panagiotakiss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 Καλησπέρα μάγκες! Καλές και οι μηχανές αλλά θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα άλλο θέμα... Ειμαι 17 τέλος πάντων και τις προάλλες γνώρισα μια σερβιτόρα σε ένα κλαμπακι που είχα πάει με φίλους & φίλες. Αφού μιλούσαμε και τα λοιπά εν τω μεταξύ είχα πάθει την πλάκα μου εγώ με την κοπέλα... (<3) Τέλος πάντων είναι καμιά 7-8 μεγαλύτερη μου (χαχα λεπτομέρειες μωρέ) και οπωσδήποτε πρέπει να την ΞΑΝΑΔΏ !!! Θα ήθελα τη βοήθεια σας γενικά σαυτο το θέμα και πως θα έπρεπε να πράξω. Ευχαριστώ !!! :* Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 Καταρχάς τι ποτό πήρες στο club? 20 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 αντε γιατι το ποτο εχει αρχίσει και κουράζει... ( ρε μην το κλειδώσετε πλιζζζ) 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 Ε ναι Ε ΝΑΙ ΡΕ!!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 Γράψε ανομολόγητο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 http://i.imgur.com/jnRUTda.jpg]http:// Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 Καταρχάς τι ποτό πήρες στο club? Χαχαχαχαχαχαχααχα Για κατσε ρε φιλε κοιτα τι ωρα ειναι κοιμάται ο κοσμος πως τα πετας ετσι ??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Καλησπέρα μάγκες! Καλές και οι μηχανές αλλά θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα άλλο θέμα... Ειμαι 17 τέλος πάντων και τις προάλλες γνώρισα μια σερβιτόρα σε ένα κλαμπακι που είχα πάει με φίλους & φίλες. Αφού μιλούσαμε και τα λοιπά εν τω μεταξύ είχα πάθει την πλάκα μου εγώ με την κοπέλα... (<3) Τέλος πάντων είναι καμιά 7-8 μεγαλύτερη μου (χαχα λεπτομέρειες μωρέ) και οπωσδήποτε πρέπει να την ΞΑΝΑΔΏ !!! Θα ήθελα τη βοήθεια σας γενικά σαυτο το θέμα και πως θα έπρεπε να πράξω. Ευχαριστώ !!! :* 7-8 μήνες μεγαλύτερη ή χρόνια γιατί στα 17 και αυτο παίζε μεγάλο ρόλο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Ωριμότητα αυτοπεποιθηση καλο χιουμορ και να μην φανεις λιγουρι αυτα ειναι πασπαρτου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 λουκέτο και delete Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Καταρχάς τι ποτό πήρες στο club? χαχαχαχαχαχαχαχαχχαα!!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες