Jump to content
chrisg9

WR450F vs CRF450X vs DRZ400

Recommended Posts

Μπορεις να το βαλεις φωτο , ετσι για σιγουριά οτι ειναι το Ε .

Ριξε μελετη εδω στο tt αν πας για drz400 , δε θα βρεις πουθενα αλλου τοσες πληροφοριες μαζεμενες !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αυτο ειναι SΜ και εχουν μπει τροχοι απο S/E ή τελοσπαντων 21" - 18" , Ε μηπως εννοει οτι του εχει βαλει καρμπ. , εκκ/ρους απο Ε και το εχει στα επιδπεδα του Ε , κατα τ'αλλα μεταλικο τεποζιτο με ταπα που κλειδωνει , μεγαλη μασκα/φαναρι και ο μεγαλος δισκος μπορστα φανερωνει οτι αυτο ηταν drz400sm .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε exc 525 και τα κοβει στη μεση αυτα που λες και δεν ειναι καθολου ζημιάρικο

Αν τα αλλα θελουν χερια για να τα πας τα 525-530 πρεπει να εισαι πρωταθλητης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν τα αλλα θελουν χερια για να τα πας τα 525-530 πρεπει να εισαι πρωταθλητης.

Σιγα το γκαζι του 525...Μην τρελαθουμε κιολας...

Φίλε μου απο αυτα που ξερω το 450 αντεχει πιο πολυ απο τα 426 (που ειχα εγω) απο μοτερ σπανε λενε πιο δυσκολα.. οχι οτι το 426 εχει τρελες διαφορες.. επισης παιζουν οντως πιο καλοσυντηρημενα και περισσοτερα 426 απο 450.. αλλα σαν μοτερ καλυτερο το 450..

Το 450 ειναι πιο αγωνιστικο μοτερ απο το 426,περισσοτερη δυναμη,συχνοτερη συντηρηση 1,3λ λαδι μαζι με το φιλτρο.

Το 426 γυρω στα 5-7 αλογα κατω,λιγο βαρυτερο σαν συνολο.Μεγαλυτερο μοτερ σαν μεγεθος με μεγαλυτερες ανοχες,συντηρηση πιο αραιη και λαδι παιρνει πανω απο 2 λιτρα αν θυμαμαι καλα.

Κανενα απο τα δυο δεν λειτουργει με ωρες,η συντηρηση γινεται βασει χιλιομετρων.Στο 450 το δικο μου ελεγε καθε 1000 λαδια φιλτρα και καθε 3000 βαλβιδες αν θυμαμαι καλα.Επισης καθε 10,000 θελει πιστονι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικα το δικο μου wrf 426 φορουσε καρμπ, εκκεντροφορους, εξατμιση, βαλβιδες τιτανιου.. το ειχα φτασει 50 τροχο.

αλλα μην νομιζεις οτι επειδη παιρνει πιο πολυ λαδι ειναι πιο αξιοπιστο.. επισης και μονο που το 450 εχει τη μιζα και δεν πεθαινεις στη μανιβελια ειναι μεγαλο αβανταζ.

σαν συντηρηση εγω καθ εμηνα του αλλαζα λαδια, αλλιως καθε 1000 χιλιομετρα, δεν ειναι να το αφηνεις παραπανω.. αυτο με το πιστονι στις 10.000 να πω οτι ισχυει 100% και δεν ειναι μηχανακι να το αφηνεις να ακουγεται το πιστονι.. και συνηθως τα περισσσοτερα απο τα wrf τα δινουν με το πιστονι να ακουγεται.. προτεινω λοιπον στον φιλο drz 400, μιας και δεν εχει καθολου εμπειρια! θελουν χερια αυτα τα μηχανακια, πολυυυυ νευρικα! :D

Τροποποιήθηκε από τον kost4s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγα το γκαζι του 525...Μην τρελαθουμε κιολας...

τα 525-30 exc δεν ειναι πιο αποτομα-πολεμικα απο αυτα στον τιτλο του θεματος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι το ιδιο νευρικο με τα 450αρια με ελαχιστο παραπανω γκαζι.Οχι αρκετο για να δικαιολογει τα 80+ παραπανω κυβικα του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι το ιδιο νευρικο με τα 450αρια με ελαχιστο παραπανω γκαζι.Οχι αρκετο για να δικαιολογει τα 80+ παραπανω κυβικα του

Απο ροπη πως ειναι? το ιδιο με τα 450?

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το οδηγησα μοταρντ,οχι εντουρο.Δεν ειδα καμια τραγικη διαφορα γενικα στο γκαζι του με το δικο μου τοτε 450.Σε χωμα ισως ηταν διαφορετικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ζεις το ιδιο δραμα που ζεις με ενα 125...αμα σταματησεις ,ΔΕΝ ξεκινας...σκαβει ...σκαβει...σκαβειι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα