεις ότι μέχρι και 125άρι θα πηγαίνεις ή αν πας παραπάνω κατηγορία με αυτόματο, μόνο αυτόματο θα μπορείς να οδηγήσεις.Βέβαια τα παραπάνω δεν αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα γιατί σήμερα υπάρχουν μοτό και 1200 κυβικών αυτόματες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) Για 'μενα παρτο αποφαση και δωσε κατευθειαν ειτε γι' απεριοριστο(αν σου επιτρεπεται) ειτε για α2 με συμπλεκτη κανονικα.Τα εχουμε ξανα πει και σε αλλα θεματα.ΔΕΝ ξερεις πως θα εξελιχθει η μοτοσυκλετιστικη σου πορεια, μη βαλεις τον εαυτο σου στη θεση που μπηκαν πολλοι αλλοι, που ηθελαν τελικα κατι μεγαλυτερο και επρεπε ειτε να ξανα περασουν το μαρτυριο των εξετασεων(πιστεψε με δε θα σου αρεσει) και να δωσουν τοσα λεφτα ξανα, ειτε να οδηγουν παρανομα(σαν εσενα που ψαχνεις αν θα σε γραψουν με το 150 ή οχι), ειτε να αυτοπεριοριζονται και να μην ειναι χαρουμενοι με αυτο που καβαλανε.Ολοι αυτοι ηταν πολυ σιγουροι οτι θα οδηγουσαν μια ζωη μικρα κυβικα ή μονο αυτοματα.Η ζωη ειχε αλλα σχεδια ομως.Καλυτερα μια και καλη. Κατσε δουλεψε και ολα καλα θα πανε. Δε θα εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια κοπελα που πηρε κατευθειαν μεγαλο διπλωμα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Δωσε για απεριοριστο να τελειωνεις μια και εξω. (Χωρια και το οικονομικο καθε τοσο)Δεν ειναι τιποτα,σοβαρα!Με μηδεν εμπειρια πηγα και το πηρα.Θα δεις επισης οτι οι "μεγαλες" μοτο ειναι και πολυ πιο ασφαλεις. Ο συμπλεκτης δεν ειναι τιποτα. Ισα ισα θα σε βοηθησει πολυ στην δυσκολη ασκηση της αργης ευθειας.Για την καθημερινοτητα σου μετα θα εχεις την ανεση να παρεις ο,τι θελεις.(αυτα τα "αμα σε σταματησει η τροχαια δεν θα το προσεξει" να μην πω καλυτερα...θα εχεις ενα συνεχες αγχος οποτε βλεπεις ή μηπως και δεις τροχαια και ποσο αετοματηδες θα ειναι...και δεν ειναι και ασχετοι ουτε χθεσινοι. Αμα εχουν κεφακια τον τσιμπησες το λογαριασμο) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melaxrini92 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 έχετε δίκιο θα πάω στον δάσκαλο και θα του πω την τελική μου απόφαση γιατί όντως μπορει και αργότερα να πάρω κ άλλο σκούτερ μεγαλύτερων κυβικών.και επίσης θα ρωτήσω μήπως για μαθήματα έχουν μεγαλύτερα σκούτερ και όχι μηχανές!!! εγώ όμως είμαι 23 και το δίπλωμα Α2 κατηγοριας λέει εφόσον συμπληρώσεις 24 χρονών.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 έχετε δίκιο θα πάω στον δάσκαλο και θα του πω την τελική μου απόφαση γιατί όντως μπορει και αργότερα να πάρω κ άλλο σκούτερ μεγαλύτερων κυβικών.και επίσης θα ρωτήσω μήπως για μαθήματα έχουν μεγαλύτερα σκούτερ και όχι μηχανές!!!εγώ όμως είμαι 23 και το δίπλωμα Α2 κατηγοριας λέει εφόσον συμπληρώσεις 24 χρονών....20 χρονών πρέπει να είσαι για να πάρεις Α2, 24ο έτος συμπληρωμένο για την κατηγορία Α (το 22ο εάν έχετε στην κατοχή σας δίπλωμα Α2 επί διετία). (ΠΗΓΗ ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bblov 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Bblov κοριτσι ειμαι !!! Αυτο το honda το pcx δεν μαρεσει γιατι ειναι ογκωδες μηχανακι και λιγο αγοριστικοο το gilera μαρεσει πολυ γιατι ειναι ψηλο και γενικα ωραιο σχεδιαστικα.το yamaha μου ειπαν εχει καλη αναρτηση αν και μονη ειναι μονοκρος ομως οτι ειναι χαμηλο και επειδη ειμαι και ψηλη δεν μ αρεσουν τα χαμηλα μηχανακια.καμια αλλη προταση για scooter 125??? Mexri 3000?αααα κοριτσι εισαι sorry τοτε το xenter θα σου αρεσει αλλα οπως εδειξε και ποιο πανω καποιος και το majesty ειναι πολυ ωραιο με πολυ ωραια θεση οδηγησης!! το ξερω οτι το gilera σου αρεσει και ειναι φανταστικο μηχανακι αλλα τι να πω?? το ειχα και οσο το καμαρωνες τοσα προβληματα ρε παιδι μου!!!! μα δεν σταματουσε να ειχε κουσουρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melaxrini92 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Το gilera μαρεσει επισης επειδη είναι πολυ ψηλό μηχανάκι ενω για το yamaha xenter οπως μου είπες είναι επιπεδοοο και όχι πολύ ψηλό! επίσης τώρα αρχισε να με ενδιαφέρει και το beverly αλλά ξεφεύγει στην τιμή κοντά 4000 χιλιάρικα νομίζω και το gilera 3160 :P σκεφτόμουν και για μεταχειρισμένο αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σιγουρος σε τι κατασταση το έχει ο αλλος!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bblov 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Το gilera μαρεσει επισης επειδη είναι πολυ ψηλό μηχανάκι ενω για το yamaha xenter οπως μου είπες είναι επιπεδοοο και όχι πολύ ψηλό! επίσης τώρα αρχισε να με ενδιαφέρει και το beverly αλλά ξεφεύγει στην τιμή κοντά 4000 χιλιάρικα νομίζω και το gilera 3160 :P σκεφτόμουν και για μεταχειρισμένο αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σιγουρος σε τι κατασταση το έχει ο αλλος!!!!ααα μεταχειρισμενο να σου πω αστο καλυτερα! το καλυτερο απ ολα και απ οτι και αν σου λεμε ειναι να πας μια μερα στην yamaha η οπου αλλου θελεις να δεις και να τα δεις απο κοντα και να κατσεις και πανω! πιστεψεμε τοτε θα κατασταλαξεις και θα αποφασισεις!! για το gilera στο ξαναλεω και συμφωνω οτι ναι ειναι φοβερο μιχανακι το ατιμο αλλα καλυτερα μακρια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melaxrini92 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 ελπίζω να το εχει το yamaha η αντιπροσωπεία να το δω γιατί το gilera ο αντιπρόσωπος της piaggio εδώ δεν το έχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες