peter_guitar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Καλησπέρα , θα ήθελα την Γνώμη σας για ένα δίλημμα μεγάλο που έχω . Σάν κάτοχος αρκετά μηχανών και Honda και yamaha και SUZUKI πάνε κανα 2-3 χρόνια που είχα παρατήσει ΤΟ πρόβλημα μου είναι οτι έχω μεγάλη τρέλα με τις Μηχανές Bandit 400 Τις παλαιές . είμουν κάτοχος bandit 400 την οποία το 98 την είχα αγοράσει 400 ευρώ και έφτασα μετά απο ένα χρόνο να την πουλήσω 300 ευρώ. Μου είχε βγάλει την ψυχή , Συνεργεία ,ηλεκτρολογικά , άσχετους μάστορες . Αλλά παρόλα αυτά το είχα λατρέψει το μηχανάκι σάν Μηχανάκι . Σκέτη ΚΑΥΛΑ . Σκέφτομαι να το ξανα αγοράσω και είμαι σίγουρος οτι άν δέν είμαι προσεκτικός αυτή τη φορά θα ξανα πάθω τα ίδια. Αλλά το Γουστάρω τρελά . (Είχα και Honda Super Four και 400sf και Bros) Και δέν είχα προβλήματα και το ξέρω οτι το BANDIT θα βγάλει . ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΑ . Ο ήχος , το μηχανάκι , Το στύλ. (Εκτός απο τα προβλήματα ) που φανταζομαι με 400 ευρώ Bandit τι περιμένεις . Αλλά και να αγοράσω ένα με 800-1000 Ευρώ καλοσυντηρημένο ίσως αντιμετωπίσω πάλι προβλήματα. θα ήθελα κάποιες απόψεις σε αυτό το θέμα τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Το 1998 είχαμε ευρώ? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Εδώ είχε Honda super four KAI 400sf, στο ευρώ θα κόλλαγε; ( σαν πολλά, οχι και πολυ φανατικά του λογικού νοήματος ποστ, δεν έχουν πέσει μαζεμένα τελευταία; ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Εγω προτεινω να παρεις παλι το HONDA Super Four που ειναι πιο καλυτερο απο το 400SF, το Bross αλλα και το Bandit. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Παρε bandit και ελα να σε δικάσω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peter_guitar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Το 1998 είχαμε ευρώ? Γράψε λάθος , ΓΙα την Bandit ήταν το 2007 . Εδώ είχε Honda super four KAI 400sf, στο ευρώ θα κόλλαγε; ( σαν πολλά, οχι και πολυ φανατικά του λογικού νοήματος ποστ, δεν έχουν πέσει μαζεμένα τελευταία; ) Δέν κατάλαβα την Απάντηση σου . Τί λογικού νοήματος πόστ ; Δέν σου έχει τύχει ποτέ να είσαι με μία γκόμενα που να μήν ταιριάζεται αλλά να σου κάνει καλά γαμήσια ; Σού έχει τύχει να είσαι με καμια γυναίκα που να είναι σε ανάβει και να σου κάνει ότι τρελό μπορείς να φανταστείς Έτσι είναι με τις μηχανές , είναι κάτι που σου αρέσει και απλά γνωρίζεις και μόνος σου οτι αυτό δέν θα σε πάει σε καλό . ΝΑΙ ΕΙΧΑ SUPER FOUR . και μου άρεσε το Bandit αλλά είμουν στα συνεργεία . Εγω προτεινω να παρεις παλι το HONDA Super Four που ειναι πιο καλυτερο απο το 400SF, το Bross αλλα και το Bandit. Συμφωνώ μαζί σου , 1 χρόνο το είχα . Το Bross το είχα 8 χρόνια, ποιό αξιόπιστο μηχανάκη δέν έχει υπάρξει , Φαντάσου οτι όταν είμουν φοιτητής 5 χρόνια μόνο λάδια άλλαζα , δέν είχα λεφτά για άλλα Και 5 χρόνια μετά αποφάσισα απλά να αλλάξω φίλτρο και αλυσίδα . μετά απο 2 χρόνια ακινησίας καθάρισα το ντεπόζιτο μέχρι που μου την κλέψανε . Πολύ σκυλί Μηχανάκι . Το Four είχε βγάλει κανα 2 ηλεκτρικά θεματάκια το Bros Tίποτα . Η αλήθεια είναι οτι κλέβουν αβέρτα κουβέρτα τα όργανα , γιατί βλέπω τώρα τελευταία πολλές αγγελίες για Super FOUR χωρίς όργανα . Όταν ρώτησα πόσο κάνουν μου είπαν 1000 ευρώ . Μάλον είναι να βάλεις συναγερμό στα όργανα παρά στο μηχανάκι Παρε bandit και ελα να σε δικάσω.... Καλό :)Έτσι είναι τα Forum , Μοιράζεις τις απόψεις σου . :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Δεν ξέρω κτ καλά ή το Super four και το 400sf είναι το ίδιο μηχανάκι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peter_guitar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Εδώ είχε Honda super four KAI 400sf, στο ευρώ θα κόλλαγε; ( σαν πολλά, οχι και πολυ φανατικά του λογικού νοήματος ποστ, δεν έχουν πέσει μαζεμένα τελευταία; ) Βάλε και λάθος το ΚΑΙ . SUPER FOUR SF. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Εαν σου αρεσει τοσο πολυ το bandit 400, βρες ενα οσο πιο καλοσυντηρημενο μπορεις, και να εισαι ετοιμος και για καποια τυχον επιπλεον μαζεματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peter_guitar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2015 Εαν σου αρεσει τοσο πολυ το bandit 400, βρες ενα οσο πιο καλοσυντηρημενο μπορεις, και να εισαι ετοιμος και για καποια τυχον επιπλεον μαζεματα. Το ξέρω , 2 επιλογές έχω . 1. θα με κερνάει καφέ και τυροπιτούλα ό Μηχανικός , Καλώς τον Λουκουμα . 2. Βάζω νερό στο κρασί μου και ξανα αγοράζω το 400sf . Και καλοσυντηρημένο το Bandit , Εάν δέν βρώ καλό μηχανικό πάλι στα συνεργεία θα τρέχω. Θα το σκεφτώ σοβαρά. Τι παίζει με τα καλο συντηρημένα Bandit ; Δεν ξέρω κτ καλά ή το Super four και το 400sf είναι το ίδιο μηχανάκι? Ναί ίδια είναι Απλά κάποιοι στις αγγελίες τα βάζουν ώς 400sf και άλλοι ώς Super Four Δές Αρχικά (Sf=Super Four) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 @peter guitar για να μη τρώς δούλεμα σου λένε εν ολίγοις ότι όταν αναφερόμαστε σε honda cb 400 super four & 400SF(που το sf σημαίνει ακριβώς το ίδιο) είναι ΜΙΑ μηχανή το ίδιο μοντέλο....το πιασες τώρα ή ακόμη δεν?? απο τα μοντέλα που γράφεις αναφέρονται ως: cb 400sf cb400one bross400 bandit400 το bandit το θέμα που είχε ήταν μη ευρέσεως μάστορα που θα συγχρόνιζε επιτυχώς τα καρπς του για να δουλευει ορθά, εκτός αυτού του προβλήματος, εκτός το συγκεκριμένου προβλήματος εάν είναι χρέπι μπορεί να σου βγάλει ότι και οποιοδήποτε χρέπι μοντέλο απο οποιονδήποτε κατασκευαστή εάν σου αρέσει όμως κάποιο μη ρωτάς εδώ πανε βρες το καλύτερο δυνατό απο πλευράς κατάστασης και πάρτο, τόσο απλά. Εάν δεν την παλεύεις όμως με τις πιθανές κοστοβόρες εργασίες που θα χρειασθεί να γίνουν... παράτατο και πάρε παπάκι 125cc(και δε το λέω υποτιμητικά) και ευχαριστήσου τις βόλτες και την αξιοπιστία του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peter_guitar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 @peter guitar για να μη τρώς δούλεμα σου λένε εν ολίγοις ότι όταν αναφερόμαστε σε honda cb 400 super four & 400SF(που το sf σημαίνει ακριβώς το ίδιο) είναι ΜΙΑ μηχανή το ίδιο μοντέλο....το πιασες τώρα ή ακόμη δεν?? απο τα μοντέλα που γράφεις αναφέρονται ως: cb 400sf cb400one bross400 bandit400 το bandit το θέμα που είχε ήταν μη ευρέσεως μάστορα που θα συγχρόνιζε επιτυχώς τα καρπς του για να δουλευει ορθά, εκτός αυτού του προβλήματος, εκτός το συγκεκριμένου προβλήματος εάν είναι χρέπι μπορεί να σου βγάλει ότι και οποιοδήποτε χρέπι μοντέλο απο οποιονδήποτε κατασκευαστή εάν σου αρέσει όμως κάποιο μη ρωτάς εδώ πανε βρες το καλύτερο δυνατό απο πλευράς κατάστασης και πάρτο, τόσο απλά. Εάν δεν την παλεύεις όμως με τις πιθανές κοστοβόρες εργασίες που θα χρειασθεί να γίνουν... παράτατο και πάρε παπάκι 125cc(και δε το λέω υποτιμητικά) και ευχαριστήσου τις βόλτες και την αξιοπιστία του Άν διαβάσεις παραπάνω το 400SF -Super Four ήταν απλά ενα ΚΑΙ. Και φυσικά Γνωρίζω . Ο λόγος που ανέβασα , είναι για να κάνουμε συζήτηση . Όσο αφορά τον μαστορα ειδικά είχα αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα , ακόμα και μερικούς που δέν το αναλαμβάνανε και ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 εσύ το έγραψες (Είχα και Honda Super Four και 400sf και Bros) η αντιπροσωπεία δεν θεωρείτε οτι μπορεί να δώσει λύση σε τέτοια προβλήματα διότι αυτά τα μηχανάκια ήταν παραεισαγωγής απο japan, μαστόρη με @@ και εμπειρία μόνο μπορεί να κάνει ζάφτι τέτοιες περιπτώσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 Οσοι αγοραζουν bandit για να τα συμμαζεψουν, καταληγουν να φτιαχνουν νεα πλεξουδα με πιο ποιοτικα καλωδια απο το μηδεν (οποτε οτι παρεις, ξυλωνεις πλεξουδα, πας σε ηλεκτρολογο και σου φτιαχνει νεα ιδια αλλά με καλυτερες καλωδιώσεις) και να βρεις τουλαχιστον μια επιπλεον τετραδα καρμπς σε καλη κατασταση. Πριν παρω το δικο μου cb400 super four, επεφτε το ματι μου και σε bandit, αλλά ψαχνοντας βρηκα τις παραπανω πληροφοριες απο άλλα φορουμ και κατοχους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Emmanouel 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 Παρε bandit και ελα να σε δικάσω.... Πιθανοτατα εννοεις στο ταβλι, γιατι στον δρομο συγνωμη που θα το πω δν υπαρχει επαφη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peter_guitar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Άστο θα συμβιβαστώ σε Super Four . Ήδη Βρήκα και θα το πάρω . Άν και εκεί όλοι προσπαθούν να με πείσουν να μήν το πάρω επειδη ε΄ναι παλαιό . Δέν πειράζει δέν είμαι για τέτοια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Άστο θα συμβιβαστώ σε Super Four . Ήδη Βρήκα και θα το πάρω . Άν και εκεί όλοι προσπαθούν να με πείσουν να μήν το πάρω επειδη ε΄ναι παλαιό . Δέν πειράζει δέν είμαι για τέτοια :) γινε μελος στο go4it.gr που ειναι το φορουμ των super four. Εκει θα βρεις οτι πληροφορια θες, πως να ξεχωρισεις τα μοντελα και να εντοπισεις τυχον μαϊμουδιες πριν την αγορα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 γινε μελος στο go4it.gr που ειναι το φορουμ των super four. Εκει θα βρεις οτι πληροφορια θες, πως να ξεχωρισεις τα μοντελα και να εντοπισεις τυχον μαϊμουδιες πριν την αγορα... Εμενα με βοηθησε πολυ το φορουμ αλλα δεν βρηκα κατι που πραγματικα να αξιζει στο car και κατεληξα στο hornet, η αγαπη μου βεβαια θα ειναι παντα το SF. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Εμενα με βοηθησε πολυ το φορουμ αλλα δεν βρηκα κατι που πραγματικα να αξιζει στο car και κατεληξα στο hornet, η αγαπη μου βεβαια θα ειναι παντα το SF. οφ τοπικ, αλλα δεν αντεχω... ναι ειδα ενα sf τις προαλλες να περναει ουρλιαζοντας και ηταν , καταπληκτικο, αλλα και σε σχέση με το χόρντετ με τα 600 cc ; ρε για δες ερωτα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 οφ τοπικ, αλλα δεν αντεχω... ναι ειδα ενα sf τις προαλλες να περναει ουρλιαζοντας και ηταν , καταπληκτικο, αλλα και σε σχέση με το χόρντετ με τα 600 cc ; ρε για δες ερωτα!! Μου αρεσε η πιο ρετρο σε σχεση με το Hornet εμφανηση του, δεν ηθελα και κατι μεγαλο σε κυβικα αλλα τελικα δεν εκατσε.. δε μετανιωσα που πηρα το 600, με την ιδια καταναλωση εχει 40 αλογα παραπανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peter_guitar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Σωστός , πολλοί γνωστοί που ασχολούνται με μηχανάκια μου τα έχουν κάνει Τσουρέκια να μήν πάρω SF γιατί είναι παλαιό . Τους γράφω το Hornet και τα άλλα δέν μου αρέσουν(Γούστα ) Το SF είναι πολύ κοντά στο Bandit και ρετρό στύλ . Και το προτιμώ και ας είναι 15 χρονών μηχανάκι. Η Αλήθεια είναι οτι δέν νομίζω οτι θα τρέχω στα συνεργεία εάν Προσέξω λίγο με τους μηχανικούς.Βρήκα αυτό με ανταλαγή , Άν γνωρίζεις ... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6223373/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 καλό φαίνεται απο τις φωτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες