Jump to content
Sign in to follow this  
Hlias E

chally απο car.gr

Recommended Posts

Καλησπερα και καλως σας βρηκα μολις μπηκα στο group :) Ειμαι μολις 16 και εχω ενα suzuki 110 CC αλλα μιας και σε λιγο καιρο θα βγαλω διπλωμα για 50 cc θελω να παρω ενα challακι μιας και απο πολυ μικρος τα γουσταρα και τα θαυμαζα. Εχω βρει ενα πολυ ωραιο και φενεται πολυ καλο απο το car.gr το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι απο Πατρα και αυτος που εχει το chally ειναι απο τρικαλα και θελω να ρωτισω το εξης : Αν τα βρουμε με την τιμη και τα μεταφορικα πως μπορω να ειμαι 100% σιγουρος οτι το chally δουλευει μια χαρα;; και οτι ολα αυτα που μου λεει υσχειουν;

ps: Το εχει ανεβασει ειναι 72 cc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ακόμα και αν πας να το δεις από κοντά με μάστορα.

Πόσο μάλλον αν δεν έχεις σκοπό να πας μέχρι εκεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η συζήτηση τελειώνει στο "ειμαι μόλις 16 και εχω ένα Suzuki 110 cc". Που σημαίνει ότι είσαι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ και επικίνδυνος διότι ανασφάλιστος..

Sent from my iPad using Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η συζήτηση τελειώνει στο "ειμαι μόλις 16 και εχω ένα Suzuki 110 cc". Που σημαίνει ότι είσαι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ και επικίνδυνος διότι ανασφάλιστος..

Sent from my iPad using Tapatalk

Και σου λεει οτι θελει να παρει 50αρι για να ειναι νομιμος.Ελεος δηλαδη...

Εαν δεν το δεις σε μαστορα με σενα εκει τοτε το ρισκο ειναι μεγαλο και το ξεχνας.Αλλα και να το δεις για τιποτα δεν εισαι σιγουρος.

Παντως εξ αποστασεως μη σκεφτεσαι καν αγορα.Καραδοκουν οι απατες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια και εχω και αλλη μια παρομια ερωτηση. Εχω βρει αλλο ενα chally απο Καλαβρυτα αλλα ειναι απο εμπορο και μου εχει πει οτι ειναι ολο κομπλε να τον εμπιστευτω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα βαλεις λεφτα σε λογαριασμο καποιου στην αλλη ακρη της ελλαδας για να σου στειλει το παπι που σου λεει πως δουλευει σωστα? εχεις ορεξη να κλαψεις τα λεφτα σου φιλε? βαλτα στο δικο μου λογαριασμο αν θες. η λυση ειναι μια: πας εκει που το ειναι το παπι με φορτηγακι, το τσεκαρεις, δινεις τα μετρητα στο χερι, το φορτωνεις και φευγεις. διαφορετικα κοιτα καποιο που ειναι κοντα... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα