Jump to content
HLIAS

Σούπερ Ντούπερ Βορείου Υμηττού OnOffάδα Vol. 4 / 13-9-15

Recommended Posts

Αν ειναι να μαζευτούμε καλοπουλα ας μαζευτούμε, ειδάλλως όχι. 

αν ειναι να μαζευτουμε αλλιως να με μαζεψει καποιος απο το μοναστηρι πχ, γιατι σιγουρα δεν εχω ιδεα που ειναι η (Γ)αλοπουλα αφου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αν ειναι να μαζευτουμε αλλιως να με μαζεψει καποιος απο το μοναστηρι πχ, γιατι σιγουρα δεν εχω ιδεα που ειναι η (Γ)αλοπουλα αφου.

Ω! μα είναι πάρα πολύ εύκολο αφού.

Συνεχίζοντας από το μοναστήρι προς τα επάνω, και αφού στη διασταύρωση που συναντάς στα 240 μέτρα περίπου μετά το μοναστήρι πας δεξιά γιατί αριστερά σε ξαναβγάζει πάλι κάτω στην κατεχακη, συνεχίζεις για περίπου άλλα 600-650 μέτρα. Και ακριβώς εκεί σε μια καλά δασωμένη αριστερή στροφή βρίσκετε η καλοπουλα θα δεις αριστερά σου κάτω από το δρόμο τα κιόσκια το κιλικίο τα καθίσματα τις πέτρινες πεζούλες τα σκαλιά και τα ρέστα.

Αλλιώς ας σε σκουπίσει κάποιος αφού!

Εγώ δεν ημπόρουν καθώς θα εισβάλω στον ορεινό όγκο από το βορειοανατολικό μοναστήρι του αγ Ιωάννου του κυνηγού και θα καταπλεύσω εν καλοπουλα από την αντίθετη κατεύθυνση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ω! μα είναι πάρα πολύ εύκολο αφού.

Συνεχίζοντας από το μοναστήρι προς τα επάνω, και αφού στη διασταύρωση που συναντάς στα 240 μέτρα περίπου μετά το μοναστήρι πας δεξιά γιατί αριστερά σε ξαναβγάζει πάλι κάτω στην κατεχακη, συνεχίζεις για περίπου άλλα 600-650 μέτρα. Και ακριβώς εκεί σε μια καλά δασωμένη αριστερή στροφή βρίσκετε η καλοπουλα θα δεις αριστερά σου κάτω από το δρόμο τα κιόσκια το κιλικίο τα καθίσματα τις πέτρινες πεζούλες τα σκαλιά και τα ρέστα.

Αλλιώς ας σε σκουπίσει κάποιος αφού!

Εγώ δεν ημπόρουν καθώς θα εισβάλω στον ορεινό όγκο από το βορειοανατολικό μοναστήρι του αγ Ιωάννου του κυνηγού και θα καταπλεύσω εν καλοπουλα από την αντίθετη κατεύθυνση

Εντάξει κυριε βουνοεισβολεα ναυτιλε, είναι αρκετά σαφες.  Νομιζω δε θα καταστεί απαραιτητον να με σκουπισει κάποιος αφου! 

(θα με σκουπισει κάποιος βεβαιοτατα οταν θα εχω αφοδευσει εντος του εσωρουχου μου, και θα κραζω απεγνωσμένα ρεδεπατεακαλαδεπαωεγωεκειπανω ) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mε δημοκρατικες διαδικασιες και αφου ελαβα πληθορα μηνυματων, αποφασισα να βρεθουμε στην καλοπουλα.. 

Οποτε ρεμαλια.. και κυριες.. Κυριακη 9:00 το πρωι στην καλοπουλα. 9:30 φευγουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με την μάζωξη στην Καλοπούλα, χάνουμε το 1 από τα 3 πιστάκια της διαδρομής, αλλά τέλος πάντων...
Θα δω μήπως έρθει και μια φίλη μου ακόμα - αν και το 09.00 είναι βάναυση ώρα Κυριακάτικο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με την μάζωξη στην Καλοπούλα, χάνουμε το 1 από τα 3 πιστάκια της διαδρομής, αλλά τέλος πάντων...
Θα δω μήπως έρθει και μια φίλη μου ακόμα - αν και το 09.00 είναι βάναυση ώρα Κυριακάτικο...

κανονιστε να μας (με δηλαδη) κανετε ρεζιλι τα θηλεα... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μόνο που προτίθεμαι να κανονίσω, είναι οι μερίδες στα σουβλάκια... :wub:

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

Βέβαια, αν αντί για σουβλάκια μας κάτσει και πάμε για κανένα μαγειρευτό, δεν θα υπάρξουν αντιρρήσεις. Θα μπορούσαμε ίσως να κατοχυρώσουμε και στάση για κάποιο παγωτάκι μετά το φαγητό? Ε?

εδιτ: προσωπικά λέω να προτιμήσω κάτι σε γρανίτα, για να χωνευτεί πιο εύκολα... Καμιά γρανίτα λεμόνι ή μάνγκο ας πούμε, θα με κάλυπτε απολύτως - εκτός αν το κατάστημα έχει να παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερα γκουρμέ, οπότε κομμάτια να γίνω, θα το δοκιμάσω...

Όσο για το "ρεζίλι"... έχω να καβαλήσω μέχρι και ποδήλατο, από τον Ιούλιο. Πιστεύω θα προσφέρω αρκετό θέαμα προς γέλιο :laugh:

Τροποποιήθηκε από τον dirty_girl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με τρωει η περιεργια ...με το ωραριο ...κορωπι καλοπουλα , απο χωμα , οχι μονοπατια, ειναι περιπου ενα 15-20λεπτο...

εμεις πψς σκοπευουμε να το κανουμε 5 ωρες ...χαχαχχαχαχχαχαχαχα?  με την προυποθεση οτι μεσημεριανο παιζει κατα τις 2 ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θελω και εγω! τωρα που πηρα το XRακι.. Καποια αλλη φορα ομως γιατι και εχω δουλεια στις 13 και πρεπει να παρω και εξοπλισμο. Ωραια ιδεα παντως. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιο μωρε... το πιστακι στου παπαγου? Χαλια θα ειναι, ειδικα αν δεν εχει ριξει καμια μπορα

Το μόνο που προτίθεμαι να κανονίσω, είναι οι μερίδες στα σουβλάκια... :wub:

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

Βέβαια, αν αντί για σουβλάκια μας κάτσει και πάμε για κανένα μαγειρευτό, δεν θα υπάρξουν αντιρρήσεις. Θα μπορούσαμε ίσως να κατοχυρώσουμε και στάση για κάποιο παγωτάκι μετά το φαγητό? Ε?

εδιτ: προσωπικά λέω να προτιμήσω κάτι σε γρανίτα, για να χωνευτεί πιο εύκολα... Καμιά γρανίτα λεμόνι ή μάνγκο ας πούμε, θα με κάλυπτε απολύτως - εκτός αν το κατάστημα έχει να παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερα γκουρμέ, οπότε κομμάτια να γίνω, θα το δοκιμάσω...

Όσο για το "ρεζίλι"... έχω να καβαλήσω μέχρι και ποδήλατο, από τον Ιούλιο. Πιστεύω θα προσφέρω αρκετό θέαμα προς γέλιο :laugh:

για εσενα ειδικα θα εχει μοσχαρακι λεμονατο.... αι ρε 

καμια βαφλα να κερασουμε?

με τρωει η περιεργια ...με το ωραριο ...κορωπι καλοπουλα , απο χωμα , οχι μονοπατια, ειναι περιπου ενα 15-20λεπτο...

εμεις πψς σκοπευουμε να το κανουμε 5 ωρες ...χαχαχχαχαχχαχαχαχα?  με την προυποθεση οτι μεσημεριανο παιζει κατα τις 2 ...

20 λεπτα ειναι με γρηγορους ρυθμους ρε συ....

δε θα εινια τοοσο γρηγοροι... 

εκτος αυτου θα κατσουμε καμποσο στα πιστακια.

Και η εκκινηση δεν θα ειναι 9:30 σιγουρα...

Θα πεσει και σαμποταζ ..... χαχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να κανω και εγω μια ερωτηξις γιατι αρχιζουν τα second thoughts... Υπαρχει καμια περιπτωση να την βγαλω την διαδρομη χωρις να πεσει ξαπλα; 

Γιατι χωρις καγκελα, μπορει η παραμικρη τουμπα στο χωμα να με πονεσει... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωωωωωωωωω τι ειπες τωρα...

Βαφλα ε ? Παει, σ ολη τη διαδρομη θα πρεπει να σκεφτομαι ποιες 2 μπαλες παγωτου να βαλω...

Και οχι αγαπητε. Οχι λεμονατο. Μοσχαρακι κοκκινιστο, βρασμενο μεχρι που να λιωνει,  με ριγγατονι και τυρακι απο πανω.

Τροποποιήθηκε από τον dirty_girl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα χει χειμώνιασει μη χαίρεστε με τις βαφλες!  Κοψιδια θα φάμε ναουμ

Να κανω και εγω μια ερωτηξις γιατι αρχιζουν τα second thoughts... Υπαρχει καμια περιπτωση να την βγαλω την διαδρομη χωρις να πεσει ξαπλα; 

Χερακι χερακι θα παμε :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δν με σκιαζει ο καιρος εμενα οταν μιλαμε για φαγητο...

Ρε παιδια, γιατι να πεσετε? Αφου η ιδεα ειναι πως παμε οοοολοι χαλαρα, ωστε ακομα κ οσοι δεν εχουν χωματινα λαστιχα σε ονοφφ, να μην τους προβληματισει κατι. 

Δεν πιστευω πως θα εχει θεμα τουμπας κανεις - στα φλατ. Στα πιστακια, εξαρταται απο εμας τους ιδιους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη μιλαμε μονο 2-3 εις εδω μεσα, οι υπολοιποι ειστε μεσα τελικα?

Δεν εχετε καποια απορια?

Απο εξοπλισμο ειστε κομπλε? 

Eσυ  σε αυτη την διαδρομη δεν επιτρεπεται να πεσεις.

Αν πεσεις θα φας και καρπαζια απο εμενα. 

Δεν κανω πλακα. 

Ρε παιδια, γιατι να πεσετε? Αφου η ιδεα ειναι πως παμε οοοολοι χαλαρα, ωστε ακομα κ οσοι δεν εχουν χωματινα λαστιχα σε ονοφφ, να μην τους προβληματισει κατι. 

Δεν πιστευω πως θα εχει θεμα τουμπας κανεις - στα φλατ. Στα πιστακια, εξαρταται απο εμας τους ιδιους...

:yes::thumbsup:

Το αυτο... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ από εξοπλισμό έχω το κλασσικό μπουφάν το κλασικό κράνος,  και τις επιγονστιδες... Α, και τα γάντια. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δλδ φαγητο που θα παιξει?

Νικο λεω για το μισο πιθαρι του διογενη πανω στην Κορωπίου-παιανιας πως λεγεται τελος παντων.

Σαν ντοπιος εσυ αν εχεις αλλο μαγαζι που ξερεις καλυτερα παμε εκει... 

Εγω αυτο μονο ξερω εκει για αυτο το λεω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικο λεω για το μισο πιθαρι του διογενη πανω στην Κορωπίου-παιανιας πως λεγεται τελος παντων.

Σαν ντοπιος εσυ αν εχεις αλλο μαγαζι που ξερεις καλυτερα παμε εκει... 

Εγω αυτο μονο ξερω εκει για αυτο το λεω...

εγω ειμαι ακομα ξαπλα...φαντασου ουτε ζηρεια δεν πηγα ... ελπιζω μες τη βδομαδα να περπατησω σιγα σιγα και η κυριακη να ειναι το ξεπεταγμα μου ... για φαι θα προτεινα παντως τον κουρκουμελε ...στον πεζοδρομο στο κορωπι ,500 μετρα απο το πιθαρι 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ειμαι ακομα ξαπλα...φαντασου ουτε ζηρεια δεν πηγα ... ελπιζω μες τη βδομαδα να περπατησω σιγα σιγα και η κυριακη να ειναι το ξεπεταγμα μου ... για φαι θα προτεινα παντως τον κουρκουμελε ...στον πεζοδρομο στο κορωπι ,500 μετρα απο το πιθαρι 

Eλα ρε.. ακομα?

Παλι καλα δηλαδη που την κυριακη δεν ειναι εντουραδα γιατι θα ετρωγες ζορι δηλαδη. 

Κουρκουμελες λοιπον.. you know better :)

Εγώ από εξοπλισμό έχω το κλασσικό μπουφάν το κλασικό κράνος,  και τις επιγονστιδες... Α, και τα γάντια. 

Απο μποτακι πως τα πας? Οχι οτι θα συνατησεις κοτρωνια στην διαδρομη, αλλα δεν παυει να ειναι ενα μετρο ασφαλειας παραπανω. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eλα ρε.. ακομα?

Παλι καλα δηλαδη που την κυριακη δεν ειναι εντουραδα γιατι θα ετρωγες ζορι δηλαδη. 

Κουρκουμελες λοιπον.. you know better :)

Απο μποτακι πως τα πας? Οχι οτι θα συνατησεις κοτρωνια στην διαδρομη, αλλα δεν παυει να ειναι ενα μετρο ασφαλειας παραπανω. 

Ηλια "πολιτικό" μποτακι μεχρι τον αστράγαλο, οχι κατερπιλαρ ουτε σταρακι

Κάτι τετοιο... images?q=tbn:ANd9GcRRa3qjfu3JimKyR8bzBL4

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εννοεις δεν θα συναντησει κοτρωνια στη διαδρομη? Υπαρχει σαθρο κομματι που εχει πετρες, οι οποιες φευγουν προς παντου. 

Γενικα, ας φροντισει ο καθενας για την βελτιστη δυνατη προστασια του, ωστε να μειωθουν οσο γινεται οι μελανιες και τα μικροχτυπηματα... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εννοεις δεν θα συναντησει κοτρωνια στη διαδρομη? Υπαρχει σαθρο κομματι που εχει πετρες, οι οποιες φευγουν προς παντου. 

• Α τι ωραίες εικόνες φτιάχνει το μυαλό μου.. :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πονανε ωρε τα παλικαρια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα δεν θελω δραματα πριν καν ξεκινησουμε...

Βασικα, ριξτε μια ματια σε βιντεο και φωτο απο τις προηγουμενες σνβυο για να κανει ο καθενας την εκτιμηση του σχετικα με το που θα παμε.

Η διαδρομη ειναι βατη και ασφαλης, απλα μην υποτιμαμε το βουνο, that's all ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα