Jump to content
MrBillys

Ηρθε Ηρθε!!

Recommended Posts

Καλορίζικο, καλές βόλτες, κράνος και τα μάτια 14...

Ο νόμος λέει πως υποχρεούσαι να έχεις μαζί σου το πρωτότυπο της άδειας κυκλοφορίας και όχι αντίγραφο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλορίζικο, καλές βόλτες, κράνος και τα μάτια 14...

Ο νόμος λέει πως υποχρεούσαι να έχεις μαζί σου το πρωτότυπο της άδειας κυκλοφορίας και όχι αντίγραφο.

Παντα κρανος! πρωτα αγορασα κρανος(4-5μηνες πριν) και τωρα τo παπι..:baby:

οκ ευχαριστω θα εχω την πρωτοτυπη τοτε μαζι μου...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοτάξιδο, καλορίζικο! Προσοχή στην αρχή και με σύνεση να το μάθεις πρώτα.. Μια φώτο επιβάλεται νομίζω να το θαυμάσουμε:biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοτάξιδο, τι ωραίο συναίσθημα το καινούργιο μηχανάκι.

Ναι απλα δεν υπαρχει αυτη η ευχαριστηση που νιωθεις οταν το βλεπεις και ξερεις ειναι δικο σου!!

Καλοτάξιδο, καλορίζικο! Προσοχή στην αρχή και με σύνεση να το μάθεις πρώτα.. Μια φώτο επιβάλεται νομίζω να το θαυμάσουμε:biggrin:

Ευχαριστω! σιγα σιγα τωρα που ειναι και στο στρωσιμο να με μαθει και να το μαθω! Και βεβαια επιβαλεται μια φωτο!!11850978_559931984145446_1944906473_n.jp

Αυριο το πρωι θα βαλω κι αλλες!

Τροποποιήθηκε από τον MrBillys

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο κ μπράβο σου για τιν αγορά είναι απτά καλύτερα που υπάρχουν αυτη τη στιγμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο καλοταξιδο, καλες βολτες και.....ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ
Αν σου πω οτι το συγκεκριμενο παπι το ορεγομαι καθε φορα που παω στη Honda στη Ν Μακρη; Μου πεφτουνε τα σαλια σε λεω.Κουκλι ειναι και ημουν εκει οταν το εφερε πρωτη φορα απ τον Σαρακακη.

Η αδεια εννοειτε το πρωτοτυπο παντα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο, το συναίσθημα που έχεις όταν αποκτάς την πρώτη σου μηχανή με δικά σου λεφτά, δεν συγκρίνεται με τίποτα!

Εννοείται πάντα κράνος!

Αυτό το παπί δείχνει πραγματικά καλό και έχει όλες τις προϋποθέσεις να πετύχει, όπως και τα παλιότερα Supra/Astrea.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο X-man... Καλορίζικο, καλές βόλτες να έχεις. Θύμησες σε πολλούς εδώ μέσα φοβερά συναισθήματα συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Ήταν 4 Ιουλίου 1991 το απόγευμα, οδηγώντας ένα 50αρι glx άσπρο-μπλε 304.000 δραχμές. Πόσο πήγε το μαλλί για το supra σου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεγειες, καλοταξιδο. αγορασε κρανος, μπουφαν, γαντια αν δεν εχεις ηδη. το εχω δει απο κοντα παρκαρισμενο. πολυ καλο σε ποιοτητα γενικα. τα πλαστικα και η ποιοτητα χρωματος-βερνικι ειναι κορυφαια! το μονο αρνητικο ειναι πως το ψαλιδι φενεται φθηνη κινεζια, οπως επισης και οι 2 δισκοι. κατα τα αλλα φυσαει. σκεφτομαι να το τσιμπησω σε 1-2 μηνακια, θα δειξει...

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν εχεις πρασινιαρα αδεια παρε την πρωτοτυπη, αν εχεις τη φωτοτυπια, βγαλε ενα εγχρωμο αντιγραφο και κρατα το οριτζιναλ σπιτι, εγω αυτό κάνω γιατι δε λεει να χαθει το παλιοχαρτο που μας δινουν τελευταια για αδεια.

το κανω σε μεκανακι, 2 φορτηγα και επαγγελματικό κλουβάκι, μεχρι τωρα ουδεν προβλημα

καλοριζικο

Ναι την φωτοτυπια εχω (πρασινες λενε δεν εχουν φερει ακομα) την εχω κανει ενα αντιγραφο αλλα την εχω σπιτι μην την χασω πουθενα... οποτε αν ειναι θα της κανω ντραμπα... ευχαριστω!

Μπράβο X-man... Καλορίζικο, καλές βόλτες να έχεις. Θύμησες σε πολλούς εδώ μέσα φοβερά συναισθήματα συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Ήταν 4 Ιουλίου 1991 το απόγευμα, οδηγώντας ένα 50αρι glx άσπρο-μπλε 304.000 δραχμές. Πόσο πήγε το μαλλί για το supra σου;

Πιστευω η πρωτη βολτα μενει αξεχαστη σε ολους! 2400ευρωπουλα... μαζι με τα γνωστα δωρα κρανος,γαντια,σχαρα,συναγερμος,μπαγκαζιερα,σχαρα...

Ευχαριστω!

Σας ευχαριστω ολους! Παρτε κι αλλες φωτο!

11873991_560648070740504_535628873_n.jpg

11874157_560648067407171_1300722115_n.jp

11868879_560647717407206_1186959326_n.jp

ριξαμε και το πρωτο πλυσιμο γτ κατι περιστερια αφησανε δωρακια...:dry:

Τροποποιήθηκε από τον MrBillys

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν εχεις πρασινιαρα αδεια παρε την πρωτοτυπη, αν εχεις τη φωτοτυπια, βγαλε ενα εγχρωμο αντιγραφο και κρατα το οριτζιναλ σπιτι, εγω αυτό κάνω γιατι δε λεει να χαθει το παλιοχαρτο που μας δινουν τελευταια για αδεια.

το κανω σε μεκανακι, 2 φορτηγα και επαγγελματικό κλουβάκι, μεχρι τωρα ουδεν προβλημα

Άντε πάλι με αυτή τη λογική ο νικολάκης...
Εμένα ένας μπάρμπας μου δεν κουβαλάει τίποτα μαζί του, ούτε καν ταυτότητα. Τα έχει βγάλει όλα φωτογραφίες και τα έχει στο κινητό, και αμα τον σταματήσουν τους τα δείχνει απο εκεί. Το κάνει 50 χρόνια τώρα και κανένα πρόβλημα. Μάλιστα δεν κουβαλάει καν χρήματα, τα έχει βγάλει φωτοτυπίες για να μην τον κλέψουν και μοιράζει αυτά. Ένας άλλος δεν οδηγάει καν ο ίδιος, έχει βάλει ένα ολόγραμμα και το χειρίζεται μέσω τηλεκατεύθυνσης. Όταν δε είναι να βάλει πάνω και την φίλη του, βάζουν πάνω μια φουσκωτή κούκλα και εκείνη κάθεται επίσης σπίτι της για να μην λιώσει.
Του λες που του λες αυτό που κάνετε στην μπανανία, δε τον ενημερώνεις κιόλας πως αυτό που του λες είναι παράνομο και αμα τον ρωτήσει κανένας περίεργος, και εκείνος του απαντήσει "μαααα ο nikosk0 μου ειπε οτι το κανει στο φορτηγο του" δεν θα τον γλιτώσει απο την κλήση, να ξέρει και μετά να αποφασίσει?

Ξαναλέμε λοιπόν. Υποχρεούσαι να έχεις μαζί το πρωτότυπο της άδειας.

Τροποποιήθηκε από τον seatcowl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε πάλι με αυτή τη λογική ο νικολάκης...
Εμένα ένας μπάρμπας μου δεν κουβαλάει τίποτα μαζί του, ούτε καν ταυτότητα. Τα έχει βγάλει όλα φωτογραφίες και τα έχει στο κινητό, και αμα τον σταματήσουν τους τα δείχνει απο εκεί. Το κάνει 50 χρόνια τώρα και κανένα πρόβλημα. Μάλιστα δεν κουβαλάει καν χρήματα, τα έχει βγάλει φωτοτυπίες για να μην τον κλέψουν και μοιράζει αυτά. Ένας άλλος δεν οδηγάει καν ο ίδιος, έχει βάλει ένα ολόγραμμα και το χειρίζεται μέσω τηλεκατεύθυνσης. Όταν δε είναι να βάλει πάνω και την φίλη του, βάζουν πάνω μια φουσκωτή κούκλα και εκείνη κάθεται επίσης σπίτι της για να μην λιώσει.
Του λες που του λες αυτό που κάνετε στην μπανανία, δε τον ενημερώνεις κιόλας πως αυτό που του λες είναι παράνομο και αμα τον ρωτήσει κανένας περίεργος, και εκείνος του απαντήσει "μαααα ο nikosk0 μου ειπε οτι το κανει στο φορτηγο του" δεν θα τον γλιτώσει απο την κλήση, να ξέρει και μετά να αποφασίσει?

Ξαναλέμε λοιπόν. Υποχρεούσαι να έχεις μαζί το πρωτότυπο της άδειας.

Νταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο ηρεμισε...Κ μενα με εχουν σταματησει και ειχα μονο ταυτοτητα πανω μου τα ειχα ξεχασει τα υπολοιπα κ δεν εγινε τιποτα,ναι ειναι παρανομο,αλλα δε χαθηκε ο κοσμος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μπανανία είναι ο κόσμος στον οποίο λειτουργεί η λογική σου.
Το ότι εσύ δεν θα ρισκάρεις να χάσεις το χαρτάκι, το ότι ο νικολάκης δεν έχει φάει κλήση ενώ του λείπουν χαρτιά, και διάφορα άλλα παραδείγματα του μπαρμπα θωμά, καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούν να λειτουργούν ως συμβουλές? Ωραία είναι σαν ιστορίες, και ούτε εγώ είμαι το παράδειγμα πολίτη ή ανθρώπου στον πλανήτη γη, αλλά δεν γυρνάω απο δω και εκεί να συμβουλεύω τον κόσμο μέσα απο τις δικές μου παρανομίες.
Άλλοι είναι 40 χρόνια κλέφτες και δεν τους έχουν πιάσει. Τι σημαίνει αυτό, ότι πρέπει να δίνουν συμβουλές για το πως να το κάνουν και άλλοι ενισχύοντας το επιχείρημα τους με το οτι "δε με έχουν πιάσει τόσα χρόνια"?
Θες να πεις την ιστορία σου και για το τι κάνεις εσύ? κανένα πρόβλημα, αλλά κάποιος άλλος ρώτησε τι ΙΣΧΥΕΙ και οχι το τι κάνει ο νικολάκης. Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά. Στην χειρότερη περίπτωση, πες του αν θες τι ισχύει, και μετά πες του και τι κάνεις εσύ αν θες ντε και καλά να πεις και το δικό σου. Δεν ρώτησε "ρε παιδιά πείτε μου τι κάνει ο νίκος με τα χαρτιά του" βέβαια, αλλά αν θες να πεις και εσύ τι κάνεις, πες το, σε ελεύθερη χώρα ζούμε. Ενημέρωσε τον όμως για το τι ισχύει.

Ορισμένοι δεν έχετε καθόλου συναίσθηση του τι είναι συμβουλή, εκπαίδευση και κατ'επέκταση κοινωνία και του τι ειναι ο προσωπικός σας χώρος.

Τροποποιήθηκε από τον seatcowl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η λογική του πρωτότυπου είναι ώστε να γνωρίζει ο άλλος ότι δεν σου έχει αφαιρεθεί η άδεια και εσύ κυκλοφορείς με φωτοτυπία που έχεις βγάλει από πριν. Δεν ξέρω βέβαια τώρα με τα ηλεκτρονικά μέσα που διαθέτουν όλο και περισσότερα περιπολικά αν αυτό αρχίζει να γίνεται δευτερεύον, πάντως προς το παρόν είναι απόλυτα λογικό και επιβεβλημένο να κυκλοφορείς με το πρωτότυπο. Επίσης καλορίζικο, καλόβολτο και άπεφτο :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον MyMike

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σοβαρά τώρα αν δεν είναι η πράσινη η άδεια τη διαφορά έχει το κΩλόχαρτο που σου δίνουν?

από την πρώτη μέρα που πήρα την καινούρια άδεια από το υπουργείο είναι σαν φωτοτυπία από μόνη της, λες να καταλάβουν διαφορά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα