Prodrom 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 Καλημέρα σ'όλους σας :D Λοιπόν έχω τις εξής σκέψεις , και θέλω προτάσεις απο πιο έμπειρους. Οδηγάω ένα kymco agility 150 απο το Γενάρη , έχοντας κάνει κοντα στα 3.000 χλμ ως τώρα. Είναι το μόνο μου μέσο μεταφοράς , και έφαγα βροχές , χιόνια τα πάντα (και γούσταρα να πω την αλήθεια ). Για μέσα στη πόλη , και λίγο έξω οπου μένω , με καλύπτει πλήρως , απλά όντας το μόνο μέσο , και με το καλοκαίρι να έρχεται , θα ήθελα κάτι το οποίο να μπορεί να με ταξιδέψει και λίγο (αρκετά) εκτός Θεσ/νίκης... Καψούρα είναι οι On-off μηχανές, και ιδανικά θα ήθελα να παω σε κάτι τέτοιο. Σοφότερο γενικά εσείς τι θεωρείτε? Να κανω υπομονή , να μαζέψω κ'άλλα χλμ με το μικρό , και μετά να ανέβω κατηγορία? Ως τρόπο οδήγησης δε με φοβάμαι. Ημουν πάντα νόμιμος , καγκουριές ποτέ , και δεν εχω κανει εκατοστό χωρις εξοπλισμό. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι αλλαγή είναι για κανα ταξιδάκι/εκδρομούλα , μιας και αυτό ήταν που πάντα με γοήτευε στις μηχανές. Να σημειωθεί πως ειμαι κάτοχος Α2 , με προοπτική επέκτασης το Σεπτέμβρη του '16. Σας ευχαριστώ!! Be safe. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 Αλλαγή άμεσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 Καλημερα και σε εσενα. Νομιζω πως ενα ΧΤ 660 για παραδειγμα ειναι μια χαρα για αυτα που θες και δεν θα σε δυσκολεψει καθολου απο θεμα δυναμης. Ειναι ηρεμο και ευκολο στην οδηγηση και απο την στιγμη που ρωτας αν ειναι ασφαλες να κανεις την μεταβαση, θεωρω πως εισαι αρκετα ωριμος να την κανεις. Θα πρεπει να αφιερωσεις χρονο να την μαθεις, να εξοικιωθεις με τον συμπλεκτη και το κιβωτιο, τα φρενα της, σε δρομους χωρις κινηση αρχικα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 τι ρωτάτε ρε σεις εάν θέλεις να την κάνεις την τράμπα και το έχεις καψούρα κάντο. Αλλά απο την άλλη το σκουτερ το έχεις μόλις 4μηνες δεν είναι λίγο κρίμα για την επιλογή σου, σχετικά με τις χαλκιδικές για μπανάκι με το γκομενάκι και τα σχετικά να είσαι βέβαιος πως σε πάει μια χαρά και οικονομικότερα προπάντων και ως αντοχή για τα υπόλοιπα 10 καλοκαίρια τουλάχιστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εμενα το Α2 και το ON/OFF με παραπεμπουν σε KLE500, τα κανει ολα και συμφαιρει, σκεψου το. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2015 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καντο, σιγά... Απλα αν εγω αυτο που ηθελα και μπορούσα να παρω αμεσα προφανώς δε το καλυπτε το α2, θα περιμενα μεχρι το σεπτεμβρη (που εχει γαμάτο καιρο για μοτοβολτες) και θα την επαιρνα τοτε... (το '16 ειναι οντως μακρια) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2015 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 Καντο, σιγά... Απλα αν εγω αυτο που ηθελα και μπορούσα να παρω αμεσα προφανώς δε το καλυπτε το α2, θα περιμενα μεχρι το σεπτεμβρη (που εχει γαμάτο καιρο για μοτοβολτες) και θα την επαιρνα τοτε... ειναι ο σεπτεμρβς του 2016 ομως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 ειναι ο σεπτεμρβς του 2016 ομως... Α εγω ειμαι πολυ μπροστα.... :lipssealed: :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 Καψούρα είναι οι On-off μηχανές, και ιδανικά θα ήθελα να παω σε κάτι τέτοιο. Σοφότερο γενικά εσείς τι θεωρείτε? Να κανω υπομονή , να μαζέψω κ'άλλα χλμ με το μικρό , και μετά να ανέβω κατηγορία? Αυτος, ειναι ο λόγος που καβαλάμε μοτό (και''καιγόμαστε'' καθημερινά στα φόρα) . Δεν υπάρχει σοφότερο και άλλα στην περίπτωση σου. Κάνε το. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες