Jump to content
makis11

Αγορα κινητου (θελω αμεση απαντηση)

Recommended Posts

Η καλύτερη επιλογή είναι το Moto G. Το έχω χρησιμοποιήσει το κινητό και είναι απλά τέλειο.

Και οι δύο κάμερες είναι πολύ καλές για κινητό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τσεκαρε μια και αυτο αν σε καλυπτει...το πηρα για την γυναικα μου πριν τρεις εβδομαδες και ειναι παρα πολυ

γρηγορο...σε αυτα τα χρηματα δεν παιζει να υπαρχει καλυτερο >>> http://www.e-shop.gr...gr-p-TEL.004725

edit...και απαικτη θηκη με λιγα φραγκα :grin: >>> http://www.ebay.com/itm/121604187235?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=420591350751&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Τροποποιήθηκε από τον ghostkon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ερωτησεις.....

1.τα mls τι λενε?

2.αυτα με τα windows ανεβαζουν κατευθειαν φωτο πχ.facebook-forum κτλπ.ειχα παλιοτερα ενα lumia και δεν το εκανε

3.ειμαι ψιλοασχετος

4.διαθετω 150ε πανω κατω

5.ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.skroutz.g...B-Dual-SIM.html

Pure Android, Lollipop, ωραία κάμερα, ρολλάρει ωραιότατα, πολύ καλή οθόνη, άριστο για ταινιούλες (έχει στέρεο ηχεία και πολύ δυνατά) και μουσική.

Μoto g κι από μένα , το καθαρό android ρολλάρει πολύ ωραία (είναι κλάσεις ανώτερο από το touchwiz κλπ) και χρησιμοποιείται άνετα και χωρίς να γίνει root . Ενδεικτικά εγώ στo προηγούμενο μου android είχα περάσει ότι ρομ υπήρχε στο internet και γενικά το "σκάλιζα" καθημερινά ενώ στο moto g δεν έχω κάνει ούτε root. Επισης έχει αξιοπρεπή κάμερα , καλή οθόνη και πολύ καλά ηχεία . Γενικά ίσως είναι ότι πιο ολοκληρωμένο,στην Ελληνική αγορά, στην τιμή του .

ΥΓ Τα animations του lollipop στις default ρυθμίσεις το κάνουν να φαίνεται πιο αργό από ότι είναι . Για να διορθωθεί αυτό πρέπει να γίνει αλλαγή στις ρυθμίσεις "κλίμακα εφέ κίνησης" και "κλίμακα διάρκειας Animator" (που βρίσκονται στο το μενού επιλογές για προγραμματιστές ) από το 1x που είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση στο 0,5x .

ΥΓ2 Όποιο και να πάρεις τελικά μην ξεχάσεις να του βάλεις tempered glass στην οθόνη , πληρώνεις πολλές φορές την αξία μιας απλής ζελατίνας αλλά κάνει πολύ καλύτερη δουλειά.

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ερωτησεις.....

1.τα mls τι λενε?

2.αυτα με τα windows ανεβαζουν κατευθειαν φωτο πχ.facebook-forum κτλπ.ειχα παλιοτερα ενα lumia και δεν το εκανε

3.ειμαι ψιλοασχετος

4.διαθετω 150ε πανω κατω

5.ευχαριστω

ρε σεις θα απαντησεις κανενας?

νταξει για το Moto g το εμπεδωσαμε.ειναι υποψιν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

4πύρηνο στα 1,5 GHz το S3 neo

2πύρηνο στα 1,7GHz το S4 mini

Πες μου μερικές εφαρμογές που έχουν multi core support ωστε να υποστηριξω το 4πυρηνο (παντα σε αυτα τα χρηματα ετσι.)

Τεσπα εμένα με κέρδισε το μεγεθος στο S4. Πάνω από αυτό κατηγοριοποιείται σε παντόφλα.

βασικά, το ίδιο το λειτουργικό χρησιμοποιεί τους παραπάνω πυρήνες(ή κάποια απαιτητική εφαρμογή)

ερωτησεις.....

1.τα mls τι λενε?

3.ειμαι ψιλοασχετος

4.διαθετω 150ε πανω κατω

5.ευχαριστω

1. Η μητρική τους γλώσσα είναι τα κινέζικα

2. τι εννοείς; γιατί να μην ανεβάζουν;

3. κανείς δεν γεννήθηκε γνώστης

4. έχεις αρκετές επιλογές αλλά πρέπει πρώτα να καταλήξεις σε λειτουργικό (windows ή android)

5. παρακαλώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα