Jump to content
Prodrom

Αλλαγή ή υπομονή?

Recommended Posts

Καλημέρα σ'όλους σας :D

Λοιπόν έχω τις εξής σκέψεις , και θέλω προτάσεις απο πιο έμπειρους. Οδηγάω ένα kymco agility 150 απο το Γενάρη , έχοντας κάνει κοντα στα 3.000 χλμ ως τώρα. Είναι το μόνο μου μέσο μεταφοράς , και έφαγα βροχές , χιόνια τα πάντα (και γούσταρα να πω την αλήθεια :afro: ). Για μέσα στη πόλη , και λίγο έξω οπου μένω , με καλύπτει πλήρως , απλά όντας το μόνο μέσο , και με το καλοκαίρι να έρχεται , θα ήθελα κάτι το οποίο να μπορεί να με ταξιδέψει και λίγο (αρκετά) εκτός Θεσ/νίκης... Καψούρα είναι οι On-off μηχανές, και ιδανικά θα ήθελα να παω σε κάτι τέτοιο.

Σοφότερο γενικά εσείς τι θεωρείτε? Να κανω υπομονή , να μαζέψω κ'άλλα χλμ με το μικρό , και μετά να ανέβω κατηγορία? Ως τρόπο οδήγησης δε με φοβάμαι. Ημουν πάντα νόμιμος , καγκουριές ποτέ , και δεν εχω κανει εκατοστό χωρις εξοπλισμό. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι αλλαγή είναι για κανα ταξιδάκι/εκδρομούλα , μιας και αυτό ήταν που πάντα με γοήτευε στις μηχανές. Να σημειωθεί πως ειμαι κάτοχος Α2 , με προοπτική επέκτασης το Σεπτέμβρη του '16.

Σας ευχαριστώ!!

Be safe.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλημερα και σε εσενα.

Νομιζω πως ενα ΧΤ 660 για παραδειγμα ειναι μια χαρα για αυτα που θες και δεν θα σε δυσκολεψει καθολου απο θεμα δυναμης. Ειναι ηρεμο και ευκολο στην οδηγηση και απο την στιγμη που ρωτας αν ειναι ασφαλες να κανεις την μεταβαση, θεωρω πως εισαι αρκετα ωριμος να την κανεις.

Θα πρεπει να αφιερωσεις χρονο να την μαθεις, να εξοικιωθεις με τον συμπλεκτη και το κιβωτιο, τα φρενα της, σε δρομους χωρις κινηση αρχικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι ρωτάτε ρε σεις εάν θέλεις να την κάνεις την τράμπα και το έχεις καψούρα κάντο. Αλλά απο την άλλη το σκουτερ το έχεις μόλις 4μηνες δεν είναι λίγο κρίμα για την επιλογή σου, σχετικά με τις χαλκιδικές για μπανάκι με το γκομενάκι και τα σχετικά να είσαι βέβαιος πως σε πάει μια χαρά και οικονομικότερα προπάντων και ως αντοχή για τα υπόλοιπα 10 καλοκαίρια τουλάχιστο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα το Α2 και το ON/OFF με παραπεμπουν σε KLE500, τα κανει ολα και συμφαιρει, σκεψου το.

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καντο, σιγά...

Απλα αν εγω αυτο που ηθελα και μπορούσα να παρω αμεσα προφανώς δε το καλυπτε το α2, θα περιμενα μεχρι το σεπτεμβρη (που εχει γαμάτο καιρο για μοτοβολτες) και θα την επαιρνα τοτε... :afro:

(το '16 ειναι οντως μακρια)

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καντο, σιγά...

Απλα αν εγω αυτο που ηθελα και μπορούσα να παρω αμεσα προφανώς δε το καλυπτε το α2, θα περιμενα μεχρι το σεπτεμβρη (που εχει γαμάτο καιρο για μοτοβολτες) και θα την επαιρνα τοτε... :afro:

ειναι ο σεπτεμρβς του 2016 ομως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι ο σεπτεμρβς του 2016 ομως...

Α εγω ειμαι πολυ μπροστα.... :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καψούρα είναι οι On-off μηχανές, και ιδανικά θα ήθελα να παω σε κάτι τέτοιο.

Σοφότερο γενικά εσείς τι θεωρείτε? Να κανω υπομονή , να μαζέψω κ'άλλα χλμ με το μικρό , και μετά να ανέβω κατηγορία?

Αυτος, ειναι ο λόγος που καβαλάμε μοτό (και''καιγόμαστε'' καθημερινά στα φόρα) .

Δεν υπάρχει σοφότερο και άλλα στην περίπτωση σου.

Κάνε το. :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα