makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Θελω να αγορασω ενα κινητακι απο το vickmall εχω φτιαξει τον λογαριασμο του paypall εχω συνδεσει και μια prepaid αλλα δεν ξερω απο εδω και περα πως κανω την αγορα.... Μπορειτε να βοηθησετε λιγο ?? Βαζω τα λεφτα στην prepaid και κανω την αγορα ?? Πρεπει να κανω κατι αλλο ?? Μετα πως περνω τον αριθμο τις παραγγελιας ?? Και μετα πως μιλαω με το vickmall για να μου κανει root και τα σχετικα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Εφόσον έχεις paypal λογαρισμό και εφόσον τον έχεις συνδέσει, προχωράς την αγορά από το site του Vickmall και στο τελευταίο βήμα θα σε πετάξει στο paypal. Βάζεις κωδικούς, πληρώνεις και τέλο! Σε κάποια φάση στα βήματα ολοκλήρωσης της παραγγελίας μπορεί να σου ζητήσει να γράψεις κάποιο σχόλιο, εκεί θα γράψεις για το root! Άν έχει και online συνομιλία πες τους τον αριθμό παραγγελίας και τι θέλεις να σου κάνουν ακριβώς σχετικά με το root! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) το αριθμο παραγγελιας πως τον περνω ? Ααα και δεν χρειαζετε με καποιον τροπο να περασω τα χρηματα απο την prepaid στο paypall ?? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2015 από τον makis11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Θα στον στείλουν αυτοί τον αριθμό,αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Πως επιλεγω με τη να μου το στειλουν για να μην εχω προβλημα με το τελωνειο ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 το αριθμο παραγγελιας πως τον περνω ? Ααα και δεν χρειαζετε με καποιον τροπο να περασω τα χρηματα απο την prepaid στο paypall ?? τον αριθμό ίσως στον στείλουν με e-mail (δεν έχω κάνει κάποια αγορά από εκεί) , αν έχεις χρήματα στην prepaid και την έχεις συνδέσει με τον λογαριασμό paypal δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Πως επιλεγω με τη να μου το στειλουν για να μην εχω προβλημα με το τελωνειο ? απλό ταχυδρομείο χωρίς μεταφορικά. Συγκέντρωσε όλες τις απορίες σου να σου πούμε τι και πως. Βέβαια υπάρχει και ολόκληρο θέμα στο φόρουμ για αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πως επιλεγω με τη να μου το στειλουν για να μην εχω προβλημα με το τελωνειο ? Απλά αν έχει επιλογή για courier MHN την επιλέξεις , αν έρθει με απλό ταχυδρομείο δεν θα έχεις πρόβλημα . Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2015 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 πρωτη φορα παραγγελνω... Εχω βαλει τα χρηματα στην τραπεζα και ελεγα να την κανω τωρα την παραγγελια... Οποτε εχετε λιγο το νου σας κανοντας τη διαδικασια μπορει να εχω και αλλες αποριες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Νομίζω ότι ήδη απαντήσαμε σε όλες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 http://prntscr.com/7h7daz γιατι γραφει οτι εχω 173 ευρω στην καρτα ενω απο το e-banking βλεπω 180 ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Η pre paid είναι συνδεδεμένη και αυτή με έναν κύριο λογαριασμό! Εσύ όταν πήγες στην τράπεζα που έβαλες τα λεφτά? Στον κύριο λογαριασμό ή στην pre paid? Αν τα έβαλες στον κύριο θα πρέπει να γίνει μεταφορά είτε από κάποιο υποκατάστημα, είτε μέσω e-banking! Αν τα έβαλες στην pre paid τότε οκ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 στη pre-paid το εβαλα.... αλλα γτ διχνει ποιο λιγα ?? το e-banking λεει --> http://prntscr.com/7h7ezj Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 ξερει κανεις γιατι υπαρχει αυτη η αποκλειση ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 την αγορά σε αφήνει να την κάνεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Δεν σου δείχνει το υπόλοιπο της κάρτας σου. Σου δείχνει το ποσό που πρέπει να πληρώσεις, δηλαδή την αξία του προϊόντος. €173,83 + €1,5 = €175,33 πληρώνεις. Από αυτά, το €1,5 το ξοδεύεις από το paypal balance (χρήματα που έχεις ήδη στον λογαριασμό paypal σου) και τα υπόλοιπα €173,83 τα ξοδεύεις από την prepaid. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 ωραια την εκανα την αγορα ευχαριστω πολυΤο tracking number που θα μου χρειαστει ?? Μολις μου το εστειλαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 ωραια την εκανα την αγορα ευχαριστω πολυ Το tracking number που θα μου χρειαστει ?? Μολις μου το εστειλαν Μπορείς να μπαίνεις να βλέπεις που βρίσκεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Που μπενω για να το δω ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 https://www.17track.net/en/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το Singapore Post δεν το βρισκω Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2015 από τον makis11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 https://www.singpost.com μαγεία το google. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Λεει να περιμενω 24 ωρες λογικα αυριο μεθαυριο θα μπορω να το δω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Παιδια μου ηρθε αυτο και ανησυχησα http://prntscr.com/7igk0x ειναι ολα καλα ?? γτ λεει unconfirmed στι διευθυνση ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Η διεύθυνση που έχει δηλώσει στο paypal είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που δήλωσες στο site? Έχεις ακριβώς τα ίδια λατινικά γράμματα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες