Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 Μαλλον λεει αριστερα γτ ειναι η πλευρα του σταντ ή να μην ξαμολαει η εξατμιση. Αααα, μάλιστα, τό 'πιασα. Λογικό, ναι. Αν και καλο σημειο ειναι αν εχει μαξιλαρακι να το βγαλεις και να την κανεις εκει την τρουπα, Ντεν έκει μαξιλαράκι η Kappa καρντιά μου. Ελα εδω σε εχω.... Αααααααααχαχαχαχαααααα, τούμπανο η βαλίτσα. :vv: Τα μακαρόνια είναι δώρο? το τελείωσε το θέμα Εντελώς όμως.... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 Δεν το τερματισα ,επερνε και συνεχεια αλλα δεν ειχα ορεξη :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 Δεν το τερματισα ,επερνε και συνεχεια αλλα δεν ειχα ορεξη :P Όπως το να έβαζες το σουρωτήρι να έχει και μακαρόνια μέσα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 μεχρι και η εταιριες βαλιτσων σε πηρανε χαμπαρι .Βρε καντου μια βαλιτσα ωστε να μην υπαρχει περιπτωσει να βαλει νερο γιατι αυτος ειναι και μοτο-βροχουλης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 μεχρι και η εταιριες βαλιτσων σε πηρανε χαμπαρι .Βρε καντου μια βαλιτσα ωστε να μην υπαρχει περιπτωσει να βαλει νερο γιατι αυτος ειναι και μοτο-βροχουλης :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tselos 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 Μήπως απλά κολλάνε τα λάστιχα και με ένα ψέκασμα με σπρέι σιλικόνης λύσεις το θέμα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 Τι μου θυμίζει.. Τι μου θυμίζει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 Είσαι Θεούλης. :worthy: Περιττό να πω ότι αποθηκεύτηκε η φωτογραφία. Μήπως απλά κολλάνε τα λάστιχα και με ένα ψέκασμα με σπρέι σιλικόνης λύσεις το θέμα??? Να σου πω δεν ξέρω. Θα κάνω πάντως μια δοκιμή ξεκινώντας από κει, πριν προβώ σε πιο "επαναστατικές" και δίχως επιστροφή λύσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 Είσαι Θεούλης. :worthy: Περιττό να πω ότι αποθηκεύτηκε η φωτογραφία. Αμα σ'αρεσε τοσο πολυ να κατσω να στην φτιαξω σωστα,λειπουν επεισης καρδουλες ισως και ο sylvester. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 Αμα σ'αρεσε τοσο πολυ να κατσω να στην φτιαξω σωστα,λειπουν επεισης καρδουλες ισως και ο sylvester. Δε θέλω να σε βάλω σε κόπο. Πάντως να ξέρεις, ό,τι φτιάξεις θα γίνει saved. Γέλασα και με το αυτοκόλλητο στο καπάκι, πολύ του πάει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 Να ρίξω εγώ μια σοβαρή απάντηση; Πάρε μία κετσαπ-μουστάρδα. Στο καπάκι έχει εκείνη τη μ@λακία η οποία δεν αφήνει το υγρό να βγει. Δε ξέρω πως, προσπάθησε να το αντιγράψεις με κάποιον τρόπο (κανένα μπαλόνι ή καλύτερα σαμπρέλα με τρύπα βελόνας) ή να προσαρμόσεις το λαστιχάκι από την συσκευασία, κάπου από την κάτω μεριά της μπαγαζιέρας. Αν από την άλλη, κάνεις κάθε πατέντα που σε είπαμε οι καμένοι εδώ μέσα, σίγουρα θα γίνει σαν την από πάνω τουτο-ζιέρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Καλή η τρυπούλα και εύκολη λυση. Εγώ θα το πλάκωνα στα σημεία επαφής και με ένα σπρευ σιλικόνης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 .....και γω αυτό πιστεύω , άνοιξε μια τρύπα με ψιλό τρυπάνι (1mm ή και μικρότερο ) και όλα οκ , θα ναι τόσο μικρή που ούτε θα φαινεται εναλλακτικά θα μπορούσες να τροχίσεις (με λίμα !!) λίγο το σημείο εφαρμογής της (δεν έχω εικόνα αλλά λογικά το ένα μέρος θα έχει μορφή V μέσα στο οποίο θα εφαρμόζει το άλλο με μορφή Ι ,αν λοιπόν τροχίσεις λίγο την ακμή σε ένα σημείο πιστεύω πως ο αέρας θα περνά μέσα στη μπαγκαζιέρα χωρίς να χαθεί η στεγανοποίηση η αντοχή αλλά και η αισθητική Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 .....και γω αυτό πιστεύω , άνοιξε μια τρύπα με ψιλό τρυπάνι (1mm ή και μικρότερο ) και όλα οκ , θα ναι τόσο μικρή που ούτε θα φαινεται εναλλακτικά θα μπορούσες να τροχίσεις (με λίμα !!) λίγο το σημείο εφαρμογής της (δεν έχω εικόνα αλλά λογικά το ένα μέρος θα έχει μορφή V μέσα στο οποίο θα εφαρμόζει το άλλο με μορφή Ι ,αν λοιπόν τροχίσεις λίγο την ακμή σε ένα σημείο πιστεύω πως ο αέρας θα περνά μέσα στη μπαγκαζιέρα χωρίς να χαθεί η στεγανοποίηση η αντοχή αλλά και η αισθητική Αυτό το 2ο έχω σκεφτεί κι εγώ να κάνω για ν' αποφύγω να κάνω τρύπα. Είδωμεν. Ευχαριστώ για τις προτάσεις πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Αυτό το 2ο έχω σκεφτεί κι εγώ να κάνω για ν' αποφύγω να κάνω τρύπα. Είδωμεν. Ευχαριστώ για τις προτάσεις πάντως. .είσαι μάστορας θα τα καταφέρεις ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 .είσαι μάστορας θα τα καταφέρεις ;) :lol: Ναι, εγώ και ο Μπόμπ. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Μήπως να βάλεις, όπως προείπαν, λίγο σιλικόνη στο χείλος της βαλίστρας, εεεε βαλίτσας ήθελα να πω. Αν δεν έχεις, μου λες να περάσω ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Μήπως να βάλεις, όπως προείπαν, λίγο σιλικόνη στο χείλος της βαλίστρας, εεεε βαλίτσας ήθελα να πω. Αν δεν έχεις, μου λες να περάσω ;) Είπα ήδη πως θα ξεκινήσω με όσο πιο ανώδυνες λύσεις και αφήνω για μετά τρύπες και συναφή. Εμείς μιλάμε και στο τηλέφωνο για λεπτομέρειες. Κούνιες πήγαμε, :lol: καιρός να πάμε και βόλτα με τις μηχανές και το βλέπουμε επιτόπου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Πάνε γυμναστήριο για 2-3 μήνες και θα την ανοίγεις μια χαρά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Πάνε γυμναστήριο για 2-3 μήνες και θα την ανοίγεις μια χαρά! Άσε φιλαράκ' και δεν παίζει θέμα δύναμης. Εδώ κόντεψα τραβώντας το καπάκι να γκρεμίσω τη μηχανή απ' το διπλό σταντ, πόσο περισσότερη δύναμη να βάλω ο μασίστας? :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Μότο αγαπούλη η λύση είναι μια μικρή τρυπούλα, τώρα που το λύσαμε αυτό το πρόβλημα πάμε στο επόμενο. Το vstrom δεν κάθεται καλά στο κεντρικό σταντ τι να κάνει? πείτε καμιά λύση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Greekscreamer 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Λοιπόν η δική μου η πρόταση για να μη μπλέξεις καθόλου με τρύπες είναι να πάρεις ένα κομμάτι απο αυτό το καλαμάκι που έχουν τα σπρέι αλυσίδας ή τα WD-40 και να το κολλήσεις ανάμεσα στη μόνωση που κάνουν τα πλαστικά. αν δεν το θές μετά το αφαιρείς και τελείωσες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Ρε παιδια αν βαλει εμποδιο στην ενωση με τοσο καλη εφαρμογη που εχει η βαλιτσα θα αρχιζει να περνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 Λοιπόν, σήμερις απόγευμα έγινε μια τρύπα εσωτερικά, ακριβώς πίσω απ' το σημείο που κουμπώνει, ώστε να μη φαίνεται καθόλου. Στον πάτο δεν ήθελα να γίνει. Δεν ξέρω, δεν μου καθότανε καλά ως ιδέα, παρότι θα μπορούσε να βοηθάει να φεύγουν και τυχόν νερά ΑΝ μπαίνανε ποτέ. Μένει τώρα να δοκιμαστεί. Αύριο στη βόλτα θα ξέρω τί ψάρια πιάσαμε..... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες