ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Στο ΚΤΜ ειδα σημερα το λαδι μου χαλια,μαγιονεζα ολο μπεζ.Προχτες που τσεκαρα τα λαδια ηταν κανονικα μαυρα κ τωρα γιναν χαλια. Να προσθεσω οτι χτες το επλυνα και εφαγε μπολικο νερο στο μοτερ αλλα δεν εξηγειται να περασε απο καπου καθως το μοτερ μου δεν εχει διαρροη απο πουθενα,κατι που θα δικαιολογουσε.Θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες οπως ηταν,βεντιλατερ εχει να αναψει απο περυσι.Παιρνει μπροστα με μιση μανιβελα,τσακμακι,και δεν εχει τιποτα περιεργους ηχους. Το μειγμα μου ειναι σωστο κ εχω καινουριο μπουζι. Εχω τρομπα νερου ψηλα στην κεφαλη και το νερο δεν αγγιζει σε κανενα σημειο τα καρτερ. Αν λειπει νερο απο τα ψηγεια δεν το ξερω καθως εχω μια μικρη τρυπουλα στο ψηγειο σε αναμονη για κολλημα και καθε μερα συμπληρωνω κ απο λιγο παραφλου μεχρι να την φτιαξω. Με ανοιχτη την ταπα του ψηγειου και το μοτερ μπροστα δεν βγαζει φυσαλιδες. Εχω αποκλεισει αρκετα σεναρια και ψαχνομαι. Ας ελπισω να μην ειναι φλατζα καυσεως. Τι αλλες επιλογες εχω?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 μην το βάλεις μπρος και πήγαινε το σε μηχανικό ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 τσιμουχακια τρομπας νερου? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 το πιθανοτερο ειναι να την επνιξες στο πλυσιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Σε περιπτωση καμμενης φλατζας τι συτωματα θα επρεπε να εχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Πέφτει πολύ η απόδοση κυρίως στα χαμηλά νερά στα λάδια ή το ανάποδο και φουσκώνει τα νερά όταν μαρσάρεις. Πέφτει πολύ η απόδοση κυρίως στα χαμηλά νερά στα λάδια ή το ανάποδο και φουσκώνει τα νερά όταν μαρσάρεις. Έντωμεταξύ φλασιά FCR δεν φοράς? Υπάρχει περίπτωση να έκανε υπερχείληση το καρμπ και να πήγε βενζίνη στο λάδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Πέφτει πολύ η απόδοση κυρίως στα χαμηλά νερά στα λάδια ή το ανάποδο και φουσκώνει τα νερά όταν μαρσάρεις. Λοιπον σημερα ανοιχτηκε η τρομπα,αλλαχτηκαν ρουλεμαν και τσιμουχα,μπηκαν νεα λαδια και φιλτρα και ακομη μπερδευει τα νερα!! Τη φλατζα την ψιλοαποκλειω.Το μηχανακι παιρνει μπροστα κατευθειαν,δουλευει κανονικοτατα,δεν ανεβαζει ασυνιθιστες θερμοκρασιες και δεν φουσκωνει νερα.Απλα τα χανει μεσα στα λαδια.Ασχολουμαι απο το μεσημερι ασταματητα,το εχω λυσει 3 φορες και εχω αλλαξει 2 τσιμουχες κ κανει παλι τα ιδια.Επισης κατι που προσεξα απο τη σταθμη των νερων οσο το δουλεψα ρελαντι με ανοιχτη ταπα ειναι πως πριν προλαβει να ανεβασει θερμοκρασια,τα νερα ειναι στην ιδια σταθμη και πεφτουν σιγα σιγα πταν το σβηνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Τί να πω δεν το θυμάμαι απ'έξω το μοτέρ σου να σε πω αν χάνει από αλλού πάντος μην αποκλείεις τη φλάντζα......Είναι ύπουλη ζημιά. Εξάλου πηγαίνοντας στα ενδότερα του κινητήρα θα τη δεις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Τί να πω δεν το θυμάμαι απ'έξω το μοτέρ σου να σε πω αν χάνει από αλλού πάντος μην αποκλείεις τη φλάντζα......Είναι ύπουλη ζημιά. Εξάλου πηγαίνοντας στα ενδότερα του κινητήρα θα τη δεις.... Θελω να αποφυγω να λυθει γιατι θα με πιασει μανια και θα αρχισω να χαμηλωνω καπακια,καμια ροικη κτλ και θα μου φυγει πολυ χρημα.Ας μεινουμε στο θεμα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Εμενα παντως γαλα ειχαν γινει οταν εκαψε φλατζα..μου εκαναν και πλαντσαρισμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 θα με πιασει μανια και θα αρχισω να χαμηλωνω καπακια,καμια ροικη κτλ και θα μου φυγει πολυ χρημα. Αυτα παθαινεις αν εισαι κανγκαρος :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Είχα θέμα με φλάντζα καύσεως στο xt και φαινόταν αισθητά ακόμα και σε αυτόν τον τάφο. Σε κάθε ξερόγκαζο έσκαγε από εκεί και πετούσε λάδια, επίσης είχε δακρύσει το μοτέρ (συγκινητική στιγμή, είχε δακρύσει.Όχι; ). Θέλω να πω ότι αφού φαινόταν στο xt, θα έπρεπε στο δικό σου να φαινόταν πολύ παραπάνω αφού είναι πριόνι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Kαμία σχέση η φλάντζα μας με του ΚΤΜ εξαρτάται που έχει το πρόβλημα...Κοίτα κάθε επισκευή είναι και ευκαιρία για μια μικρή βελτίωση χεχεχεχε...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Και γω θα πω φλαντζα να τσεκαρεις, δεν θελω να παω στο χειροτερο σεναριο της ραγισμενης κεφαλης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 (δε θελω να αλλαξω λαδια δε θελω να αλλαξω λαδια δε θελω να αλλαξω λαδια δε θελω να αλλαξω λαδια και να βρω μαγιονεζα.... ) περαστικα ανωδυνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Και γω θα πω φλαντζα να τσεκαρεις, δεν θελω να παω στο χειροτερο σεναριο της ραγισμενης κεφαλης. Και φλατζα και κεφαλη θα ειχαν τα ιδια συμπτωματα περιπου.Εγω σε λειτουργεια ειμαι αψογος! Το μηχανακι δεν εχει κανει κιχ,ξαναλεω οτι δουλευει κανονικοτατα,κατι που δε θα συνεβαινε σε περιπτωση που υπηρχε διαφυγη απο τον θαλαμο καυσης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Αυτο θελω να πω... Ο θαλαμος δεν εχει θεμα, ισως να παιζει θεμα σε σημειο που να περναει το λαδι κοντα απο νερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Αυτο θελω να πω... Ο θαλαμος δεν εχει θεμα, ισως να παιζει θεμα σε σημειο που να περναει το λαδι κοντα απο νερο. Οι κεφαλες 640 οταν ραγιζουν γινεται μεσα στο θαλαμο καυσης,αναμεσα απο βαλβιδα εισ-εξ απο την μερια της καδενας λογο οτι απο πανω δεν εχει αυλακι να περαει παραφλου για ψυξη.Οποτε ελπιζω πως το αποκλειουμε κ αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 Μπηκε καινουρια τσιμουχα γνησια ,οχι skf που ειχα βαλει.Γεμισα την τρομπα με νερο χωρις να τη βαλω στο μηχανακι και περιμενα να δω αν θα περασει.Μετα απο μιση ωρα περιπου βρηκα υγρασια απο την απεναντι μερια.Το αξονακι της αντλιας ειναι σε καλη κατασταση και δε χρηζει αλλαγης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyprestige 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Μπηκε καινουρια τσιμουχα γνησια ,οχι skf που ειχα βαλει.Γεμισα την τρομπα με νερο χωρις να τη βαλω στο μηχανακι και περιμενα να δω αν θα περασει.Μετα απο μιση ωρα περιπου βρηκα υγρασια απο την απεναντι μερια.Το αξονακι της αντλιας ειναι σε καλη κατασταση και δε χρηζει αλλαγης. φιλέ Γιώργο εμένα τελικά ηταν η τρόμπα νερου στην επισκευή της άλλαξαν και το αξονακι.τελικά κατάφερες να βγαλεις καμμια άκρη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες