ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Καλορίζικο! Να το χαρείς στο έπακρο! Χρωματάρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_Triple 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 καλορίζικο καλές σούζες έντο κ κ κ ,,, το χρώμα φαίνεται μέσα στην κα@λα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Με'γεια, καλοταξιδο και καλες βολτες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1975 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Καλορίζικο και καλοτάξιδο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Καλοταξιδο,να το χαρεις οπως θες με πολλα και ομορφα χιλιομετρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Καλορίζικο! φοβερή επιλογή! Πάντα να το καβαλάς με το ίδιο χαμόγελο που το καβάλησες την πρώτη σου φορά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιωτης Στ 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 καλοριζικο καλοταξιδο μπαμπη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Σκατά στην Honda. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cockney 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 καλοριζικη, καλοταξιδι και Καλά χλμ να έχεις !! Τούμπανηηηηη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Καλορίζικο το εργαλείο,καλούς δρόμους να έχεις φίλε μου, και να την χαρείς όσο δεν πάει, και πάντα όρθιος,μούρλια το χρωματάκι της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 καλες βολτες,ειναι κουκλι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Ευχαριστώ για τις ευχές σας παιδιά, να 'στε καλά!!! :D Από χθες το απόγευμα έχω ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό μου που δεν λέει να φύγει με ΤΙΠΟΤΑ..! :D :D Το ΣΚ θα έχει detailing και προστασία ώστε να την έχουμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση..! Για τον φίλο που ρώτησε για σβησίματα, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Στα φανάρια τραβάει τα βλέμματα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο..! Καμιά βόλτα/συνάντηση Αθήνα ή παραέξω τώρα το ΣΚ θα έχει να γνωριστούμε κι από κοντά? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Καλορίζικη η κουκλάρα σου, εύχομαι να κάνετε μαζί πολλά και καλά χιλιόμετρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Καλά χιλιόμετρα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Markarth 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Πανεμορφο μπορω να πω απο τα λιγα που βλεπω, οντως το κιτρινακι ειναι πολυ ωραιο, καλοριζικο και παντα ορθιος φιλε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SP520(Φάνης) 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Koυκλα. Καλοριζικη, ομορφα, χαμογελαστα και χαρουμενα χιιομετρα να εχεις. Πολυ μου αρεσει. αν μου δινοταν η ευκαιρια θα ηθελα κ εγω ενα :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιωτης Στ 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2015 Ευχαριστώ για τις ευχές σας παιδιά, να 'στε καλά!!! :D Από χθες το απόγευμα έχω ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό μου που δεν λέει να φύγει με ΤΙΠΟΤΑ..! :D :D Το ΣΚ θα έχει detailing και προστασία ώστε να την έχουμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση..! Για τον φίλο που ρώτησε για σβησίματα, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Στα φανάρια τραβάει τα βλέμματα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο..! Καμιά βόλτα/συνάντηση Αθήνα ή παραέξω τώρα το ΣΚ θα έχει να γνωριστούμε κι από κοντά? εννοειται εγω μεσα ειμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Καλορίζικο, καλοτάξιδο και καλές βόλτες. Οι ιστορίες μας μοιάζουν λίιιιιιιιιιιιιιγο...Καλορίζικο, καλοτάξιδο και καλές βόλτες. Οι ιστορίες μας μοιάζουν λίιιιιιιιιιιιιιγο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 περασες σημερα κατα της 7 απο το χαλανδρι και βγηκες παπανικολη απο το στενο του ιορδανη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Mt να'ναι κι ότι να'ναι!!!!! Με γεια και καλοτάξιδο το κουκλί.... Πάντα όρθιος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Καλοταξιδο το μωρακι φιλος :) Το χρωμα ειναι φοβερο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστώ και πάλι όλους για τις ευχές σας! περασες σημερα κατα της 7 απο το χαλανδρι και βγηκες παπανικολη απο το στενο του ιορδανη? Ωπ, ναι, εγώ ήμουν, εκεί κατά τις 7 παρά έφευγα από Χαλάνδρι..! Με V Strom ήσουν? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 4 , 2015 από τον BabisStinson Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστώ και πάλι όλους για τις ευχές σας! Ωπ, ναι, εγώ ήμουν, εκεί κατά τις 7 παρά έφευγα από Χαλάνδρι..! Με V Strom ήσουν? v strom αλλα αν δεν φορουσε μπουφαν, κρανος, βερμουδα και σαγιοναρα διχαλο, δεν ηταν αυτος :tooth: :tooth: :tooth: Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2015 από τον Αλομπαρ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Πλυμένη, γυαλισμένη, κερωμένη δίπλα στην θάλασσα! Το χρώμα με το κερί κάνει τρελλά flakes κάτω από τον ήλιο..! 21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 xaxaxa οχι ειμουν μεσα σε ενα ματιζ στο φαναρι και σε ειδα που περασες :D !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες