Jump to content

384 ψήφοι

1. 1. Δημοψήφισμα 5/7/2015.

• Ναί. Εγκρίνω τις προτασεις των δανειστών.
      37
    • Όχι. Δεν εγκρίνω τις προτάσεις των δανειστών.
      231
    • Δεν θα ψηφίσω.
      26
  2. 2. Θα πληρώσουμε την δόση, στις 30/6 ?

• Ναί.
      29
    • Όχι.
      188
    • Δεν ξερω/δεν απαντώ.
      77

Recommended Posts

Να σε νοιάζει ποιός γράφει τί και γιατί το γράφει... Το πιο σημαντικό αύτο είναι!

Δηλαδη αν ειχε ταγκ απο τον 95,2 δεν θα υπηρχε προβλημα? Και ξαναλεω δεν στηριζω σε καμια περιπτωση τον μητσοτακη! μην κολλαμε σε τετοια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φίλε μου καλέ,υπάρχει κόσμος,με επιχειρήσεις μικρές σαν την δική σου,η ιδιώτες πάσης φύσεως που δεν την βγάζουν καθαρή ούτε με το Ευρώ.

Σε αυτούς τι έχουμε να πούμε;

Ας μην μιλήσω για τους ανέργους.τι ευρώ τη δραχμή,δουλείες,πέρα από κάτι 5μηνα,δεν υπάρχουν.

Δηλ απο τι καταλαβαινω με δρχ τρωμε το μακρυτερο ολοι με το ευρω οι μισοι σωστα?σωστα.Και τι ειναι προτιμοτερο?

Ισως μια μεση λυση? Δηλ σε ευρω με καλυτερες συνθηκες?

Δεν ξερω τι γινετε... Ο Γιουνκερ λεει οτι ποτε δεν ειπαν για 23% σε ξενοδοχεια/εστιατοριο-τουρισμο.

Ουτε που ξερουμε ποιος λεει ψεματα τσαμπα μαλλον γραφουμε ολοι μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ (κάτω κάτω) είναι και το εν λόγω κείμενο. Δυστυχώς μόνο στην αγγλική σελίδα και φυσικά, στα αγγλικά.

Δηλ απο τι καταλαβαινω με δρχ τρωμε το μακρυτερο ολοι με το ευρω οι μισοι σωστα?σωστα.Και τι ειναι προτιμοτερο?

Δεν ξερω τι γινετε... Ο Γιουνκερ λεει οτι ποτε δεν ειπαν για 23% σε ξενοδοχεια/εστιατοριο-τουρισμο.

Εδώ μπορείς να διαβάσεις τι έχει ειπωθεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H μεση λυση φυσικα ειναι το καλυτερο για μας απλα βλεπεις ποσο πατριωτες ειναι ολοι τους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H μεση λυση φυσικα ειναι το καλυτερο για μας απλα βλεπεις ποσο πατριωτες ειναι ολοι τους!

please define όλοι τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να πω κ εγω το ασχετο-σχετικο μου...για να παρακολουθω και το θεμα...

οταν εχει να σου μπει μισθος στον οψεος απο το Δεκεμβριο,απλα γελας με τα σκηνικα στα ατμ...

συνεχιστε...

Α, εμένα που έχει να μου μπει από τον μάρτιο να μην γκρινιάζω δλδ...

Θα μου πεις, τι είναι 4 μήνες απλήρωτος μπροστά στην αιωνιότητα...

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σκεφτομαι την εβδομαδα που ερχεται στη δουλεια τι εχουμε να ζησουμε και γελαω..

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κυριοι να τα θυμοσαστε αυτα την αλλη φορα που θα βαριοσαστε να πατε να ψηφισετε

μην αφηνετε την καθε κυρα κατινα δημοσια υπαλληλο να αποφασιζει για σας..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θεωρείς οτι η λύση είναι να ψοφήσει η κατσίκα του δίπλα, δικαίωμα σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλλον ειπα να παω να ταισω την κατσικα του να μην ψωφισει.

Γιατι η δικια μου πεθανε εδω και καιρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν εγώ σας έλεγα ότι μερικούς σας κάνανε ζαβλακωμένους και χαζούς και άλλα τόσα επειδή γίνατε χασισοπότηδες το παίζατε και καλά θιγμένοι, ενώ ξέρετε καλά τι είστε, το καλύτερο πράγμα σας δίνουν τα ναρκωτικά και σας κάνουν ότι θέλουν, τώρα είδα το βίντεο παραπάνω και δια μαγείας γράφει το ίδιο. Ξέρω ξέρω θα μου πείτε είναι καλό για την υγεία και ένα σωρό άλλα χρήσιμα και καλά, α ρε σάπια κοινωνία. Μόδα, "μαγκιά" και καλά, το βίντεο που έβαλε ο φίλος ValeRR λέει πάρα πολλές αλήθειες, αλλά σιγά μην ακουστούν, σιγά μην τις πιστέψετε. Η νεολαία είναι πραγματικά ζαβλακωμένη, κινητά, χασισοπότηδες, μόδα, μάρκες, μηχανές, αυτοκίνητα κλπ δηλαδή μόνο υλικά, πνευματικά μηδέν.

Τα παραπάνω τα έγραψα γενικά και όχι σε κάποιον από εδώ.

Τροποποιήθηκε από τον General

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πραγματικα ειναι ενοχλητικος ο απολυτος εφορισμος του ευρω , οταν το μεγαλυτερο ποσοστο της ελλαδος ξεχναει τις παρταρες που εκανε 2004-2008... αυτοι που δεν εκαναν παρταρες εκεινη την περιοδο , δεν εκαναν ουτε πιο πριν ,ουτε πιο μετα ...και σιγουρα δεν ειναι εδω να μας πουν την αποψη τους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενδιαφέρον αυτό που λες.Εξήγησε μου σε παρακαλώ με απλά λόγια και σύντομα αν γίνεται,τι σε κάνει να πιστεύεις πως αν συνεχίσουμε μια από τα ίδια,δεν θα ψοφήσουν οι κατσίκες των γειτόνων σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο το FB

Πανελλαδικό Μέτωπο Πλατειών

Την Κυριακή που μας έρχεται, στο δημοψήφισμα , εφόσον αυτό τελικά διεξαχθεί , δεν καλείται ο Ελληνικός λαός απλά να απορρίψει η να εγκρίνει την πρόταση των δανειστών. Άλλωστε, ενδέχεται η πρόταση αυτή να μην υπάρχει σε λίγες ημέρες. Το διακύβευμα του συγκεκριμένου δημοψηφίσματος, είναι στην πραγματικότητα το αν ο Ελληνικός λαός αποδέχεται την αποικιοποίηση της χώρας του η αν αισθάνεται κυρίαρχος στον τόπο του. Και όχι μόνο, καλείται να στηρίξει την Δημοκρατία με την οποία εκλέγει την κυβέρνηση που επιθυμεί η να δώσει τα κλειδιά της διακυβέρνηση στους επικυρίαρχους της Ευρωζώνης.

Ας μην τρέφουμε αυταπάτες, την Κυριακή τίποτα δεν τελειώνει, πολύ απλά επειδή οι Ευρωπαίοι ‘’φίλοι’’ μας, πολύ δύσκολα θα κάνουν πίσω στις απαιτήσεις τους, ακριβώς επειδή από την Ελληνική ‘’λεπτομέρεια’’, κινδυνεύει η εξουσία τους. Επίσης γιατί θα πρέπει το ενδεχόμενο ΟΧΙ , να αξιοποιηθεί ανάλογα από την κυβέρνηση και τον τρόπο αξιοποίησης οφείλει να εξηγήσει πολύ σύντομα στον λαό. Και αν αυτό σημαίνει ότι υπάρχει Plan B , τότε θα πρέπει να το αναπτύξει διεξοδικά.

Δεν τελειώνει λοιπόν τίποτα την Κυριακή, ότι και αν εξαγγείλει η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση και οι δανειστές. Μπορεί όμως πολλά να αρχίσουν. Και ένα από αυτά, το βασικότερο ίσως, είναι η ανασύσταση της κοινωνίας και η ανάταξη των αρχών της. Αυτός ο λαός, ιστορικά δείχνει να μεγαλουργεί όταν βρεθεί με το πιστόλι στον κρόταφο, αρκεί να νοιώσει τον κίνδυνο.

Βλέποντας λοιπόν τα σαγόνια με τα τεράστια δόντια των ευρωπαϊκών καρχαριών, αναπόφευκτα κοιτάζουμε δίπλα μας , ψάχνοντας για σύμμαχο, συμπολεμιστή. Και αυτή η ιδιότητα, το χάρισμα αν θέλετε του Έλληνα που πολεμά υπέρ βωμών και εστιών, έλλειψε αφάνταστα τα προηγούμενα χρόνια.

Όσο επίσης κοιτώντας δίπλα μας, βλέπουμε τις άθλιες μορφές των νεονενέκων, των σύγχρονων Κουίσλινγκ να καλούν τον κατακτητή να έρθει στη χώρα μας, τόσο το αίμα μας πρέπει να βράζει. Τόσο η αδρεναλίνη πρέπει να ανεβάζει τους σφυγμούς. Τόσο το δίκιο που μας πνίγει πρέπει να γίνεται απόφαση για αγώνα.

Αυτό μπορεί και πρέπει να αλλάξει την Κυριακή το βράδυ. Όταν δίπλα μας θα βλέπουμε μόνο συναγωνιστές με το βλέμμα του μαχητή που χαρακτήρισε γενιές και γενιές σε αυτή την χώρα, τότε θα ξέρουμε ότι κανένας αλήτης , χαρτογιακάς ,ασήμαντος Ευρωπαίος αξιωματούχος δεν θα μπορέσει να μας ξανακουνήσει το δάχτυλο. Κανένας όψιμος, δοσίλογος στεριανός η ποταμίσιος, δεν θα μπορέσει ξανά να δηλητηριάσει τον λαό. Γιατί θα τον έχει ο λαός στείλει στην αγαπημένη του Ευρώπη αυτοεξόριστο η στην φυλακή που του αξίζει η στον διάολο τέλος πάντων.

Και τότε η κάθε κυβέρνηση , θα είναι υποχρεωμένη να ακούει και να υπακούει τον κυρίαρχο βάσει του συντάγματός μας , τον Ελληνικό λαό.

Υγ. Στην βουλή αυτή την στιγμή , μιλάει ο Θεοδωράκης. Μακάρι να τον ακούσει όλος ο λαός. Τότε την Κυριακή το ΟΧΙ θα πάρει σίγουρα 99,99%

Περικλής

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα;

http://www.altsantir...o-dimopsifisma/

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

]πλέον τίποτα δεν παράγει, ούτε ένα ποδήλατο.

Eπειδη γραφτηκε και σε αλλο ποστ περι pitsos κλπ , να πω πως ακομα μερικα πραγματα τα παραγουμε εδω. Σκοπος ειναι να αρχισουμε την παραγωγη και σε αλλα πραγματα.

Και ποδηλατα κατασκευαζονται εδω και φουρνακια Pitsos φτιαχνονται εδω και τετραδια και χρωματα κλπ.

Απλα η αληθεια ειναι οτι φταιμε και εμεις που ουτε το ελληνικο ποδηλατο δεν αγοραζουμε-αγοραζαμε, ουτε τα ελληνικα χρωματα αγοραζουμε, και επισης απο φφουρνακια παμε και παιρνουμε τα πριμο απο τα πρακτικερ γιατι ειναι τα πιο οικονομικα..

Σκοπος ειναι να ανοιξουν και αλλες βιοτεχνιες, οι αγροτες να ΜΗΝ αναγκαζονται να εχουν συγκεκριμμενη παραγωγη και τους υπολοιπους τονους απο πορτοκαλια βαμβακι κλπ να τα πετανε στα σκουπιδια ( αυτα ειναι εντολη απο την ευρωπη) και φυσικα οχι μονο να ανοιξουν αλλες και εμεις να τις υποστηριξουμε..

Επισης ποσοι απο εδω μεσα που γραφουμε παμε πχ να αγορασουμε παντελονι τζιν απο ενα μαγαζι της περιοχης μας μαρκας no name και ποσοι πανε στα μεγαλα πολυκαταστηματα που πουλανε μονο φιρμες?

Αν ανοιγαμε εργοστασιο με τζιν ποσοι θα αγοραζαν το ελληνικο no name ?

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά στα ΑΤΜ δεν βρίσκεις σάλιο πια, επίσης οι κλέφτες θα κάνουν σεφτε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΧΙ ρε πστη μου και θελω να βγαλω 50 ευρω(δεν κανω πλακα).....τα τελευταια ειναι ετσι και ετσι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ δύο με διαβεβαιωούσαν ότι τα ΑΤΜ ανα-τροφοδοτούναι, ότι δεν είναι κλειστά, ότι οι εξωγήινοι κατέβηκαν στην γη μόνο δεν είπανε.

Ναι έτσι είναι πλέον τίποτα δεν υπάρχει, για να δούμε αύριο τι θα γίνει.

Y.Γ. Τελικά αύριο κλειστές οι τράπεζες.

Τροποποιήθηκε από τον General

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τραπεζική αργία αύριο

http://www.enikos.gr...synallages.html

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΧΙ ρε πστη μου και θελω να βγαλω 50 ευρω(δεν κανω πλακα).....τα τελευταια ειναι ετσι και ετσι.

χαχαχααχχαχαχαχαχα χτες δανειστικα λεω οκ αυτιο θα ηρεμισουν και τωρα ακουω και αυριο οι τραπεζες κλειστες τουλαχιστον ας βαλουν τπτ στα ατμ για αναγκη,μα μλκες εχουμε γινει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από μεγάλη απογευματινή βόλτα με τη μηχανή, έχω να πω ότι οι τράπεζες της Εθνικής έχουν μεγάλη "ουρά", εκτός από μία, και τα υποκαταστήματα άλλων τραπεζών είναι σχεδόν άδεια από κόσμο. Σε ένα υποκατάστημα ήταν ΔΙΑΣ, σε άλλα όχι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από μεγάλη απογευματινή βόλτα με τη μηχανή, έχω να πω ότι οι τράπεζες της Εθνικής έχουν μεγάλη "ουρά", εκτός από μία, και τα υποκαταστήματα άλλων τραπεζών είναι σχεδόν άδεια από κόσμο. Σε ένα υποκατάστημα ήταν ΔΙΑΣ, σε άλλα όχι.

εγω φοβαμαι τον πανικο ειδικα στις μεγαλες πολεις. φοβαμαι τα ντου σε συπερμαρκετ και τσακωμους μεταξυ πολιτων.

μπαχαλο θα γινει και ξαναλεω ειδικα οσοι ειστε αθηνα θα ζησετε μεγαλες στιγμες.

εκτος και αν επεμβουν οι αμερικανοι το ξαναλεω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απογοητευτικές εικόνες δυστυχώς... Κι όλο περισσότερο τραγουδώ κίτρινα ποδήλατα... Πόσο δίκιο έχει κάθε στίχος...

Λες και είμαστε τα πουτ@ν@κια του κάθε γραβατωμένου κ διεφθαρμένου τύπου. Νομίζω πως παίζουν επικίνδυνα με την υπομονή του κόσμου. Πολλοί. Και αν εκραγεί ο λαός θα πάρει πολλούς η μπάλα. Έχω αρχίσει να νοιώθω μεγάλη απογοήτευση. Και για τους τωρινούς. Λες κ παίζουνε monopoly. Ή μας δουλεύουν κανονικά, ή τζογάρουν επικίνδυνα κ είναι πραγματικά επικίνδυνοι, γιατί νοιώθω ότι δεν ξέρουν τι κάνουν. Οι κινήσεις που κάνουν απαιτούν οργάνωση κ προετοιμασία. Μόνο τέτοια δεν βλέπω δυστυχώς. Σε όλα τα μέτωπα.

Υγ

Κάποια ατμ ανατροφοδοτούνται. Συνέχεια. Απλά είναι λίγα, γι'αυτό και οι τεράστιες ουρές. Χθες στην πόλη μου ατμ ανατροφοδοτήθηκε 4 φορές.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πιο σωστό θα ηταν όσοι ψηφισουν ΝΑΙ να επιβληθουν τα μέτρα των θεσμών μονο σε αυτους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...