Jump to content
achilleasv

Αγορα μηχανης enduro 250cc.

Recommended Posts

το klx 250 δεν ειναι καρμπυρατερατο??

----------------------------------------------------------

βρειτε ενα crf250L να κανει τη δουλεια του το παιδι.

Δυναμη να μην περιμενει - γκαζιά και σουζα - απο 250αρι. Απλα δεν!

Περυσι πηγε πηρε ξαδερφος μου κούτα crf250 L του 2014, και κανει καθε μερα περιπου τοσα χλμ απο χωραφι σε χωραφι.

Σε 3 μηνες εκανε 4200 χλμ το περσινο καλοκαιρι.

Εχει παθει πλακα με το οτι δεν καιει σχεδον τιποτα απο βενζινη για τα τοσα χλμ.

Μου προσβάλλεις το μεκανάκι! Από 2010 και μετά βγαίνει με ψεκασμό! Στην αμερική αν δεν κάνω λάθος βγαίνει με καρμπυρατέρ ακόμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μακρια απο 250f με περισσότερα απο 35 αλογα, θελει συντηρηση με ώρες.

επίσης όχι δίχρονο γιατί τσιμπάνε καύσιμο

τα υπόλοιπα στα είπαν άλλοι

πολύ ωραίο θέμα πάντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και με ενα κοντο γραναζωμα ετσι ωστε να φτασει η τελικη του στα 100-110 χλμ πιστευω θα αποκτησει περισσοτερη δυναμη απο χαμηλα! Εξαλλου δεν χρειαζεται πανω απο 100 χλμ ανα ωρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η beta βγαζει πιο 'εξειδικευμενα' μηχανακια για ειδικες χρησεις το καθε ενα. Δεν μιλαω, σαφως, για τα 50αρια και 125αρια 4τ ετσι; Αυτα ειναι οτι πρεπει για να πας ηρεμα τη βολτουλα σου στο βουνο .

Το αγαπημενο μηχανακι του κολλητου αλλα και δικο μου ειναι το 350rr που τρεχει ο Ηλιας Κυριλης!

Απο οτι ξερω και τα freeride ειναι της ιδιας φιλοσοφιας με τα μηχανακια της σειρας f. Αν κανω λαθος πειτε το.

+ οτι ειναι διχρονα και δεν κανουν για τη δουλεια που θελουμε!

Το πρωι τον επεισα και θελει να παρει το klx!!!!

Διαφορες υπαρχουν αναμεσα στο crf και το klx?

Γιατι αν ειναι και πολυ οικονομικοτερο το χοντα ισως το ξανασκεφτουμε...κατι που δεν νομιζω αλλα για πειτε..

Το καβα θα καταληξει να παρει λογικα αλλα κουβεντα να γινεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω το κλχ, τα αλλά δεν τα έχω καβαλησει αλλά οποίο και να πάρει τα ίδια είναι πάνω κάτω νομίζω. Ας πάρει ό,τι βρει οικονομικό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω εψαχνα ενα μηχανάκι που να μην μάσα απο την ζούγκλα τον πόλεων, βλέπε λακούβες τεράστιες σαμαρακια ,πεζοδρόμια στενοτοπια ,και αν χρειαστεί ποτε να πατήσει απο χώμα,μέχρι και βραχο χωρίς να φοβάμαι μην τα παίξει,και να είναι πραγματικα οικονομικό.Για αυτους του λόγους άλλα και για αλλους πολλους πήρα το klx250και είμαι Πόλυ ευχαριστημένος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η beta βγαζει πιο 'εξειδικευμενα' μηχανακια για ειδικες χρησεις το καθε ενα.

Απο οτι ξερω και τα freeride ειναι της ιδιας φιλοσοφιας με τα μηχανακια της σειρας f. Αν κανω λαθος πειτε το.

to xtrainer δεν ειναι εξειδικευμενο...προσπαθει να πιασει ενα πιο χαλαρο κοινο...το ιδιο και το κτμ ...

και δεν ειναι της ιδιας φιλοσοφιας με το f ...

την προηγουμενη βδομαδα βολταρα με φριραιντ 250

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Honda XLR Baja 250 θα προτεινα εγω, ειναι λιγο παλιο βεβαια αλλα ειναι σκυλι, εχει τη δυναμη του ειναι οικονομικο.. αρκει να εχει ο φιλαρακος σου την ορεξη να τραβαει μανιβελιες :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχα όχι θέλουμε ένα πιο καινούργιο 4τ ..

Την δευτέρα θα ρωτήσει για το klx που είχα δει σε μαγαζί μεταχειρισμένο

Το freeride ειναι 2τ? Δεν βρίσκω στο σιτε της ΚΤΜ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2015 KTM Freeride 250R

two-stroke

BORE & STROKE 66.4 x 72.0mm

Διχρονο και με τοσα χιλιοστα... -_- ..δεν..

Καταρχην με αυτα που θελουμε τα παιδια ειπαν μακρια απο τετοια μηχανακια οποτε κοιταμε για Klx και μονο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχην με αυτα που θελουμε τα παιδια ειπαν μακρια απο τετοια μηχανακια οποτε κοιταμε για Klx και μονο.

Tο Freeride που λεει ο nikolakis κοιτα το... Μονο αυτο.. Ξερει τι λεει

Καλα κανει και στο προτεινει.. Το μηχανακι ειναι μια δικη του κατηγορια..

Εγω εχω βολταρει το 350... 4Τ

Βεβαια νομιζω οτι δεν θα του αρεσει λογω ηλικιας και εμπειριας..

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν τσιμπαει αρκετο καυσιμο ομως?

Αλλα και παλι δεν θελει διχρονο..

Γιατι να μην του αρεσει?

+ οτι σε αυτο δε βλεπω μαρσπιε συνοδηγου που θα χρειαστει καποιες φορες

Μολις εκανα μια αναζητηση στο καρ και ειχε μονο ενα 350 καινουριο...

Το wr δεν ειναι fcr http://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/adventure/wr250r.aspx?view=featurestechspecs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας κανει λιγο υπομονη αφου δε βιαζεται, μπας και μπει καννα WR 250 R στο car, γιατι στα λεφτα του πρεπει να το ακουμπαει και είναι κρίμα να μην το παρει .

Οσο για το klx 250 καπου ειχε ποσταρει ο smias μια πατεντα με κατι καλοδιάκια που του ξυπνάνε 2-3 φιμωμένα αλογάκια έυκολα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο για το klx 250 καπου ειχε ποσταρει ο smias μια πατεντα με κατι καλοδιάκια που του ξυπνάνε 2-3 φιμωμένα αλογάκια έυκολα.

Για δώσε ινφο!! Γενικά πάντως είναι φιμωμενα, θελουν μια powercore 4 με powerbomb και γίνονται αλλα μεκανακια!

Τροποποιήθηκε από τον Cycloholic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα freeride είναι χαμηλά για τον φίλο σου και μόνο μιζατα( καλό αλλά και επιφοβο ταυτόχρονα)

Μια εναλλακτική από μένα Ajp pr5

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1

Βεβαια νομιζω οτι δεν θα του αρεσει λογω ηλικιας και εμπειριας..

λιακο , το 250 απο χαμηλα μεχρι τη μεση ,οσο κουλο και αν σου ακουστει , εχει περισσοτερη ροπη απο το 250exc ...

σαν αισθηση , πιο ελαφρυ απο ποδηλατο ... ημουν στο τσακ να δωσω τη βεταρα για τραμπα με αυτο

δλδ η σκεψη που εκανες για τραιλ , ισως σε καλυψει απολυτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω το WR φοράει fcr....και 50 χλμ τη μέρα χώμα....εκτός από το μπετόνι που θα πρέπει να έχει μαζί του το πλαίσιο θα γίνει σώβρακο από την καταπόνηση οπότε τον γάμο μαζί του να τον ξεχάσει.....Ε ρε τι άλλο θα δούμε.....

ολα οσα λες ειναι ακυρα ... το wr250 εχει μια αυτονομια μινιμουμ 100χλμ , σε χαλαρους ρυθμους το ΥΖ450μου και εβγαζε 100χλμ ..ο μπεργκος μου με 9λιτρα ρεζερβουαρ και σκισμο και βγαζει 100χλμ ... η καποια μικρη διαφορα στην αυτονομια φαινεται μονο αν σε ενα σαπακι που φοραει υποπιεσης καρμπ μικρης διαμετρου βαλεις ενα μηχανικο και μαλιστα με πολυ μεγαλυτερη διαμετρο ..

τωρα για πλαισια σωβρακα οκ ...ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει δεν θα τελειωσουμε ποτε ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην κατηγόρια που ψάχνεις υπάρχει και το gas gas cami, 250άρι dual πολιτικό μηχανάκι και φοράει κινέζικο μου φαινεται lonchin κινητήρα (είναι η δεύτερη φόρα που γράφω γαι το cami σήμερα στο φόρουμ, μου φαινεται πρέπει να αρχήσω να ζητάω ποσοστά απο την gas gas)

βέβαια είναι καινούριο μοτόρι και δεν ξέρω τη παίζει σε μεταχείρω και σε τι τιμές

Αν υπαρχουν λεφτά και ενα freeride 250 η ΕΒΑ xtrainer300 , παρότι δίχρονο , είναι ταμαμ

to xtrainer δεν ειναι εξειδικευμενο...προσπαθει να πιασει ενα πιο χαλαρο κοινο...το ιδιο και το κτμ ...

και δεν ειναι της ιδιας φιλοσοφιας με το f ...

την προηγουμενη βδομαδα βολταρα με φριραιντ 250

τη παίζει με το xtrainer ? γιατί τρακοσάρι δίχρονο δεν μου κάνει και πολύ για να πιάσει χαλαρό κοινό ή το χάλαρο κοινό μόλις δει την κατανάλωσει να λακίσει εξίσου χάλαρα

με το exc το 125άρι που το χρησιμοποιω για all around ή καλήτερα για περίπου all around χρήση το ντεπόζιτο τον 8,5 l. με βγάζει από 90 έως 110 χλμ με συντηρητική οδήγηση

Τα freeride είναι χαμηλά για τον φίλο σου και μόνο μιζατα( καλό αλλά και επιφοβο ταυτόχρονα)

ajp δεν ήξερα οτι βγάζει πολιτικά μηχανάκια, αλλά και πάλι είναι πολύ exotic επιλόγη για ελλάδα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ολα οσα λες ειναι ακυρα ... το wr250 εχει μια αυτονομια μινιμουμ 100χλμ , σε χαλαρους ρυθμους το ΥΖ450μου και εβγαζε 100χλμ ..ο μπεργκος μου με 9λιτρα ρεζερβουαρ και σκισμο και βγαζει 100χλμ ... η καποια μικρη διαφορα στην αυτονομια φαινεται μονο αν σε ενα σαπακι που φοραει υποπιεσης καρμπ μικρης διαμετρου βαλεις ενα μηχανικο και μαλιστα με πολυ μεγαλυτερη διαμετρο ..

τωρα για πλαισια σωβρακα οκ ...ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει δεν θα τελειωσουμε ποτε ...

Nαι ρε μπόι δεν έπιασες το πνεύμα μου , εννοείται ότι πάει στα 100 χλμ αλλά 9 και 10 λίτρα στα 100 δεν το έχεις για κάθε μέρα ( για την δικιά μου τσέπη τουλάχιστον). Τα πλάισια στον ανώμαλο δρόμο καταπονούνται, οκ δεν θα γίνει σώβρακο σε ένα μήνα αλλά μετά από 5 χρόνια όσο να'ναι λίγο τζόγο τον παίρνει δεν ξέρω αν συμφωνείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν μιλουσα με τον κολλητο και μου ειπε πως το συζητησε με τον πατερα του ο οποιος και αυτος ειχε στο μυαλο του το klx. Οποτε παμε σε αυτο σιγουρα!!

Τωρα γι πειτε τι χρειαζεται για να βγαλει αυτα τα 4 αλογα?

cycloholic εσυ τι εξατμα του φορας? Επισης μαζι με την εξατμιση σου δινουν και power commander?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα