Jump to content
tuning

Ποδήλατο και ΚΟΚ

Recommended Posts

Αυτό με την αποζημίωση είναι το βασικό πρόβλημα. Το σωστό θα ήταν να υπάρχουν ποδηλατόδρομοι για να κινούνται σε δική τους λωρίδα και αν πάει κανείς και παρκάρει μηχανοκίνητο εκεί πάνω, κόψτου τον κώλο στα πρόστιμα.

Από τη στιγμή που δεν έχουμε τέτοια πράγματα οκ, πρέπει να παίζει και μια αμοιβαία ανοχή. Και γω σε 2 ρόδες είμαι και ξέρω πώς είναι να σου χώνονται τα αμάξια με ύφος "αν δε θες μη κόβεις, εσύ θα σκοτώθείς", οπότε τους προσέχω. Αντίστοιχα κι αυτοί πρέπει να καταλαβαίνουν ότι οι υπόλοιποι δεν οδηγάμε κάτι που ζυγίζει 10-15 κιλά και κινείται με 40-50 για να σταματάει με τη σκέψη, οπότε αν δε θέλουν να σακατευτούν δε μπορούν να πετάγονται όπως να'ναι, τόσο απλά.

Όπως έλεγα για το ίδιο ακριβώς θέμα σε κάποιο φίλο χθες, το κόκκινο δεν το συγχωρώ σε κανέναν κ@&^%λη, ότι και να οδηγάει. Είναι απόπειρα πρόκλησης ατυχήματος, απλά και ξεκάθαρα. Και δε λέω για σκηνικά του τύπου φτάνω πάνω στο φανάρι και εκείνη την ώρα αλλάζει, οπότε γκαζώνω και το "πνίγω" γιατί αν πω να σταματήσω θα το καταφέρω στη μέση της διασταύρωσης (γι'αυτό δεν ανάβει και απευθείας πράσινο για τους άλλους όταν εμείς έχουμε κόκκινο). Λέω για το κλασσικό που βλέπεις να κάνουν από ποδήλατα μέχρι αυτοκίνητα, που το φανάρι είναι κόκκινο εδώ και ώρα και ο άλλος ρολλάρει σιγά σιγά και περνάει. Αν σκάσει από τη στροφή όμως κανένας με όχι πολλά, καμιά 50 που είναι εντός ορίου, και τον πάρει παραμάζωμα και τον σμπαραλιάσει, θα λέει "με σκότωσε ο αλήτης". Όχι καραγκιοζάκο, μόνος σου σκοτώθηκες και έμπλεξες και τον άλλο που δεν έφταιγε σε τίποτα. Καλά έκαναν και του έκοψαν κλήση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

https://www.google.gr/maps/place/Kidonias+ke+Sfakianaki,+Chania+731+35/@35.5124702,24.016754,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x149c7d961958115b:0x9dd3751505daa86b!8m2!3d35.5124678!4d24.0179474

...και πετιέται ένα ρακούν...

Τροποποιήθηκε από τον Gouky7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

https://www.google.gr/maps/place/Kidonias+ke+Sfakianaki,+Chania+731+35/@35.5124702,24.016754,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x149c7d961958115b:0x9dd3751505daa86b!8m2!3d35.5124678!4d24.0179474

...και πετιέται ένα ρακούν...

Μας εσωσε ο σεριφης ομως! Ποτε ξανα τετοια εγκληματα στα εδαφη της δικαιοδοσιας του. Αχα! :nono::2guns:

Καθως λοιπον ο εγκληματιας - ποδηλατης - δολοφονος φευγει με κλαματα απο τη σκηνη, ο σεριφης μασαει τον καπνο του και τον φτηνει, καθως οι ικανοποιημενοι mybikers ζητοκραυγαζουν γυρω του και πεφτουν να του φιλησουν τα σκαρπινια/μποτες/αθλητικα κτλπ.. Πολλοι τον προσκυνανε με δακρυα στα ματια, χαρουμενοι που εχουν τις αρχες να τους ελεγχουν και να τους τιμωρουν για οτιδηποτε κανουν για να ικανοποιουν τη δουλοπρεπεια τους.

Αλλος ενας εγκληματιας εξολοθρευτηκε απο την ΕΛΑΣ
:clapping:

Meanwhile κλεβουν, βαρανε και σφαζουν γιαγια στο background τα καλοπαιδα που υπερασπιζονταν καποιοι σε αλλο θεμα και κανεις δε δινει σημασια.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά εγώ έχω την λύση που έχω υποβάλλει και στις αρχές για τη λύση με τα ποδήλατα αλλά με έχουν απορρίψει. Δια νόμου να αντιστραφούν τα χειριστήρια στο τιμόνι των μοτοσυκλετών ώστε να έχεις ελεύθερο το δεξί χέρι για φατούρο (το οποίο θα προβλέπεται από τον ΚΟΚ) όποτε βλέπεις ποδηλάτη στο δρόμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα