GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Οποιος θέλει να πάμε παρέα, θα παω απο το πρωι... ας μαζευτουμε λαος να κανουμε χαβαλε Για οποιον δε πηρε χαμπάρι για το event λεπτομερειες εδω: http://www.motomag.gr/news/moto-nea-nea-montela/moto-test-ride-event-dyo-meres-sta-megara-odigeis-tis-simantikoteres-nees Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Λεω να παω το Σαββατο μπας και εχει και λιγοτερο κοσμο. Ξερουμε τι προυποθεσεις θελει για το τεστ? Και τι εξοπλισμο να κουβαλησουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Kαι γω το ιδιο σκεφτηκα.. Στη σελιδα τους λενε διπλωμα-μπουφαν-κρανος-γαντια και φυσικα οχι σορτσακια και παντοφλες 9.00 ξεκιναει Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2015 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Εδω λεπτομερειες για το τι κ πως http://www.motomag.gr/news/moto-nea/moto-test-ride-event-riders-manual Και μια ερωτηση,επειδη παιζει να κατεβουμε γνωριζει καποιος κανα ξενοδοχειο οικονομικο εκει κοντα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Υπηρχε ενα παρομοιο θεμα τις προαλλες, αλλα δε ξερω αν θα μπορεις να πας και τις 2 μερες για να εχει νοημα το ξενοδοχειο... Με τον ορο μποτάκια ελπίζω να μην εννοει μηχανισια μποτάκια, γιατι με βλεπω να πηγαινω τζάμπα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ampalos 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Εγώ σκέφτομαι μήπως σκάσω με cordura παντελόνι, αλλά Σάββατο παίζει να χει 35 βαθμούς. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 θα ειναι η θαλασσα κοντα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Υπηρχε ενα παρομοιο θεμα τις προαλλες, αλλα δε ξερω αν θα μπορεις να πας και τις 2 μερες για να εχει νοημα το ξενοδοχειο... Με τον ορο μποτάκια ελπίζω να μην εννοει μηχανισια μποτάκια, γιατι με βλεπω να πηγαινω τζάμπα... Το βρηκα ευχαριστω! Θα παρουσιασει ενας φιλος το προτζεκτ του Talos οποτε αν κατεβω θα ειμαστε κ τις 2μερες εκει. Αυτο ειναι πριν λιγο καιρο http://www.motomag.gr/news/moto-nea/project-talos-alexs-works Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2015 από τον Krosfala Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Tελεια... παντως απο παπουτσικο θα φοραω αυτο: λετε να φαω πορτα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 9 ε; καλαα...σχολαω 5 απο τη δουλεια, με βλεπω για σερι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ε αντε κανονιστε να βρεθουμε καπου ωρεεεεεε :crazy: και πετε μου για τα παπουτσια (ωρε no 2) YΓ. και γω αν εχω κανα εκτακτο βραδυνο περιστατικο, με βλεπω να πηγαινω με μισο εως καθολου υπνο Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2015 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Με εχει φαει η γυναικα για βολτα αυτο το σ/κ ρε γαμωτο. Το προηγουμενο σ/κ την ακυρωσα επειδη ειχε αναβαση :-Ρ Αν καταφερω να τη γλυτωσω και αυτο το σ/κ θα παω Μεγαρα. Αυτο που ειπε ο Dante, παντως, ειναι σωστο. Το σαββατο θα ειναι πιο χαλαρα απο κοσμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 :think: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Εγω θα μαι σερι απο τη δουλεια. Μπορουμε να πουμε ΜΑΧ 8 συναντηση πριν τα διοδια ελευσινας. Αλλα εγω θα παω απο παλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εδω λεπτομερειες για το τι κ πως http://www.motomag.g...t-riders-manual Και μια ερωτηση,επειδη παιζει να κατεβουμε γνωριζει καποιος κανα ξενοδοχειο οικονομικο εκει κοντα? Για ξενοδοχειο κοιταξε....Κοκκινης και Sun στην Κινετα..... Ειναι κοντα στα Μεγαρα και οικονομικα απ ότι ξερω..... Επισης η διαδρομη Κινετα-Μεγαρα απο παλια εθνικη ειναι οτι πρεπει για να εισαι ετοιμος πριν μπεις στην πιστα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2015 από τον GeorStrat 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 και εγω μεσα ειμαι. αλλα ρε χλαπατσα τι 8 λες?το γαλα θα μοιρασουμε?κατα τις 9 αν βρεθουμε πριν τα διοδια ειναι καλα πιστευω αλλιως στη πιστα κατευθειαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Ε τοτε πιστα κατευθειαν. Δε θελω να μπλεξω με ουρες τυπου ικα γιατι ειμαι σιγουρος οτι τετοια θα γινουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Χλαπάτσα μιας και θα ερθω πρώτη φορα εκει, βγάλε μου ενα πρόγραμμα σα το δικό σου, και αν δεν αντεχεις να σε ακολουθησω (να με περιμενεις δλδ) στειλε μου τη διαδρομη που θα πας , γιατι θαλω και γω να παω πιο νωρις λιγο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) μέσα και εγώ, 99% θα είμια εκεί (ισως και με παρέα). x-fighters την παρασκευη , μεγαρα την κυριακη (σαββατο δε μπορω εχω πανσετοκατασταση) πολύ καλό Σαββατοκύριακο. θέμα ώρας δεν έχω την κυριακή, αν είναι να πάει κάνας άλλος κυριακή ας γράψει εδώ και πάμε παρέα υ.γ. μποτες μηχανής δεν έχω, έχω όμως αυτές του μοτοκρός, ποιάνουν? :P :P :P Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2015 από τον nikosk0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Χλαπάτσα μιας και θα ερθω πρώτη φορα εκει, βγάλε μου ενα πρόγραμμα σα το δικό σου, και αν δεν αντεχεις να σε ακολουθησω (να με περιμενεις δλδ) στειλε μου τη διαδρομη που θα πας , γιατι θαλω και γω να παω πιο νωρις λιγο... Τι εννοείς πρόγραμμα σαν το δικό μου; κάντο μου λίγο πιο λιανό T Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlito10 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 παιδες οποιος παει ας κανει εναν κοπο να γραψει αν εχει πολυ κοσμο,γιατι σκεφτομαι κατα τις 12 που σχολαω να ρθω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Θα έρθω κι εγώ το πρωί Σαββάτου. Γαβριήλ, αν θες πάμε μαζί. Μένω κοντά στο Σταυρό. Για την ώρα κανονίζουμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Χλαπατσουρα θα ερθω και εγω ρε. Ελπιζω να σε βρω εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ampalos 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Αν δεν γίνω κώλος απόψε, λογικά θα σκάσω κι εγώ αύριο πρωί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Αντε προς το παρόν ειμαστε 2 που θα φύγουμε μαζι, μαζευτειτε να γίνουμε πολλοί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες