Jump to content
77manos7

αναγνωριση μοτο

Recommended Posts

καλησπερα. μπορει καποιος να μου αναγνωρισει ποια μοτο ειναι αυτη; μου φαινεται για wr 250+ αλλα το κυβοτιο γραφει πανω 6 ταχυτητες και μου φαινεται παραξενο νομιζω 5ταχυτα δεν βγαιναν αυτα?

επισης ειναι παρατημενο καποια χρονια, αν το τσιμπισω 2-3 κατοσταρικα τι θα χρειαστει για να το παω χωμα επειτα; λαστιχακια σιγουρα με ενα καλο καθαρισμα λαδακια μπουζακι γενικα ενα σερβις κομπλε αλλα λετε να χρειαστει κανα πιστονι;

εχει χαρτια παντως ολα κομπλε.

http://oi60.tinypic.com/dy297l.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

απο συντηριση πως τα παει ξερεις; μιλαμε για χωμα σ/κ μονο οχι καθημερινη χρηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με λιγα λογια αν οντως το παιρνεις 2-3 κατοσταρικα και ειναι απλα παρατημενο χωρις καμια σοβαρη ζημια πεσμου που ειναι να το παρω εγω!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρατημενο ειναι μεν αλλα για ποιο λογο το παρατησαν? μηπως εβγαλε κατι ή ηταν ετοιμο να βγαλει και το αφησαν?

Κανε μερικες ερωτησεις στον ιδιοκτητη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2-3 κατοσταρικα ειναι κομπλε για οποιοδηποτε μηχανακι σε οτι κατασταση κ να ειναι.

τωρα αν αξιζει να ασχοληθεις κ να ριξεις χρημα ειναι το πραγματικο ερωτημα.

γενικα αυτο το μοντελο ειναι εργαλειο κ προσφερει χαμογελα.

για το συγκεκριμενο το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το πας σε εναν μηχανικο κ να παρεις αποψη. αν αυτο δεν ειναι δυνατο τοτε βρες φιλο εμπειρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απότι κατάλαβα ο τυπάς πήρε zx6r και το παράτησε το wrακι, βαρεθηκε το χωμα, κατι τετοιο τι να σας πω. αφου είναι και 200 ακόμα καλύτερα, θα το ελεγξω να δω οτι δουλευει κομπλε και αν δεν μου καιει και τιποτα τρελα ποσά βενζινας, ισως ξεφορτοθω και την παπια (αν και θα μου λειψει το 2λ/100)

ΓιωργοςΚΤΜ δικο μου κατω τα χερια σου :P

κάτι ακόμα αν και λίγο άκυρο, η αλλαγη κηνητήρα δικαιολογει μέχρι και 25%. αν ηθελε χοντρο σερβις + πιστονακι + εξατμιση(γιατι εχει σκουριασει) ή δεν δουλευει το μοτερ σωστα τελος παντων θα μπορουσα να του χωσω το μοτερ απο την παπια (125cc) αλλα δεν βλεπω να ειναι νομιμο. ενα αντιστιχο 250cc τετραχρονο μοτερ(dr 250s) ομως πρεπει να ειναι, ετσι;

ευχαριστώ παίδες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το να του βαλεις το μοτερ απο το fx θα το καταστρεξει.Εκει που ειναι ενα μηχανακη με γκαζι-νευρο για πολυ χαβαλε,θα το κανεις τελοιος φλου.Τωρα οσο για το μοτερ dr250 μπορει και να μην μπαινει,γιατι ο διχρονακος του wr ειναι πολυ μικροερος σε μεγεθος.Αν παρολαυτα δεν το παρεις προτεινω να βαλεις το  dr250 πανω στο fx να το ευχαριστιθεις :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο βλέπω ειδικά στο υψος δεν εχει πολυ περιθοριο για 4Τ μοτερ. θα πρεπει να μετρισω καλα τις διαστασεις..

@ΓιωργοςΚΤΜ εσυ κατσε με ευρωπαιο.... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα