ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Φωτό να στείλεις αν δεν έστειλες. Εχει στειλει Γιωργη.Ριξε μια ματια στις προηγουμενες σελιδες!Στον μάστορα ή στην bridgestone εννοούσα Κώστα.Για την Bridgestone σιγουρα φωτο.Αλλα για τον μαστορα να παει το μηχανακι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 αμα ειναι και 130 κιλα οπως λεει , η αναρτηση πισω ,ειναι σαν να μην υπαρχει και κουκουρουκου ... απορω πως δεν εχει χυθει σε καμια στροφη , με το λαστιχο να εχει σπουνιασει και την αναρτηση να ειναι σωβρακο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Που ειπε οτι ειναι 130κιλα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Που ειπε οτι ειναι 130κιλα?γραψε λαθος , 130 χλμ ειπε ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 Λοιπόν ξαναλέω. Οι πιέσεις είναι οι προβλεπόμενες. Δεν είναι μικρές όπως λέτε γιατί τότε και το μπροστά με 28 έπρεπε να είχε γίνει τσίχλα τώρα και είναι μια χαρά καινούργιο. Η Bridgestone λέει αυστηρώς να τυρουμε τις πιέσεις που λέει το μανουαλ της μηχανής. Επίσης ρε φίλε Νίκο. Τι να χυθω σε στροφή? Ανάρτηση μηχανής είναι όχι ποδηλάτου κουλαρε. Και το λάστιχο ακόμα βεντούζα είναι. Κάτι 1000σσ με γενομενα σλικ λάστιχα που πλαγιαζουν δεν τα έχεις δει? Όχι απλά σλικ... τέρμα ξευτιλισμένα λάστιχα. Το δικό μ θα με πετάξει? Και 200 κιλά να ήμουνα τέτοια ζημιά στο λάστιχο δεν δικεολογητε και πάλι. Όπως ξαναείπα με τα μαμά λάστιχα που πέρασαν και καλοκαίρι και χειμώνα και ζόρι στα 15000 χλμ έτσι δεν γίνανε σαν αυτά που φοράω τώρα . Και μιλάμε για πολύ μαλακά μαξις από Κίνα .... το ότι με 38 πίεση το πιέζω στο κέντρο και υποχορει σου λέει κάτι ? Γιατί εμένα μ λέει σπασμένο σκελετό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 Μην μπερδευεις τα σλικ με τα ξευτιλισμενα λαστιχα,εχουν μεγαλη διαφορα.Οπως και τα σλικ μετα "αυλακωτα" λαστιχα καμια σχεση το ενα με το αλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 Λοιπόν ξαναλέω. Οι πιέσεις είναι οι προβλεπόμενες. Δεν είναι μικρές όπως λέτε γιατί τότε και το μπροστά με 28 έπρεπε να είχε γίνει τσίχλα τώρα και είναι μια χαρά καινούργιο. Η Bridgestone λέει αυστηρώς να τυρουμε τις πιέσεις που λέει το μανουαλ της μηχανής. Επίσης ρε φίλε Νίκο. Τι να χυθω σε στροφή? Ανάρτηση μηχανής είναι όχι ποδηλάτου κουλαρε. Και το λάστιχο ακόμα βεντούζα είναι. Κάτι 1000σσ με γενομενα σλικ λάστιχα που πλαγιαζουν δεν τα έχεις δει? Όχι απλά σλικ... τέρμα ξευτιλισμένα λάστιχα. Το δικό μ θα με πετάξει? Και 200 κιλά να ήμουνα τέτοια ζημιά στο λάστιχο δεν δικεολογητε και πάλι. Όπως ξαναείπα με τα μαμά λάστιχα που πέρασαν και καλοκαίρι και χειμώνα και ζόρι στα 15000 χλμ έτσι δεν γίνανε σαν αυτά που φοράω τώρα . Και μιλάμε για πολύ μαλακά μαξις από Κίνα .... το ότι με 38 πίεση το πιέζω στο κέντρο και υποχορει σου λέει κάτι ? Γιατί εμένα μ λέει σπασμένο σκελετό θα ηθελα να δω την απαντηση μιας εταιριας οταν τους πεις '' το λαστιχο σας ειναι ελλατωματικο ...αλλα...βεντουζαρει '' επισης θα ηθελα να δω την διαγνωση του ''σπασμενου σκελετου'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2015 Λοιπόν παιδιά σήμερα μετά από 3000 χλμ το λάστιχο στο κέντρο δεν έχει αυλακοση ούτε για πλακα. Το λάστιχο φθηρετε σε ρυθμούς αστραπής. Θα ανεβάσω φώτο αύριο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) εμενα κοντα στις 5000 χλμ και ειναι ακομα σαν καινουργια.2 τινά πιστευωειτε επεσες σε ελατωμματικα κομματιαείτε ο λαστιχας δεν τηρουσε τους κανονες περι αποθηκευσης. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2015 από τον zentakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2015 είτε ο λαστιχας δεν τηρουσε τους κανονες περι αποθηκευσης.Πως θα μπορούσε αυτό να προκαλέσει ταχεία φθορά? (θεωρητικά έστω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) είτε ο λαστιχας δεν τηρουσε τους κανονες περι αποθηκευσης.Πως θα μπορούσε αυτό να προκαλέσει ταχεία φθορά? (θεωρητικά έστω)κοιτα, προσωπικη εμπειρια απο το θεμα αυτο δεν εχω, μονο οτι εχω ακουσει απο αλλους λαστιχαδες.Τα λαστιχα θα πρεπει να μην ειναι εκτεθειμενα στις διαφορες καιρικες συνθηκες και να βρισκονται παντα σε σταθερη θερμοκρασια (ουτε ζεστα, ουτε κρυο)διαφορετικα αλλιωνεται το υλικο τους. Οποτε αν τα λαστιχα που εβαλε ο ηρακλης, ηταν εκτεθειμενα ή σε μη καταλληλες συνθηκες, τοτε μπορει να εξηγηθει η γρηγορη φθορα τους. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2015 από τον zentakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2015 Ούτε εγώ έχω προσωπική εμπειρία, αλλά κακή αποθήκευση θα σήμαινε πιο πιθανά ότι σκληραίνει η γόμα και δεν υπάρχει η επιθυμητή πρόσφυση. Άρα και η φθορά θα είναι μικρότερη του προσδόκιμου...Θεωρητικά πάντα μιλώ...Όπως και να 'χει το προϊόν είναι προφανώς ελαττωματικό και θα έχει ενδιαφέρον η αντιμετώπιση από τον έμπορο και την αντιπροσωπία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 Όπως και να 'χει το προϊόν είναι προφανώς ελαττωματικό και θα έχει ενδιαφέρον η αντιμετώπιση από τον έμπορο και την αντιπροσωπία.προβλεπω οτι δε θαχει αντιμετώπιση από τον έμπορο... όμως ειναι δικαίωμα του να ζητήσει τα ρέσταασ κινηθεί με μειλ πλήρως λεπτομερές στην bridgestone Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimR1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 Καλημέρα μάγκες. Μην ξεχνάτε το καλοκαίρι να βάζετε λιγότερο αέρα στα ελαστικά ( 2 psi εμπρός και 3 με 4 psi πίσω , και τσεκάρισμα ανάλογα με το μηχανάκι ) λόγω αυξημένων θερμοκρασιών ασφάλτου και αέρα ειδικά σε μεγάλες διαδρομές ώστε να μπορεί να πιάσει την μέγιστη δυνατή διατομή και θερμοκρασία λειτουργείας κατά την κίνηση. Γενικά φίλε μου το S20 είναι ένα πολύ μαλακό ελαστικό με ότι μειονέκτημα ή πλεονέκτημα αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 Λιγότερο?????????????!!!!!!!!!!!!Jim δεν ισχύει αυτό, σε καμία περίπτωση.Χαμηλότερη πιεση θα αυξήσει γρηγορότερα τη θερμοκρασία κ στην καυτή άσφαλτο θα πάει για υπερθέρμανση. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) είτε ο λαστιχας δεν τηρουσε τους κανονες περι αποθηκευσης.Πως θα μπορούσε αυτό να προκαλέσει ταχεία φθορά? (θεωρητικά έστω)κοιτα, προσωπικη εμπειρια απο το θεμα αυτο δεν εχω, μονο οτι εχω ακουσει απο αλλους λαστιχαδες.Τα λαστιχα θα πρεπει να μην ειναι εκτεθειμενα στις διαφορες καιρικες συνθηκες και να βρισκονται παντα σε σταθερη θερμοκρασια (ουτε ζεστα, ουτε κρυο)διαφορετικα αλλιωνεται το υλικο τους. Οποτε αν τα λαστιχα που εβαλε ο ηρακλης, ηταν εκτεθειμενα ή σε μη καταλληλες συνθηκες, τοτε μπορει να εξηγηθει η γρηγορη φθορα τους. http://www.mybike.gr/forums/topic/77349-σωστή-αποθήκευση-ελαστικών-αρθρογραφία/+Σε πράσινο κύκλο: Σωστή αποθήκευσηΣε κόκκινο κύκλο: Λάθος αποθήκευση Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2015 από τον Kostas-MotoLover 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 νομιζω οτι φοραω τα ιδια στο gsxf απο την μανα του.το dot μου ειναι του 2010 εχω κανει 7200χλμ και τα λαστιχα μου οχι μονο δεν εχουν λιωσει οπως αυτο που ποσταρες αλλα δεν εχουν την παραμικρη ραγαδα - ρωγμη πειτε το οπως θελετε.πηγα στο μαστορα για να τα αλλαξω λογο 5 ετιας (ειναι παλια δηλαδη) και μου ειπε οτι αν δεν τα βλεπει ηλιος και αν εχουν παντα σωστες πιεσεις δυσκολα παθαινουν ζημια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 https://www.dropbox.com/s/k1uig2yfph5ifeo/20150810_163555.jpg?dl=0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 Τι χρονο γυρνας? αχχαχαα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 Τι εννοείς τι χρόνο γυρνάω δεν σε πιάνω. .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 Σε πράσινο κύκλο: Σωστή αποθήκευσηΣε κόκκινο κύκλο: Λάθος αποθήκευση ο πανω τερμα δεξια κυκλος τι προβλημα εχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 ο πανω τερμα δεξια κυκλος τι προβλημα εχει? Είναι σωστός μόνο σε περίπτωση ζανταρισμένου ελαστικού, υπό υψηλή πίεση (αν θυμάμαι καλά)Αζαντάριστα λάστιχα (εκτός ζάντας) πρέπει να αποθηκεύονται κάθετα. Αποκλείω το πρόβλημα να ξεκίνησε από κακή αποθήκευση.Ελαττωματικός σκελετός ή κακός βουλκανισμός/υλικά του ελαστικού (αστοχία υλικών) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akalokat 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 Αστοχία υλικου του ελαστικού.Δεν δικαιολογείτε με κανέναν τρόπο η φθορά σε μηχανάκι χωρίς τερατώδη δύναμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 Αστοχία υλικου του ελαστικού.Δεν δικαιολογείτε με κανέναν τρόπο η φθορά σε μηχανάκι χωρίς τερατώδη δύναμη. Ούτε και σε τερατώδεις ιπποδυνάμεις δικαιολογείται τέτοια φθορά........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 ο πανω τερμα δεξια κυκλος τι προβλημα εχει? Είναι σωστός μόνο σε περίπτωση ζανταρισμένου ελαστικού, υπό υψηλή πίεση (αν θυμάμαι καλά)Αζαντάριστα λάστιχα (εκτός ζάντας) πρέπει να αποθηκεύονται κάθετα.2 17αρια του αυτοκινητου που εχω στην αποθηκη ξαπλα να τα γυρισω ορθια δλδ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες