zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 καλα αυτα τα 400αρια...τι απιστευα ειχα ακουσει στα δικα μου τα χερια γιατι δεν ανεβαζαν πανω απο απο 160 δεν ξερω.. ~185 κοντερισια, με κοφτη ταχυτητας. Αν τον καταργησω θα κατεβασει καμια 10αρια χλμ/ω ακομα. τωρα εσυ αμα επαιρνες κανα 400αρι που ηταν χρεπι, λογικο να μην εβλεπες πανω απο 160 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Καλά εσύ δες το νούμερο αυτό με τα μαμά όργανα και όχι με τα κινέζικα που έβαλες και μετά ξανασυζητάμε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλά εσύ δες το νούμερο αυτό με τα μαμά όργανα και όχι με τα κινέζικα που έβαλες και μετά ξανασυζητάμε προκαλείς προεδρα... τα εχω στο κουτι στα 2 μετρα απο μενα, και εχω να λυσω και αυτα στη φωτο για τα λαμπακια... η εθνικη ειναι στα 10 χλμ απο 'δω. Προσεχε!! εδιτ: τωρα το θυμηθηκα, εχω δει τα 180 με τα παλια, τον σεπτεμβρη που εκανα το αθηνα-λαρισα! Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2015 από τον zentakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Σε πάω μια κόντρα με το μπουρδέλο μου :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Σε πάω μια κόντρα με το μπουρδέλο μου :tooth: εσυ εισαι γληγοροτεροτερος ομως, εχεις mivvvvvvvvvvvvvv!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 αναμενουμε να δουμε ''φως'' με το πρωτο φως λοιπον... ακομα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 καλα αυτα τα 400αρια...τι απιστευα ειχα ακουσει στα δικα μου τα χερια γιατι δεν ανεβαζαν πανω απο απο 160 δεν ξερω.. CB400 Super Four Version R: Τα 160 τα είχε για πλάκα, με ειδικό όργανο μέτρησης είχα δει 195 πριν βαρέσει ο κόφτης. Αν τον έβγαζα θα πήγαινε και λίγο παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) προφανως και το βιντεο ειναι αλλουνου, γιατι δε βλεπω ουτε ζελατινα, ουτε φαινεται να εχει καθρεφτες... Κατι δικο σου δειξε μας. πηγαινε να του αλλαξεις ελατηρια πιστονιου ρε συ. Και σε μια μαντρα, να βρεις μια πισω ροδα και εισαι ετοιμος. Το μηχανάκι δεν έχει 3η ταχύτητα, έχει ανοιχτεί ήδη τρείς φορές ο κινητήρας, έχει αλλαχτεί πιστόνι 2 φορές, έχει γίνει ρεκτιφιέ, και μια φορά έχει αλλαχτεί και ο κύλινδρος, και επίσης έχει επισκευαστεί η κεφαλή επειδή κόλλησε το πιστόνι επάνω στις βαλβίδες! Επίσης ο πίσω τροχός είναι με δισκόφρενο και δεν ταιριάζει από άλλο μοντέλο! Πάει για πέταμα! Δεν πηγαίνει πια πάνω από 90, ακόμη και τα 110cc με περνάνε στο δρόμο, κι ας είναι 150ρι! Ψοφάει στις ανηφόρες, ενώ κάποτε πριν από 4 χρόνια δηλαδή, ανέβαινε με κοντά 100χλμ. Ότι έχω κάνει δεν είχαν αποτέλεσμα, και έχω σκάσει ένα κάρο λεφτά! Στον τελευταίο μηχανικό που το πήγα μου επισκεύασε την κεφαλή, μου έκανε ρεκτιφιέ τον κύλινδρο, και μου τοποθέτησε Ιαπωνικό πιστόνι. Το μηχανάκι μέχρι τότε πήγαινε σφαίρα. Ενώ του έσκασα μερικές εκατοντάδες €, και το έστρωσα για τρίτη φορά ευλαβικά, στα 1000χλμ που το πήγα να μου αλλάξει λάδια, είχε πιεί τουλάχιστον 400γρ! Μόνο τον Οκτώβρη του 2013 αυτό το σαράβαλο μου στοίχησε 500€! Τα 120 ήταν τα χρήματα που μου ζήτησε ο απατεώνας της μεταφορικής που μου το πήγε στο σπίτι όταν με άφησε ξημερώματα στο δρόμο! Με τον μηχανικό τσακώθηκα επειδή μου έκανε την πάπια, και δεν ξαναπάτησα! Ά! Ξέχασα! Επίσης βαράει και η μπιέλα! Θέλεις κι άλλα να γράψω; Αλλά Κινέζο δεν ήθελα; Καλά να πάθω! Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2015 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) είχα λιφαν και το μονο κοστος ηταν τα λάδια, το μπουζί και οι βενζίνες. μάλλον θα πήρες κάνα κομματι απο τα πρωτότυπα της παρτίδας Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2015 από τον zentakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Που να βάλει και δευτέρα δηλαδή :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Z.O.I.S. 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Στεφανάκη?? εσυ??? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teochris 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Όφειλα να στείλω φώτο από το εργαλείο - τελικά έφτιαξα βιντεάκι Επίσης μέτρησα με gps την πραγματική ταχύτητα και στα 130km/h που έδειχνε το κοντέρ μου πηγαίνει το μηχανάκι με 111km/h οπότε ότι έχω πει αρχικά στο forum για μέση ωριαία ταχύτητα 110-120 αφαιρέστε 20km/h Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Πες μου ότι αυτά τα "ματσούκια" στη μπροστινή ρόδα είναι footrests... Καλοτάξιδος και άπεφτος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teochris 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αυτά τα ματσούκια είναι footrests και μάλιστα είναι ταυτόχρονα και συσκευές μασάζ γιατί πάλλονται με την ανάρτηση :) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 9 , 2015 από τον teochris 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Και γιατι δεν προτιμησες σαμαρια αντι για βαλιτσες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teochris 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γιατί καταρχάς ήθελα κάτι ασφαλέστερο για την διάρκεια του ταξιδιού αλλά και σταθμευμένο αλλά κυρίως γιατί είναι πολύ πιο πρακτικές τις ξεκουμπώνεις και τις παίρνεις μαζί σου σαν βαλίτσες και τέλος επειδή χωράνε περισσότερα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 9 , 2015 από τον teochris 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 ο τύπος τόσο καιρό ΔΕΝ τρολάρει ! :) ωραίος ρε φίλε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Μεχρι 100 στο κοντερ οπως ειναι τωρα πας παντου, τα 111 τα επιασε οπως ειναι στο βιντεο? με τζαμια,βαλιτσες και καλαθακια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teochris 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Σας τα έλεγα εγώ αλλά δεν με πιστεύατε - τι να πω - πάει μαζί με τα μνημόνια έχει χαθεί και η εμπιστοσύνη μεταξύ μας! Μεχρι 100 στο κοντερ οπως ειναι τωρα πας παντου, τα 111 τα επιασε οπως ειναι στο βιντεο? με τζαμια,βαλιτσες και καλαθακια? Ναι τα πιάνει και πάει και μέχρι 150 το κοντέρ σε κατηφορικό δρόμο όμως! όταν παίρνω φόρα - φόρα κατηφόρα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Θα μπορουσες να βαλεις ενα γραναζι μπροστα με 1 δοντι παραπανω για να πηγαινει λιγο πιο ανετα στις ευθειες, βεβαια θα ζοριζεται στα ανηφορικα σημεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teochris 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Θα μπορουσες να βαλεις ενα γραναζι μπροστα με 1 δοντι παραπανω για να πηγαινει λιγο πιο ανετα στις ευθειες, βεβαια θα ζοριζεται στα ανηφορικα σημεια. έγινε και αυτό πριν λίγες ημέρες τώρα είμαι 15-32 αντί του 14-39 μαμά στις ανηφόρες ξεχνάω την 4η - και ανάλογα την ανηφόρα είμαι 2α-3η αλλά όταν μιλάω για 3η μιλάμε για 115 πραγματικά χιλιόμετρα σπασμένο και μην ξεχνάμε μιλάμε για παπί - Για να κάνω προσπέραση πολλές φορές με 100 χιλιόμετρα πετάω μια τρίτη μέσα - με έχει κουφάνει το παπάκι! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 9 , 2015 από τον teochris Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) κοιτα να δεις!!και ημουν 100% σιγουρος οτι προκειται για τρολλαρισμα(κυριως λογω του γραναζωμτος,τα κοντερ των κυμκο ειναι γνωστο οι κλεβουν πολυ) ΚΟΝΤΥΝΕ ΤΟ ρε ανθρωπε.αυτο που εχεις κανει δεν εχει κανενα νοημα.δεν κερδιζεις τιποτα απλα αχρηστευεις 3η και 4η βαλτου 16/39 κι θα εισαι 1000 φορες καλυτερα (αν και παλι λογω βαρους η 4η στις ανηφορες θα κολωνει) ετσι οπως το εχεις τωρα θα κρεμαει απιστευτα στις αλλαγες και το ζοριζεις χωρις λογο.. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 9 , 2015 από τον billv50s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teochris 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) κοιτα να δεις!!και ημουν 100% σιγουρος οτι προκειται για τρολλαρισμα(κυριως λογω του γραναζωμτος,τα κοντερ των κυμκο ειναι γνωστο οι κλεβουν πολυ) ΚΟΝΤΥΝΕ ΤΟ ρε ανθρωπε.αυτο που εχεις κανει δεν εχει κανενα νοημα.δεν κερδιζεις τιποτα απλα αχρηστευεις 3η και 4η βαλτου 16/39 κι θα εισαι 1000 φορες καλυτερα (αν και παλι λογω βαρους η 4η στις ανηφορες θα κολωνει) ετσι οπως το εχεις τωρα θα κρεμαει απιστευτα στις αλλαγες και το ζοριζεις χωρις λογο.. Εάν χώραγε το 16 θα το είχα κάνει 16/32 αλλά δεν χωράει άνετα είναι πολύ οριακά - επειδή πάει πολλές ευθείες αυτό που έχω κερδίσει είναι ότι μόλις μπει η τετάρτη το παπάκι πάει στην ευθεία με πραγματική ταχύτητα 90-100 και 5500 - 6000 στροφές οπότε η κατανάλωση πέφτει και ας πηγαίνω συνέχεια με τσίτα το γκάζι - το πρόβλημα είναι μόνο εάν φυσάει πολύ κόντρα άνεμος που θέλει τρίτη με δικάβαλλο. Ξέρεις γιατί τα κοντέρ των Kymco λόγω του γραναζώματος κλέβουν? Λογικά δεν λειτουργεί με το μέτρημα των στροφών του μπροστά τροχού το κοντέρ? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 9 , 2015 από τον teochris Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) βαλε τοτε 14 η 15 μπροστα και παιξε με το πισω μεχρι 35 το λιγοτερο κατα την γνωμη μου. η πτωση των στροφων δινει καλυτερη καταναλωση μεχρι ενα οριο εσυ το εχεις παρακανει και καταπονεις το μοτερ χωρις λογo. οσο για το κοντερ: στα 118 km/h κοντερ τα πραγματικα ειναι 104 km/h απ'οτι βλεπω στις εικονες μετραει απ'τον μπροστινο τροχο(δες ντιζα αριστερα του μπροστινου τροχου)οποτε δεν επηρεαζεται απο το γραναζωμα.απλα απο κατασκευης εχει μεγαλυτερο σφαλμα απο αλλα παπια Τροποποιήθηκε Ιούλιος 9 , 2015 από τον billv50s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 offtopic επισης χωρις να θελω να σε προσβαλω , κατα την γνωμη μου η επιλογη παπιου που εκανες (για την χρηση που το θες) δεν ειναι και η πιο σωστη. με ενα ψεκαστο παπι θα ειχες καταναλωση 2.0 L/100km ευκολα και τα 300 ευρω διαφορα που εχει το wave πχ με το jetix θα τα τα ισοφαριζες σχετικα γρηγορα.θα κερδιζες και σε αξιοπιστια βεβαια που ειναι και το σημαντικοτερο.μακαρι να σου βγει σκυλι το κυμκο και να μην παθει τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες