Jump to content
ΜΟΤ.Ο.Ε

Η ΜΟΤ.Ο.Ε. ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ

Recommended Posts

Επιτελούς ένα όνειρο τείνει να πραγματοποιηθει. Για πολλά χρόνια τριγυρνουσα στα βαλκανια. Δεν λεω καλα ηταν και εχουν την χαρη τους και ειναι απο τα πραγματα που ενας μοτοσυκλετιστης πρεπει να εχει σαν ονειρο να κανει.

Αλλα οι Αλπεις αχ αυτες οι αλπεις..... Δεν μπορω να ξεχασω καν το αισθημα που ειχα οταν τις διεσχιζα με το αμαξι .Εχω χασει τον υπνο μου. Βεβαια θα επιχειρισω κατα ιουνιου να περασω δυο παρασκευοσαββατοκυριακα στις Γαλλικες...... Πραγματικα αυτο το καλοκαιρι δεν θα κατεβω το καλοκαιρι ελλαδα για την παρτι τους.

Ελπιζω να αξιζει τον κοπο.......(Σιγουρα θα αξιζει.)

Αλλα μετα απο αυτο τι??? Ισως του χρονου το καλοκαιρι να επισκευτω την ακτογραμμη του Ατλαντικου. Οπως καποτε ονειρευομουν να δω τον Δουναβη.

Αντε Παλικαρια καλη ανταμωση στην Ιταλια να εχουμε.

Τροποποιήθηκε από τον lost_angel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μικρή τροποποίηση της επιστροφής μας λόγω ακύρωσης της γραμμής Τεργέστης από την ΜΙΝΟΑΝ. Έτσι λοιπόν, αντί για Ούντινε και Τεργέστη, θα μείνουμε στο Σαν Μαρίνο και θα επισκεφτούμε την Ταβούλια και το επίσημο FanClub του Rossi

Λεπτομέρειες εδώ: http://www.motoe.gr/.../43-pame-alpeis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το λες και μικρή τροποποίηση του προγράμματος γιατί τουλάχιστον εμείς θέλαμε να δούμε και την από εκεί πλευρά .

Τώρα υποχρεωτικά πρέπει να γυρίσουμε παλι από εκεί κάτω και μάλλον από autostrada .Και σιγά το κίνητρο το χωριό του Rossi !

Πραγματικά αν δεν είχα βάλει τα μισά χρήματα (για δυο άτομα ) θα το σκεφτόμουν πολύ !

Προσωπικά αποφάσισα να πάω στην συγκεκριμένη εκδρομή τώρα αυτό για εμάς είναι άλλο πράγμα ...Δυστηχως

Τροποποιήθηκε από τον Μιμίκος ο Γιατρός

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δημήτρη, δυστυχώς φίλε οι γραμμές τις Αδριατικής είναι μια σχεδόν μονοπωλιακή κατάσταση (Grimaldi Lines), όπου αυθαίρετα και ανεξέλεγκτα έχουν μοιράσει την πίτα και "κόβουν και ράβουν" κατά το πώς τους βολεύει μιας και δεν υπάρχει πλέον ανταγωνισμός.

Η επίσημη δικαιολογία τους είναι πως "λόγω αδιευκρίνιστης ημερομηνίας παράδοσης του πλοίου από τα ναυπηγεία, ακυρώνουν όλα τα δρομολόγια από και προς Τεργέστη από 2 Ιουλίου έως 9 Σεπτεμβρίου".

Μας ξεβολεύει όλους, αλλά πιστεύουμε πως η εναλλακτική που βρήκαμε με Σαν Μαρίνο και Ταβούλια, θα μας αποζημιώσει σαν βόλτα (και μας δίνει μισή ακόμη μέρα στην Ιταλία).

https://goo.gl/maps/vt7X0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτσε να δούμε φίλε γιατί Δυστηχως οι εξελίξεις είναι καταιγιστικες και ΔΕΝ ξέρουμε τι μας ξημερώνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητοί συντροχοι ,φίλε Παναγιώτη Δυστηχως η κατάσταση μάλλον χειροτερεύει και πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει με την δουλειά ,με τις καταθέσεις ,με τις τράπεζες πχ αν μπορούμε να πάρουμε χρήματα απο τις τράπεζες του εξωτερικού (αν δεν μας τα έχουν φάει μέχρι τότε ,αν ,αν) και επειδή οι ημέρες τρέχουν και πρέπει να οργανωθούμε σιγά σιγά με εξοπλισμούς ,ελλείψεις ,λάστιχα ,συντήρηση μοτο κλπ θα πρέπει να έχουμε μια ενημέρωση για την συνέχεια .

Καλά καλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να φύγω γιατί με τις άδειες ... ποιες άδειες θα δούμε αν κλείσουμε τον Αύγουστο η αν κλείσουμε γενικώς αλλα έν παση περιπτώσει ας ξέρω τις προθέσεις και τις δυνατότητες για να δω τι θα κανω σε προσωπικό επίπεδο .Νομιζω πως ενδιαφέρει και τους υπόλοιπους μια ενημέρωση .

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βρεθούμε παλι στις αγαπημένες βουνοκορφές .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δημήτρη, είμαστε σε αναμονή των εξελίξεων, το μόνο (;) μας πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι η εξόφληση των ξενοδοχείων μιας και δεν μπορούμε να κάνουμε μεταφορά των χρημάτων από τον λογ/μό της ΜΟΤΟΕ στους λογαριασμούς τους. Ψάχνουμε λύση και είμαστε σε συνεννοήσεις. Νεότερα από Δευτέρα πιστεύουμε και σε ομαδικά e-mail στους συμμετέχοντες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα,

Σορρυ για το off topic.

Θα ηθελα μια τεραστια χαρη απο οποιον μπορει... Δεδομενου οτι παντα αφηνουμε λιγο ελευθερο χορο στις βαλιτσες μας... στην περιπτωση που αγορασουμε καποιο σουβενιρ κτλ..

Υπαρχει καποιος συμεντεχοντας που θα μπορουσε να μου κανει μια πολυ μικρη εξυπηρετηση?

Καθοτι μενω στην Γερμανια και θα σας συναντησω στην Ιταλια θα ηθελα αν καποιος εχει την διαθεση

να βαλει στις αποσκευες του Λιγο μελι ενα μικρο βαζακι μου εχει ληψει απιστευτα και δεν μπορω να βρω πουθενα αξιο ελληνικο μελι.

2 εναν καπνο Ολντ Χορμπορν κιτρινο και 200 ml τσιπουρακι.

Ολα τα παραπανω στις μικροτερες δυνατες ποσοτητες

πραγματικα και τι δεν εδινα για λιγο μελι "Θυμαρισιο" :P :P :P για τα υπολοιπα οκ καλα θα ηταν αλλα δεν τρελαινομαι κιολας....

Χιλια ευχαριστω,

ακομα και αν δεν μπορεσει καποιος να με εξυπιρετισει!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα,

Σορρυ για το off topic.

Θα ηθελα μια τεραστια χαρη απο οποιον μπορει... Δεδομενου οτι παντα αφηνουμε λιγο ελευθερο χορο στις βαλιτσες μας... στην περιπτωση που αγορασουμε καποιο σουβενιρ κτλ..

Υπαρχει καποιος συμεντεχοντας που θα μπορουσε να μου κανει μια πολυ μικρη εξυπηρετηση?

Καθοτι μενω στην Γερμανια και θα σας συναντησω στην Ιταλια θα ηθελα αν καποιος εχει την διαθεση

να βαλει στις αποσκευες του Λιγο μελι ενα μικρο βαζακι μου εχει ληψει απιστευτα και δεν μπορω να βρω πουθενα αξιο ελληνικο μελι.

πραγματικα και τι δεν εδινα για λιγο μελι "Θυμαρισιο" :P :P :P για τα υπολοιπα οκ καλα θα ηταν αλλα δεν τρελαινομαι κιολας....

Χιλια ευχαριστω,

εχεις πμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα,

Σορρυ για το off topic.

Χιλια ευχαριστω,

Ρε φίλε με συγκίνησες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νίκο, ο πρόεδρος της ΜΟΤΟΕ είναι μελισσουργός αλλά δεν βγάζει καθαρό θυμαρίσιο, εδώ πάνω όπως θα θυμάσαι βγάζουμε κυρίως πευκόμελο. Αν θέλεις θα σου φέρω ένα βάζο, την χορηγία της Ομοσπονδίας. Για καπνό κλπ όλο και σε κάποιον θα φορτώσουμε κάτι από το καράβι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και δεν περνανε οι ατιμες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαβαζα το προηγουμενο ποστ για την προπερσινη εκδρομη και εχω μια απορια ρε συ Παναγιωτη.

Τελικα αδιαβροχα πειρανε? :thumbsup::thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Nikos_7484

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητοί συνταξιδιώτες οι ημέρες ειναι πολύ κοντά πλέον .

Θα ήθελα να έχω μια ενημέρωση για τα άτομα που θα κατέβουμε μαζί Πατρα ,έχω στείλει Mail και απάντηση έχω μονο απο δυο.

Εχω έρθει σε συνεννόηση με τον φίλο απ την Πατρα για να πάρουμε τα εισητηρια .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστακη (moto lover) ακομα σε περιμένουμε .

Τωρα που το σκέφτομαι φέτος δεν φάγαμε βροχή ,δώρο και ο καιρός .

Μην έρχεσαι φίλε ειναι χάλια ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστακη (moto lover) ακομα σε περιμένουμε .

Τωρα που το σκέφτομαι φέτος δεν φάγαμε βροχή ,δώρο και ο καιρός .

Μην έρχεσαι φίλε ειναι χάλια ...

:_hrm::cry::sorry::cry2: %CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF

11909509 10204425970841261 6264393744688873561 n

Παναγιώτη, γιατί χαλβαδιάζεις ξένα μεκανάκια? :tooth::tooth:

Ώρε χαμόγελο...... μέχρι εδώ κάτω φαίνεται. :biggrin:

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

11909509 10204425970841261 6264393744688873561 n

Παναγιώτη, γιατί χαλβαδιάζεις ξένα μεκανάκια? :tooth::tooth:

Ώρε χαμόγελο...... μέχρι εδώ κάτω φαίνεται. :biggrin:

Ωρέ τί έπαθες εσύ, το δικό μου είναι..................  

Με το εξήμισι πήγα φέτος, νεανικό όνειρο ήταν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωρέ τί έπαθες εσύ, το δικό μου είναι..................  

Το ξέρω βρε, σε πειράζω...... :sopase:

Απλά το ύφος σου δείχνει έναν θαυμασμό σαν να το αντίκρισες 1η φορά. :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγκίνηση είναι φίλε. Πριν 27 χρόνια είχα ονειρευτεί να ανέβω το Στέλβιο και να βολτάρω την Ευρώπη με αυτό το μηχανάκι...... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μας έφτιαξε ο Βαγγέλης με τα βίντεΑ που έγραψε. Για επίσημο οπερατέρ τον κόβω στο μέλλον...............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα