Jump to content
Sign in to follow this  
HarrysKer

Αριστερή Μπροστινή Αριστερή Μπουκάλα

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες,

λοιπόν ο τίτλος τα λέει όλα. Παρατήρησα οτι είχε λάδια η αριστερή μπουκάλα, την σκούπισα και πάλι τα ίδια, πάτησα στατικός το μπροστινό και στην επαναφορά πάλι έβγαλε λάδι.

Ερώτηση 1η (και πάρα παρα πολύ σημαντική)

Είναι στην εγγύηση οι τσιμούχες κτλ? Το μηχανάκι είναι 3 μήνες στα χέρια μου και έχω εγγύηση. Λογικά δεν είναι θέμα κακής συντήρησης από πριν το πάρω; Πόσο μάλλον που η χρήση του είναι καθαρά στην πόλη και ήρεμη.

Ερώτηση 2η

Πόσο καιρό έχω μέχρι να την αλλάξω; Επειδή πρέπει να την πάω από Πάτρα στο Αγρίνιο για να την πάω σε αυτόν που την πήρα. Επείγει πάρα πολύ ή με βγάζει; Χάνει λίγο και ίσα που το βλέπεις στην μπουκάλα (δεν ξερναει και τπτ άλλο δηλαδή). Παίζει να γίνει κάτι σημαντικό αν το αργήσω κανένα 2βδομαδο;

Βοηθάτε γιατί χανόμαστε.

edit: Σόρρυ για τον τίτλο.Ήθελα να γράψω Δακρύζει Μπροστινή Αριστερή Μπουκάλα και τώρα δεν ξέρω πως αλλάζει

Τροποποιήθηκε από τον HarrysKer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μην τρελλαίνεσαι.Σε βγάζει άνετα Αγρίνιο και ακόμα παραπέρα σε 2 και 3 και 4 βδομάδες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προσοχη ομως αμα σταζει το λαδι απο την μπουκαλα παιζει να παει στον δισκο και στα φρενα και μετα δεν σταματαει με τιποτα το οχημα.Το καλο ειναι οτι επειδη ειναι η αριστερη οταν γερνει στο σταντ τα λαδια πανε κατω αλλα προσεχε. εγω αλλαξα τσιμουχες εχθες. και εμενα η αριστερη εσταζε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα φίλε μου. Πάρε απορροφητικό πανάκι με Tire up για να ρουφάει το λαδάκι μέχρι επισκευή. Κανονικά θα στο φτιάξουν δωρεάν. Σφίξε και τα ελατήρια λίγο αν έχεις ρύθμιση για να παίζει λιγότερο ή μπουκάλα με το έμβολο. Να προσέχεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 Στον.τζιμ Για το πανακι..αλλά δεν νομίζω να είναι.στην εγγύηση από την στιγμή που συμπεριλαμβάνεται στο σέρβις μπροστινου..και δεν νομίζω να είναι δουλειά με ακριβή επισκευη..καλού κακού παρ τους ένα τηλ πριν πας μην τρέχεις τσάμπα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους σας.

Το θέμα AAO είναι να είναι τσάμπα :grin: , αλλιώς κανένα 50άρι στην καλύτερη με κόβω αλλά όχι δεν είναι και τίποτα σοβαρό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χάρη, πάρε τον μαγαζάτορα από τώρα τηλέφωνο, ακόμη και αν δεν σκοπεύεις άμεσα να πας Αγρίνιο.

Αφενός γιατί θεωρώ απίθανο να έχει ανταλλακτικά διαθέσιμα (οπότε αν τον πιάσεις 'απροετοίμαστο' ερχόμενος εσύ για 2-3 μέρες δουλειά δεν θα γίνει) και αφετέρου επειδή δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα σου καλύψει την επισκευή, οπότε απευθύνεσαι σε κάποιο συνεργείο της Πάτρας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καθαρισε τες πρωτα με ενα φιλμακι , γιατι το πιθανοτερο ειναι να εχει μπει σκουπιδακι... και απο εκει και μετα να ξερεις οτι ειναι καργα αναλωσιμο οι τσιμουχες ,οποτε τσαμπε δεν νομιζω να παιξει αλλαγη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χάρη, την Κυριακή, στον καφέ για motoGP, το βλέπουμε από κοντά.

Θεωρώ πως δε θα σε καλύψει η εγγύηση, αλλά δε χάνεις κάτι με ένα τηλεφώνημα

Αλλιώς θα βρούμε λύση στην Πάτρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα