Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Θέλετε σοβαρή απάντηση στο γιατί πρέπει να ντρέπεται όποιος ήταν και είναι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ? Σοβαρά τώρα? Πείτε άμα είναι να σας γεμίσουμε την γυάλα με φαγητό πριν πάμε διακοπές. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Ενα μεγαλο κειμενο,οχι δικο μου αλλα καθολου μακρυα απ αυτα που σκεφτομαι. Γενικως για να θελουν ολοι αυτοι το ναι,κατι μου λεει πως δε θα ναι καλο... By Ραψωδος φιλολογος Περί δημοψηφίσματος ο λόγος: Κάποιες σκέψεις. Σε λίγες μέρες γίνομαι 30 χρονών. Πέραν του τελευταίου εξαμήνου μεγάλωσα με κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εναλλάξ, σε μια λεγόμενη δημοκρατία που στα μάτια μου πάντα περισσότερο σαν βασιλεία φαινόταν αφού η εξουσία μεταβιβαζόταν ενδοοικογενειακά από πατέρα σε γιο και από θείο σε ανιψιό, φυσικά με την συναίνεση του λαού. Μεγαλώνοντας άκουσα άπειρες φορές κλισέ φράσεις του τύπου «οι πολιτικοί κλέβουν», «οι πολιτικοί τρώνε με χρυσά κουτάλια», «οι πολιτικοί μας θυμούνται μόνο πριν τις εκλογές και μετά μας ξεχνάνε», «η αγαπημένη λέξη του πολιτικού είναι το θα» και άλλα όμορφα τέτοια που όλοι λίγο πολύ έχουμε ακούσει. Έμαθα πως σε όλα αυτά είσαι πρακτικά ανήμπορος να αντιδράσεις γιατί απλά «έτσι είναι τα πράγματα» και πως μπορεί οι πολιτικοί να τρώνε την πίτα αλλά εφόσον τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι τους είναι χορταστικά δεν χάλασε κι ο κόσμος. Έμαθα πως το λαμόγιο, ο άνθρωπος του ρουσφετιού, το κομματόσκυλο είναι αυτοί που πάνε μπροστά. Από το που θα υπηρετήσεις τη στρατιωτική σου θητεία, μέχρι το αν θα έχεις από πριν τα θέματα στην εξεταστική και το που θα δουλέψεις και πόσα θα πάρεις. Πως το κράτος σε διορίζει χωρίς να απολυθείς ποτέ και σου εξασφαλίζει αέναο μισθό και καλή σύνταξη αρκεί να τους παραχωρήσεις την ψήφο σου. Είδα γαλουχημένες γενιές μέσα στα πανεπιστήμια -τα υποτιθέμενα αυριανά φωτισμένα μυαλά- να ακολουθούν τυφλά κομματικές γραμμές. Είδα αμόρφωτους δασκάλους και καθηγητές στα σχολεία (ευτυχώς με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις) να κάνουν το λειτούργημα της μεταλαμπάδευσης της παιδείας μια βαρετή, άγευστη και ανούσια αγγαρεία. Όλα αποτέλεσμα ενός δικομματικού συστήματος που όχι μόνο το προώθησε αλλά και το ενθάρρυνε. Θα μπορούσα να συνεχίσω τη λίστα για παραγράφους επί παραγράφων αλλά το νόημα δεν είναι αυτό, εξάλλου όλοι λίγο πολύ τα ξέρουμε. Εκεί που θέλω να εστιάσω είναι πως όλο αυτό το αποτέλεσμα ήταν απόρροια συγκεκριμένων προσώπων και πολιτικών που άνηκαν σε δύο συγκεκριμένα κόμματα και τα έκαναν όλα εν γνώσει τους. Αυτό είναι το πρώτο σημείο. Κρατήστε το όσοι έχετε την υπομονή να διαβάσετε περαιτέρω. Το δεύτερο σημείο είναι τα κανάλια. Μεγάλωσα στην εποχή της ιδιωτικής τηλεόρασης. Της τηλεόρασης του Big Brother, της Στεφανίδου και της Λαμπίρη, του Εθνικού Σταρ, της Ελένης Λουκά, της Έφης Θώδη, του Γεωργιάδη, του Βελόπουλου, του Λιακόπουλου και του Καρατζαφέρη, των παρατράγουδων και των εν γένει απαίδευτων μαϊντανών με άποψη πανελλαδικής εμβέλειας. Η συγκεκριμένη λίστα θα μπορούσε να συνεχίζεται ακόμα περισσότερο από την προηγούμενη, την σταματώ όμως κι αυτήν εδώ γιατί και ελάχιστη τηλεόραση να έχει δει κάποιος στη ζωή του μπορεί να καταλάβει που αναφέρομαι: Συστηματικά προς χάρην της τηλεθέασης και των κερδών, με την τέρψη των απανταχού ηλιθίων να συνδράμει, στο 99% των περιπτώσεων το να παρακολουθείς τηλεόραση στην συγκεκριμένη χώρα ισοδυναμεί με το να κάνεις το μυαλό σου σούπα και να ρίχνεις το IQ σου κατακόρυφα με κάθε δευτερόλεπτο παρακολούθησης. Δεν θα μπω στον κόπο να μιλήσω καν για τα δελτία ειδήσεων και τους δημοσιογράφους. Αν έχεις στοιχειώδη νοημοσύνη καταλαβαίνεις πως πια η προπαγάνδα γίνεται πλέον τόσο απροκάλυπτα που δεν είναι πια προπαγάνδα αλλά πλύση εγκεφάλου. Αυτό είναι το δεύτερο σημείο. Στο δικό μου μυαλό αν το προσθέσεις με το πρώτο ορίζει κυριολεκτικά το γνωστό «άρτος και θεάματα». Αν είχες την υπομονή να διαβάσεις ως εδώ προχωράμε στο συμπέρασμα. Πρώτον, δεν έχω ιδέα από οικονομία και οικονομικούς όρους και τα λίγα που καταλαβαίνω σίγουρα δεν είναι αρκετά για να αναλύσω με τέτοιου είδους επιχειρήματα το διακύβευμα του δημοψηφίσματος. Δεύτερον, δεν πάσχω από την προσωπολατρεία και την κομματική ιδεοληψία των ημερών. Δεν θεωρώ τον Αλέξη Τσίπρα Θεό επί γης ούτε αλάνθαστο. Δεν συμφωνώ επίσης με πολλές από τις επιλογές και τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της αντιπολιτευτικής και της σύντομης κυβερνητικής του θητείας. Τα παρακάτω επομένως δεν είναι προς υπεράσπιση κάποιου προσώπου, κόμματος ή ιδεολογίας. Εδώ είναι που θέλω να φέρεις στο μυαλό σου τα δύο σημεία που προανέφερα. Οι ίδιοι άνθρωποι που συστηματικά κατέστρεψαν τη χώρα επί δεκαετίες τώρα ισχυρίζονται πως κόπτονται για το καλό μου και για το βιωτικό μου επίπεδο. Και με αυτό το «κατέστρεψαν» δεν εννοώ με τα «ναι σε όλα» επί εποχής κρίσης σε μνημόνια που ομολόγησαν πως δεν διάβασαν γιατί δεν είχαν χρόνο, ούτε στα νομοσχέδια που πέρασαν νύχτα στο κοινοβούλιο. Οι ίδιοι άνθρωποι που μου στέρησαν ουσιώδη παιδεία, που μου στέρησαν την αξιοκρατία, που δημιούργησαν μια δικαιοσύνη για τους πλούσιους και τους ισχυρούς, που πλούτισαν και πλουτίζουν εις βάρος μου θέλουν τώρα να με πείσουν πως αγωνίζονται για το καλό μου. Και όλα αυτά χωρίς ούτε ένα επιχείρημα, αλλά μέσω του εκφοβισμού και της τρομολαγνείας. Τόσες μέρες δεν έχει απευθυνθεί ούτε ένας τους στο λογικό μου αλλά αποκλειστικά στο θυμικό μου. «Φοβήσου μαλάκα. Σου στερήσαμε ότι ιδανικό μας προσέφερε η Ευρώπη από το Διαφωτισμό και μετά αλλά τουλάχιστον είχες να φας. Ε μαλάκα; Τώρα δεν θα ‘χεις να φας. Φέρε μας πίσω στην εξουσία και ίσως σε σώσουμε». Οι ίδιοι άνθρωποι παίζουν εσκεμμένα με το μυαλό μου και τη νοημοσύνη μου. «Εσύ δεν καταλαβαίνεις μαλάκα. Μπορεί να σε ρωτάνε ναι ή όχι στα μέτρα αλλά δεν σε ρωτάνε αυτό. Σε ρωτάνε κάτι άλλο. Κατάλαβες μαλάκα; Δεν είσαι αρκετά έξυπνος να καταλάβεις τι σε ρωτάνε. Φοβήσου.». Οι άνθρωποι που μου στέρησαν εσκεμμένα ότι ουσιαστικό είχε να προσφέρει ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός και με είχαν Ευρωπαίο μόνο καθ’ όνομα αλλά όχι καθ’ ουσία προσπαθούν να με πείσουν πως θέλουν το καλό για το μέλλον μου. Ένα μέλλον που συστηματικά κατέστρεψαν απροκάλυπτα για να ικανοποιηθούν τα δικά τους συμφέροντα. Το ίδιο ισχύει και για τα κανάλια. Τα ίδια κανάλια που συστηματικά έχουν βάλει στόχο εδώ και δεκαετίες να με αποβλακώσουν και να κατευθύνουν τη σκέψη μου θέλουν και αυτά το καλό μου. Είναι κάτι παραπάνω από εμετικό το πόσο αναίσχυντα μιλούν με ύφος εκατό καρδιναλίων και φωτεινού παντογνώστη τρομοκρατώντας όποιον κάνει το λάθος να τους παρακολουθήσει. Τα κανάλια των εφοπλιστών που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις και τρώνε με τους προαναφερθέντες πολιτικούς στα ίδια εστιατόρια και σαλόνια εδώ και δεκαετίες θέλουν κι αυτά το καλό μου. Όπως επίσης και οι δημοσιογράφοι είναι πιο έξυπνοι από μένα. Εντός και εκτός χώρας έχουν το θράσος να μου λένε πως «δεν με ενδιαφέρει τι σε ρωτάνε και ποια είναι η άποψή σου, εγώ θα καταλάβω αυτό που θέλω εγώ. Γιατί δεν έχεις δικαίωμα να απαντήσεις ρε μαλάκα εφόσον η ερώτηση δεν μου αρέσει. Θα απαντήσεις σε αυτό που θέλω εγώ. Φοβήσου.» Κι εγώ με το φτωχό μου μυαλό αναρωτιέμαι: Είναι δυνατόν να θέλουν το καλό μου; Όλοι αυτοί που εδώ και δεκαετίες συμμάχησαν εναντίον μου και μου στέρησαν ότι θεωρώ ουσιώδες στη ζωή για δικό τους κέρδος ξαφνικά θέλουν το καλό μου; Είναι αυτό που μου προτείνουν όντως προς συμφέρον μου; Γιατί αν τόσο νοιάζονταν για μένα είχαν πάρα πολλά χρόνια τον χρόνο να το αποδείξουν. Και τώρα πια κύριοι (χαριστική η προσφώνηση) δεν σας πιστεύω. Όχι ότι σας πίστεψα και ποτέ. Θα φοβίσετε τους πολλούς. Πιθανότατα τους περισσότερους. Αλλά όχι εμένα. Γιατί η ζωή με έμαθε πως ο εκφοβισμός είναι το όπλο του ανήθικου, του αδίστακτου, του συμφεροντολόγου, του τραμπούκου, του ανθρώπου που δεν μπορεί να πείσει με τον λόγο. Αλλά πάνω απ’ όλα έμαθα πως είναι το όπλο του ανθρώπου που έχει άδικο. Δίστασα για μέρες να γράψω αυτό το κείμενο και να πάρω θέση δεδομένης της πόλωσης που υπάρχει στην ατμόσφαιρα που δημιουργεί αυτόματα εχθρούς και φίλους. Δεν διαφέρει σε τίποτα από τα πολλά κείμενα που δημοσιεύονται αυτές τις μέρες από ανθρώπους κάθε λογής. Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα γιατί ίσως κι εγώ να είμαι θύμα κάποιας άλλης πλάνης που δεν είμαι αρκετά οξυδερκής για να την αντιληφθώ. Φωνάξατε όμως τόσες πολλές φορές «λύκος, λύκος» όπως λέει το παραμύθι, που ακόμα κι αν αυτή τη φορά η απειλή του λύκου είναι πραγματική, θα προτιμήσω τον λύκο. Τουλάχιστον οι δικές του προθέσεις θα είναι ξεκάθαρες. 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Θέλετε σοβαρή απάντηση στο γιατί πρέπει να ντρέπεται όποιος ήταν και είναι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ? Σοβαρά τώρα? Πείτε άμα είναι να σας γεμίσουμε την γυάλα με φαγητό πριν πάμε διακοπές. Τι λες βρε κορόιδο;;:P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pipingtom83 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Δεκτόν, δεν εχω καμμια λόξα να σε πρεσσαρω. Ας πουμε λοιπον TC Aν φυγει, θα παραμεινεις ΕΣΥ στους 80 εργαζομενους που θα παραμεινουν στην εταιρεία? Ξεκόλα από ,την λαλακία, συγκεντρώσου στο τι έγραψα και μην προεξωφλείς-φαντάζεσαι πράγματα για να την πεις σε κάποιον. Που να ξέρω αν θα είμαι στους 80 ¨η στους 180? Μάντης είμαι? υπάλληλος σαν όλους τους άλλους υπαλλήλους είμαι. Δεν πας καλά...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Καλά πάμε, χωρις τα κομματικά τοσο καιρό στο ΜΒ. Οκ, μπαινει καποιος + τρολαρει σχ. με κομματικα, ΔΕΝ ειναι αναγκη να τσιμπήσετε...... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Καλά πάμε, χωρις τα κομματικά τοσο καιρό στο ΜΒ. Οκ, μπαινει καποιος + τρολαρει σχ. με κομματικα, ΔΕΝ ειναι αναγκη να τσιμπήσετε...... ναι αυτό ξαναπέστο.. σε πολιτικο καθαρά θέμα και μιλάμε για κόμματα... έλεος! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 ναι αυτό ξαναπέστο.. σε πολιτικο καθαρά θέμα και μιλάμε για κόμματα... έλεος! Κουμπαρε, κανενα έλεος. Οι Κανονες ειναι σαφεις, και σε 1'' εξαφανιζονται τα παντα σχ. με κομματικα εδω μεσα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Κουμπαρε, κανενα έλεος. Οι Κανονες ειναι σαφεις, και σε 1'' εξαφανιζονται τα παντα σχ. με κομματικα εδω μεσα. αλίμονο κουμπάρε, αυτό λέω και γω. έλεος με τα κόμματα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 αλίμονο κουμπάρε, αυτό λέω και γω. έλεος με τα κόμματα! ειρωνία ? Νομιζω απαντω κανονικά. Οτιδηποτε κομματικο, δεν εχει θεση στο ΜΒ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 ....... . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 ΔΝΤ: Mη βιώσιμο το χρέος της Ελλάδας Την εκτίμηση ότι το χρέος της Ελλάδας είναι μη βιώσιμο δίχως την επιμήκυνση των ωριμάσεων των ελληνικών ομολόγων εκφράζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σύμφωνα με νέα έκθεση, την οποία επικαλείται το πρακτορείο Reuters. Το ΔΝΤ επισημαίνει ότι η Ελλάδα χρειάζεται επιμήκυνση των ωριμάνσεων και πιθανή διαγραφή χρέους, σε περίπτωση νέας αύξησης του δημόσιου χρέους και μη εφαρμογής των οικονομικών μεταρρυθμίσεων. Σύμφωνα με το προσχέδιο της έκθεσης του ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, η Ελλάδα χρειάζεται μία κατ’ αρχήν επιμήκυνση των ωριμάνσεων των ελληνικών ομολόγων που διαθέτει τόσο το ίδιο το Ταμείο, όσο και η Ευρωζώνη. Πιο αναλυτικά, προτείνει επιμήκυνση της αποπληρωμής των δανείων του ΔΝΤ κατά 20 χρόνια και της Ευρωζώνης κατά 40 χρόνια. Όπως προειδοποιεί, εάν η Ελλάδα δεν επιτύχει πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,5% του ΑΕΠ και ανάπτυξη 1% του ΑΕΠ, το ελληνικό χρέος θα χρήζει μίας νέας σημαντικής διαγραφής, ώστε να καταστεί βιώσιμο. Μάλιστα, στο χειρότερο σενάριο, το ΔΝΤ εκτιμά ότι η συνολική διαγραφή του χρέους πρέπει να ανέλθει στα 53,1 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, το Ταμείο εκτιμά ότι το δημόσιο θα ανέρχεται στο 150% του ΑΕΠ το 2020 και στο 140% του ΑΕΠ το 2022. Όπως εξηγεί, οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδος για την τριετία 2015 - 2018 θα φθάσουν τα 50 δισ. ευρώ και εκτιμά ότι είναι αναγκαίο ένα νέο πρόγραμμα βοήθειας ύψους τουλάχιστον 36 δισ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση. http://www.naftemporiki.gr/finance/story/973620/dnt-mi-biosimo-to-xreos-tis-elladas Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Να χαιρόμαστε την πουλημενη ΓΣΕΕ σε αγαστή συνεργασία με ΣΕΒ..... http://agonaskritis.gr/%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%B5-volkswagen-bosch-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB/ http://olympia.gr/2015/07/02/%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%B5-volkswagen-bosch-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Θέλω να τους δω τι θα μας λένε όταν θα δουλεύουμε για 300 ευρώ. Ρε πστμ...όσο δε τους κουνάει κανένας όλα πάνε καλα.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Θέλω να τους δω τι θα μας λένε όταν θα δουλεύουμε για 300 ευρώ. Ρε πστμ...όσο δε τους κουνάει κανένας όλα πάνε καλα.. Ρε συ Μακη θα ειμαστε ευρωπεοι, μια οικογενεια 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Ρε συ Μακη θα ειμαστε ευρωπεοι, μια οικογενεια Πως μου διέφυγε αυτό. Ρπστμ.... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Πλακα εχει που οποιος φοβαται την ασχετοσυνη και τον ερασιτεχνισμο του συριζα, ειναι βολεμενος. Με προλαβε καποιες σελιδες πριν ο spiros οπου ρωτησε -πολυ σωστα- για ποιο λογο κανεις δημοψηφισμα τωρα κι οχι πριν δυο μηνες, αφου ηξερε ποια θα ειναι η καταληξη? Πιστευει κανεις οτι αν ειχε γινει ακομα και 10 μερες πριν να ληξει το προγραμμα, δε θα ηταν αλλη η ψυχολογια του κοσμου? Τις τελευταιες μερες δε μας ειχαν τρελανει, πρωι ημασταν πολυ κοντα στη συμφωνια, το βραδυ μπουρδελο. Καθε μερα το ιδιο για να φανε και την ουρα του χρονικου περιθωριου. Συνεχεια της ακατασχετης υποσχολογιας (θα ανοιξουν οι τραπεζες, υπαρχει plan b -που δε μας αποκαλυπτουν βεβαια ωστε να γραψουμε στα@@μας ολοι τους εταιρους- κι ενα καρο πιπες ακομα) λες και ειμαστε προ βουλευτικων εκλογων. Ο δε Τσιπρας (δε θυμαμαι μεσω ποιου εγινε η δηλωση) ηδη πηρε πισω το "θα παραιτηθω αν βγει ναι" κι εμπρος με δοξα τραβα. Συγκεκριμενα η δηλωση ηταν οτι δεν υπαρχει λογος να παραιτηθει ο Τσιπρας κι πτι η εντολη ηταν διπλη: εξω απο τα μνημονια κι η ολοκληρωση των εσωτερικων μεταρυθμισεων Τεσπα, ψιλοκοντος ψαλμος που λενε. Οποιο κι αν ειναι το αποτελεσμα, ο θεος βοηθος για την επομενη μερα. Μη φτασουμε και πολλαπλασιαστουν αυτοκτονιες και ψυχασθενειες μονο και βλεπουμε τους γερους γονεις μας να πεθαινουν απο ελλειψη φαρμακων και ειδων πρωτης αναγκης στα νοσοκομεια. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Εγώ πάντως χθες βγήκα για μπύρα... Γινόταν της πουτάνας έξω... Πάρα πολύ κόσμο... Στα μαγαζιά παντού... Χάρηκα γιατί θα πήγαινε χαμένη η προπαγάνδα και ο κόσμος έχει κλείσει τα αυτιά του... Η υποτιθέμενη δημοκρατία μας ζει μαύρες μέρες.... Δεν το περίμενα ότι είναι δυνατό να γίνει τέτοια προπαγάνδα από όλα τα κανάλια τόσο εξώφθαλμα... Βλέπω καλεσμένους σε κανάλια όλοι με την ιδιότητα του και καλά καθηγητή πανεπιστημίου... 2 που γκούγκλαρα εγκυκλοπαιδικά ήταν και κομματικά στελέχη και ο ένας κ υποψήφιος με το ποτάμι... Αλλά φυσικά αυτά δεν τα αναφέρουμε... Πρωταθλητής πάντως με χαώδη διαφορά από τον δεύτερο είναι ο σκάι... Βλέπω μόνο κ μόνο για να γελάω... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Εγκυρη και ουδετερη ενημερωση 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 εγω ελικοπτερα βλεπω την κυριακη το βραδυ,απο καυσιμα πως παμε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 αχαχαχαχα ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 oxi re file!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 ελα και το αντίδωρο. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 το οτι το ΣΤΕ το εβγαλε αντισυνταγματικο δεν την πειραξε τη ζωιτσα? τοσο καιρο για αυτο εκανε πιτσι πιτσι με τη ΧΑ?για να συμπορευτει? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konstantinos! 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Γ@Μ# ΤΟ ΣΠ$%^@ ΤΟΥΣ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 το οτι το ΣΤΕ το εβγαλε αντισυνταγματικο Ποτε εγινε αυτό ? Εχουμε καμμια πηγή ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες