noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 ^ μια χαρα ειναι τα μηχανακια με σωστους τροχους! 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Εχω φαει ενα κολληματακι τον τελευταιο καιρο... (ναι, ενα ακομα κολληματακι...) 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Πούλα τη μαλακία που έχεις πάρει για μηχανάκι και πάρε αυτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Πούλα τη μαλακία που έχεις πάρει για μηχανάκι και πάρε αυτό!Το εχω σκεφτει να σου πω την αληθεια. Αλλα μπαααα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Το ποδηλατο μου εχει καλυτερα φρενα και μπριστινη ανρτιση απο αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Τί ποδήλατο έχεις;! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Ενα ideal με shimano 2πιστονες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 2πίστονες; Γιατί έχει και 1πίστονες;! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Οχι αλλα δεν ηξερα αν το ηξερες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 χαχαχα, όχι το είπα γιατί στο ποδήλατο τα υδραυλικά δεν είναι με γλίστρες, είναι με αντικριστά πιστόνια. Κοινώς αν βλέπεις δύο πιστόνια από την μία πλευρά είναι τετραπίστονα, αν βλέπεις ένα διπίστονα κλπ.(βασικά χωρίς κλπ, 2πίστονα και 4πίστονα έχει μόνο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Υπηρξε στρογγυλοφαναρο με δισκοφρενο ποτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Λειπει ενα 500 :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Εχω φαει ενα κολληματακι τον τελευταιο καιρο... (ναι, ενα ακομα κολληματακι...) Σε νιωθω Νικολα.. Χρονια τωρα θελω να αγορασω μια τραιαλια.Δηλωνω ερωτευμενος με αυτη την κατηγορια.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Σε νιωθω Νικολα.. Χρονια τωρα θελω να αγορασω μια τραιαλια.Δηλωνω ερωτευμενος με αυτη την κατηγορια.. Καταβαθος περιμενα να το δεις... Ρε συ εχω παθει μεγαλη ζημια τον τελευταιο καιρο, και δεν μπορω να βρω και κανεναν να εχει να το παρω μια βολτα! 2 φορες εχω δει ολες κι ολες απο κοντα, η 2η πολυ προσφατα με εναν παππουλη σε ενα φιλικο που το εβγαλε ολο ορθιος. Εκει που τον εβλεπα στην εκκινηση να στεκεται ορθιος αναμεσα απο ποσα μηχανακια χωρις καν να φαινεται να προσπαθει για να ισσοροπησει και η εξατμιση να ακουγεται απο χαμηλα με αυτο το πολυ περιεργο ρελαντι, εκει εφαγα και το κολλημα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Καλά ο τύπος πήγε εκκίνηση, φρέναρε και το κρατούσε έτσι για πλάκα, ούτε φρένο, ούτε γκάζι, ούτε κουνούσε το σώμα του! Μου έκανε και μένα μεγάλη εντύπωση! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapiR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) @ksino1100 Καλό? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2016 από τον PapiR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Καταβαθος περιμενα να το δεις... Ρε συ εχω παθει μεγαλη ζημια τον τελευταιο καιρο, και δεν μπορω να βρω και κανεναν να εχει να το παρω μια βολτα! 2 φορες εχω δει ολες κι ολες απο κοντα, η 2η πολυ προσφατα με εναν παππουλη σε ενα φιλικο που το εβγαλε ολο ορθιος. Εκει που τον εβλεπα στην εκκινηση να στεκεται ορθιος αναμεσα απο ποσα μηχανακια χωρις καν να φαινεται να προσπαθει για να ισσοροπησει και η εξατμιση να ακουγεται απο χαμηλα με αυτο το πολυ περιεργο ρελαντι, εκει εφαγα και το κολλημα! Εχω καβαλησει σε απαιτητικο εντουροπιστακι...Δεν εεκανα τραιαλ..ΑΛΛΑ Αυτη η αισθηση... οτι εισαι με 3η ή 4η τσουλοντας σχεδον ρελαντι και σε ανηφορα... και απλα ανοιγεις το γκαζι και ξεκιναει λες και εχει πρωτη, ειναι να βαρας μλκια.. Γενικα βλεπεις εμποδιο μπροστα σοy και το γραφεις στα @ρχιδια σου.Το ιδιο ισχυει και για το freeride 350 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Και μονο που μπορεις να πειραματιστεις με απειρους συνδιασμους εχοντας μπροστα σου απλα μια πετρα η ενα σκαλοπατι... Μετραει πολυ ασχημα.Ειναι πιο κουραστικο απο το εντουρο η πιο ξεκουραστο? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2016 από τον Νικολακης_Husq Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Περα απο την πλακα. αυτο ισχυει... σε ενα παρκο να πας μπορεις να παιξεις, σε ενα οικοπεδο το ιδιο. Στους προποδες (και οχι μονο) ενος βουνου μπορεις. Και το καλυτερο? Εχεις κηπο?Πετας μεσα κατι τραπεζοειδες και δυο κορμους και καθε μερα μετα την δουλεια, καβαλας, γυμναζεσαι και εισαι 3 μετρα απο την πορτα του σπιτιου σου Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2016 από τον HLIAS 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Περα απο την πλακα. αυτο ισχυει... σε ενα παρκο να πας μπορεις να παιξεις, σε ενα οικοπεδο το ιδιο. Στους προποδες (και οχι μονο) ενος βουνου μπορεις. Και το καλυτερο? Εχεις κηπο?Πετας μεσα κατι τραπεζοειδες και δυο κορμους και καθε μερα μετα την δουλεια, καβαλας, γυμναζεσαι και εισαι 3 μετρα απο την πορτα του σπιτιου σουκαι κανεις και 3ωρη/4ωρη προπονηση με 3-4 λιτρα βενζινη...Βασικα και με σβηστο μοτερ μπορεις να κανεις προπονηση... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2016 από τον Νικολακης_Husq 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΑΙΚ 996 1.105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2016 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2016 http://caferacercult.gr/2016/01/jigsaw-custom-motorcycles-honda-cb-600f-hornet-cafe-racer/#prettyPhoto 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες