77manos7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 καλησπερα. μπορει καποιος να μου αναγνωρισει ποια μοτο ειναι αυτη; μου φαινεται για wr 250+ αλλα το κυβοτιο γραφει πανω 6 ταχυτητες και μου φαινεται παραξενο νομιζω 5ταχυτα δεν βγαιναν αυτα? επισης ειναι παρατημενο καποια χρονια, αν το τσιμπισω 2-3 κατοσταρικα τι θα χρειαστει για να το παω χωμα επειτα; λαστιχακια σιγουρα με ενα καλο καθαρισμα λαδακια μπουζακι γενικα ενα σερβις κομπλε αλλα λετε να χρειαστει κανα πιστονι; εχει χαρτια παντως ολα κομπλε. http://oi60.tinypic.com/dy297l.jpg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 Ειναι wr 200 το διχρονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
77manos7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 απο συντηριση πως τα παει ξερεις; μιλαμε για χωμα σ/κ μονο οχι καθημερινη χρηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 Σκυλι ειναι αν εχει μια στοιχειωδη συντηρηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 Με λιγα λογια αν οντως το παιρνεις 2-3 κατοσταρικα και ειναι απλα παρατημενο χωρις καμια σοβαρη ζημια πεσμου που ειναι να το παρω εγω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 Παρατημενο ειναι μεν αλλα για ποιο λογο το παρατησαν? μηπως εβγαλε κατι ή ηταν ετοιμο να βγαλει και το αφησαν?Κανε μερικες ερωτησεις στον ιδιοκτητη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 2-3 κατοσταρικα ειναι κομπλε για οποιοδηποτε μηχανακι σε οτι κατασταση κ να ειναι.τωρα αν αξιζει να ασχοληθεις κ να ριξεις χρημα ειναι το πραγματικο ερωτημα.γενικα αυτο το μοντελο ειναι εργαλειο κ προσφερει χαμογελα.για το συγκεκριμενο το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το πας σε εναν μηχανικο κ να παρεις αποψη. αν αυτο δεν ειναι δυνατο τοτε βρες φιλο εμπειρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
77manos7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Απότι κατάλαβα ο τυπάς πήρε zx6r και το παράτησε το wrακι, βαρεθηκε το χωμα, κατι τετοιο τι να σας πω. αφου είναι και 200 ακόμα καλύτερα, θα το ελεγξω να δω οτι δουλευει κομπλε και αν δεν μου καιει και τιποτα τρελα ποσά βενζινας, ισως ξεφορτοθω και την παπια (αν και θα μου λειψει το 2λ/100)ΓιωργοςΚΤΜ δικο μου κατω τα χερια σου :Pκάτι ακόμα αν και λίγο άκυρο, η αλλαγη κηνητήρα δικαιολογει μέχρι και 25%. αν ηθελε χοντρο σερβις + πιστονακι + εξατμιση(γιατι εχει σκουριασει) ή δεν δουλευει το μοτερ σωστα τελος παντων θα μπορουσα να του χωσω το μοτερ απο την παπια (125cc) αλλα δεν βλεπω να ειναι νομιμο. ενα αντιστιχο 250cc τετραχρονο μοτερ(dr 250s) ομως πρεπει να ειναι, ετσι;ευχαριστώ παίδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Το να του βαλεις το μοτερ απο το fx θα το καταστρεξει.Εκει που ειναι ενα μηχανακη με γκαζι-νευρο για πολυ χαβαλε,θα το κανεις τελοιος φλου.Τωρα οσο για το μοτερ dr250 μπορει και να μην μπαινει,γιατι ο διχρονακος του wr ειναι πολυ μικροερος σε μεγεθος.Αν παρολαυτα δεν το παρεις προτεινω να βαλεις το dr250 πανω στο fx να το ευχαριστιθεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2015 Ρτε αστο που σου λεω να το παρω εγω...Θα το σεβαστω στο επακρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
77manos7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2015 Αυτο βλέπω ειδικά στο υψος δεν εχει πολυ περιθοριο για 4Τ μοτερ. θα πρεπει να μετρισω καλα τις διαστασεις.. @ΓιωργοςΚΤΜ εσυ κατσε με ευρωπαιο.... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες