makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Καποιος γνωστης μπορει να βοηθησει ?? Εκανα root στο καινουργιο μου lenovo k3 note και περασα μια rom που νομιζα οτι ηταν αυτη που ηθελα αλλα τελικα δεν ηταν και τωρα δεν μπορω να περασω την αλλη που θελω... Δεν ειμαι γνωστης απλος ακολουθησα καποια βηματα που βρικα σε ενα αλλο forum και το εκανα αλλα τωρα δεν μπορω να χρησιμοποιησω το κινητο καθως εχει μονο αγγλικα και πολλα κινεζικα(ουτε καν playstore δεν εχει) Ειμαι απο χαλκιδα αν υπαρχει καποιος εδω κοντα να παμε για κανα καφε και να το φτιαξουμε θα ηταν τελεια !! Αλλιως αμα θελεις καποιος να βοηθησει μπορουμε να μιλησουμε με skype ή κατι τετοιο ή ακομα και με pm... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 δεν μπορω να σε βοηθησω αλλα γιατι δεν ρωτας στο κατα βαση αρμοδιο φορουμ? my phone.gr εκει σιγουρα καποιος θα ξερει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Τι ρομ θες να βαλεις? Εχεις βαλει twrp? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Γιατι πατε και τα κανετε root αν δεν ξερετε γιατι το κανετε ? Δες εδω κατω το link και ρωτα τα παιδια να σου πουν , οπως ειπε απο πανω και ο spiros!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=413819 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Καποιος γνωστης μπορει να βοηθησει ?? Εκανα root στο καινουργιο μου lenovo k3 note και περασα μια rom που νομιζα οτι ηταν αυτη που ηθελα αλλα τελικα δεν ηταν και τωρα δεν μπορω να περασω την αλλη που θελω... Δεν ειμαι γνωστης απλος ακολουθησα καποια βηματα που βρικα σε ενα αλλο forum και το εκανα αλλα τωρα δεν μπορω να χρησιμοποιησω το κινητο καθως εχει μονο αγγλικα και πολλα κινεζικα(ουτε καν playstore δεν εχει) Ειμαι απο χαλκιδα αν υπαρχει καποιος εδω κοντα να παμε για κανα καφε και να το φτιαξουμε θα ηταν τελεια !! Αλλιως αμα θελεις καποιος να βοηθησει μπορουμε να μιλησουμε με skype ή κατι τετοιο ή ακομα και με pm... θα είμαι χαλκίδα την κυριακή αλλά δε νομίζω να μπορέσω να έχω λάπτοπ μαζί μου. ποια ρομ προσπάθησες να βάλεις και τι εννοείς δεν μπορείς να περάσεις την άλλη που θες; ποια είναι αυτή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες