Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2015 το klx 250 δεν ειναι καρμπυρατερατο?? ---------------------------------------------------------- βρειτε ενα crf250L να κανει τη δουλεια του το παιδι. Δυναμη να μην περιμενει - γκαζιά και σουζα - απο 250αρι. Απλα δεν! Περυσι πηγε πηρε ξαδερφος μου κούτα crf250 L του 2014, και κανει καθε μερα περιπου τοσα χλμ απο χωραφι σε χωραφι. Σε 3 μηνες εκανε 4200 χλμ το περσινο καλοκαιρι. Εχει παθει πλακα με το οτι δεν καιει σχεδον τιποτα απο βενζινη για τα τοσα χλμ. Μου προσβάλλεις το μεκανάκι! Από 2010 και μετά βγαίνει με ψεκασμό! Στην αμερική αν δεν κάνω λάθος βγαίνει με καρμπυρατέρ ακόμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2015 μακρια απο 250f με περισσότερα απο 35 αλογα, θελει συντηρηση με ώρες. επίσης όχι δίχρονο γιατί τσιμπάνε καύσιμο τα υπόλοιπα στα είπαν άλλοι πολύ ωραίο θέμα πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2015 Και με ενα κοντο γραναζωμα ετσι ωστε να φτασει η τελικη του στα 100-110 χλμ πιστευω θα αποκτησει περισσοτερη δυναμη απο χαμηλα! Εξαλλου δεν χρειαζεται πανω απο 100 χλμ ανα ωρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2015 Αν υπαρχουν λεφτά και ενα freeride 250 η ΕΒΑ xtrainer300 , παρότι δίχρονο , είναι ταμαμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2015 Η beta βγαζει πιο 'εξειδικευμενα' μηχανακια για ειδικες χρησεις το καθε ενα. Δεν μιλαω, σαφως, για τα 50αρια και 125αρια 4τ ετσι; Αυτα ειναι οτι πρεπει για να πας ηρεμα τη βολτουλα σου στο βουνο . Το αγαπημενο μηχανακι του κολλητου αλλα και δικο μου ειναι το 350rr που τρεχει ο Ηλιας Κυριλης! Απο οτι ξερω και τα freeride ειναι της ιδιας φιλοσοφιας με τα μηχανακια της σειρας f. Αν κανω λαθος πειτε το.+ οτι ειναι διχρονα και δεν κανουν για τη δουλεια που θελουμε! Το πρωι τον επεισα και θελει να παρει το klx!!!!Διαφορες υπαρχουν αναμεσα στο crf και το klx? Γιατι αν ειναι και πολυ οικονομικοτερο το χοντα ισως το ξανασκεφτουμε...κατι που δεν νομιζω αλλα για πειτε.. Το καβα θα καταληξει να παρει λογικα αλλα κουβεντα να γινεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2015 Εγώ έχω το κλχ, τα αλλά δεν τα έχω καβαλησει αλλά οποίο και να πάρει τα ίδια είναι πάνω κάτω νομίζω. Ας πάρει ό,τι βρει οικονομικό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markos34 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2015 Και εγω εψαχνα ενα μηχανάκι που να μην μάσα απο την ζούγκλα τον πόλεων, βλέπε λακούβες τεράστιες σαμαρακια ,πεζοδρόμια στενοτοπια ,και αν χρειαστεί ποτε να πατήσει απο χώμα,μέχρι και βραχο χωρίς να φοβάμαι μην τα παίξει,και να είναι πραγματικα οικονομικό.Για αυτους του λόγους άλλα και για αλλους πολλους πήρα το klx250και είμαι Πόλυ ευχαριστημένος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2015 Η beta βγαζει πιο 'εξειδικευμενα' μηχανακια για ειδικες χρησεις το καθε ενα. Απο οτι ξερω και τα freeride ειναι της ιδιας φιλοσοφιας με τα μηχανακια της σειρας f. Αν κανω λαθος πειτε το. to xtrainer δεν ειναι εξειδικευμενο...προσπαθει να πιασει ενα πιο χαλαρο κοινο...το ιδιο και το κτμ ... και δεν ειναι της ιδιας φιλοσοφιας με το f ... την προηγουμενη βδομαδα βολταρα με φριραιντ 250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2015 Αν κάνει για διπλή χρήση το betaki είναι πανέμορφη επιλογή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2015 Honda XLR Baja 250 θα προτεινα εγω, ειναι λιγο παλιο βεβαια αλλα ειναι σκυλι, εχει τη δυναμη του ειναι οικονομικο.. αρκει να εχει ο φιλαρακος σου την ορεξη να τραβαει μανιβελιες :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2015 Χαχα όχι θέλουμε ένα πιο καινούργιο 4τ .. Την δευτέρα θα ρωτήσει για το klx που είχα δει σε μαγαζί μεταχειρισμένο Το freeride ειναι 2τ? Δεν βρίσκω στο σιτε της ΚΤΜ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 http://www.cycleworld.com/2014/12/04/2015-ktm-freeride-250r-motorcycle-review-first-ride-photos-specifications/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 2015 KTM Freeride 250R two-stroke BORE & STROKE 66.4 x 72.0mm Διχρονο και με τοσα χιλιοστα... -_- ..δεν.. Καταρχην με αυτα που θελουμε τα παιδια ειπαν μακρια απο τετοια μηχανακια οποτε κοιταμε για Klx και μονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καταρχην με αυτα που θελουμε τα παιδια ειπαν μακρια απο τετοια μηχανακια οποτε κοιταμε για Klx και μονο. Tο Freeride που λεει ο nikolakis κοιτα το... Μονο αυτο.. Ξερει τι λεει Καλα κανει και στο προτεινει.. Το μηχανακι ειναι μια δικη του κατηγορια.. Εγω εχω βολταρει το 350... 4Τ Βεβαια νομιζω οτι δεν θα του αρεσει λογω ηλικιας και εμπειριας.. Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2015 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 Δεν τσιμπαει αρκετο καυσιμο ομως? Αλλα και παλι δεν θελει διχρονο..Γιατι να μην του αρεσει?+ οτι σε αυτο δε βλεπω μαρσπιε συνοδηγου που θα χρειαστει καποιες φορεςΜολις εκανα μια αναζητηση στο καρ και ειχε μονο ενα 350 καινουριο...Το wr δεν ειναι fcr http://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/adventure/wr250r.aspx?view=featurestechspecs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 Ας κανει λιγο υπομονη αφου δε βιαζεται, μπας και μπει καννα WR 250 R στο car, γιατι στα λεφτα του πρεπει να το ακουμπαει και είναι κρίμα να μην το παρει . Οσο για το klx 250 καπου ειχε ποσταρει ο smias μια πατεντα με κατι καλοδιάκια που του ξυπνάνε 2-3 φιμωμένα αλογάκια έυκολα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Οσο για το klx 250 καπου ειχε ποσταρει ο smias μια πατεντα με κατι καλοδιάκια που του ξυπνάνε 2-3 φιμωμένα αλογάκια έυκολα. Για δώσε ινφο!! Γενικά πάντως είναι φιμωμενα, θελουν μια powercore 4 με powerbomb και γίνονται αλλα μεκανακια! Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2015 από τον Cycloholic 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 Το wr δεν ειναι fcr http://www.yamaha-mo...aturestechspecs Nαι αυτό είναι το πολιτικό, το WR250F έχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bering 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 Τα freeride είναι χαμηλά για τον φίλο σου και μόνο μιζατα( καλό αλλά και επιφοβο ταυτόχρονα) Μια εναλλακτική από μένα Ajp pr5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 Μια εναλλακτική από μένα Ajp pr5 +1 Βεβαια νομιζω οτι δεν θα του αρεσει λογω ηλικιας και εμπειριας.. λιακο , το 250 απο χαμηλα μεχρι τη μεση ,οσο κουλο και αν σου ακουστει , εχει περισσοτερη ροπη απο το 250exc ... σαν αισθηση , πιο ελαφρυ απο ποδηλατο ... ημουν στο τσακ να δωσω τη βεταρα για τραμπα με αυτο δλδ η σκεψη που εκανες για τραιλ , ισως σε καλυψει απολυτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 Νομίζω το WR φοράει fcr....και 50 χλμ τη μέρα χώμα....εκτός από το μπετόνι που θα πρέπει να έχει μαζί του το πλαίσιο θα γίνει σώβρακο από την καταπόνηση οπότε τον γάμο μαζί του να τον ξεχάσει.....Ε ρε τι άλλο θα δούμε..... ολα οσα λες ειναι ακυρα ... το wr250 εχει μια αυτονομια μινιμουμ 100χλμ , σε χαλαρους ρυθμους το ΥΖ450μου και εβγαζε 100χλμ ..ο μπεργκος μου με 9λιτρα ρεζερβουαρ και σκισμο και βγαζει 100χλμ ... η καποια μικρη διαφορα στην αυτονομια φαινεται μονο αν σε ενα σαπακι που φοραει υποπιεσης καρμπ μικρης διαμετρου βαλεις ενα μηχανικο και μαλιστα με πολυ μεγαλυτερη διαμετρο .. τωρα για πλαισια σωβρακα οκ ...ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει δεν θα τελειωσουμε ποτε ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ors 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 στην κατηγόρια που ψάχνεις υπάρχει και το gas gas cami, 250άρι dual πολιτικό μηχανάκι και φοράει κινέζικο μου φαινεται lonchin κινητήρα (είναι η δεύτερη φόρα που γράφω γαι το cami σήμερα στο φόρουμ, μου φαινεται πρέπει να αρχήσω να ζητάω ποσοστά απο την gas gas) βέβαια είναι καινούριο μοτόρι και δεν ξέρω τη παίζει σε μεταχείρω και σε τι τιμές Αν υπαρχουν λεφτά και ενα freeride 250 η ΕΒΑ xtrainer300 , παρότι δίχρονο , είναι ταμαμ to xtrainer δεν ειναι εξειδικευμενο...προσπαθει να πιασει ενα πιο χαλαρο κοινο...το ιδιο και το κτμ ... και δεν ειναι της ιδιας φιλοσοφιας με το f ... την προηγουμενη βδομαδα βολταρα με φριραιντ 250 τη παίζει με το xtrainer ? γιατί τρακοσάρι δίχρονο δεν μου κάνει και πολύ για να πιάσει χαλαρό κοινό ή το χάλαρο κοινό μόλις δει την κατανάλωσει να λακίσει εξίσου χάλαρα με το exc το 125άρι που το χρησιμοποιω για all around ή καλήτερα για περίπου all around χρήση το ντεπόζιτο τον 8,5 l. με βγάζει από 90 έως 110 χλμ με συντηρητική οδήγηση Τα freeride είναι χαμηλά για τον φίλο σου και μόνο μιζατα( καλό αλλά και επιφοβο ταυτόχρονα) Μια εναλλακτική από μένα Ajp pr5 ajp δεν ήξερα οτι βγάζει πολιτικά μηχανάκια, αλλά και πάλι είναι πολύ exotic επιλόγη για ελλάδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 ολα οσα λες ειναι ακυρα ... το wr250 εχει μια αυτονομια μινιμουμ 100χλμ , σε χαλαρους ρυθμους το ΥΖ450μου και εβγαζε 100χλμ ..ο μπεργκος μου με 9λιτρα ρεζερβουαρ και σκισμο και βγαζει 100χλμ ... η καποια μικρη διαφορα στην αυτονομια φαινεται μονο αν σε ενα σαπακι που φοραει υποπιεσης καρμπ μικρης διαμετρου βαλεις ενα μηχανικο και μαλιστα με πολυ μεγαλυτερη διαμετρο .. τωρα για πλαισια σωβρακα οκ ...ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει δεν θα τελειωσουμε ποτε ... Nαι ρε μπόι δεν έπιασες το πνεύμα μου , εννοείται ότι πάει στα 100 χλμ αλλά 9 και 10 λίτρα στα 100 δεν το έχεις για κάθε μέρα ( για την δικιά μου τσέπη τουλάχιστον). Τα πλάισια στον ανώμαλο δρόμο καταπονούνται, οκ δεν θα γίνει σώβρακο σε ένα μήνα αλλά μετά από 5 χρόνια όσο να'ναι λίγο τζόγο τον παίρνει δεν ξέρω αν συμφωνείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 9 λίτρα το wr r;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 Πριν μιλουσα με τον κολλητο και μου ειπε πως το συζητησε με τον πατερα του ο οποιος και αυτος ειχε στο μυαλο του το klx. Οποτε παμε σε αυτο σιγουρα!! Τωρα γι πειτε τι χρειαζεται για να βγαλει αυτα τα 4 αλογα? cycloholic εσυ τι εξατμα του φορας? Επισης μαζι με την εξατμιση σου δινουν και power commander? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες