Jump to content
Sign in to follow this  
makis11

Αγορα απο vickmall (αμεσα)

Recommended Posts

Θελω να αγορασω ενα κινητακι απο το vickmall εχω φτιαξει τον λογαριασμο του paypall εχω συνδεσει και μια prepaid αλλα δεν ξερω απο εδω και περα πως κανω την αγορα.... Μπορειτε να βοηθησετε λιγο ?? Βαζω τα λεφτα στην prepaid και κανω την αγορα ?? Πρεπει να κανω κατι αλλο ?? Μετα πως περνω τον αριθμο τις παραγγελιας ?? Και μετα πως μιλαω με το vickmall για να μου κανει root και τα σχετικα ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εφόσον έχεις paypal λογαρισμό και εφόσον τον έχεις συνδέσει, προχωράς την αγορά από το site του Vickmall και στο τελευταίο βήμα θα σε πετάξει στο paypal. Βάζεις κωδικούς, πληρώνεις και τέλο!

Σε κάποια φάση στα βήματα ολοκλήρωσης της παραγγελίας μπορεί να σου ζητήσει να γράψεις κάποιο σχόλιο, εκεί θα γράψεις για το root!

Άν έχει και online συνομιλία πες τους τον αριθμό παραγγελίας και τι θέλεις να σου κάνουν ακριβώς σχετικά με το root!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το αριθμο παραγγελιας πως τον περνω ? Ααα και δεν χρειαζετε με καποιον τροπο να περασω τα χρηματα απο την prepaid στο paypall ??

Τροποποιήθηκε από τον makis11

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το αριθμο παραγγελιας πως τον περνω ? Ααα και δεν χρειαζετε με καποιον τροπο να περασω τα χρηματα απο την prepaid στο paypall ??

τον αριθμό ίσως στον στείλουν με e-mail (δεν έχω κάνει κάποια αγορά από εκεί) , αν έχεις χρήματα στην prepaid και την έχεις συνδέσει με τον λογαριασμό paypal δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως επιλεγω με τη να μου το στειλουν για να μην εχω προβλημα με το τελωνειο ?

απλό ταχυδρομείο χωρίς μεταφορικά.

Συγκέντρωσε όλες τις απορίες σου να σου πούμε τι και πως.

Βέβαια υπάρχει και ολόκληρο θέμα στο φόρουμ για αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως επιλεγω με τη να μου το στειλουν για να μην εχω προβλημα με το τελωνειο ?

Απλά αν έχει επιλογή για courier MHN την επιλέξεις , αν έρθει με απλό ταχυδρομείο δεν θα έχεις πρόβλημα . Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρωτη φορα παραγγελνω... Εχω βαλει τα χρηματα στην τραπεζα και ελεγα να την κανω τωρα την παραγγελια... Οποτε εχετε λιγο το νου σας κανοντας τη διαδικασια μπορει να εχω και αλλες αποριες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η pre paid είναι συνδεδεμένη και αυτή με έναν κύριο λογαριασμό!

Εσύ όταν πήγες στην τράπεζα που έβαλες τα λεφτά? Στον κύριο λογαριασμό ή στην pre paid?

Αν τα έβαλες στον κύριο θα πρέπει να γίνει μεταφορά είτε από κάποιο υποκατάστημα, είτε μέσω e-banking!

Αν τα έβαλες στην pre paid τότε οκ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σου δείχνει το υπόλοιπο της κάρτας σου. Σου δείχνει το ποσό που πρέπει να πληρώσεις, δηλαδή την αξία του προϊόντος.

€173,83 + €1,5 = €175,33 πληρώνεις.

Από αυτά, το €1,5 το ξοδεύεις από το paypal balance (χρήματα που έχεις ήδη στον λογαριασμό paypal σου) και τα υπόλοιπα €173,83 τα ξοδεύεις από την prepaid.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραια την εκανα την αγορα ευχαριστω πολυ

Το tracking number που θα μου χρειαστει ?? Μολις μου το εστειλαν :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραια την εκανα την αγορα ευχαριστω πολυ

Το tracking number που θα μου χρειαστει ?? Μολις μου το εστειλαν :mB_kalo_e:

Μπορείς να μπαίνεις να βλέπεις που βρίσκεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια μου ηρθε αυτο και ανησυχησα :pray:http://prntscr.com/7igk0x ειναι ολα καλα ?? γτ λεει unconfirmed στι διευθυνση ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η διεύθυνση που έχει δηλώσει στο paypal είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που δήλωσες στο site?

Έχεις ακριβώς τα ίδια λατινικά γράμματα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα