mitseas 265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 καλησπερα για ν ακουσω γνωμες?? το αφρικα πιο παλιο μοντ. το fw πιο καινουργιο βεβαια ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 2 μηχανάκια στα οποία δεν υπάρχει βάση σύγκρισης ζουν,σε διαφορετικούς κόσμους. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 Mitsea αστα αυτα και τελειωνε το rgv... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitseas 265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Mitsea αστα αυτα και τελειωνε το rgv... ρε φιλαρακι εχω χασει το τηλ. σου απ την αλλη παλι υπαρχει μια περιπτωση να πουληθει το rgv την αλλη εβδομαδα κ εψαχνα για κατι all around κ αν βρω αλλο 2χρονακι θα παρω και αλλο... το διχρονακι ειναι καυλα δε ξεχνιετε ποτε. Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2015 από τον mitseas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 Απο μένα freewind, είναι πιο φθηνό και "συμμαζεύεται" πιο εύκολα και πιο φθηνά απο το africa,το λέω γιατί παλιά μηχανάκια είναι όλο και κάτι θα θέλουν. Μόνο υπολόγιζε και περίπου 100€ να πάρεις ένα τελικό γιατί με αυτό που έχει δεν.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Navante 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Freewind θα έλεγα και εγώ. Είναι μια χαρά μηχανάκι. Απλά δεν έγινε τόσο εμπορικό ώστε να έχει καλύτερη μεταπωληση. Τιμιότατο, και σε πάει σχεδόν παντού. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Αν πας σε Freewind (το οποίο το συμπαθώ), να ελέγξεις αν δουλεύει ο πάνελ των οργάνων σε όλες τις ενδείξεις του. Και βάλε μερικές φορές το μοτέρ μπροστά, να ακούσεις τη μίζα και να παρατηρήσεις αν υπάρχει κανένα θέμα με το κόμπλερ. Επίσης το πίσω αμορτισέρ μήπως έχει χάσει τις αποσβέσεις του. Αν η Africa είναι σε αντίστοιχη κατάσταση, προτίμησέ την. Υ.Γ.: Διορθώνω και τον τίτλο, επειδή δεν είναι.....freewibd 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Ψάχνω και εγώ κανα χρόνο τώρα να βρώ κανένα freewind σε καλή κατάσταση, σαν δεύτερη μηχανή το θέλω, αλλά τζίφος...τα περισσότερα είναι rebuilds και δεν θέλω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitseas 265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Παντος το καλο με το σουζουκι ειναι υποστηριξη αντα/κα και μαλιστα πιο φτηνα κ απ εξω ενω αντιθετα το αφρικα ειναι πανακριβα κ απ οτι ξερω εχουν ενα θεμα με τον αξονα στο γραναζι ειναι κ χοντα που σημαινει σφαγειο... Ψάχνω και εγώ κανα χρόνο τώρα να βρώ κανένα freewind σε καλή κατάσταση, σαν δεύτερη μηχανή το θέλω, αλλά τζίφος...τα περισσότερα είναι rebuilds και δεν θέλω. εγω εχω βρει αρκετα και φτηνα στο καρ εχει πολλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Παντος το καλο με το σουζουκι ειναι υποστηριξη αντα/κα και μαλιστα πιο φτηνα κ απ εξω ενω αντιθετα το αφρικα ειναι πανακριβα κ απ οτι ξερω εχουν ενα θεμα με τον αξονα στο γραναζι ειναι κ χοντα που σημαινει σφαγειο... εγω εχω βρει αρκετα και φτηνα στο καρ εχει πολλα Ναι, έχει πολλά αλλά διάσπαρτα σε όλη την Ελλάδα και τα περισσότερα είναι στην κατάσταση που περιέγραψα πιο πάνω....εντωμεταξύ εγώ ψάχνω και για μοντέλο 2003 και άνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitseas 265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 ααα οκ εμενα το πολυ μεχρι 2002 μοντ λογο οικονομικου ψαχνω παντως σε γενικες γραμες ειναι τιμια μηχανακια δεν εχω ακουσει για σοβαρες ζημιες ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Κάπου είχα διαβάσει για ένα θέμα με την αλυσίδα και ότι ήθελε άμεση αντικατάσταση κάτι, η γλύστρα ήταν, το γρανάζι; δεν θυμάμαι, ίσως κάποιος κάτοχος μας διαφώτιζε στο θέμα αυτό....επίσης αυτά που είπε ο ksyno πιο πάνω είναι σημαντικά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Ρε παιδια, ok, ιδιαιτερα συμπαθης το freewind, αλλα τι συγκρινουμε; Τι σχεση εχει το ενα με τ αλλο; Το οτι κατατασονται στα "ψηλοτροχα";;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Κάπου είχα διαβάσει για ένα θέμα με την αλυσίδα και ότι ήθελε άμεση αντικατάσταση κάτι, η γλύστρα ήταν, το γρανάζι; δεν θυμάμαι, ίσως κάποιος κάτοχος μας διαφώτιζε στο θέμα αυτό....επίσης αυτά που είπε ο ksyno πιο πάνω είναι σημαντικά. Για αυτό λες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 δεν ειπε κανεις ασχημα για την αφρικα μην τρελενεσαι... ενας συμφουριτης ρωταει για αυτα τα δυο μοντελα τιποτα αλλο το καθενα εχει τα δικα του υπερ κ κατα. χοντα- πιο ταξιδιαρα με καλητερη ανεμοκαλυψη 2κυλιδρη λιγοτεροι κραδασμοι πιο μηχανη γενικα. σουζουκι-πιο ελαυρη κ ευκολοδηγητο μεσα στην πολη πιο ευκολο να το μπαχαλευεις μονος κ πιο φθηνα ανταλακτικα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 δεν ειπε κανεις ασχημα για την αφρικα μην τρελενεσαι... ενας συμφουριτης ρωταει για αυτα τα δυο μοντελα τιποτα αλλο το καθενα εχει τα δικα του υπερ κ κατα. χοντα- πιο ταξιδιαρα με καλητερη ανεμοκαλυψη 2κυλιδρη λιγοτεροι κραδασμοι πιο μηχανη γενικα. σουζουκι-πιο ελαυρη κ ευκολοδηγητο μεσα στην πολη πιο ευκολο να το μπαχαλευεις μονος κ πιο φθηνα ανταλακτικα Προφανως το λες για μενα. Αν λοιπον το λες για μενα, δεν τρελαινομαι. Το ιδιο πραμα λεμε. Προφανως το "Τι σχεση εχει το ενα με τ αλλο;" το καταλαβες λαθος. Δεν το ειπα με αρνητικη εννοια, αλλα εννοω αυτο που γραφω. Οντως το Suzuki ειναι πολυ καλυτερο σ Υτα που λες και το Honda επισης σ αυτα που λες. (και αλλα βεβαια). Ισα ισα που εγω αποτρεπω καποιον να παρει Africa. Γιατι; Διοτι θεωρω, οτι Africa ΠΡΕΠΕΙ να περνει καποιος, που ΘΕΛΕΙ Africa, κι οχι καποιος που ψαχνεται γενικα για μοτοσυκλετα. Οπως και να το κανεις, εχει τα χρονακια της, κι ως γνωστον, οταν γερναμε, παραξενευουμε... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitseas 265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 παιδια εγω δεν κατηγορω κανενα απλα επειδη σημερα συγκεκριμενα μιλαγα μ ενα φιλο που εεχει αφρικα κ το καβαλησα κιολας να δω πως καθεται σε μενα μου ειπε να προσεξω 3 πραγματακια. 1ον το γραναζι κινησης στον αξονα γτ χαλανε εκει κ τρωει το καρε κ μετα τα κολανε τη δευτερα ταχυτητα αν κανει θορυβο κλπ κ δε θυμαμαι τι αλλο... και επειδη κατοχος σουζουκι κ γνωστης περι τιμων κ αντα/κων κλπ πολυ πιο φτηνα σουζουκι γι αυτο ρωταω.. τωρα τι σχεση εχουν τα 2 μηχανακια κ τα 2 ειναι ον οφ αυτο εχουν.. αλλα κ η τιμη της αφρικα για τα χρονια της ειναι πολυ πιο πανω υπερεκτιμημενο η μη δε ξερω.. εγω στριτας ειμαι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Ο αξονας τα παιζει οταν βαζουμε ιμιτασιον γραναζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitseas 265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Ο αξονας τα παιζει οταν βαζουμε ιμιτασιον γραναζι. ε αυτο λεμε αρα καποια θεματα υπαρχουν κ στο αφρικα δλδ αφτερ μαρκετ γραναζι δε μπορεις να βαλεις μονο γνησιο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Δεν ειναι οτι δεν μπορεις. Φυσικα και μπορεις, αλλα υπαρχει κινδυνος να τα παιξει ο αξονας. Αυτα για να γλυτωσουν 10e καποιοι... Θεματα υπαρχουν σ ολα τα μηχανακια. Κι ο αλλος πηγε κι εβαλε αλυσιδα 11e στο XT και φυσικα εσπασε. Το μηχανακι εχει τοπ θεμα η το μυαλο του καβαλαρη;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grharris 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Τι χρηση θα κανεις? Ειναι πολυ διαφορετικα σαν μηχανες. Οδηγησε τα και θα καταλαβεις αμεσως ποιο σου κανει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες