Jump to content
GavriilVet

Mεγαρα Moto test ride event 13/06/15

Recommended Posts

Το ξενέρωμα ήρθε όταν ανέβηκα στο κλε να γυρίσω,ένοιωθα οτι κάτι είχε και δεν τραβούσε ή οτι τα λάσστιχα ήταν ξεφούσκωτα,καμία σχέση με όσα πήρα σήμερα

Εγω νομιζα οτι ειχα μείνει με ενα κυλινδρο, οτι φοβηθηκα πως δε θα πιασει το μπροστινο, το πισω νομιζα οτι ηταν τελειως τελειωμενο, γαμ#σετα κ αφησε τα

ΥΓ3... Ηθελα να οδηγησω και τη boneville για το διαφορετικο του πραγματος... της οποιας αναψανε το πισω δισκοφρενο που ειχε αλλάξει χρωματακι η μου φάνηκε; :lipssealed:

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδια τα μηχανακια που οδηγεις ειναι μονο αυτα που σου επιτρεπει το διπλωμα? Ας πουμε με Α1 δεν θα με αφησουν για δουκα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτάνε το δίπλωμα, και σημειώνουν αν χρειαστεί μέχρι τι μπορείς να οδηγήσεις. Το είδα μπροστά μου.

Είπα κι εγώ να φτάσω νωρίς, 9 να ειμαι εκεί, ώστε να γλυτώσω τον πολύ κόσμο. Αμ δε! Όλοι αυτό σκέφτηκαν, και γινόταν χαμός. Ειδικά στις 09:30 ήταν το peak. Η ουρά αναμονής ξεκινούσε έξω απο την τέντα!

Για αρχή μου έκατσε το Triumph Tiger 800 XRx. Απίστευτος κινητήρας. Νόμιζα οτι ήταν το λιγότερο 1000άρι. Ροπή παντού, φοβερή δύναμη ψηλά, και έστριβε υπέροχα.

Μετά πήρα το Kawasaki Versys 650. Απογοητεύτηκα πλήρως. Γκάζι ανύπαρκτο. Τουλάχιστον είχε πολύ ελφαριά αίσθηση. Γενικά όμως δεν μου άρεσε.

Επειδή πλέον για να έπαιρνες ξανά μηχανάκι, περίμενες τουλάχιστον 45', πήγα στην πίστα καρτ που είχε τα μικρά μοτοσυκλετάκια και τα scooter.

Όποιος δεν πήγε, πραγματικά έχασε!!!

Πολύ fun πιστάκι καθώς ήταν όλο στροφές, οπότε δεν σε ένοιαζαν τα λίγα κυβικά. Επίσης, η ουρά ήταν σχεδόν ανύπαρκτη (τουλάχιστον μέχρι να μαθευτεί, οτι εκεί είχε πλάκα), οπότε οδηγούσες σχεδόν συνέχεια.

Εκεί, για αρχή πήρα το KTM RC 200. Αηδία σκέτη! Τα πλαστικά του έδειχναν τόσο φτηνιάρικα. Η σχεδίαση κακάσχημη και σπαρτιάτικη. Η σέλα, ήταν ένα σερβιετάκι χωρίς ίχνος αφρώδους υλικού. Θέση οδήγησης, τελείως άβολη. Μπαίνουμε στην πίστα, και ο κινητήρας ήταν απαίσιος. Νόμιζα οτι οδηγούσα αντί για 200cc, 100. Καθόλου δύναμη, και αν ανέβαζες στροφές, νόμιζες οτι θα σκορπίσει ο κινητήρας. Δεν του άρεσε καθόλου να δουλεύει ψηλά.

Ακολούθησε το Yamaha Tricity 125. Δεν είχα ξαναοδηγήσει τρίκυκλο, και ήθελα να δω τι αίσθηση δίνουν αυτά όταν στρίβουν. Αμ δε! Μπροστά μου, ήταν ένα παληκαράκι που μόλις ερχόταν μια στροφή, πήγαινε με 5χλμ κυριολεκτικά! Δεν μπορούσε να οδηγήσει με τίποτα. Το γκρουπ μπροστά είχε εξαφανιστεί. Παρόλου που απαγορεύνταν οι προσπεράσεις, μόλις βγήκαμε στην ευθεία, δεν την πάλεψα άλλο και λέω κάτσε να τον περάσω, γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα. Ανοίγω τέρμα το γκάζι στο yamahάκι και..... 40.....41......42... στο κοντερ. Επιτάχυνση μηδέν! Δεν μπορούσα να προσπεράσω!!! Ούτε τα 50άρια δεν πάνε ετσι. Απαράδεκτο!

Στο καπάκι, παίρνω το Kawasaki Z250SL. Ωραίο μοτοσυκλετάκι. Βέβαια ο κινητήρας του, μου φάνηκε λίγος για τα κυβικά του. Το καλό ήταν πλέον είχα μιλήσει με τον Μαυράκη, που ήταν πλοηγός, και με έβαλε ακριβώς απο πίσω του, και πηγαίναμε σφαίρα! Πολύ fun κατάσταση.

Και τέλος πήρα το Yamaha MT-125. Το λάτρεψα!!! Πανέμορφο και στρίβει φανταστικά! Δηλαδή σε σχέση με τα υπόλοιπα, ήταν σε άλλη κλάση! Και το μοτέρ τα έδινε όλα για 125cc. Δεν υπερβάλλω, αλλά μου φάνηκε ελάχιστα πιο αργό απο το Z250. Αν ήμουν πιτσιρικάς και έπαιρνα την 1η μηχανή μου, σίγουρα θα ήταν το MT. Φοβερό, και δεν το περίμενα.

Πάντως, σε σχέση απόδοσης κινητήρα, αυτά τα μοτοσυκλετάκια, καμία τύχη δεν θα είχαν απέναντι στο TDR125 που είχα. Το οποίο ήταν πύραυλος. Ακόμα δηλαδή και το Z250 είχε τις μισές επιδόσεις. Πιο χαλαρά πράγματα δηλαδή, στην σύγχρονη εποχή.

Επιστροφή στην μεγάλη πίστα, και οδηγώ το Honda NC700 το αυτόματο. Σε σχέση με το Versys, 2 κλάσεις ανώτερο σε όλα του. Ακόμα και στο θέμα κινητήρα, το ένιωθες πιο δυνατό. Το κιβώτιο δεν το καταλάβαινες καθόλου, αν και για μέσα στην πίστα, δεν ταίριαζε γιατί στην μέση μιας στροφή, κατέβασε ταχύτητα ενώ δεν ήθελα, Οπότε το γύρισα στο χειροκίνητο, και εκεί ήταν απόλαυση. Μπορεί να φένεται για ξενέρωτο μηχανάκι, αλλά τελικά αν το πάρει κάποιος, που δεν έχει σκοπό να κάνει καγκουριλίκια, μπορεί να κάνει πάρα πολύ άνετα τις μετακινήσεις του πέσα στην πόλη, και όποτε θελήσει να πάει χαλαρό ταξιδάκι ανετότατα και με απίστευτη οικονομία. Κατεμέ, παρεξηγημένο μηχανάκι, και πάρα πολύ τίμιο.

Ε μετά, ήρθε το διάλλειμα και μιας και είχα κουραστεί, πήγα για ένα καφέ με τους γνωστούς μου που συνάντησα εκεί, και μετά επιστροφή σπίτι για παρακολούθηση των προκριματικών motogp.

Μεγάλο μπράβο στο περιοδικό ΜΟΤΟ για την διοργάνωση. Απλά, θα μπορούσαν να το είχαν κάνει όπως το 07 στο Λουτράκι, όπου κάθε ενδιαφερόμενος πήγαινε στην τέντα της κάθε αντιπροσωπείας, επέλεγε το μηχανάκι που ήθελε, και του λέγανε τι ώρα θα το οδήγαγε. Αν το έκαναν έτσι πάλι, θα ήταν τέλεια. Αλλά και πάλι, μην έχουμε παράπονο, στους καιρούς που ζούμε μια χαρά ήταν να μπορείς δωρεάν να οδηγήσεις τόσα μηχανάκια.

Επίσης, ο πλοηγός πήγαινε max μέχρι 60χλμ. Λίγο, αλλά στους τόσους οδηγούς, υπήρχαν και μαλάκες, όπου αν πηγαίναμε πιο γρήγορα, θα γινόταν η στραβή.

Τροποποιήθηκε από τον sorath

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αααααα βλεπω τα σεντονακια ανεβηκαν ηδη...δε θα πρωτοτυπησω αν ανεβασω και εγω ενα :P

Ωραια ηταν...πραγματικα κατι πογ καποιος, οπλισμενος με λιγη υπομονη, εχασε αν δεν ηρθε. Φυσικα βεβαια και ενα καλο παραδειγμα του οτι καποιοι ειναι πιο τυχεροι απο τους αλλους, μια και τα tracer, superduke, s1000rr προκαλουσαν σφαγη για να τα προλαβει καποιος.

Γενικα, μια τεραστια πρωτοβουλια απο το μοτο, που γενικα με την κατασταση εδω στο ελλαντα, ειχε τη μορφη "καθε πικραμενος μπορει να οδηγησει οτι θελει", αφου προσωπικα αμφιβαλλω να προκαλεσε βαθυτερες εντυπωσεις απο αητες του στυλ "μλκ οδηγησα tracer και Superduke στα μεγαρα" (χωρις απαραιτητα να εξαιρω τον εαυτο μου)

Οδηγησα 7 μηχανες. Θα ανεβει και σεντονακι αργοτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγα και σημερα.......

Πρωινος απο τις 9.

Παιδια πωλειται street triple r 2009....πληροφοριες εντος.....γ@μω την προπελα μου :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γυρω στις 11 που εφυγα γινοταν ο χτεσινος χαμος.....αναμονη 1 ωρα + για τρεις γυρους.......

Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω....την πατησα εχθες γι αυτο σημερα πηγα νωρις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγα και σημερα.......

Πρωινος απο τις 9.

Παιδια πωλειται street triple r 2009....πληροφοριες εντος.....γ@μω την προπελα μου :wallbash:

ποια προπελα, αν επιτρεπεται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

S1000 XR Μητσο......

Μ'αρεσε πολυ......αν και με το 1190 ευχαριστηθηκα πιο πολυ,το προπελοφορο θα επαιρνα......

Ο ηχος του,το shifter ,η γλυκια σχεδον ηλεκτρικη λειτουργεια του που γινεται ουρλιαχτο οσο ανεβαζεις στροφες,τα φρενα....... :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσο χρονων εισαι ρε και κοιτας παπουδιερες? :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μολις 30αρησα.....

Πιστεψε με....μονο παπουδιερα δεν ειναι.

:shoot:

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

S1000 XR Μητσο......

Μ'αρεσε πολυ......αν και με το 1190 ευχαριστηθηκα πιο πολυ,το προπελοφορο θα επαιρνα......

Ο ηχος του,το shifter ,η γλυκια σχεδον ηλεκτρικη λειτουργεια του που γινεται ουρλιαχτο οσο ανεβαζεις στροφες,τα φρενα....... :wub:

Τις ταχύτητες πως τις είδες στο BMW εγω στο Μορίνι βρίσκω ποιο εύκολα νεκρά .

Το speed triple σου θυμίζει γιατι αγάπησες τις μοτοσικλέτες Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο αν ζητάς περισσότερα ειναι αν εισαι αγωνιζόμενος , ταξιδιαρης και αριθμόλάγνος , αν σου γουστάρουν η πραγματικές μηχανές το treepl τα εχει ολα ,γι αυτο Γιώργης γάμα την προπέλα και αισθανσου ευλογημένος που εχεις τέτοια εργαλείο .

Ναι ρε ΕΡΩΤΕΥΘΗΚΑ μια Αγγλίδα κακό ειναι (Λες να ειναι γεροντοκαψουρα) .

Τροποποιήθηκε από τον mm 2 1/2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μολις 30αρησα.....

Πιστεψε με....μονο παουδιερα δεν ειναι.

:shoot:

ναι ρε, πλακα κανω!

στη εκθεση που χα παει, σ αυτο ειχα κουμπωσει απολυτα!!!

απλα δε μ εψηνε αυτο το στυλ μηχανης ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ρε Σωτο....

Σε εβλεπα μπροστα μου ποσο το ευχαριστηθηκες το triple....και στις στροφες αλλα και στην ευθεια μολις γυρισε το κεφαλι μπροστα ο πλοηγος...

Δεν δυκολευτηκα με τις ταχυτητες,ηθελε απλα να βρεις τη σωστη πιεση.....ηταν λιγο υπερευαισθητο το πενταλ παντως.

Μ'αρεσε το xr και δεν το κρυβω αλλα δεν ειναι για την τσεπη μου.....

Την λατρευω την triplαρα μου......ειναι νωρις ακομα για την βαρεθω και να την δωσω απλα λεμε και μια κουβεντα παραπανω μεσα στην ενθουσιασμο μας......

Το ξερω Μητσο οτι κανεις πλακα.... :grin:

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μπριτζόλα να μην ξεχνιόμαστε !!!!!

Διευκρινισε ομως την μπριτζολα......προβατινα,οχι οτι να΄ναι.

:grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανά μεγάλο KTM δεν πρόλαβε κανείς σας ? BMW S1000RR ? ειδικά για το τελευταίο είμαι περίεργος να δω τι αλλάξανε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκίμασε κανείς το crosstourer να μας πει εντυπώσεις;

Ω ρε γμτ, 137 αλογακια κι αυτό; επρεπε να δοκιμάσω κι αυτό (αλλα τι να πρωτοπρολάβεις)... ηταν το αυτόματο, αλλα δεν ακουστηκε τπτ για αυτό, ειτε καλα είτε κακά. Ειχε τους θαυμαστές του, αλλα ξενερώναν οταν μαθαίναν οτι ειναι αυτόματο. Οχι οτι λεει τιποτα αυτό..

Κανά μεγάλο KTM δεν πρόλαβε κανείς σας ? BMW S1000RR ? ειδικά για το τελευταίο είμαι περίεργος να δω τι αλλάξανε.

Για το 1190 τα γράψαμε παραπάνω, γιατο 1090 λεγανε πολυ καλά λογια, οπως τα γράφει και στο μοτο δλδ, για τους δουκες τους μεγάλους παραδόξως δεν άκουσα τπτ

επίσης απο΄yamaha είχε τπτ τελικά ?

Εδω βαρέθηκα να ακούω για τα tracer και τα mt :lipssealed:

Mόνο triple βρε :shoot:

triple αχχχχ <3 <3

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήρθε η ώρα για το σεντονάκι που είχα υποσχεθεί. Λοιπον...εγώ και ο φίλος Γιώργος ήμασταν εκεί από τις 8 το πρωί. Η προσέλευση γενικεύτηκε από τις 8μιση και μετά, όπου άνοιξε και η γραμματεία για να δηλώσουμε. Δηλώνοντας σχεδόν πρώτοι, πιάσαμε ουρά για το πρώτο γκρουπ έβερ, όπου είχα την ευκαιρία να οδηγήσω το MT-09. :grin: Κατόπιν, πήγα στη μικρή πίστα, όπου και οδήγησα τα z250sl και z300 που ήθελα πολύ να δω πως είναι. Στη συνέχεια, με χρονολογική σειρά, οδήγησα τα versys 650, rc390, triple, και vstrom 1000. Προτού γράψω αναλυτικά για κάθε μηχανάκι, δυο λόγια για την οργάνωση: πολύ άρτια κατά τη γνώμη μου, για τον κόσμο και τη συμπεριφορά του, γενικά. Στην αρχή, όσο δεν υπήρχε πολύς κόσμος, οι ομάδες ανακυκλώνονταν ομαλά, αλλά στη συνέχεια όσο τα μηχανάκια ανακυκλώνονταν, φάνηκε ξεκάθαρα ποια είχαν απήχηση (s1000rr και xr, tracer, superduke), και ποια δεν τα θέλανε ούτε οι ίδιοι οι διοργανωτές :lipssealed: (integra αλλά και το vstrom 650, που κάποια στιγμή ένας εκ του σταφ φώναξε χαριτολογώντας "ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΡΕΛΑ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;"). Δυστυχώς-και μάλλον πολύ λίγα θα μπορούσαν να γίνουν για αυτό-τα σταρ μηχανάκια ήταν όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε. Αλλά τέλοσπάντων...τι να κάνεις για ένα τεράστιο τσούρμο που θέλει να οδηγήσει...Πάμε στα μηχανάκια.

1) ΜΤ-09. Ένα μηχανάκι που υπόσχεται πολλά και ήθελα πολύ να το οδηγήσω καιρό. Έτσι, όταν το πέτυχα ελεύθερο στο πρώτο σεσσσιον, έτρεξα στη σέλα του. Βάζω μπροστά τον κινητήρα και νιώθω τον χαρακτηριστικό κραδασμό που παράγουν οι τρικύλινδροι, στο τιμόνι. Τα πρώτα ξερόγκαζα μου φανερώνουν ότι ο κινητήρας αυτός είναι ένα άγριο σκυλί, που μένει στο ρελαντί με το ζόρι. Μπαίνω στην πίστα και ξεκινάω την οδήγηση. Είναι φανερό ότι το ΜΤ-09 χρωστάει την φήμη του, την επιτυχία του, όλα του, κατα κόρον στο μοτέρ. Χωρίς αυτό να ναι ούτε ολικά καλό, ούτε ολικά κακό. Στις πρώτες στροφές βλέπω ότι το στήσιμο είναι πρόθυμο και σταθερό, ότι έχω μπόλικη πρόσφυση και καλή πληροφόρηση. Ωστόσο, το ένα αρνητικό που παρατήρησα, ο κινητήρας ήταν πάρα πολύ απότομος στην απόκριση, και δεν μπορούσα να βρώ το σωστό άνοιγμα του γκαζιού στις εξόδους, με αποτέλεσμα αποσταθεροποιήσεις στη γραμμή. Τα φρένα του τα βρήκα πολύ δυνατά, ενώ ο κινητήρας πραγματικά ξεχειλίζει ροπή και έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ δύναμη παντού. Στο στήσιμο το μηχανάκι μου φάνηκε φιλικό, σωστό και πρόθυμο να κάνει πολλά. Θελω να πω ότι το τέρας που είναι ο κινητήρας αυτός, επισκιάζει το υπόλοιπο μηχανάκι τόσο σε απόδοση, οσο και σε εντύπωση, και θα σου αφήσει πιο πολύ έντονη γεύση στο τέλος παρά το να σκεφτείς το μηχανάκι σα σύνολο, μόλις ξεκαβαλήσεις. Καλό μηχανάκι για κανίβαλους, εξαιρετικό για τα λεφτά του.

2) Z250SL. Η μικρή μονοκύλινδρη πρόταση της Kawasaki είναι το δεύτερο μηχανάκι που οδήγησα, στη μικρή πίστα αυτή τη φορά. Ξεκαβαλώντας απο το ΜΤ και ανεβαίνοντας σε αυτό, ένιωθα ότι έχω ανέβει σε ποδήλατο. Πανάλαφρο και πάρα πολύ μικρό. Βάζω εμπρός και ο τρόπος λειτουργίας του κινητήρα μου κάνει εντύπωση: νιώθω τους κραδασμούς μιας υποσχόμενης δύναμης και μου αρέσει η απόκριση του. Δυστυχώς, το μηχανάκι αποδείχτηκε ΠΟΛΥ κατώτερο από τις προσδοκίες μου. Σε κίνηση, ο κινητήρας δεν είναι πρόθυμος, και ενώ έχει το μικρό ξέσπασμα του 1Κ ατην αρχή, πεθαίνει πάρα πολύ γρήγορα. Ενώ το πλαίσιο και τα φρένα είναι καινούργια, δεν προσφέρουν κάτι το συναρπαστικό, και το μηχανάκι είναι απρόθυμο στους χειρισμούς, κανοντας "απλά τη δουλειά του". Πολύ καλό στοιχείο πάνω του, προς τιμήν του, ο φανταστικός, υπερπλήρης και ευανάγνωστος πίνακας ενδείξεων. Δε μου άφησε καθόλου καλή εντύπωση, και πιστεύω οτι έχει να προσφέρει μόνο σε κάποιον άπειρο αναβάτη, που θα το διαλέξει για απόλυτα πρώτο μηχανάκι, με προοπτικές για καθημερινή χρήση.

3) Ζ300. Η δικύλινδρη πρόταση της κάβα, ένα ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ μηχανάκι από το μονοκύλινδρο αδερφάκι του. Η αίσθηση στη θέση οδήγησης και στατικά, παρόμοια. Βάζω εμπρός και νιώθω την γνώριμη για μένα λειτουργία του 2Κ να μου χαιδεύει τα χέρια. Λέω "ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ". Μέσα στο πιστάκι, επρόκειτο για ένα ΑΠΕΙΡΩΣ καλύτερο σύνολο, με πολύ σωστή λειτουργία απο τον 300άρη κινητήρα, που δεν ξεμένει απο δύναμη πουθενά, ούτε και τη δίνει όλη μαζί ψηλά όπως το παλαιότερο 250, το μηχανάκι αλλάζει κατεύθυνση με τη σκέψη, και τα φρένα του είναι καλά. Πολύ ανώτερο σαν πρόταση από το 250SL, να το έχετε υπόψιν οι υποψήφιοι πελάτες της πράσινης.

4) Versys 650. Με τόσα που έχω ακούσει για το πόσο καλό είναι το μηχανάκι αυτό, δε μπορούσα να μην το πάρω. Έτσι, αμέσως μετά τη μικρή πίστα, ανέβηκα στη σέλα του δικύλινδρου best seller. Κατ αρχήν, πραγματικά απορώ, τι ΠΑΙΡΝΟΥΝ όσοι λένε το συγκεκριμένο versys άσχημο σε σχέση με το προηγούμενο (γιατί κάτι παίρνουν, δεν εξηγείται αλλιώς). Η θέση οδήγησης ήταν πάρα πολύ καλή. Βάζω εμπρός, το μοτεράκι ομαλό και πρόθυμο. Μπαίνω στην πίστα και διαπιστώνω ότι ο κινητήρας λειτουργεί πολύ καλά, και ότι το στήσιμο είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ (για αυτό που είναι). Υπάκουο και ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟ υπο κλίση, μου έδινε ΠΟΛΥ μεγάλη σιγουριά μέσα στις στροφές, και άλλαζε κλιση ευχάριστα. Ο κινητήρας του, στην ευθεία, έδειξε το τέλος του, και τα φρένα τα θεώρησα ικανοποιητικά για Kawasaki. Πολύ καλό, έως και "πριζωτικό" μηχανάκι, που με έκανε να καταλάβω γιατί γίνεται τόσο hype για αυτό.

Stay tuned for part 2...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ω ρε γμτ, 137 αλογακια κι αυτό; επρεπε να δοκιμάσω κι αυτό (αλλα τι να πρωτοπρολάβεις)... ηταν το αυτόματο, αλλα δεν ακουστηκε τπτ για αυτό, ειτε καλα είτε κακά. Ειχε τους θαυμαστές του, αλλα ξενερώναν οταν μαθαίναν οτι ειναι αυτόματο. Οχι οτι λεει τιποτα αυτό..

Για το 1190 τα γράψαμε παραπάνω, γιατο 1090 λεγανε πολυ καλά λογια, οπως τα γράφει και στο μοτο δλδ, για τους δουκες τους μεγάλους παραδόξως δεν άκουσα τπτ

Εδω βαρέθηκα να ακούω για τα tracer και τα mt :lipssealed:

triple αχχχχ <3 <3

Για το 1050 φαντάζομαι θα λες ότι είπαν καλά λόγια ε ? Ο Δούκας ο μεγάλος ένας είναι και σε αφήνει άφωνο για αυτό δεν ακούς καλά λόγια :P Μπορεί να μην πρόλαβε να το οδηγήσει κανείς από δω.

Για τα Yamaha απροσεξία μου... ΤΟ νέο R1 υπήρχε ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πάντως το Versys, μου έδινε μια ασάφεια το μπροστινό κατά την είσοδο την στροφής. Στην έξοδο όμως, ήταν πολύ σταθερό. Αλλά το μοτέρ όπως είπα απο τις μεσαίες και πάνω, ψόφιο.

Σχετικά με το Z250SL βλέπω οτι συμφωνούμε απόλυτα με τον xlapatsa. Κρίμα που δεν δοκίμασα το 300.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα