Jump to content
beter_1993

Ακόμη ένας άδικος θάνατος..

Recommended Posts

Επειδή είσαι μπερδεμένος να σε βοηθήσω μήπως και καταλάβεις τι έγινε.

Το παλικάρι σκοτώθηκε την ώρα της δουλειάς του που είναι μία δουλειά που αποδίδει ψίχουλα.

Όταν έχεις μία δουλειά που αποδίδει ψίχουλα την κάνεις επειδή ΔΕΝ έχεις άλλη επιλογή, πράγμα που σημαίνει πως είσαι πολύ ΦΤΩΧΟΣ για να αγοράζεις τον εξοπλισμό που για σένα θα έπρεπε να φορούσε συνεχώς.

Προκαλείς με τον σχολιασμό σου "ξεχνώντας" τα παραπάνω και μας το παίζεις φωστήρας που ξέρει τα πλεονεκτήματα του εξοπλισμού λες κι εμείς δεν τα γνωρίζουμε.

Μάλλον είσαι ή παιδαρέλι ή βολεμένος που έχει περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον.

παιδαρελη δεν ειμαι ...βολεμενος ισως ειμαι ... ,αλλα θελω ο φτωχος οπως λες κοσμος να μου λυσει μια απορια??ΠΩΣ ενω δεν εχουν λεφτα παιρνουν μηχανακι???

Το άτομο που μίλησε για εξοπλισμό στην αρχή κοντεύει τα 30, δεν είναι πιτσιρίκι! :)

λεμε τα ιδια... οσον αφορα τον εξοπλισμο βλεπουμε τα πραγματα σχεδον απο την ιδια πλευρα ...

στα σχεδον 30 ,ψιλο πιτσιρικι εισαι ακομα///

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μάθαμε από διάφορους πως όχι μόνο έπρεπε να έχει λεφτά για εξοπλισμό αλλά δεν έπρεπε ούτε να έχει παπί για να μην κάνει καν αυτή την δουλειά.

Καμία κριτική για το σύστημα που υποχρεώνει τους ανθρώπους να παίζουν τη ζωή τους στα ζάρια πάνω σε παπάκια σε εργοστάσια κτλ. Φταίει πάντα ο ντελιβεράς, φταίει ο εργάτης, φταίει ο οικοδόμος.

Βολεμένοι και "ίσως βολεμένοι" γίνονται κριτές αυτών που σκοτώθηκαν για ένα ξεροκόμματο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάθαμε από διάφορους πως όχι μόνο έπρεπε να έχει λεφτά για εξοπλισμό αλλά δεν έπρεπε ούτε να έχει παπί για να μην κάνει καν αυτή την δουλειά.

Καμία κριτική για το σύστημα που υποχρεώνει τους ανθρώπους να παίζουν τη ζωή τους στα ζάρια πάνω σε παπάκια σε εργοστάσια κτλ. Φταίει πάντα ο ντελιβεράς, φταίει ο εργάτης, φταίει ο οικοδόμος.

Βολεμένοι και "ίσως βολεμένοι" γίνονται κριτές αυτών που σκοτώθηκαν για ένα ξεροκόμματο!

η αποποιηση εστω και ελαχιστων ευθυνων με προσχημα , την κοινωνικη ταξη , ειναι ανανδρη και υποκριτικη ...

απλα επειδη ετυχε να δουλεψω ενα 9μηνο ντελιβςερας στα kfc στο μπουρναζι , σαν δευτερη δουλεια ,την πρωινη βαρδια και σχολαγα στις 5 το απογευμα και διενυσα και τους θερινους μηνες , εγω αυγουστιατικα φοραγα το κρανακι μου με σαραντα βαθμους ... πρωτου βολευτω και ασκησω κριτικη,ιδρωσε ο κωλος μου ... δεν κρινω εν αγνοια καταστασεων και γεγονοτων

Τροποποιήθηκε από τον nikolakiss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και επειδη ειπαμε , τυχαινει να ειστε πολλοι οι λαικοι δικαστες εδω μεσα, δεν κρινω τα αιτια και τα γεγονοτα αυτου του ατυχηματος...

κρινω την ηλιθιοτητα με την οποια η ελλειψη εξοπλισμου περναει στο ντουκου η κρυβεται πισω απο την ανεχεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και επειδη ειπαμε , τυχαινει να ειστε πολλοι οι λαικοι δικαστες εδω μεσα, δεν κρινω τα αιτια και τα γεγονοτα αυτου του ατυχηματος...

κρινω την ηλιθιοτητα με την οποια η ελλειψη εξοπλισμου περναει στο ντουκου η κρυβεται πισω απο την ανεχεια

Εγώ λέω κάπου εδώ να το σταματήσεις γιατί πέρα από τις αντιφάσεις σου, όταν παραδέχεσαι την ανέχεια ενώ ταυτόχρονα επιμένεις να λες πως αυτή δεν είναι λόγος έλλειψης εξοπλισμού (!), προχωράς και σε χαρακτηρισμούς (που δεν κατάλαβα αν αφορούν κάποιους σχολιαστές ή το νεκρό ή όλους).

Όταν προσπαθείς να ανακαλύψεις ή να τονίσεις τις ευθύνες του αδύνατου χωρίς να σχολιάζεις τις ασύγκριτα μεγαλύτερες ή αποκλειστικές ευθύνες του δυνατού, τότε παίρνεις αυτόματα μέρος, τότε διαλέγεις πλευρά.

Εγώ απλά θα σε παραπέμψω στην ανακοίνωση του σωματείου του νεκρού και στο σχόλιο κάποιου που έγραψε πως η μητέρα του δεν έχει χρήματα ούτε για να τον θάψει, μήπως και το σταματήσεις κάπου εδώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα σχόλια κάποιου κάποτε δεν με ενδιαφέρουν... Ξανά είπα οτι δεν είμαι ουτε το τα ουτε ιατροδικαστής ώστε να εξηγήσω και να αναλυσω τα αιτία του ατυχήματος... Εξού και δεν ανακατεύομαι... Αλλα ...τονιζεις τις δικές μου αντιφάσεις αλλά παραβλεπεις τις δικές η τις παρερμηνευεις... Δεν είναι αντίφαση το "έχω να παρω μηχανάκι που κοστίζει 1000 ευρώ , αλλά δεν έχω να πάρω κράνος".

Αν και λοιπόν κάποιος έστω και πέφτει σε αυτή την αντίφαση, υπαρχουν πολλά ενεργά φόρουμ, οπου αντί εμείς να γράφουμε για ατυχήματα και νεκρολογίες, να βγαίνουν οι μη έχοντες και να ζηταν ενα κράνος... Ισως και να το βρουν... Πρώτου τους βρει το μοιραίο... Τεσπα όταν σας κατονομάζουν στατιστική αντί να εναντιωνεστε μαλακιωδως , προσπαθηστε να βρείτε την αιτία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλο ταξιδι στο παιδι.

Προς κακοηθεις οταν σας πατησει νταλικα επειδη περασε με κοκκινο και ειστε με το αμαξακι σας, θα ερθω να πω στην οικογενειας σας γιατι οτι επρεπε να εχετε Volvo με 25 αεροσακους. Στα διαλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε νικολάκη μάγκα,μην με τρελαίνεις.Σε κόβω από τον τρόπο που μιλάς και μόνο για 40άρη ξερόλα,αδιάλλακτό.Όταν ένα παλικάρι έχει φύγει απ'την ζωή εν ώρα εργασίας,με την μάνα του να μην έχει λεφτά να τον θάψει,με τα φιλαράκια του να κλαίνε,δεν πας εσύ ο μακάκας να σχολιάσεις ή να υποστηρίξεις τον άλλον που σχολίασε "αν είχε εξοπλισμό θα ζούσε,αναμενόμενος θάνατος".ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ.Πέθανε το παιδί,πάει.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ευχηθείς.Όλες οι άλλες κουβέντες περιττεύουν.Κι αν σε καίει τόσο πες το ρε φίλε,αλλά το υφάκι να λείπει.Πες ένα "μακάρι να φορούσε κράνος" ή κάτι τέτοιο.Γεμίσαμε (υπο)κριτές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε νικολάκη μάγκα,μην με τρελαίνεις.Σε κόβω από τον τρόπο που μιλάς και μόνο για 40άρη ξερόλα,αδιάλλακτό.Όταν ένα παλικάρι έχει φύγει απ'την ζωή εν ώρα εργασίας,με την μάνα του να μην έχει λεφτά να τον θάψει,με τα φιλαράκια του να κλαίνε,δεν πας εσύ ο μακάκας να σχολιάσεις ή να υποστηρίξεις τον άλλον που σχολίασε "αν είχε εξοπλισμό θα ζούσε,αναμενόμενος θάνατος".ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ.Πέθανε το παιδί,πάει.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ευχηθείς.Όλες οι άλλες κουβέντες περιττεύουν.Κι αν σε καίει τόσο πες το ρε φίλε,αλλά το υφάκι να λείπει.Πες ένα "μακάρι να φορούσε κράνος" ή κάτι τέτοιο.Γεμίσαμε (υπο)κριτές.

ειναι το τριτο κατα σειρα ποστ , το οποιο σχολιαζει πραγματα που δεν σχολιασα...πολλακις σε αυτο το θρεντ ανεφερα ,οτι δεν ειμαι σε θεση αλλα και ουτε θελω να σχολιασω και να κρινω το συγκεκριμενο ατυχημα... το εχετε δει Η θελετε να σας το δειξω...??????????????

ανεφερα κατα συρροην το ποσο μαλακισμενο ειναι το να υποτιματε ο εξοπλισμος ...αυτο το ποστ ΔΕΝ θα το δει αυτος που πεθανε ..παει δεν εχει κανενα νοημα να σχολιασω για τον εκπλιποντα...

το θεμα και αυτος ειναι πο λογος που επιμενω και εξακολουθω να γραφω ,ειναι οτι αυτο το ποστ θα το δουν ανθρωποι ζωντανοι...που πιθανον να κανουν την ιδια δουλεια , με τον ιδιο τροπο , με τις ιδιες αδυναμιες ...

αυτοι λοιπον οι ανθρωποι θα πρεπει να σταθουν στο πωσ ΙΣΩΣ σωθουν ...και σε αυτο θα συμβαλλει πιο πολυ το ''ΦΟΡΑ ΚΡΑΝΟΣ '

παρα το ' ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ' κατανοητε τη διαφορα ????????????????????

και ακομα πιο μετα αναφερω εστω και εναν στοιχειωδη τροπο στν ευρεση κρανους για τους μη εχοντες ...και αυτο το προσπερνατε ????

οκ... σεβαστειτε εσεις τον καθε πεθαμενο και αγνοειστε το πωσ μπορειτε να σωσετε αναν ακομα ζωντανο...οσο για τον φιλο που ανεφερε [παραπανω τα περι ηθικολογιας ..δεν ηθικολογω σε καμια περιπτωση ...η ηθικη εχει καταστει θεωρια και μονο...ειμαι υπερ της πραξης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρουμε όλοι ότι πρέπει να φοράμε κράνος...Δεν περιμένουμε εσένα μπαμπά...Και δεν είπα ότι το είπες εσύ,είπα ότι υποστήριξες αυτόν που το'πε...Το ίδιο μου κάνει εμένα...Τέλος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεκινώ από το προφανές: καλό ταξίδι στο παλικάρι, δύναμη σε αυτούς που τον αγαπούν......

Απαντώ, με λίγα λόγια, στον ΤάκηΜπ.

Και όχι μόνο βεβαίως.....

Αν όλοι ξέραμε και συνειδητοποιούσαμε την αξία του κράνους, δε θα χρειαζόταν να σχολιάσουμε.

Δυστυχώς, οι δίκυκλοι "επαγγελματίες" δεν φορούν κράνος σε συντριπτικό βαθμό.

Κι αυτό είναι κακό τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειές τους.

Κανείς δε το έπαιξε μπαμπάς (ούτε ο Νικολάκιςςς ούτε ο Στέλιος πχ) ή πονηρός.

Φωνή αφύπνησης ήταν.

Κρίμα είναι να παρεξηγηθείτε για κάτι που ούτε σας προσβάλει ούτε σας προκαλεί κακό.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, αν ήμουν συνάδελφος του παλικαριού που χάθηκε, θα μάζευα τα φιλαράκια/συναδέλφους, θα βγάζαμε ένα αυτοκόλλητο με το όνομά του, κολλημένο στο κράνος σας.

Έτσι θα τον τιμήσετε. Κάθε μέρα. Γιατί θα τον έχετε μαζί σας. Κ δε θα τον ξεχνάτε στον πάγκο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε γενικες γραμμες εισαι λαθος. Το οτι ζοριζοταν οικονομικα, ή δεν ειχε χρηματα η μανα του να τον θαψει, ειναι ασχετο με το τι θα γινοταν αν φορουσε κρανος ή εξοπλισμο.

Ο Στελιος και Νικολακης σχολιασαν κατι, ισως ακομψα για μερικους, αλλα δεν παυουν να λενε την αληθεια.

Μην το βλεπεις απο την συναισθηματικη του πλευρα. Ναι οκ, σκοτωθηκε με την μηχανη του εν ωρα εργασιας,κριμα πολυ κριμα που χαθηκε μια ζωη, αλλα οπως λεει και ο Νικος, αυτο εγινε.

Σκοπος ειναι οι υπολοιποι που ειμαστε εξω να διαβασουμε αυτο μπας και σωθει εστω μια ζωη. Του διπλανου μας, του κολλητου μας του συναδελφου ντελιβερα κλπ. Τι γινεται απο εκει και μετα με λιγα λογια.,

Καθημερινα πλεον ειναι πολλοι αυτοι που πανε με το μηχανακι σε μια δουλεια για ψιχουλα (και αν τα παρουν στην ωρα τους)Δεν σημαινει οτι σταματαμε τα βασικα περι ασφαλειας

Λες οτι ''το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ευχηθεις. Αλλες κουβεντες περισσευουν.'' ΟΧΙ δεν περισσευουν.

Δηλαδη αν γραψουμε απλα ενα ΄΄κριμα΄΄ ΄΄καλο παραδεισο ΄΄ κλπ θα εχει κλεισει το θεμα? Δηλαδη απλα να κανουμε το τυπικο κομματι του συμβαν και μετα να γυρισουμε τα ματια παλι στην τηλεοραση και να συνεχισουμε το επεισοδιο game of thrones? ( τυχαιο παραδειγμα)

ΑΥΤΟ ειναι υποκριτικη, ΑΥΤΟ. Να πουμε απλα το τυπικο ,για να λεμε πως το χρεος μας το καναμε γιατι ειμαστε σε ενα φορουμ μοτοσυκλετιστων.

Ναι ειναι πολυ λυπηρο να χανεται μια ζωη. Ειναι πολυ στεναχωρο οι γονεις να μην εχουν να καλυψουν τα εξοδα της κηδειας του παιδιου τους.Δεν νομιζω οτι καποιος διαφωνει.

Αλλα επειδη η ζωη προχωρα, πρεπει οπως ειπα παραπανω να κανουμε κατι να μειωθει ο αριθμος των νεκρων χωρις παραμικρο μετρο ασφαλειας

:)

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδω που τα λέμε (vol.2) ΑΝ σεβόντουσαν όλοι τον κοκ (ή τέλος πάντων λίγο περισσότερο απο τώρα), το κράνος μέσα στην πόλη με ταχύτητες max30 θα ήταν λιγότερο απαραίτητο..

Αυτο δεν ισχυει!!!

Για πολλους και διαφορους λογους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε γενικες γραμμες εισαι λαθος. Το οτι ζοριζοταν οικονομικα, ή δεν ειχε χρηματα η μανα του να τον θαψει, ειναι ασχετο με το τι θα γινοταν αν φορουσε κρανος ή εξοπλισμο.

Ο Στελιος και Νικολακης σχολιασαν κατι, ισως ακομψα για μερικους, αλλα δεν παυουν να λενε την αληθεια.

Μην το βλεπεις απο την συναισθηματικη του πλευρα. Ναι οκ, σκοτωθηκε με την μηχανη του εν ωρα εργασιας,κριμα πολυ κριμα που χαθηκε μια ζωη, αλλα οπως λεει και ο Νικος, αυτο εγινε.

Σκοπος ειναι οι υπολοιποι που ειμαστε εξω να διαβασουμε αυτο μπας και σωθει εστω μια ζωη. Του διπλανου μας, του κολλητου μας του συναδελφου ντελιβερα κλπ. Τι γινεται απο εκει και μετα με λιγα λογια.,

Καθημερινα πλεον ειναι πολλοι αυτοι που πανε με το μηχανακι σε μια δουλεια για ψιχουλα (και αν τα παρουν στην ωρα τους)Δεν σημαινει οτι σταματαμε τα βασικα περι ασφαλειας

Λες οτι ''το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ευχηθεις. Αλλες κουβεντες περισσευουν.'' ΟΧΙ δεν περισσευουν.

Δηλαδη αν γραψουμε απλα ενα ΄΄κριμα΄΄ ΄΄καλο παραδεισο ΄΄ κλπ θα εχει κλεισει το θεμα? Δηλαδη απλα να κανουμε το τυπικο κομματι του συμβαν και μετα να γυρισουμε τα ματια παλι στην τηλεοραση και να συνεχισουμε το επεισοδιο game of thrones? ( τυχαιο παραδειγμα)

ΑΥΤΟ ειναι υποκριτικη, ΑΥΤΟ. Να πουμε απλα το τυπικο ,για να λεμε πως το χρεος μας το καναμε γιατι ειμαστε σε ενα φορουμ μοτοσυκλετιστων.

Ναι ειναι πολυ λυπηρο να χανεται μια ζωη. Ειναι πολυ στεναχωρο οι γονεις να μην εχουν να καλυψουν τα εξοδα της κηδειας του παιδιου τους.Δεν νομιζω οτι καποιος διαφωνει.

Αλλα επειδη η ζωη προχωρα, πρεπει οπως ειπα παραπανω να κανουμε κατι να μειωθει ο αριθμος των νεκρων χωρις παραμικρο μετρο ασφαλειας

:)

Γιατί επιλέγεις να απαντήσεις μόνο στα bold; Στα άλλα είναι η ουσία.Εγώ κόλλησα στο υφάκι των 2 αυτών κυρίων.Και το ότι επιλέγεις τόσο ειδικά να απαντήσεις ψάχνοντας να βρεις κάτι λάθος στα λεγόμενά μου με ψιλοεκνευρίζει.Δεν υπάρχει χώρος εξυπνακίστικης συμβουλής κάτω από τέτοια post,γνώμη μου.Όσον αφορά για την αφύπνιση,ξαναλέω,δεν χρειαζόμαστε ούτε εσένα ούτε κανέναν να μας πει πως πρέπει να φοράμε το κράνος,πόσο μάλλον εντός τέτοιου post,το οποίο έχει δημιουργηθεί για άλλο λόγο,to pay our respects που λέμε και στο χωριό μου.Δεν το συνεχίζω άλλο το θέμα,το θεωρώ ασέβεια.Πάντα όρθιοι όλοι μας ελπίζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλό ταξίδι στο παλικάρι και κουράγιο στην οικογένεια του

Εγώ βλέπω ότι όλοι έχουν καλές προθέσεις, όμως ίσως είναι πολύ νωρίς και πολύ νωπά τα συναισθήματα για να διεκδικήσει κάποιος το θέμα της ασφάλειας μέσα σε ένα θέμα που αποχαιρετά ένα νέο παιδί.

Από την άλλη ίσως μόνο όταν είναι νωπές ακόμα οι μνήμες να μπορεί να αποτυπωθεί η σημασία της ασφάλειας, και εγώ είμαι υπέρ αυτού, με την προϋπόθεση ότι προσέχεις τον τρόπο που γράφεις. Όταν λες κάτι σχετικό με ‘μην γίνεστε στατιστικές σαν τους ηλίθιους’ προφανώς δεν αναφέρεσαι στον αδικοχαμένο αλλά κατάλαβε και ο άλλος που είναι φορτισμένος πως νιώθει.

Οπότε και οι μεν αντιληφθείτε τη σημασία της διαρκούς αναφοράς στην ασφάλεια και ότι δεν θίγεται η μνήμη του παιδιού και οι δε πείτε ποιο ορθά αυτό που αξίζει να πείτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θεμα δεν ειναι αν ο εξοπλισμος ειναι απαραιτητος η μη. Το θέμα ειναι το ηθος με το με το οποιο εκραζεται ο καθενας, με σεβασμο η χωρις για εναν ανθρωπο που ο καθενας μας θα μπορουσε να ειναι στη θεση του με εξοπλισμο η χωρις γιατι πολλοι απλα καποιοι ειναι στην κοσμαρα τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί επιλέγεις να απαντήσεις μόνο στα bold; Στα άλλα είναι η ουσία.Εγώ κόλλησα στο υφάκι των 2 αυτών κυρίων.Και το ότι επιλέγεις τόσο ειδικά να απαντήσεις ψάχνοντας να βρεις κάτι λάθος στα λεγόμενά μου με ψιλοεκνευρίζει.Δεν υπάρχει χώρος εξυπνακίστικης συμβουλής κάτω από τέτοια post,γνώμη μου.Όσον αφορά για την αφύπνιση,ξαναλέω,δεν χρειαζόμαστε ούτε εσένα ούτε κανέναν να μας πει πως πρέπει να φοράμε το κράνος,πόσο μάλλον εντός τέτοιου post,το οποίο έχει δημιουργηθεί για άλλο λόγο,to pay our respects που λέμε και στο χωριό μου.Δεν το συνεχίζω άλλο το θέμα,το θεωρώ ασέβεια.Πάντα όρθιοι όλοι μας ελπίζω.

Αν ξαναδιαβασεις την απαντηση μου, θα δεις οτι σου απανταω σε ολα.. Απλα καποια ειναι bold στα οποια εδωσα μια βαση παραπανω.

Και γενικα μην ''ψιλοεκνευριζεσαι'' και τα παιρνεις κλπ κλπ και κοιτα να κανεις διαλογο και να ακους τι σου λεει ο αλλος, οποιος και αν ειναι αυτος, διαφωνεις ή συμφωνεις μαζι του.Και εγω μπορω να ''ψιλοεκνευριστω'' κλπ και να γινουμε μπιλιες αμα γουσταρωαλλα δεν νομιζω οτι θα κερδισω κατι απο αυτο. Αυτα τα εκανα πιο μικρος :yeahright:

Αν το θεωρεις ασεβεια αλλα θες να μιλησουμε κι αλλο, τοτε πολυ απλα ζηταω απο εναν συντονιστη να διασπασει τα ποστ αυτα και να συζητησουμε σε ενα αλλο θεμα. 3 κλικ υποθεση ειναι !

Πολλοι απο εμας εχουμε ερθει στην δυσκολη στιγμη που χασαμε, εναν αδερφο, φιλο, γειτονα απο ατυχημα με την μηχανη, ειτε με υπαιτιοτητα αλλου ειτε του ιδιου..

Ξερουμε ποσο δυσκολο και κακο ειναι. ΔΕΝ τα γραφουμε τυχαια μερικα πραγματα.

Θελω να πιστευω πως εισαι απλα μικρος σχετικα σε ηλικια για αυτο και υπαρχει αυτο το ΄΄κατι΄΄ και δεν πιανεις τι γραφουμε και πως το γραφουμε μερικοι.

Δεν ειναι τυχαιο οτι πριν απο εμενα και μετα απο εμενα ,εγραψαν τα ιδια σχεδον πραγματα ( το ιδιο νοημα ) καποια παιδια που επειδη τους γνωριζω ξερω οτι ειναι ή στην ηλικια μου ή λιγο μεγαλυτεροι απο εμενα.

Ξαναλεω πως αμα θες να συνεχιστει η κουβεντα. πες το και εγινε

:victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα