Jump to content

384 ψήφοι

1. 1. Δημοψήφισμα 5/7/2015.

• Ναί. Εγκρίνω τις προτασεις των δανειστών.
      37
    • Όχι. Δεν εγκρίνω τις προτάσεις των δανειστών.
      231
    • Δεν θα ψηφίσω.
      26
  2. 2. Θα πληρώσουμε την δόση, στις 30/6 ?

• Ναί.
      29
    • Όχι.
      188
    • Δεν ξερω/δεν απαντώ.
      77

Recommended Posts

<<ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΨΕ>> ......πριν απο λιγες ωρες το καθαρισα αλλα τωρα το προσεξα πως γυαλιζει! Δεν το εχω κανονιση αλλα ξερω οτι θα το κανω... περιεργο ολο αυτο!! Εχει λιγη ωρα που νυχτωσε και το περνω μαζι μου..ετοιμαζομαι καπως ποιο αργα απο τις αλλες φορες λες και κανω καπιοα διαδικασια ιεροτελεστιας! Τα νιωθω ολα περιεργα πανω μου οπως οταν ηταν καινουρια! Θα βγουμε μαζι σημερα... Κατεβενω κατω! Αυτος ο μεταλικος ηχος σαν κουδουνακια ακουγετε ποιο ωραιος αποψε! Τραβαω τα δαχτυλα του αριστερου μου χεριου και με το δεξι πιεζω την μιζα!!ΩΩΩΩΩ.... ολα αυτα τα φωτα που αναψαν τα βλεπω αποψε οπως μικρος κοιτουσα τα φωτα απο το λουνα παρκ και ενθουσιαζομουνα!! τι ηχος?? Σαν να κανει το αιμα μου να γυρναει ταχυτερα!! Βαζω πρωτη και ξεκιναω αργα... παω λες και εχω αποψε πολυ σοβαρο ραντεβου... Σταματαει διπλα μου ενας και ειναι σαν να ζηταει να καβγαδισουμε!!Αλλα αποψε δεν θα το κανουμε,ειμαστε εμεις οι δυο μονο!! Αναβει πρασινο και ξεκιναμε παλι!! Ο αερας στο προσωπο μου..... τι μαγικο..? με φυσαει και φευγουνε ολες οι σκεψεις μου κανοντας πιο ελαφρυ το κεφαλι μου!! Ο δρομος εδω ειναι αδειος και παιζω με την ροπη λιγο κανοντας την κατσουφικη εκφραση μου να ξεχνα την μερα και να χαμογελαω ελαφρος!!! ΝΑΙ τι ωραια που ειναι..... '''ΝΑΙ¨' που το ακουσα αυτο σημερα? Ποιο κατω παιζοντας ελαφρα με τις στροφες στο τελος του δρομου το φαναρι με προειδοποιη οτι θα αναψει κοκκινο! ΟΧΙ... δεν πρεπει να περασω δεν προλαβενω!! ''ΟΧΙ'' ... κι αυτο που θυμιζει κατι αλλα παλι δεν ξερω ακριβως τι!! Ξερω οτι νιωθω ελευθερος αυτην την στιγμη.. ο αερας,οι αισθησεις μου ειναι διαφορετικες!! Νιωθω τοσο ωραια που ξεχασα γιατι πριν ημουνα κατσουφης! Τελευταια στροφη και φτασαμε!! Σβηνω μηχανη,βγαζω κρανος και βγαζω αναστεναγμο ευχαριστισης οπως οταν πινω δροσερο νερο το καλοκαιρι!! Παρκαρα και κλειδωνω με κινησεις οπως βαζεις ενα μωρο για υπνο!! Τι τελεια... νιωθω τοσο ελαφρυ και καθαρο το κεφαλι μου!! Παω σπιτι ανανεωμενος!! Στην πορτα κοντοστεκομαι μια στιγμη....'''Aληθεια τι περιμενες ολος αυτος ο κοσμος εξω απο την τραπεζα βραδυατικα??''' ..... ΞΕΧΑΣΑ..... μπαινω μεσα στο σπιτι!! ..... Αυριο θα ξαναθυμηθω,αλλα αυριο θα ειμαι καλυτερα,γιατι σημερα χαθηκε λιγο βαρος απο τις σκεψεις μου... ξεχαστηκα για λιγο και ειμαι παλι ετοιμος!! Απλως εκανα μια σταση για ξεκουραση στη σκεψη μου οπως κανει καποιος που εχει μακρυ δρομο μπροστα του...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αμα δεν στρωσει το κλιμα σε κανα 2-3 μηνες παμε για αλλαγη δουλειας εντελως,αλλαγη αντικειμενου δηλαδη,οχι απλα θα ψαχνουμε για δουλεια.θα ψαχνουμε καινουργια τεχνη να μαθουμε στα 40

αλλα δε βαριεσαι,καποιοι αλλοι τη φαγανε την προηγουμενη 5ετια,σειρα μας τωρα

ευχαριστουμε για την προτιμηση σας :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθες πάντως στο Σύνταγμα αν ήθελες να πας απο την μια άκρη στην άλλη ήθελες κανα μισάωρο χαλαρά... Πάρα πολυς κόσμος και επειδή το σύγκρινα και με άλλες διάφορες φορές που έχω κατέβει πρώτη φορά ο κόσμος είχε φτάσει μέχρι την έξοδο των public στην καραγιωργης σερβιας εκει που ήταν οι καθαρίστριες !!! Πραγματικά πάρα πολλοί άνθρωποι...

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατι άκουσα, οτι ο πολυς Καμίνης ξαμόλησε δημοτικούς υπαλλήλους, να κατεβαζουν αφίσες του ΟΧΙ, στην Αθήνα ?

Ξερει κανεις, αν αληθεύει ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι απο μενα,με επιφυλαξη βεβαια,μιας και ειναι αδιαυκρινηστο παντελως τι μελλει γενεσθε μετα και φυσικα με καθε σεβασμο προς την αντιθετη αποψη.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατι άκουσα, οτι ο πολυς Καμίνης ξαμόλησε δημοτικούς υπαλλήλους, να κατεβαζουν αφίσες του ΟΧΙ, στην Αθήνα ?

στο γερακα την πεμπτη πετυχα αλβανο που μαζευε αφησες του οχι απο κολωνες.

τωρα η ηταν υπερμαχος φανατικος του ναι,η κανει μεροκαματακι εξτρα.

το προγγιγμα το εφαγε βεβαια απο διαφορους στην κλεισθενους κ αποχωρησε

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το είδα με μεγάλη επιφύλαξη το δημοψήφισμα από την αρχή. Το έγραψα κι εδώ. Με επιφύλαξη βλέπω και την κυβέρνηση γιατί δεν την ψήφισα, δεν με είχε πείσει τον Ιανουάριο.

Μια εβδομάδα τώρα ψάχνω, διαβάζω, ακούω, σκέφτομαι και αναλογίζομαι τι με έχει διδάξει η μέχρι τώρα πορεία της χώρας.

Δεν μπορώ να πειστώ για το "ναι" με τίποτε...

Ο κίνδυνος του "όχι" είναι να πνιγούμε χρηματοοικονομικά τόσο, ώστε να αναγκαστούμε να φύγουμε μόνοι μας.

Πιστεύω ότι αν η ΕΕ είναι τόσο κακόβουλη που θα μας πνίξει μέχρι να "βάλουμε μυαλό", τότε κινδυνεύουμε και με το "ναι"... και μάλιστα θα έχουμε ζητήσει την ασφυξία με την ψήφο μας...

Φόβος τέλος. Δηλώνουμε ότι θέλουμε πιο ήπια λιτότητα και μέτρα για το χρέος και την ανάπτυξη. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θέλουμε να φύγουμε ούτε από την Ευρώπη, ούτε από το ευρώ. Αν αυτή η θέση, αυτή η πολιτική βούληση είναι τόσο μεγάλη αμαρτία γι' αυτήν την ΕΕ, ώστε να είναι ικανή να μας πνίξει, ας το κάνει. Τόσο απλά.-

• Like 8

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω παρατηρησει και εγω αρκετες αφισες του οχι στο εδαφος σκισμενες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΑΤΕΟ ΡΕΝΤΣΙ: «Η Ιταλία δεν είναι πλέον σύντροφος στη δυστυχία της Ελλάδας»

4. Ιουλίου, 2015 Διεθνή A rentsi-600x294.jpg

Η Ιταλία δεν είναι πλέον «σύντροφος στη δυστυχία» της Ελλάδας, όπως ήταν πριν από τρία-τέσσερα χρόνια, και οι Ιταλοί «δεν πρέπει να φοβούνται τις αρνητικές επιπτώσεις» αυτής της κρίσης, διαβεβαίωσε σήμερα ο ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι.

«Ας πάψουμε να περιγράφουμε την Ιταλία ως τον ασθενή της Ευρώπης, δεν είμαστε πλέον«, δήλωσε σήμερα ο Ρέντσι σε συνέντευξή του στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο TG5.

«Η Ιταλία δεν φοβάται συγκεκριμένες συνέπειες. Αν η Ιταλία και η Ελλάδα υπήρξαν σύντροφοι στη δυστυχία, αυτό δεν ισχύει πλέον σήμερα. Είμαστε αυτοί που λύνουν το πρόβλημα, δεν είμαστε πια το πρόβλημα», υποστήριξε.

«Πριν από τρία-τέσσερα χρόνια ήμασταν (το πρόβλημα). Λέγαμε πάντα, η Ιταλία και η Ελλάδα, η Ελλάδα και η Ιταλία. Όμως δεν είναι πλέον έτσι», πρόσθεσε ο ιταλός πρωθυπουργός, ο οποίος υπογράμμισε πως οι μεταρρυθμίσεις που εφαρμόσθκαν και η επανεκκίνηση της οικονομίας δείχνουν πως οι Ιταλοί «βρίσκονται στην πλευρά αυτών που επιδιώκουν να λύσουν το πρόβλημα».

Ο Ρέντσι έχει πολλαπλασιάσει το τελευταίο διάστημα τις δηλώσεις για να υποστηρίξει πως η οικονομία της Ιταλίας έχει εξυγιανθεί και είναι προφυλαγμένη από μια διάχυση της ελληνικής κρίσης.

παει κ αυτος..

προπαγανδα κ αυτος?παπαγαλακι?

αλλα δεν φοβομαστε εμεις εχουμε το γενεραλ μαδουρο!

Τροποποιήθηκε από τον John247

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Ιταλία δεν είναι πλέον «σύντροφος στη δυστυχία» της Ελλάδας, όπως ήταν πριν από τρία-τέσσερα χρόνια, και οι Ιταλοί «δεν πρέπει να φοβούνται τις αρνητικές επιπτώσεις» αυτής της κρίσης, διαβεβαίωσε σήμερα ο ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι.

«Ας πάψουμε να περιγράφουμε την Ιταλία ως τον ασθενή της Ευρώπης, δεν είμαστε πλέον«, δήλωσε σήμερα ο Ρέντσι σε συνέντευξή του στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο TG5.

«Η Ιταλία δεν φοβάται συγκεκριμένες συνέπειες. Αν η Ιταλία και η Ελλάδα υπήρξαν σύντροφοι στη δυστυχία, αυτό δεν ισχύει πλέον σήμερα. Είμαστε αυτοί που λύνουν το πρόβλημα, δεν είμαστε πια το πρόβλημα», υποστήριξε.

«Πριν από τρία-τέσσερα χρόνια ήμασταν (το πρόβλημα). Λέγαμε πάντα, η Ιταλία και η Ελλάδα, η Ελλάδα και η Ιταλία. Όμως δεν είναι πλέον έτσι», πρόσθεσε ο ιταλός πρωθυπουργός, ο οποίος υπογράμμισε πως οι μεταρρυθμίσεις που εφαρμόσθκαν και η επανεκκίνηση της οικονομίας δείχνουν πως οι Ιταλοί «βρίσκονται στην πλευρά αυτών που επιδιώκουν να λύσουν το πρόβλημα».

Ο Ρέντσι έχει πολλαπλασιάσει το τελευταίο διάστημα τις δηλώσεις για να υποστηρίξει πως η οικονομία της Ιταλίας έχει εξυγιανθεί και είναι προφυλαγμένη από μια διάχυση της ελληνικής κρίσης.

παει κ αυτος..

φυσική αντίδραση......αλλιώς θα φάνε μεγάλη τσαπού

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παει κ αυτος..

Και τι μας λεει το αρθρο?Οτι δεν ειναι πια σε μαυρο χαλι....ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ και αν συνεχισουμε ετσι οπως παει δεν θα ειμαστε και στο χαρτη σαν γειτονες χωρες.

Ουτε προπαγανδα ειναι ουτε παπαγαλακι κοιταει την χωρα του και καλα θα κανουμε να κοιταξουμε κ εμεις την δικη μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίος, ο λούτσος ! (τελειωσαν τα λάικ, μου τα'φαγε ο Αρις.κον...)

Να λοιπον, που αληθεύει.

Τι άλλο, θα δουμε ?

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να κοιταξουμε τη χωρα με τι φραγκα?

α ξεχασα θα κανει σε 48ωρες συμφωνια

για αυτο δηλωσε σημερα οτι εχουμε φαρμακα και καυσιμα για μηνες

παμε αφραγκοι να το παιξουμε μαγκες,ολοι οι ευρωπαιοι λακισανε,τι ρωσοι,τι κινεζοι,περσες?τουρκοι?αιγυπτοι?

μογγολοι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι συντροφος στην ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και οχι της Ελλαδας.

Το ίδιο είναι, μην σε παραμυθιάζει ο τίτλος.

Σε ωρες/μερες, θα πει κατι αλλο.

Και μετα κατι αλλο.

Η τέχνη του εφικτού.

Politics.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

«Άδειασμα» της Μόσχας στην Αθήνα για την τράπεζα BRICS

AD0E281D3A1B3F45AE4D4798A992A2DA.jpg (Φωτογραφία: Reuters )

• 24

Αθήνα

Η Ρωσία δεν έχει προχωρήσει σε καμία προσφορά προς την ελληνική κυβέρνηση για να γίνει μέλος στη Νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα, γνωστή ευρύτερα και ως «τράπεζα των BRICS». Αυτό είπε ξεκάθαρα σήμερα ο ρώσος υπουργός Οικονομικών Άντον Σιλουάνοφ μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Η δήλωση Σιλουάνοφ έρχεται σε μία στιγμή που διάφορα στελέχη της κυβέρνησης Τσίπρα εμφανίζονται στα μέσα ενημέρωσης και αφήνουν υπονοούμενα για «Σχέδιο Β'» σε περίπτωση που υπερισχύσει το «Όχι» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και από την επομένη οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους και πιστωτές λάβουν ακόμη πιο αρνητική τροπή. Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση Τσίπρα είχε διαφημίσει την πιθανή συμμετοχή της στην τράπεζα, αλλά αυτό το παράθυρο μοιάζει να κλείνει με ηχηρό τρόπο.

Σύμφωνα με το Reuters, τον περασμένο Μάιο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας Σεργκέι Στόρτσακ εφέρετο, σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, να είχε προτείνει στην Ελλάδα να γίνει το έκτο μέλος της Νέας Αναπτυξιακής Τράπεζας μετά από τις Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική.

Οι ηγέτες των χωρών BRICS συναντώνται στην ετήσια Σύνοδό τους την επόμενη εβδομάδα η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα. Σε αυτή τη Σύνοδο αναμένεται να κηρύξουν επισήμως την έναρξη λειτουργίας της τράπεζας και τη δημιουργία ενός κοινού αποθεματικού ταμείου. Οι χώρες BRICS αναμένεται να καταθέσουν ως αρχικό κεφάλαιο 50 δισεκατομμύρια δολάρια, με κάθε χώρα να συνεισφέρει 10 δισ. δολάρια. Ο επόμενος στόχος τους θα είναι να αυξηθεί το κεφάλαιο αυτό στα 100 δισ. δολάρια.

προπαγανδα κ αυτο

μασαμε?

Telegraph: Ο Βαρουφάκης ετοιμάζεται για οικονομική πολιορκία

HuffPost Greece | Κώστας Μαυραγάνης

Δημοσιεύθηκε: 03/07/2015 11:22 μμ EEST Ενημερώθηκε: 03/07/2015 11:22 μμ EEST

n-VAROUFAKIS-large570.jpg

• Σχόλιο

«Ο Βαρουφάκης, ετοιμάζεται για οικονομική πολιορκία, ενώ εταιρείες εκδίδουν ιδιωτικά συναλλάγματα» τιτλοφορείται [url=http://www.telegraph.co.uk/finance/economics/11716318/Greeces-Yanis-Varoufakis-prepares-for-economic-siege-as-companies-issue-private-currencies.html]δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph, με συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ δήλωσε ότι η χώρα μας έχει αποθέματα πετρελαίου έξι μηνών και φαρμακευτικών ειδών τεσσάρων μηνών.

«Η Ελλάδα έχει συγκεντρώσει αρκετά αποθέματα καυσίμων και φαρμακευτικών προμηθειών για να αντέξει μια μακρά “πολιορκία”, και έχει κρατήσει κεφάλαια έκτακτης ανάγκης για να καλύψει τις απαραίτητες εισαγωγές ειδών διατροφής» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ότι η κυβέρνηση εργάζεται ακόμα πάνω στο σενάριο ότι οι δανειστές θα επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων εάν στο δημοψήφισμα κερδίσει το «όχι»

«Ευτυχώς έχουμε αποθέματα πετρελαίου για έξι μήνες και αποθέματα φαρμακευτικών για τέσσερις» είπε στην Telegraph, συμπληρώνοντας ότι μία ειδική πενταμελής επιτροπή από το υπουργείο Οικονομικών, την ΤτΕ, τα σωματεία και τις τράπεζες εργάζεται σε μια ειδική «αίθουσα πολέμου» κοντά στο γραφείο του, ασχολούμενη με τα απαραίτητα αποθέματα και τις προτεραιότητες.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, κάποιες εταιρείες έχουν προβεί σε συνεννοήσεις με σουπερμάρκετ για την αποδοχή κουπονιών ή ιδιωτικών «χρημάτων» αντί πληρωμής από την επόμενη εβδομάδα, που θα μπορούν να χρησιμοποιούνται από εργαζομένους για την αγορά αγαθών.

Ο κ. Βαρουφάκης στη συνέχεια αναφέρει ότι «δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η Ευρώπη θα συνεχίσει να επιμένει στο αδιέξοδο επειδή θα δικά τους λεφτά θα χαθούν». Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «ανεπίσημα, δεχόμαστε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις».

48 ωριτσες κατα τα αλλα!

Τροποποιήθηκε από τον John247

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

................

Πηγές, παρακαλώ.

βάλε τες, ωστε να βλέπουμε απο που προερχεται η πληροφόρηση.....

Ανευ πηγων, δε κανουμε δουλειά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Ζακ Ντελόρ ζητάει σχέδιο βοήθειας προς την Ελλάδα που να περιλαμβάνει χρηματοδότηση, ανάπτυξη και αναδιάρθρωση του χρέους...

Δεν είναι τυχαίος άνθρωπος... Αν η σημερινή ΕΕ απέχει από αυτό που οραματίστηκε και ξεκίνησε ο Ντελόρ, τότε σε ποια ένωση είμαστε, ξέρουμε;... :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...