Jump to content
Sign in to follow this  
Red1

BMW Scrambler

Recommended Posts

ΜCN

REVZILLA

Autoevolution

Let the milking begin, χρόνια τώρα το μοντελάκι της Triumph παει ψιλο-άπατο (οχι αρκετο marketing με hipsters μάλλον :D) , βγαίνει η Ducati, γίνεται μόδα (παλι), βγαίνει ο Γερμαναράς να καβαλήσει το κύμα οσο προλαβαίνει και αυτός, βλέπε επίσης : GS1200--> MTS1200 --> S1000XR , cafe' μοδα/λύσσα --> R9T

Aν οι render-ιες όμως πλησιάζουν το μοντελο παραγωγής...κανένα πρόβλημα καθώς είναι πολύ ομορφο μηχανάκι...

Bασισμένο στην "πλατφόρμα" του R9T, χαμηλότερη τιμή.

BMW-Scrambler-ALT_white1.jpg?mode=max&quality=90&scale=down

BMW-Scrambler-ALT_race4.jpg?mode=max&quality=90&scale=down

BMW-Scrambler_YELLOW-alt.jpg?mode=max&quality=90&scale=down

Αφιερωμένο στον καλό μου ιντερνετικό φίλο Le Flwr, enjoy, μπορείτε να αρχίσετε το ομαδικό χέσιμο σε 3...2...1... :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όπως και τα υπόλοιπα scrambler, κι αυτό το θεωρώ απλά χιπστεράδικο fashion statement και πόζα, και ανάθεμα αν δει ποτέ χώμα από όποιον το αγοράσει (παρεμπιπτόντως, το skid plate πωλείται ως εξτραδάκι;). Κατά τ'άλλα περί ορέξεως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αααα! αρχισαμε? Ωραια...

χολη 1. τι εγινε, γιναν οντως μοδα αυτα τωρα?

χολη 2. ο δευτερος συνδιασμος χρωματος μου φαινεται δεν του ταιριαζει καθολου...

κατα τ'αλλα μου αρεσει (μονο ο πρωτος συνδιασμος χρωματος) λιγο παραπανω απο τα ducati και triumph... Περι ορεξεως οπως λεει και ο Mr.αργος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε θα κράξω. Δεν το κάνω ποτέ άλλωστε. Απλά περιμένω να δω τι βάρος θα έχει αυτό το πράγμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως και τα υπόλοιπα scrambler, κι αυτό το θεωρώ απλά χιπστεράδικο fashion statement και πόζα, και ανάθεμα αν δει ποτέ χώμα από όποιον το αγοράσει (παρεμπιπτόντως, το skid plate πωλείται ως εξτραδάκι;). Κατά τ'άλλα περί ορέξεως.

Νοt sure if serious...monsieur Slow, τι έχεις πάθει τον τελευταίο καιρό ? Σοβαρό πρέπει να είναι... :grin::crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νοt sure if serious...monsieur Slow, τι έχεις πάθει τον τελευταίο καιρό ? Σοβαρό πρέπει να είναι... :grin::crazy:

Totally serious. Απλά θεωρώ πως κάτι τέτοια μηχανάκια τα παίρνεις 1)επειδή σ'αρέσουν απλά και έχεις τα φράγκα που θα ζητήσει η bmw γι'αυτό, 2)επειδή έχουν γίνει μόδα με τους χιπστεράδες και είσαι θύμα του όλου fad και θα τα σκάσεις χοντρά για'αυτό ή 3)γιατί θες ένα χαμηλότερο χωμάτινο. Στην πρώτη περίπτωση κλάιν μάιν, στην δεύτερη το θεωρώ απλά χαζομάρα, στην τρίτη πάσο. Αλλά γνώμη μου είναι πως υπερισχύει η δεύτερη.

Μαγκιά τους πάντως, δουλειά τους είναι να βγάζουν φράγκα, και αφού το καταφέρνουν μπράβο τους. Για όλα υπάρχει ένα κοινό. Και οι ντεμέκ αντβεντσουράδες με τα μαστόδοντα, και οι γρήγοροι με τα ss, τώρα και οι χιπστεράδες με τα scrambler και τα cafe racer.

Και για να το θέσω αλλιώς, χίλιες φορές να τα'σκαγα για το NC.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά τα βυζιά στο πλάι να μην είχε....

Στο πρώτο σχέδιο μαμάει.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε θα κράξω. Δεν το κάνω ποτέ άλλωστε. Απλά περιμένω να δω τι βάρος θα έχει αυτό το πράγμα...

Triumph scrambler : 230Kg

Ducati scrambler : 186Kg

BMW : λαμβάνοντας υπόψιν πως το R9T ζυγίζει 222Kg...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντωνάρα,εμένα που μου ψιλοαρέσουν αυτά αλλά δεν ανήκω σε καμία κατηγορία τι ψυχολογικό έχω;; :crazy::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντωνάρα,εμένα που μου ψιλοαρέσουν αυτά αλλά δεν ανήκω σε καμία κατηγορία τι ψυχολογικό έχω;; :crazy::grin:

Θα απαντήσω με άλλη ερώτηση. Άμα είχες κανα δεκαχίλιαρο για το επόμενο μηχανάκι σου θα'ταν κι αυτό στις επιλογές σου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα απαντήσω με άλλη ερώτηση. Άμα είχες κανα δεκαχίλιαρο για το επόμενο μηχανάκι σου θα'ταν κι αυτό στις επιλογές σου;

πρώτη όχι αλλά στο τοπ 10 ναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρώτη όχι αλλά στο τοπ 10 ναι.

Ε τότε αν το πάρεις γιατί να μην είσαι στην πρώτη κατηγορία που ανέφερα;

Πέραν αυτού...

:crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Totally serious. Απλά θεωρώ πως κάτι τέτοια μηχανάκια τα παίρνεις 1)επειδή σ'αρέσουν απλά και έχεις τα φράγκα που θα ζητήσει η bmw γι'αυτό, 2)επειδή έχουν γίνει μόδα με τους χιπστεράδες και είσαι θύμα του όλου fad και θα τα σκάσεις χοντρά για'αυτό ή 3)γιατί θες ένα χαμηλότερο χωμάτινο. Στην πρώτη περίπτωση κλάιν μάιν, στην δεύτερη το θεωρώ απλά χαζομάρα, στην τρίτη πάσο. Αλλά γνώμη μου είναι πως υπερισχύει η δεύτερη.

Μαγκιά τους πάντως, δουλειά τους είναι να βγάζουν φράγκα, και αφού το καταφέρνουν μπράβο τους. Για όλα υπάρχει ένα κοινό. Και οι ντεμέκ αντβεντσουράδες με τα μαστόδοντα, και οι γρήγοροι με τα ss, τώρα και οι χιπστεράδες με τα scrambler και τα cafe racer.

Και για να το θέσω αλλιώς, χίλιες φορές να τα'σκαγα για το NC.

Συμφωνώ με τα περισσότερα αλλά ρε φίλε...μη κάνουμε σαν τον...ξέρεις ποιον ;)

Τι σε νοιαζει τι είναι ο αλλος ρε φιλε, αμα γουστάρεις να παρεις κάτι π.χ, μαλακία δεν είναι να διαστάσεις επειδή υπάρχουν οι κομπλες εκεί έξω και θα "χαλαστείς" αμα σου πουνε το Χ ή Ψ ? Fuck 'em ρε μλκ...

Αυτη η ταμπελίαση ρε μαγκες...πολύ κακό πραμα, εχουμε φτάσει στο σημείο να πρέπει να καβαλάμε SS απο Ιαπωνία μονο ή ADV μηχανάκι (ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης) για να θεωρούμαστε "νορμαλ"...

Και μιας που μιλαμε για "normal", αμα το πάρουμε έτσι, πάμε οοοοοολοι να ρίξουμε κουρεματάκι pompadour, να ρίξουμε και ενα μανικάκι τατουαζ αμα λάχει, να αφήσουμε μια γενειάδα και να αρχίσουμε τα γυμναστήρια γιατί πλέον το "normal" είναι ετσι...εμ...

Εχουμε πηξει στους καράφλες με carrera πανω στα TDM/Tmax/GSXR/Hayabusa, οι "hipsters" μας μάραναν ;)

O καθένας έχει και τις απόψεις του, σύμφωνοι και δεκτόν, όμως, μη αρχίζουμε το τσουβάλιασμα ρε σεις - και slow, που είσαι καραντάση, εσένα σε αρέΖνουν και τα harley - ξέρεις τι λενε για την μεγαλύτερη μερίδα αναβατών της Har-Har, σωστά ? Και ? Στα αρΤσιδια σου, αμα είχες το κασέρι και γουσταρες να πάρεις ενα δεν θα το επαιρνες επειδή..."πειρατές" και "άχρηστα μηχανάκια" ?

Γίνομαι αντιληπτός κύριέ μου, σωστά ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι μαλάνγκας :crazy:

Red αγοράρα μου,λίγα για τους καράφλες έτσι μη μαλιοτραβηχτούμε και σε σκίσω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαμώ τις μόδες. Και το μάρκετινγκ.

Κατ αρχήν πρόλαβε να γίνει μόδα το scrambler της Ducati?

Και ένα εξτρά χολή, αυτή η ντουκάτι που όλοι την κοιτάνε απο μακριά πως καταφέρνει να ναι ο trend setter στα πιο ακριβά της χρόνια;;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ με τα περισσότερα αλλά ρε φίλε...μη κάνουμε σαν τον...ξέρεις ποιον ;)

Τι σε νοιαζει τι είναι ο αλλος ρε φιλε, αμα γουστάρεις να παρεις κάτι π.χ, μαλακία δεν είναι να διαστάσεις επειδή υπάρχουν οι κομπλες εκεί έξω και θα "χαλαστείς" αμα σου πουνε το Χ ή Ψ ? Fuck 'em ρε μλκ...

Αυτη η ταμπελίαση ρε μαγκες...πολύ κακό πραμα, εχουμε φτάσει στο σημείο να πρέπει να καβαλάμε SS απο Ιαπωνία μονο ή ADV μηχανάκι (ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης) για να θεωρούμαστε "νορμαλ"...

Και μιας που μιλαμε για "normal", αμα το πάρουμε έτσι, πάμε οοοοοολοι να ρίξουμε κουρεματάκι pompadour, να ρίξουμε και ενα μανικάκι τατουαζ αμα λάχει, να αφήσουμε μια γενειάδα και να αρχίσουμε τα γυμναστήρια γιατί πλέον το "normal" είναι ετσι...εμ...

Εχουμε πηξει στους καράφλες με carrera πανω στα TDM/Tmax/GSXR/Hayabusa, οι "hipsters" μας μάραναν ;)

O καθένας έχει και τις απόψεις του, σύμφωνοι και δεκτόν, όμως, μη αρχίζουμε το τσουβάλιασμα ρε σεις - και slow, που είσαι καραντάση, εσένα σε αρέΖνουν και τα harley - ξέρεις τι λενε για την μεγαλύτερη μερίδα αναβατών της Har-Har, σωστά ? Και ? Στα αρΤσιδια σου, αμα είχες το κασέρι και γουσταρες να πάρεις ενα δεν θα το επαιρνες επειδή..."πειρατές" και "άχρηστα μηχανάκια" ?

Γίνομαι αντιληπτός κύριέ μου, σωστά ?

Δεν σε πιάνω ρε φίλε, ειλικρινά... :huh: Και τώρα τσοπεράκι καβαλάω αλλά δεν γυρνάω με πέτσινα και jet κρανάκι για τη μόστρα μου, απλά τυγχάνει να μου αρέσει το στυλ. Τώρα το τι με θεωρεί όποιος με βλέπει... όπως το'πες, το κουκί και το ρεβύθι κουνιόντουσαν.

Για να το θέσω κι αλλιώς, αν όντως μου άρεσε δεν θα'χα κανένα πρόβλημα ούτε να το δηλώσω δημοσίως (ατςςςςςς) ούτε να το πάρω, αν είχα τα φράγκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Slow, δεν χρειάζεται ρε φίλε να φορέσεις jet retro κρανάκι στυλ 70's και vintage-ιλα δερματινο για να καβαλήσεις moder-retro μηχανάκι...

@ Χλαπατσας : το σκραμπλερ της Ντουκ...με την διαφήμιση (βλέπε: over-selling) που έχει ρίξει τον τελευταίο χρόνο...που απευθυνεται σε ολους/νεανικο κοινο...βαλε και το brand recognition της εταιρείας...βαλε και την χαμηλή του τιμή (αν και μερικοι θα'θελαν μαλλον να πουλιεται στα 3Κ) θα πουλησει σαν ζεστά καρβέλια, σε μερικους μηνες θα ρίξουμε μια ματια σε πίνακα πωλήσεων και θα δούμε :)

Το trend-setting δεν εχει να κανει με το budget αναγκαστικά ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σβηστε τον τιτλο Bmw scrambler και αντικαταστηστε τον με ' παπαρολογια' να μην μπαινουμε να διαβαζουμε μονιμως τις κλαψες του καθενος που συνεχεια σπαμαρει με την ψυχη του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Slow, δεν χρειάζεται ρε φίλε να φορέσεις jet retro κρανάκι στυλ 70's και vintage-ιλα δερματινο για να καβαλήσεις moder-retro μηχανάκι...

Αν φορούσα όμως θα'ξερες γιατί το επέλεξα. :crazy:

(με πιάνεις φαντάζομαι...)

Σβηστε τον τιτλο Bmw scrambler και αντικαταστηστε τον με ' παπαρολογια' να μην μπαινουμε να διαβαζουμε μονιμως τις κλαψες του καθενος που συνεχεια σπαμαρει με την ψυχη του

Ποιον να εννοεί άραγε...

Τροποποιήθηκε από τον Mr.Slow

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπάρχει ήδη άλλο θέμα γιαυτό.

Μλκς λύστε μου μια απορία.

Την τάση να κράζετε τα πάντα την είχατε απο παλιά ή έτσι σας ήρθε τώρα πάνω στην τρέλα σας;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάγκες, θα αρχίσω πάλι τα περι "shit-posting" και θα με πείτε πάλι μαλάκα/κακό/ηθικολόγο... :grin:

Ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το θεμα "καθαρό" το οποιο έχει να κανει με το συγκεκριμένο μηχανάκι, τα περι "hip" κτλπ κτλπ...τα έχουμε ξανα-αναφέρει 7965934256432 φορές σε άλλα topic.

Εμένα προσωπικά μ'αρέσει, περισσότερο απο αυτό της Duc θα'λεγα, για να δουμε και την τελική του μορφή όμως γιατι...ολοι ξέρουμε τι απέγινε με το R9T (βλέπε: αρχικό project (RSD) --> τελικό μοντέλο παραγωγής) ;)

Τροποποιήθηκε από τον Red1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάγκες, θα αρχίσω πάλι τα περι "shit-posting" και θα με πείτε πάλι μαλάκα/κακό/ηθικολόγο... :grin:

Ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το θεμα "καθαρό" το οποιο έχει να κανει με το συγκεκριμένο μηχανάκι, τα περι "hip" κτλπ κτλπ...τα έχουμε ξανα-αναφέρει 7965934256432 φορές σε άλλα topic.

Εμένα προσωπικά μ'αρέσει, περισσότερο απο αυτό της Duc θα'λεγα, για να δουμε και την τελική του μορφή όμως γιατι...ολοι ξέρουμε τι απέγινε με το R9T (βλέπε: αρχικό project (RSD) --> τελικό μοντέλο παραγωγής) ;)

Φάουλ μεσιέ αλλά δεν το συνεχίζω. Συνεχίστε μόνοι σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φάουλ μεσιέ αλλά δεν το συνεχίζω. Συνεχίστε μόνοι σας.

Σοβαρά τώρα, δεν αναφερόμουν σε εσένα, απλά είδα οτι αρχίσαμε ολοι μας τα ίδια με το άλλο τοπικ και...καλό θα ηταν να το αποφύγουμε, ειλικρινά ;)

Όπως λέει και ο Μάκης...κατι έχουμε πάθει τον τελευταίο καιρό και η μλκ (ολων) μας έχει χτυπήσει ζενίθ...

Comrad, πες 2 λογάκια ρε φίλε, άποψη δεν εχεις για το μΕκανακι ? :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δέν μου αρέσει και άσε που αποκλείεται να είναι πιο φτηνο απο 14-15 χιλάρικα, που σημαίνει 18 σε τιμή ΒΜW με το κλειδί στο χέρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από το Duc νου αρέσει περισσότερο πάντως,να πω την αλήθεια μου.

Περιμένω ν ακούσουμε νούμερα επιδόσεων και τιμών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα