Jump to content
makis11

ROOT lenovo k3 note βοηθεια !!

Recommended Posts

Καποιος γνωστης μπορει να βοηθησει ?? Εκανα root στο καινουργιο μου lenovo k3 note και περασα μια rom που νομιζα οτι ηταν αυτη που ηθελα αλλα τελικα δεν ηταν και τωρα δεν μπορω να περασω την αλλη που θελω... Δεν ειμαι γνωστης απλος ακολουθησα καποια βηματα που βρικα σε ενα αλλο forum και το εκανα αλλα τωρα δεν μπορω να χρησιμοποιησω το κινητο καθως εχει μονο αγγλικα και πολλα κινεζικα(ουτε καν playstore δεν εχει) Ειμαι απο χαλκιδα αν υπαρχει καποιος εδω κοντα να παμε για κανα καφε και να το φτιαξουμε θα ηταν τελεια !! Αλλιως αμα θελεις καποιος να βοηθησει μπορουμε να μιλησουμε με skype ή κατι τετοιο ή ακομα και με pm...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν μπορω να σε βοηθησω αλλα γιατι δεν ρωτας στο κατα βαση αρμοδιο φορουμ?

my phone.gr εκει σιγουρα καποιος θα ξερει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι πατε και τα κανετε root αν δεν ξερετε γιατι το κανετε ?

Δες εδω κατω το link και ρωτα τα παιδια να σου πουν , οπως ειπε απο πανω και ο spiros!!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=413819

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καποιος γνωστης μπορει να βοηθησει ?? Εκανα root στο καινουργιο μου lenovo k3 note και περασα μια rom που νομιζα οτι ηταν αυτη που ηθελα αλλα τελικα δεν ηταν και τωρα δεν μπορω να περασω την αλλη που θελω... Δεν ειμαι γνωστης απλος ακολουθησα καποια βηματα που βρικα σε ενα αλλο forum και το εκανα αλλα τωρα δεν μπορω να χρησιμοποιησω το κινητο καθως εχει μονο αγγλικα και πολλα κινεζικα(ουτε καν playstore δεν εχει) Ειμαι απο χαλκιδα αν υπαρχει καποιος εδω κοντα να παμε για κανα καφε και να το φτιαξουμε θα ηταν τελεια !! Αλλιως αμα θελεις καποιος να βοηθησει μπορουμε να μιλησουμε με skype ή κατι τετοιο ή ακομα και με pm...

θα είμαι χαλκίδα την κυριακή αλλά δε νομίζω να μπορέσω να έχω λάπτοπ μαζί μου.

ποια ρομ προσπάθησες να βάλεις και τι εννοείς δεν μπορείς να περάσεις την άλλη που θες; ποια είναι αυτή;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα