komatoza 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα πήρα ενα tdm μεταχειρισμένο πού έχει full extra όμως δεν έχει συναγερμό και επειδή παίζει πολύ κλοπή ολική και μερική σκέφτομαι να βάλω έναν καλό συναγερμό με περιμετρικό και τηλεειδοποιηση. Έχω ακούσει ότι τα Scorpio είναι τα καλύτερα αλλά και πανάκριβα με αυτά που θέλω πάει στά 400€ και έχει 2 χρόνια εγγύηση ενώ κάτι patrol, meta, kentall έχουν εγγύηση για μιά ζωή και είναι λίγο πιο οικονομική, επίσης υπάρχουν και spy, spy boll. Τί να προτιμήσω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SP520(Φάνης) 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 Εχω την εντπωση οτι μονο ο Scorpio βγαζει με τηλε-ειδοποιηση. Εχω τον SR-i900 και τολμω να πω οτι ειμαι υπερ ικανοποιημενος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 Εγώ έχω Meta με τηλεειδοποίηση... Απλά η τηλεειδοποίηση είναι έξτρα και χτυπάει σε ένα μπίπερ που πρέπει να τον έχεις πάνω σου ή στο σπίτι σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
komatoza 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 Έχει και περιμετρικό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 περιμετρικό όχι δεν έχει, αλλά σε μηχανή άποψη μου είναι πως θα σε ταλαιπωρήσει ο περιμετρικός. Η μηχανή εκεί που θα την παρκάρεις είτε πας για ψώνια είτε πας για καφέ, ακόμα και στο σπίτι, λογικό είναι να έχει δίπλα της άλλες μηχανές ή να περνάει ο κόσμος... αν είναι να χτυπάει κάθε φορά, χέσε μέσα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 φιλε μου καλησπερα . Η γνωμη μου ειναι να μη παρεις απο Ελλαδα συναγερμο. οχι γιατι χουν κατι κακο αλλα επειδη ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ ελεος δηλαδη. 400 και 200 ευρο και ευλογισον.... Παρε απο ιμπει που τα βρησκεις μεχρι και με τζιπιεσ πανο κια της παναγιας τα ματια με 60 ευρο μαξ.... ακομα και αυτος που θες http://www.ebay.com/itm/Scorpio-SR-i500-Two-Way-FM-Motorcycle-Alarm-/261879680723?hash=item3cf93eced3&vxp=mtr με τα μισα λεφτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
komatoza 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Το περιμετρικό το θέλω γιά τα βράδια που μπορεί να χρειαστεί αφήσω την μοτό για όλη νύχτα εκτός σπιτιού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 http://www.stelpet.gr/gr/el/products/synagermos-steelmate-886xo Τον βάζω σε όλες και θα τον βάζω σε όλες όπως πάει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
komatoza 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Τον είχα δεί αλλά δεν βλέπω να λέει για περιμετρικό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SP520(Φάνης) 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Εχω την εντπωση οτι μονο ο Scorpio βγαζει με τηλε-ειδοποιηση. Εχω τον SR-i900 και τολμω να πω οτι ειμαι υπερ ικανοποιημενος. συγνωμη. Περιμετρικο + Τηλεειδοποιηση ηθελα να πω. Το περιμετρικο οπως προειπαν και τα παιδια θα σε δυσκολεψει αν παρκαρεις τη μηχανη μες την μεση του δρομου. Το βραδακι ομως σε ησυχες περιοχες/παρκιν/αυλες/ποταμια/μοναστηρια ειναι μια χαρουλα. (Αναφερομαι στον scorpio) Το περιμετρικο (οπως και το κραδασμικο) ρυθμιζεται. Καθυστερηση μεταξυ ενεργοποιησης του συναγερμου και χειριστηριου δεν υπαρχει. Το περιμετρικο το πλερωνεις εξτρα Υπαρχει και δυνατοτητα μπλοκαρισματος κινητηρα (το πλερω και αυτο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
komatoza 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Το ξέρω αυτό. Σκέφτομαι μήπως πάω σε Scorpio αλλά στο πιο φτηνό μοντέλο το i800. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavreas 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Τον i800 τον έχω εγώ και είναι αρκετά καλός συναγερμός. Μπορεί να δεχθεί περιμετρικό σενσορα όπως και engine cut. Το θέμα όμως που έχει αναφερθεί με το περιμετρικό του είναι οτι την ακούει απο υγρασίες κλπ. Κάποιοι δοκίμασαν να το βάλουν σε σακουλάκι και κάπως βελτιώθηκε το πρόβλημα. Επίσης αν πάρεις τον συγκεριμένο ή κάποιον scorpio έχεις την επιλογή να τον ενεργοποιείς τον συναγερμό και χωρίς να ενεργοποιείται το περιμετρικό ρανταρ ( σε περίπτωση πολυσύχναστων δρόμων κλπ κλπ) Πολύ καλή επιλογή αν τον πάρεις ,και δεν τρώει και μπαταρία και αν το μηχανάκι είναι παρκαρισμένο για μέρες τότε απο μόνος του απενεργοποιεί το περιμετρικό για εξοικονόμηση. Ps . Δεν έχω περιμετρικό εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
komatoza 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Μάλλον αυτόν θα βάλω γιατί είναι και 200€ πιο φτηνός. Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
komatoza 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Καλησπέρα και πάλι. Ψάχνω ακόμα για συναγερμό και έπεσε στά μάτια μου ο kentall m2 με τηλεειδοποιηση τον έχει σε προσφορά με 215 και το καλύτερο εγγύηση για πάντα. Έχετε κάποια εμπειρία μέ αυτόν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Κοιτα και εδω απο τους καλυτερους http://www.hawkcaralarm.com/MotorcycleTalkingAlarmsTiltSensorBatteryBackupSiren.aspx και περιμετρικη προστασια παρε αυτο http://www.hawkcaralarm.com/HawkMicrowaveRadarSensor.aspx Εχει και δικη του μπαταρια ενω στα περισσοτερα two-way δεν εχει με οτι αυτο υφισταται. Μπορεις να βαλεις και τηλεειδοποιηση αλλα δεν το εχω ψαξει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Καλησπέρα και πάλι. Ψάχνω ακόμα για συναγερμό και έπεσε στά μάτια μου ο kentall m2 με τηλεειδοποιηση τον έχει σε προσφορά με 215 και το καλύτερο εγγύηση για πάντα. Έχετε κάποια εμπειρία μέ αυτόν? Ψάχνω κι εγω πληροφορίες για τον συγκεκριμένο συναγερμό μιας και ειναι στην τιμή που μου κάνουν απο την Yamaha για το ΜΤ-07. Αξίζει τα 200€, η να τα πάρω έκπτωση και να προτιμήσω κάποιον άλλον? Τον εχει κανεις στην μηχανή του? Ευχαριστώ. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
komatoza 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Εγώ φίλε μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξαν και έβαλα τον spy 5000m με περιμετρικό με 130€ με τοποθέτηση, έχει 2 χειριστήρια και 2 χρόνια εγγύηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barimagas 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 μετα απο προτασεις που εχει το θεμα, το εψαξα και εβαλα τον steelmate 886 xo στα 130€ τοποθετημενος στον σουλτατι στα ανω πατησια. Για τα λεφτα του ειναι τουμπανο εχει και τηλεειδοποιση σε ενα μπρελοκακι. ενας καλοθελητης τον πουλαει στην μιχαλακοπουλου 120€ μεν αλλα θελει και 30€ εργασια να τον περασει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιωτης Στ 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Ψάχνω κι εγω πληροφορίες για τον συγκεκριμένο συναγερμό μιας και ειναι στην τιμή που μου κάνουν απο την Yamaha για το ΜΤ-07. Αξίζει τα 200€, η να τα πάρω έκπτωση και να προτιμήσω κάποιον άλλον? Τον εχει κανεις στην μηχανή του? Ευχαριστώ. Sent from my iPad using Tapatalk Φιλαρακι εχω και εγω της KENTALL ΣΤΟ MT07 μου το εβαλαν δωρο απο κει που το πηρα απο τον moto vinios τον εχω ενα χρονο δεν εχω προβλημα μονο μην βραχει εκει αναγκαστικα και τον ανοιξα για να στεγνωσει εβγαλα μπαταρια ενταξει δουλεψε με επιασε βροχη καταλαβαινεις πανω στην αττικη οδο δεν σταματας. Εκτοτε δεν ειχα προβλημα δεν γνωριζω αν η τιμη ειναι τοσο οσο λες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2015 Φιλαρακι εχω και εγω της KENTALL ΣΤΟ MT07 μου το εβαλαν δωρο απο κει που το πηρα απο τον moto vinios τον εχω ενα χρονο δεν εχω προβλημα μονο μην βραχει εκει αναγκαστικα και τον ανοιξα για να στεγνωσει εβγαλα μπαταρια ενταξει δουλεψε με επιασε βροχη καταλαβαινεις πανω στην αττικη οδο δεν σταματας. Εκτοτε δεν ειχα προβλημα δεν γνωριζω αν η τιμη ειναι τοσο οσο λες. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Δηλαδή πήρε νερό ο συναγερμός από την βροχή στην Α.Ο..? Πού τον είχες τοποθετημένο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιωτης Στ 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 Συγνωμη δεν διευκρινισα σωστα το τηλεκοντρολ πηρε νερο οσο αφορα για τον συναγερμο ειναι ο απλος χωρις τηλεειδοποιηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tracter 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 απο προσωπική μου εμπειρία πάντως όταν μου είχαν τοποθετήσει META , μετά απο 2 χρόνια το κοντρολ δούλευε αλλά ο συναγερμός δεν άκουγε οπότε τον απομόνωσα . στο S2 που είχα μετά είχα τοποθετήσει έναν steelmate με 40€ (δώρο του έμπορα...) με το μόνο κακό του να ήταν ότι ξαφνικά βάραγε για 3 φορές (δηλαδή έκανε 3 ιου ιου) και μετά ησυχία.. στο καινούριο που θα πάρω το πιο πιθανό να εγκαταστήσω τον Spyball 6527 ή τον Scorpio i-800.. είδωμεν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2016 Εχει κανεις scorpio? αλλαξα (για γμσετα λογο) την περιμετρικη(ογκομετρητη) και δεν παιρνει ρευμα...Εχει καποιο τροπο για να το αναγνωρισει ή επεσα σε ελαττωματικο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2016 Εχει κανεις scorpio? αλλαξα (για γμσετα λογο) την περιμετρικη(ογκομετρητη) και δεν παιρνει ρευμα...Εχει καποιο τροπο για να το αναγνωρισει ή επεσα σε ελαττωματικο?Άλλαξες μόνο το περιμετρικό ή κούνησες και άλλα καλώδια; Τους ξαναέκανες έναν έλεγχο ότι όλα είναι εντάξει στη θέση τους;Επίσης όταν λες δεν παίρνει ρεύμα, εννοείς όλος ο συναγερμός ή μόνο το περιμετρικό;(Και η χαζή αλλά απαραίτητη ερώτηση, έχεις ενεργοποιήσει το περιμετρικό από το μενού ρυθμίσεων;) Αυτό είναι το manual για τον i900 http://ridescorpio.com/wp-content/uploads/2013/07/SR-i900-Installation-User-Manual.pdf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Μονο το περιμετρικο δεν παιρνει.δεν φλασαρει.το απογευμα θα τα ξεφισωσω να ριξω λιγο σπρει επαφων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες